Canım kefirle oruç tutmaya alıştım aslında...Mart ayında da tutabildiğim kadar tutup bırakıcam zaten.Zorlanıyorum bu aralar...
ANA VE ARA ÖĞÜNLER için toplamına veriliyor canım.bu şekilde olunca 4 boncuk verilir bana ara öğünler yok çünkü...:79:
cansu ve tgull nerelerdesiniz neden sesiniz çıkmıyor
ali_ye az paylaşım yapıyorsun sadece menünü yazıp kaçma 1 hafta daha deneme süreci yapalım sana olur mu listeye ekliyorum yeni arkadaşları sonra ortadan kayboluyorlar gerçekten kararlı mısın ve bizimle misin?
boncukları şöyle veriyoruz
3 ana öğün
3 ara öğün
2 lt su
spor
kaçamak yok
pinup seebu uzun zamandır girmiyor artık kaptan yardımcısı sensin takım çok gevşedi toparlamama yardımcı ol
se_ka seyahatte haber verdi en azından
pinup dünkü menün nerde
selam kızlar ben aranıza yeni katıldım. kendimi tanıtayım, ismim ipek. 19 yaşındayım. boyum 1.58, kilom 55 civarında. boyum kısa olduğu için çok kilolu görünüyorum. özellikle göbeği bi saldım ki sormayınlisedeyken 48 kiloydum, şimdi eski halime geri dönmeye çalışıyorum. çok diyet denedim ama ya 1 hafta deneyip bıraktım ya da zorunlu olarak bozdum. şimdi cumartesiden itibaren 5 günde 5 kilo diyetini deneyeceğim umarım hem gruba hem de kendime faydam olur.
bu arada tgull geçmiş olsun :44:
yeri gelmişken bende münümü iliştirivereyim
ssbsh 08:30da kahvaltı kızarmış kepek ekmek 1 domates 2 ceviz KK kadar peyir 3 zeytin 2 bardak çay
arada 1 muz küçük ama yerli muz
50 dk pilates baya terledim
ardından yeşil çay içtim 3 kayısı yedim biraz nohut
sonra 2 gibi dünden kalan 4 mercimek köftemi yedim nar ekşili
sonra 2 saat sonra gene 4 tane merci yedim
sonra arada elma yedim
akşamda 3 kaşık ıspanak yedim yoğurtlu ama sanırsam birazdanda 2 kaşık barbunya yiyebilirm pek bi doymadım sanki2 litre şuanda ama geçer yatana kadar muhtemelen
Utanacak hiç bir şey yok güzelim sağlık bu,ve barsaktaki problemler ancak kolonoskopi ile anlaşılıyor,dediğim gibi oğlum 3 yılda bir yaptırıyor,ama akşam yediklerine dikkat et süt ürünleri vermiyorlardı,sana liste vermiş olmaları gerek,sadece meyve suyu içiliyordu...
olurmu hakkınla aldın o beş boncuğuahh canım benim korkma yaa napalım senin gene yanında olmasada kocan var benim oda yok
ya boşverr kızım biz güçlüyüz kadınlar herşeyin üstesinden gelir dimdik ayaktayız ve aslında biz hep yalnızız yanımızdaki herkes gelip geçici başımızı yastığa koydukmu sevaplar günahlar hatalar hepsi bizim yalnızız
herkese yapılan bişey o korkma hiç yüreğini ferah tut ben dua edicem sana Allahın izniyle anlamadan kurtulcan inşallah bişeycikte çıkmaz
Size birşey sorucam nestle'nin meyveli gevşeğini kullanıyormuşunuz ben arada sabah kahvaltısında kullanıyorum da bir kase
hoşşgelldin esraaa
ben gvrek kullanıodum bi ara ama müsliye geçtim yoğurtla daha çok hoşuma gidio ve taze meyve ekleyincede daha güzel ve doyurucu oluyoo :)
ara öğün yada kahvaltı olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?