Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

yeri gelmişken bende münümü iliştirivereyim
ssbsh 08:30da kahvaltı kızarmış kepek ekmek 1 domates 2 ceviz KK kadar peyir 3 zeytin 2 bardak çay
arada 1 muz küçük ama yerli muz
50 dk pilates baya terledim
ardından yeşil çay içtim 3 kayısı yedim biraz nohut
sonra 2 gibi dünden kalan 4 mercimek köftemi yedim nar ekşili
sonra 2 saat sonra gene 4 tane merci yedim
sonra arada elma yedim
akşamda 3 kaşık ıspanak yedim yoğurtlu ama sanırsam birazdanda 2 kaşık barbunya yiyebilirm pek bi doymadım sanki 2 litre şuanda ama geçer yatana kadar muhtemelen

oldu anladım bıraz gecoldu ama anladımgunler uzuyor artık sadece kefırle bıtkın dusersın bence

tamam canım ben cok kararlıyım bugun carsıdan kendıme 1beden küçük ceket aldım dar gelıyor ama ındırımdeydı 1tane kalmış cok begendım nasıl olsa verıcem kıloları dedım hemde daha hırs yaparım dedım aldım aslında normalde ben internetın basından kalkmam ama aksılık 3 4gundur eşim laptobu ısyerıne goturuyor 2gundur eve gıremıyorum dısarlardayım bırde evde degışıklıkler yapıyoruz bayagı yogun gecıyor. benım kararım kesın sızınleyım hemde pek paylasım olmuyor zaten ben nezaman gırsem kımsecıkler yok

Son düzenleme:
gelelım benım menume
ballı sırkelı su eltım teflonda yagsız borek yaptı pıza dılımı gıbıydı kesımı yarıdan boldum yedım 5zeytın 2bardak cay
ara:yok dışardaydım kayınvalıdemle carsıya cıktık
oglen :yraım sımıt ı paylastık yedık
ara 1elma
aksam: yogurt erıste 1porsıyon
ara bıtkı cayı 1meyve yerım okadar
su 1,5olmuştur 2yaparım yatana kadar
spor yuruyuş yaptım ayaklarım agrıyor hala basamıyorum

hoşgeldin canım 1 hafta deneme süremiz var yarın değil sonraki cuma listeye ekleniyorsun ama hergün düzeenli paylaşım istiyorum ona göre
takımda 2 şerli gruplar halinde birbirimizin menülerini yorumluyoruz ve boncuk veriyoruz herhafta boncuk 1.si seçiyoruz çok bi kilon yok ama yaşın küçük yerleşmeden vermelisin canım bol şans

pinup seka serap aynı
S.A diskalifiye olcak haber vermeden girmedi
kalsi de öyle dönerlerse dee üzgünüm takıma düzen gerek
aliye bu ara böyle oldu canım yoksa çok renkli bizim takım
tgull çok geçmiş olsun Allah iyilliğini versin
cansudan hala ses yok
seka kilonu öğreneyim canım

Şimdi neler yapıcaz yani ben ilk defa bugün buldum bu bölümü ve pek bilgim yok yani kurallar ne yada ne yapmamız gerekiyor özel bir diyet listesi mi var

hoşgeldin esracım anladığım kadarıyla sık sık kilo alıp veriyorsun kilonu korumak senin için önemli biz burda 6 öğün sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz
yeni gelen arkadaşlar için 1 hafta deneme süremiz var hergün girmeni yediklerini ve sporunu paylaşmanı istiyorum cumaları kilo bildirimi yapıyoruz öğlen 12ye kadar bana bildiriyoorsunuz ve ben de diğer takımlara
takım içnde uyguladığımız bir sistem var 2 li gruplar halinde birbirimize koçluk yapıyoruz
boncukla puanlıyoruz
3 ana öğün
3 ara öğün
spor
2 lt su
kaçamak yok
toplamda günlük 5 boncuk alabiliyoruz gayretle ve boncuk 1.si seçiyoruz

çok güzel bir geçirmişsin yine helal kız sana süper gidiyorsun
ana öğünler araöğünler kaçamak yok sporsu
hadi bakalım birinci sensin bu hafta inşallahhh bende benim eşim birinci oldu hııh diye hava atarım sayende...

Bilgin için çok sağol benim kilo almamın en büyük nedeni düzenli beslenmemem ve sabah daha doğrusu öğleye doğru saat 11de kalmam ama yarından itibaren düzenli beslemicem hayırlısıyla

ya bana hiç liste falan vermediler sadece bağırsağın boş olsun akşamdan ilaç iç bişi yeme içecek iç sadece dediler alla allaaa. neyse Allahtan süt içmedim. ya aklıma takıldı şimdi bu kadar korkusunu çekipte eğer bunlar yarın yapmaz liste verip gün verirlerse ölürüm sinirimden artık bir daha cesaret toplada git işin yoksa.

sağol teşekkür ederim. evet dimdik ayakta güçlü kadınlarız bizz..

merhaba hatice,hani ben yarın sabah doktora gidecem ya kilomu aslında sabah gitmeden yazim diye planlıyorum ama olurya aksilik bağlanamam yada geç kalır acele çıkarım diye şimdi tartıldım kilomu yazim şimdiki kilom 64.700 eğer yarın 12ye kadar bildirim yapamazsam bunu yazarsın haticecim benim kiloya ama inşallah sabah zamanım olur gitmeden girerim ve inşallah tartıda daha az gösterir ve onu yazarım size.

Size birşey sorucam nestle'nin meyveli gevşeğini kullanıyormuşunuz ben arada sabah kahvaltısında kullanıyorum da bir kase

bu akşam gittim patates aldım ilk gün sadece haşlanmış patates yiyeceğim. ve tabii ki bolca su. neyse ki patates doyurucu bi şey. dua edin de kimse önüme sevdiğim bi yemek koymasın :18:
spor olarak fazla imkanım yok, çıkıp yürüyüş yapabilirim ya da evde mekik çekebilirim. setlerde figüran olarak çalıştığım için bütün gün ayaktayım o da belki spor sayılabilir

selam kızlarr

çılgın bir spor gününden sonra karşınızdaym:)

sabah patatesli börek

öğlen ve ara yok bi ara kavhve içtim

akşam üstü meyveli muzlu müslili yoğurt

sonra spora gtttim 45 dk plates

45 dk fight kick :) çılgın hareketli

2 litre su :) başardım ama spor yaptığım sırada içtim sonra sauna öncesi sonrası falan

akşam yemeği kuru fasulye pilav

Size birşey sorucam nestle'nin meyveli gevşeğini kullanıyormuşunuz ben arada sabah kahvaltısında kullanıyorum da bir kase

hoşşgelldin esraaa

ben gvrek kullanıodum bi ara ama müsliye geçtim yoğurtla daha çok hoşuma gidio ve taze meyve ekleyincede daha güzel ve doyurucu oluyoo :)

ara öğün yada kahvaltı olarak

hoşşgelldin esraaa

ben gvrek kullanıodum bi ara ama müsliye geçtim yoğurtla daha çok hoşuma gidio ve taze meyve ekleyincede daha güzel ve doyurucu oluyoo :)

ara öğün yada kahvaltı olarak

Ben musli de denedim ama hoşuma gitmedi canım boğazıma yapışıyor gidi geldi yapamadım yaa senden birşey rica edebilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…