Tamam arkadaşım iyi yolculuklar sana menün çok güzel olmuş,hatta az bile yemişsin...Bugün de ben boncuk vereyim sanahoş geldin hatice.. Yeni evinde güle güle otur sağlıkla huzurla inş..
kızlar bugün geç girdim k.bakmayın yarın şehir dışına çıkıcam hazırlıklarım vardı bugünde menümü paylaşıyım pazar günü dönücem kısmetse.. gidiceğim yerde net varmı bilmiyorum ayıp olmasın diye sormadım ama eğer varsa paylaşımlara devam ederim. yoksada eğer pazar gününe kadar beni mazur görün ama cuma günkü bildirim için kilomu haber veririm muhakkak çünkü diyete devamdayım az önce kilomdada iyi bi değişme fark ettim :)) cumaya kadar az daha gittimi memnun edici en azından benim için :))
sabah 2 dilim ekmek bol maydanoz peynir
ara 1 elma
öğle dışardaydım yanıma evden ufak bi parça kek almıştım onu yedim
ara çok acıkmıştım2 elma
akşam erişte yoğurtlu ıspanak (cacık niyetine)
bugün içim yanmıştı nasıl içtim bilmiom ama 2.5 lt su belki azcık daha fazla bile olabilir :s
leslie 2 mil
güzel bi gündü :)) mutluyken diyet bile güzellllllll
hiçbişey yememişsin nerdeyseboyun kaçki 48 düşmek istiosun bence bişeyler ye bu şekilde çok sağlıksız yani güçten düşersin kas kaybedersin valla
geri döndüm pinup idare ettin mi takımı
samanyolu pizzaları gördüm canım
S.A. diskalifiye etcem seni:26:
karamel ve seebu en son yakınlarını kaybettiklerini yazdıkları için geri dönmek üzere ayrıldı yazmıştım
kalsi nerdeeeee
aliye deneme sürende devamsızlık yapma canım
tgull geçmiş doğum günün kutlu olsun
taşındım kısmen yani daha çok iş var hiç diyet yapmadım yedim yedim yedim
samanyolu pzt ve salı için bana 0 boncuk yaz
pinup menün nerde yorumlayım
kalsinin eşi kimdi?
Kızlar menüm:)
sabah kepek ekmeğine tost
öğlen salata çorba balık
akşam yoğurtlu ıspanak ve çorbaa:)
ve sporumu yaptım cardio dans :)
ama suyum yok yani
su kaptanı olarak ben su içmiorum ama napimmmm
menüm
sabah bir kase yoğurt
öğle gibi elmAA
akşam üstü gibi simit penir
akşam kuru pilav :)
spor 45 dk plates
40 dk step
Ahhh arkadaşım akşama kadar gayet güzel gitmiş nereden buldun o çikolatayla,tatlıyı...Bari bana da yollasaydın birazcık...Ana öğünler güzel Ara öğünlerde iyi Bol su içmişsin Spor da yapacaksın diye güveniyorum sana en azından benim için mekik çek Toplam boncuk benden sana...
Gelelim benim menüme ama ben kendim puanlayayım bugün ...Sadece su ve spor için kendimeboncuk veriyorum,anladın sen onu...Bugün kahvaltı da annemdeydim,öğleden sonra da günde...Menümü hiiiiiç yazmayayım,Hatice görmesin...:82::82:Sen idare et beni,yarın yine oruç tutayım en iyisi...
yahu benimde 163 bende 50ye düşeyim bariya aslında yedim yaa bilmem ya boyun 1.62 kısayım yaniii
canım idare etmeye çabaladım ama sen yokken çok az paylaşım oldu valla kaptanımız sen gitme bak bi geldin hemen hareketlenmiş ortam:)
ya menülerimi paylaşıştım du bulim yeniden yazim
pinup 2 menün için de 3 boncuk su yok ara öğün yok niye su içmiyorsun sen o kadar spor yapıp susamıyor musun
samanyolu teşekkür ederim canım küçücük bi ev ama idare edicem artık
se_ka iyi yolculuklar canım kilonu bildirmeyi unutma
pinup pztsalı
kızlarrr şunlara bi bakında gaza gelin hatunlar taşşşş Video : victoria's secret sevgililer günü özel çekimi - Vidivodo
yahu benimde 163 bende 50ye düşeyim bariya okadar zayıf olmak ii değil yaa ben 55 olsam öpüp başıma der,m one öle tahta gibi genede sen bilirsin ama bence boyuna 52 53 tamdır arada 10 sayı olucak:44:
pinupcum hatırlamıyorum ki ne bulduysam yedim midemi genişlettim korkuyorum tartılmaya
takım ne kadar sessiz nazarlara mı geldik yeni üyeler çağırcam artık ve habersiz 3 gün gelmeyeni affetmek yok
pinup
cansu
vafers
se_ka
samanyolu
tgull
hatice
bu kadar mıyız 7 kişi
pinup senin için 48 alt sınır canım bunun altı normal değil zaten git biraz su içç
Takım gerçekten çok sessiz,herkes kayboluyor nedense:44:Bizi beğenmiyorlar galiba....Ali ye girmemiş ama ben menümü yazayım yine de
SAHUR 1 bardak kefir
AKŞAM çorba,balık,salata,2 parça helva
Gece de meyve yicem
45 dk yürüdüm,suyum şimdiden 1 litre oldu,yatana kadar tamamlarım...izci sözü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?