Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bilgin için çok sağol benim kilo almamın en büyük nedeni düzenli beslenmemem ve sabah daha doğrusu öğleye doğru saat 11de kalmam ama yarından itibaren düzenli beslemicem hayırlısıyla

hoşgeldin canım bende yenıyım bu guruba katılalı 1hafta oldu bakalım azımle kurtulacaz kılolardan

Size birşey sorucam nestle'nin meyveli gevşeğini kullanıyormuşunuz ben arada sabah kahvaltısında kullanıyorum da bir kase

ben nestlenın kını pek sevmedım ser gelıyor dıslerımı acıtıyo k fleks kırmızı meyvelerını ve cıkolata kaplısını sevıyorum tatlı kırızımı bastırıyor müsliyi bende yıyemedım yavan gelıyor ama yogurtla denemedım

Sağol canım inşallah bu azimle yapamayacağımız şey yok ben k filaks da denedim ama meskenin içimde ki kuru üzüm ve ananas ver ananas zayıflamaya yardımci kuru üzümde vitamin açısından iyi ve benimde tatlı krizim tutunca iyi geliyor kendinden bahsetmek ister misin yaşın kaç evlimisin gibi

Canım hoşgeldin,inşaallah kalıcı olursunuz,biz aslında iyi bir takımız ama nedense bizi bırakıp gidiyorlar
Bu menüyle ben sana 5 veririm Ali-yecim..
Slm kızlar beni bu gruba davet ettiniz ve geldim ben çoook azim ettim ve zayıflıcam
Hoşgeldin,sefalar getirdin,bize kendini tanıtır mısın sende
canım belki sana yapılacak işlem daha basittir,bizim ailede barsak kanseri var o yüzden farklı bir işlem olabilir,sen kafanı takma,iyi haberlerini bekliyoruz..allah yardımcın olsun...

Ben de menümü yazayım
Sahur 1 bardak kefir
Akşam çorba,bezelye yemeği
ara irmik helvası
45 dk yürüdüm,2 litre su içtim:79:

Tabiki canım ne demek ben kocaeli de yaşıyorum 20yaşındayim 3senelik evliyim 168 boyum ve 75kilodayim kasım ayında 69dum geçen gün tartildim 75 görünce morelim bozuldu ve diyete başlama kararı aldım

Son düzenleme:
Hatice canım sabah kursum var erken çıkıcam giremeyebilirim.
KİLOM 64,8
SAMANYOLU 65 /64,8 /0.2 / % 0.31

Tabiki canım ne demek ben kocaeli de yapıyorum 20yaşındayim 3senelik evliyim 168 boyum ve 75kilodayim kasım ayında 69dum geçen gün tartildim 75 görünce morelim bozuldu ve diyete başlama kararı aldım
Canım sağol,çok erken evlenmişsin.Allah mesut etsin.69 kilo olduğunda boyuna göre kilon iyiymiş,ne oldu da 6 kilo birden aldın,ilaç falan mı kullandın,yoksa dengesiz beslenmeden mi oldu...,Çok soru sordum bunalttım seni
Ben istanbul da yaşıyorum.42 yaşındayım,2 oğlum var..22 ve 16 yaşlarında...bak oğlum senden büyükmüş ben erken menopoz sebebiyle hormon kullanıyorum,kilo vermem çok zor oluyor,işte böyle canım akşam akşam çenem düştü

Yok olurmu ne demek ben 11aydır bebek için uğraşıyorum pko hastasıyım ve yumurtalar için ilaç ve iğne oldu bu sıra düzensiz beslenme ve çok uyuma ile aldım pko dan dolayıda zor veriyorum evet erken evlendim ama iyiki evlenmişim kocami çooook seviyorum

Canım allah ayırmasın,mutluluğunuz daim olsun.İnşallah en kısa zamanda yavrunuzu da kucağınıza alırsın.Kilo almanda mutlaka ilaçların etkisi ollmuştur,ama yaşın çok genç ve yeni alınan kilo olduğu için biraz gayretle çabuk verirsin,takma kafana..Benim şimdi çıkmam gerekiyor,çocuklar için erken kalkmam gerekiyor,yarın görüşürüz ,iyi geceler:79:

Sağolun sizede iyi geceler ben artık burdayım görüşürüz

bende yazayım kılomu sabah esım pc gene göturebılır neolur nolmaz
kılom 66.3ben yatıyorum oglan emmek için uyanır bıraz dınleneyım:93: herkeze ıyıgeceler kımsecıkler yok ama:44:

***3. TAKIM 195. ETAP***

hatice_84 ( 54.5 / 54.5 / 0 / 0% )
S_A ( 76.2)
samanyolu ( 65 / 64.8 / 0.2 / 0.31% )
pinup (61.5 / / / %)
ca_cansu (51.4 / / / %)
se_ka (66.1 / / / %)
kalsi (87.3)
vafers (61 / / / %)
tgull ( 65.5 / / /% )

3.takim toplam kilo ( 589.8 / 588.5 / 1.3 / 0.22%)

Son düzenleme:

inşallah bakalım artık at tabi şekerim ayrılcazmı biz şimdi keşke hep aynı olsa eşlersevdim seni tgull:26: noldu buarada hastaeye gittin nasıl geçti anlat:44:

Slm kızlar ben de bugün hayırlısı ile başladim benim için en zor olanı sabah erken kalmaktı bunu başardım ve diyet başladı yanlız benim evimde baskul yok kaynanamda tartiliyorum onda da gramı yazmıyor sadece kilo ama haftaya sizin aranıza katılana kadar bir tane alicam evime evet bugün ilk günde yaptıklarımı yazım size sabah aç karnına 2bardak su peynir bir dilim kepek ekmek ve 1bardak taze sıkılmış portakal şimdi de egzersiz yapıcam ara ogün olarak üç 1 2diyet bisküvi ve şekersiz cay gün içinde cay içmeyince başım ağrıyor:81:

aliyecim seni de ekleyeceğim ama düzenli paylaşım yap lütfen sana gğveniyorum geçen cuma kaç kiloydun

66 8dım nedense bu hafta veremedım 66.3olmuşum ama bu hafta hiç kaçamak yapmadım bayagıda yogun gectı gunum. ben adet gormuyorum oyuzden odemi oluyor bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…