Menün çok güzel olmuş ali-ye...Bu hafta iyi sonuç alırsın diye düşünüyorum..Menüde herşey tamamiyigeceler herkeze bugun gremedım dısardaydım sabahtan aksama kadar cok yuruldum olsun spor oldu banasagı solo toparla derken sımdı otura bıldım daha neyse bugunku menumu yazayım
sabah kepek ekmegının arasına peynır domates marul koyup yedım
ara yok
oglen kelogs bol sutlu
ara 3adet form bıskıvı bır avuç leblebıbı
akşam1tabak erişte ekmek yok bırde cacık
adacayı 3bıskıvı
su 2olmuştur
sporda yukarı asagı merdıvenlerden belkı 10kere ın cık oldu eşya cıkartım
allah kabul etsin gec gırebılıyorum 2gundurbıraz yogun gecıyor gunler ama genede yazıyorum menümü
sahurda 1bardak kefir tok tutuyormu aksama kadarbır boncuk
ogle ara yok oruç oldugun için boncuk veremedımaksamaboncuk var gece ıcınde bocuk yürüyüş için suyuda içmişsindir eee nede olsa izcıler sözünü tutar ben boyle verdım tek tek ama ana ogunlerin toplamınamı verılıyor bır boncuk
merhaba haticecim,cansu ve tgull nerelerdesiniz neden sesiniz çıkmıyor
ali_ye az paylaşım yapıyorsun sadece menünü yazıp kaçma 1 hafta daha deneme süreci yapalım sana olur mu listeye ekliyorum yeni arkadaşları sonra ortadan kayboluyorlar gerçekten kararlı mısın ve bizimle misin?
boncukları şöyle veriyoruz
3 ana öğün
3 ara öğün
2 lt su
spor
kaçamak yok
pinup seebu uzun zamandır girmiyor artık kaptan yardımcısı sensin takım çok gevşedi toparlamama yardımcı ol
se_ka seyahatte haber verdi en azından
pinup dünkü menün nerde
ben menümü yazayım genede eşimden ses yok ama
sabah az yağda omlet bir domates 2ceviz çay
ara 1 muz
öğlen 10tane mercimek köfte
arada 1 elma yeşil çay
akşam yine 4 tane mercimek köfte 2 kaşık ıspanak yemeği
2litre su 1 soda spor yok malesef
ben menümü yazayım genede eşimden ses yok ama
sabah az yağda omlet bir domates 2ceviz çay
ara 1 muz
öğlen 10tane mercimek köfte
arada 1 elma yeşil çay
akşam yine 4 tane mercimek köfte 2 kaşık ıspanak yemeği
2litre su 1 soda spor yok malesef
Kıyamam sana ben yorumlarım menünü,yine her zamanki gibi harika,sadece spor eksik..boncuk benden sana...Bu hafta en iyi sonucu sen alacaksın galiba...:79:
evet canım sen gittin ben toparlayamadım
S_A bi süredir yok sebuu neden dönmüyor ki?
aman kuzuumm bi 60 ın altına düşeyim 48 de görürüm inşallahhh
ya ben inanılmaz spor yapıyorum ama kilo veremiyorum sinir oluyorummmm
hemen gelip alelacele eşimi bulup yorumladım görmedim senin yazdığınşimdi farkettim. ben yokken eşime sahip çıktığın için sağol. bende zaten 4boncuk vermiştim sonuç aynı...
merhaba vafersciğim,
eşin buradaaa ama dün kaç defa açtım kk yı ama bir türlü yazacak fırsat olmadı. önce seni boncuklim sonra neler yaptim anlatim.
güzel bir gün sadece spor eksik kalmış. ana öğünler ara öğünler güzelsu da vaar kaçamak yok
günün dört yıldızlııı
ben neler yaptım anlatayıım,
kahvaltıda salata ve küçük kepek ekmekli beyaz peynirli tostumu yedim,
arada ev yaptımı gayet yağsız yarım dilim ıspanaklı börek
öğlen, ıspanak yoğurt ve az peynirli makarna
ara 1 kayısı
akşam bol bol salata, yarım tabak lahana ve pazardan köy yumurtası almıştımda canım çekti az yağda iki yumurta.
