Bilgin için çok sağol benim kilo almamın en büyük nedeni düzenli beslenmemem ve sabah daha doğrusu öğleye doğru saat 11de kalmam ama yarından itibaren düzenli beslemicem hayırlısıyla
Size birşey sorucam nestle'nin meyveli gevşeğini kullanıyormuşunuz ben arada sabah kahvaltısında kullanıyorum da bir kase
ben nestlenın kını pek sevmedım ser gelıyor dıslerımı acıtıyok fleks kırmızı meyvelerını ve cıkolata kaplısını sevıyorum tatlı kırızımı bastırıyor müsliyi bende yıyemedım yavan gelıyor ama yogurtla denemedım
Canım hoşgeldin,inşaallah kalıcı olursunuz,biz aslında iyi bir takımız ama nedense bizi bırakıp gidiyorlarselam kızlar ben aranıza yeni katıldım. kendimi tanıtayım, ismim ipek. 19 yaşındayım. boyum 1.58, kilom 55 civarında. boyum kısa olduğu için çok kilolu görünüyorum. özellikle göbeği bi saldım ki sormayınlisedeyken 48 kiloydum, şimdi eski halime geri dönmeye çalışıyorum. çok diyet denedim ama ya 1 hafta deneyip bıraktım ya da zorunlu olarak bozdum. şimdi cumartesiden itibaren 5 günde 5 kilo diyetini deneyeceğim umarım hem gruba hem de kendime faydam olur.
bu arada tgull geçmiş olsun :44:
Bu menüyle ben sana 5gelelım benım menume
ballı sırkelı su eltım teflonda yagsız borek yaptı pıza dılımı gıbıydı kesımı yarıdan boldum yedım 5zeytın 2bardak cay
ara:yok dışardaydım kayınvalıdemle carsıya cıktık
oglen :yraım sımıt ı paylastık yedık
ara 1elma
aksam: yogurt erıste 1porsıyon
ara bıtkı cayı 1meyve yerım okadar
su 1,5olmuştur 2yaparım yatana kadar
spor yuruyuş yaptım ayaklarım agrıyor hala basamıyorum
Hoşgeldin,sefalar getirdin,bize kendini tanıtır mısın sendeSlm kızlar beni bu gruba davet ettiniz ve geldim ben çoook azim ettim ve zayıflıcam
canım belki sana yapılacak işlem daha basittir,bizim ailede barsak kanseri var o yüzden farklı bir işlem olabilir,sen kafanı takma,iyi haberlerini bekliyoruz..allah yardımcın olsun...ya bana hiç liste falan vermediler sadece bağırsağın boş olsun akşamdan ilaç iç bişi yeme içecek iç sadece dediler alla allaaa. neyse Allahtan süt içmedim. ya aklıma takıldı şimdi bu kadar korkusunu çekipte eğer bunlar yarın yapmaz liste verip gün verirlerse ölürüm sinirimden artık bir daha cesaret toplada git işin yoksa.
Canım hoşgeldin,inşaallah kalıcı olursunuz,biz aslında iyi bir takımız ama nedense bizi bırakıp gidiyorlar
Bu menüyle ben sana 5veririm Ali-yecim..
Hoşgeldin,sefalar getirdin,bize kendini tanıtır mısın sende
canım belki sana yapılacak işlem daha basittir,bizim ailede barsak kanseri var o yüzden farklı bir işlem olabilir,sen kafanı takma,iyi haberlerini bekliyoruz..allah yardımcın olsun...
Canım sağol,çok erken evlenmişsin.Allah mesut etsin.69 kilo olduğunda boyuna göre kilon iyiymiş,ne oldu da 6 kilo birden aldın,ilaç falan mı kullandın,yoksa dengesiz beslenmeden mi oldu...,Çok soru sordum bunalttım seniTabiki canım ne demek ben kocaeli de yapıyorum 20yaşındayim 3senelik evliyim 168 boyum ve 75kilodayim kasım ayında 69dum geçen gün tartildim 75 görünce morelim bozuldu ve diyete başlama kararı aldım
Canım sağol,çok erken evlenmişsin.Allah mesut etsin.69 kilo olduğunda boyuna göre kilon iyiymiş,ne oldu da 6 kilo birden aldın,ilaç falan mı kullandın,yoksa dengesiz beslenmeden mi oldu...,Çok soru sordum bunalttım seni
Ben istanbul da yaşıyorum.42 yaşındayım,2 oğlum var..22 ve 16 yaşlarında...bak oğlum senden büyükmüşben erken menopoz sebebiyle hormon kullanıyorum,kilo vermem çok zor oluyor,işte böyle canım akşam akşam çenem düştü
Yok olurmu ne demek ben 11aydır bebek için uğraşıyorum pko hastasıyım ve yumurtalar için ilaç ve iğne oldu bu sıra düzensiz beslenme ve çok uyuma ile aldım pko dan dolayıda zor veriyorum evet erken evlendim ama iyiki evlenmişim kocami çooook seviyorum
Canım allah ayırmasın,mutluluğunuz daim olsun.İnşallah en kısa zamanda yavrunuzu da kucağınıza alırsın.Kilo almanda mutlaka ilaçların etkisi ollmuştur,ama yaşın çok genç ve yeni alınan kilo olduğu için biraz gayretle çabuk verirsin,takma kafana..Benim şimdi çıkmam gerekiyor,çocuklar için erken kalkmam gerekiyor,yarın görüşürüz ,iyi geceler:79:
Ben de menümü yazayım
Sahur 1 bardak kefir
Akşam çorba,bezelye yemeği
ara irmik helvası
45 dk yürüdüm,2 litre su içtim:79:
çok güzel bir geçirmişsin yine helal kız sana süper gidiyorsun
ana öğünler araöğünlerkaçamak yok spor su
hadi bakalım birinci sensin bu hafta inşallahhh bende benim eşim birinci oldu hııh diye hava atarım sayende...
aliyecim seni de ekleyeceğim ama düzenli paylaşım yap lütfen sana gğveniyorum geçen cuma kaç kiloydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?