Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tamam arkadaşım iyi yolculuklar sana menün çok güzel olmuş,hatta az bile yemişsin...Bugün de ben boncuk vereyim sana Harikasın...Cumaya iyi sonuç alacaksın bu hafta bence...İyi geceler....

hiçbişey yememişsin nerdeyse boyun kaçki 48 düşmek istiosun bence bişeyler ye bu şekilde çok sağlıksız yani güçten düşersin kas kaybedersin valla

ya aslında yedim yaa bilmem ya boyun 1.62 kısayım yaniii

canım idare etmeye çabaladım ama sen yokken çok az paylaşım oldu valla kaptanımız sen gitme bak bi geldin hemen hareketlenmiş ortam:)

ya menülerimi paylaşıştım du bulim yeniden yazim

menüm

sabah bir kase yoğurt

öğle gibi elmAA

akşam üstü gibi simit penir

akşam kuru pilav :)

spor 45 dk plates
40 dk step

ilki pazartesi 2.si salı günkü menüm

ama bugüne akşam yemeğinden sonra 3 kuru üzüm biraz ceviz ve portakal yedim

tesekkuredıyorumtatlı şam tatlısıydı keşke gonderebılseydım:)oglan uyudu nıhayet şimdi baslıcam egzersızekendın boncuklarını vermişsin olsun bakalım :90:iyigecelerrrr

pinup 2 menün için de 3 boncuk su yok ara öğün yok niye su içmiyorsun sen o kadar spor yapıp susamıyor musun

samanyolu teşekkür ederim canım küçücük bi ev ama idare edicem artık

se_ka iyi yolculuklar canım kilonu bildirmeyi unutma

pinup pzt salı

kızlar pazartesi ve salı menülerimi yazmdım spor yoktu su vardı menülerim ise annem ne yaptıysa yedim onun için yazmak istemedim. kusura bakmamşsınzdr inş.

bugün

sabah

kepek ekmekli beyaz peynirli yağsız tost yaptım inanın kaşarlıdan bile güzel oldu. :)
yeşil zeytin
ve bir bardak süt içtim.

yahu benimde 163 bende 50ye düşeyim bari ya okadar zayıf olmak ii değil yaa ben 55 olsam öpüp başıma der,m one öle tahta gibi genede sen bilirsin ama bence boyuna 52 53 tamdır arada 10 sayı olucak:44:

haticecim inan yani içesim gelmio bi sporda içtiğim en fazla 3 bardak olsun hadi 4 bardak su

onlarda küçük plastk bardakla

haticeciimmm

sende aklındaysa menülerini yaz ki boncuk veereym ama ben saymıyorum ya bida eşim ol benim olmadı böylee

kızlarrr şunlara bi bakında gaza gelin hatunlar taşşşş Video : victoria's secret sevgililer günü özel çekimi - Vidivodo

ay vaferss sorma bende o videoyu gördüm gördükçe çatlıyorum gerçektennn

yahu benimde 163 bende 50ye düşeyim bari ya okadar zayıf olmak ii değil yaa ben 55 olsam öpüp başıma der,m one öle tahta gibi genede sen bilirsin ama bence boyuna 52 53 tamdır arada 10 sayı olucak:44:

benm tahta olma şansım yok şeker maşllah göğüslerim baya iri hatta siz bilmiosunuzda eski kızlar bilir küçülttüm bile ama hala büyük :)tahta olma şansım yok ama inanılmaz bir göbişş varrr

pinupcum hatırlamıyorum ki ne bulduysam yedim midemi genişlettim korkuyorum tartılmaya

takım ne kadar sessiz nazarlara mı geldik yeni üyeler çağırcam artık ve habersiz 3 gün gelmeyeni affetmek yok
pinup
cansu
vafers
se_ka
samanyolu
tgull
hatice

bu kadar mıyız 7 kişi

evet canım sen gittin ben toparlayamadım

S_A bi süredir yok sebuu neden dönmüyor ki?

pinup senin için 48 alt sınır canım bunun altı normal değil zaten git biraz su içç

aman kuzuumm bi 60 ın altına düşeyim 48 de görürüm inşallahhh

ya ben inanılmaz spor yapıyorum ama kilo veremiyorum sinir oluyorummmm

Takım gerçekten çok sessiz,herkes kayboluyor nedense:44:Bizi beğenmiyorlar galiba....Ali ye girmemiş ama ben menümü yazayım yine de
SAHUR 1 bardak kefir
AKŞAM çorba,balık,salata,2 parça helva
Gece de meyve yicem
45 dk yürüdüm,suyum şimdiden 1 litre oldu,yatana kadar tamamlarım...izci sözü

iyigeceler herkeze bugun gremedım dısardaydım sabahtan aksama kadar cok yuruldum olsun spor oldu bana sagı solo toparla derken sımdı otura bıldım daha neyse bugunku menumu yazayım
sabah kepek ekmegının arasına peynır domates marul koyup yedım
ara yok
oglen kelogs bol sutlu
ara 3adet form bıskıvı bır avuç leblebıbı
akşam1tabak erişte ekmek yok bırde cacık
adacayı 3bıskıvı
su 2olmuştur
sporda yukarı asagı merdıvenlerden belkı 10kere ın cık oldu eşya cıkartım

ben menümü yazayım genede eşimden ses yok ama
sabah az yağda omlet bir domates 2ceviz çay
ara 1 muz
öğlen 10tane mercimek köfte
arada 1 elma yeşil çay
akşam yine 4 tane mercimek köfte 2 kaşık ıspanak yemeği
2litre su 1 soda spor yok malesef

allah kabul etsin gec gırebılıyorum 2gundurbıraz yogun gecıyor gunler ama genede yazıyorum menümü
sahurda 1bardak kefir tok tutuyormu aksama kadar bır boncuk
ogle ara yok oruç oldugun için boncuk veremedımaksamaboncuk vargece ıcındebocuk yürüyüş içinsuyuda içmişsindir eee nede olsa izcıler sözünü tutar ben boyle verdım tek tek ama ana ogunlerin toplamınamı verılıyor bır boncuk

Son düzenleme:
cansu ve tgull nerelerdesiniz neden sesiniz çıkmıyor

ali_ye az paylaşım yapıyorsun sadece menünü yazıp kaçma 1 hafta daha deneme süreci yapalım sana olur mu listeye ekliyorum yeni arkadaşları sonra ortadan kayboluyorlar gerçekten kararlı mısın ve bizimle misin?
boncukları şöyle veriyoruz
3 ana öğün
3 ara öğün
2 lt su
spor
kaçamak yok

pinup seebu uzun zamandır girmiyor artık kaptan yardımcısı sensin takım çok gevşedi toparlamama yardımcı ol

se_ka seyahatte haber verdi en azından

pinup dünkü menün nerde

Son düzenleme:
akşam yorgunluktan uyuya kalmışım pinup çok fazla ütü yatım menümü yazayım

sabah
avuç kadar kepek ekmek arasında peynir zeytin
ara
1 elma
öğle
çok az tavuk sote 1 dilim kepek ekmeği (annemde)
ara
yarım portakal biraz kurru meyve
akşam
1 parça tavuk minicik ekmek (bu da bizim evde tavuk çok oldu bugün)
ara
çokoprrens

2 lt su
spordan sayılmaz ama 15-20 dk müzik açıp oynadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…