ara kuru üzüm...
su neredeyse 3litreye yakın içtim.
dün sabah yoğunluktan paylaşım yapamadım akşam yaparım dedim ne güzel yemeğimi yiyip en sevdiğim dizimi izlerken en az 1saat de pilates yapmayı planlıyordum ama bir misafir yemeğin üstüne gelip saat bir gibi gidince dizimi izleyemedim sporuda sırf sinirden o saatte tamamladım 40dakka önce egzersiz hareketi sonra pilates yaptım sonra duşumu alıp yattım saat iki gibi.günüm işte böyle geçti...
hemen gelip alelacele eşimi bulup yorumladım görmedim senin yazdığınşimdi farkettim. ben yokken eşime sahip çıktığın için sağol. bende zaten 4boncuk vermiştim sonuç aynı...
ama ama ama...evet doğru iştahım çok açık her şeyi yiyebiliirim.olsun canım sonuçta geldin ya
valla tatlım dünü abartmışsın gene senin bu müthi iştahın benimkinide kabartıo iki yumurtamııııı
ayrıca börekte varyağlı yağsız farketmez bebeğim sonuçta hamur
şimdi ana öğünler çok kuvvetli olmuş ona veremicem makarnalar börekler yumurtalarsu sporda kaçamağın var ama iki yumurta kaçamak değil bariz kendine ziyafet yapmışsın
ara öğünlerede verim hadi ama börek offf offf yeme şunları be tatlım
3 boncuk tatlım ben senin iyiliğini ve zayıflığını istiyorum ve seni öpüyorum
yok ne ben karışma olarak değil sahip çıkma ortada bırakmama olarak gördüm teşekkür ederim. evet yorucu bir gündü ve misafir sağolsun çook düşünceliydi.bir dahakine evde yokum zaten yada uyuyakalmışım ayyyh duymamışım..canım ya alemsinbende seni farketmemişim yoksa eşine karışır mıyım ne haddime
Gerçekten çok yorucu bir gün geçirmişsin canım ,misafirinde çoook düşünceliymiş,sen ona bir daha kapıyı açma
ama ama ama...evet doğru iştahım çok açık her şeyi yiyebiliirim.
bu günümüde anlatayım canımcım çünkü şu saat itibarıyla yeme işim bitti...
sabah yağsız yumurta ve salata yarım dilim kepek ekmek.
ara yarım ızgara köfte,
öğlen patlıcan musakka ve pirinç pilavı(öğlenleri okul yemekhanesinde yiyorum çeşidi değiştiremiyorum sadece porsiyonu azaltabiliyorum)az yedim bunlardan ama patlıcan bayağı yağlıydı ıyy süzdürdüm yağını ama yağlıydı işte...
bu gün yine sindirim ve boşaltım probleminden doktora gittim, yarın bağırsağa girilecekmiş biyopsi mi ne alınacakmış. bağırsaklarımın boomboş olması lazım. artık bişi yemeyeceğim ve akşamda müsil içeceğim böyle işte. yine sporum var bu akşam yarım saat aletli egzersiz sonrada 1saatte yakın pilates yapacam. su serbest nasıl olsa bol bol su içiyorum muhtemelen akşama 3litreye yakın içmiş olacağım...bu günümüde böyle değerlendir vaferscim sağğlık olsun...
yok ne ben karışma olarak değil sahip çıkma ortada bırakmama olarak gördüm teşekkür ederim. evet yorucu bir gündü ve misafir sağolsun çook düşünceliydi.bir dahakine evde yokum zaten yada uyuyakalmışım ayyyh duymamışım..
Canım yarın için sana kolaylıklar diliyorum,inşaallah kolonoskopi sonucunda birşey çıkmaz....Geçen yıl bende oğluma yaptırmıştım,ama bize 2 günlük diyet vermişti:44:İyi haberlerini bekliyoruz.yanına birini al giderken,hafif uyuşturuyorlar....
ahh canım benim çok geçmiş olsun kolonoskopi yapıcaklar herhelde makattan kamera sokcaklar korkma
valla bebeğim bugün gayet iyi o öğlen yediğin yağlı musakka akşamıda idare eder tamamdır bol su
iyi aralar analarsu sporuda yapçan peşinenn vereyim muhtemelen kaçamakta olmaz al sana 5 5lik gün umarım bişey çıkmaz
Utanacak hiç bir şey yok güzelim sağlık bu,ve barsaktaki problemler ancak kolonoskopi ile anlaşılıyor,dediğim gibi oğlum 3 yılda bir yaptırıyor,ama akşam yediklerine dikkat et süt ürünleri vermiyorlardı,sana liste vermiş olmaları gerek,sadece meyve suyu içiliyordu...sağol canım. şimdi yorumunu okudum yanına birini al giderkeni okuyunca öyle kötü hissettim ki böyle bir kaç saniye dondum çünkü bulunduğum yerde beni hastaneye götürecek kimsem yok. bir kocam bir bendik zaten o da gidince tek başıma hastanelerde uğraşmak daha bir zor geliyor. insan yanında birini arıyor çünkü...ay çok korkuyorum ya şu işten. bu gün de utandım muayenede zaten sırf çekindiğimden bu seviyeye geldim o da ayrı. inşallah iyi haberlerle gelirim.
cansu ve tgull nerelerdesiniz neden sesiniz çıkmıyor
ali_ye az paylaşım yapıyorsun sadece menünü yazıp kaçma 1 hafta daha deneme süreci yapalım sana olur mu listeye ekliyorum yeni arkadaşları sonra ortadan kayboluyorlar gerçekten kararlı mısın ve bizimle misin?
boncukları şöyle veriyoruz
3 ana öğün
3 ara öğün
2 lt su
spor
kaçamak yok
pinup seebu uzun zamandır girmiyor artık kaptan yardımcısı sensin takım çok gevşedi toparlamama yardımcı ol
se_ka seyahatte haber verdi en azından
pinup dünkü menün nerde
akşam yorgunluktan uyuya kalmışım pinup çok fazla ütü yatım menümü yazayım
sabah
avuç kadar kepek ekmek arasında peynir zeytin
ara
1 elma
öğle
çok az tavuk sote 1 dilim kepek ekmeği (annemde)
ara
yarım portakal biraz kurru meyve
akşam
1 parça tavuk minicik ekmek (bu da bizim evde tavuk çok oldu bugün)
ara
çokoprrens
2 lt su
spordan sayılmaz ama 15-20 dk müzik açıp oynadım
pinupcım dün bu söylediğini okumuştum ama cevap yazim diye aklımdaydı hemen yazayım. hatice bu işin sporun bilir kişisi ama ben nacizane fikrimi söylim, zayıflamada sporun aşırısının çok işe yarayacağını düşünmüyorum. bak ben üniversite yıllarında basket,tenis ve tekvando takımlarındaydım... haftanın 4-5günü şöyle geçiyordu.sabah kalkınca 1saat aletlerle çalışıyordum, yine 2saat kadar gün içi tenis antremanı oluyordu akşam 6-8arası tekvando ve gece 10-12arası basketbol. düşünebiliyor musun günde 5saat spor ? ve kilom 73dü yaklaşık 4ay böyle geçti bir dönem yani ve benim kilom 71e düştü sadece, ve normal üç öğün yiyordum yemekte aşırılık yoktu normaldi yani ama benim vücut tam bir taş . sanırım yağlar falan tamamen kasa döndüm.incelmede çok yoktu 44bedenden 42ye düştüm sadece. bence aşırıya kaçma derim...düzenli ve sürekli ol.
korkuyooorumm
teşekkür ederim boncuklar için dediğin gibi o yağlı musakka iki öğüne bedeldi zaten. akşam çok içim geçerse(benim çok acıkınca elim ağağım titrerde) süt ayran falan içerim ama bunlar sanırım boncuklarımdan etmez beni dimi... vermem boncuklarımııı
hafta sonu hariç bu haftam güzel geçti inşallah tartıya yansımasıda güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?