Slm kızlar ben de bugün hayırlısı ile başladim benim için en zor olanı sabah erken kalmaktı bunu başardım ve diyet başladı yanlız benim evimde baskul yok kaynanamda tartiliyorum onda da gramı yazmıyor sadece kilo ama haftaya sizin aranıza katılana kadar bir tane alicam evime evet bugün ilk günde yaptıklarımı yazım size sabah aç karnına 2bardak su peynir bir dilim kepek ekmek ve 1bardak taze sıkılmış portakal şimdi de egzersiz yapıcam ara ogün olarak üç 1 2diyet bisküvi ve şekersiz cay gün içinde cay içmeyince başım ağrıyor:81:
heyyy 60.200 üm kızlar tam bi kilo değil ama olsun ilerleme var ya ayyyyy çok mutluyummmm
heyyy 60.200 üm kızlar tam bi kilo değil ama olsun ilerleme var ya ayyyyy çok mutluyummmm
cansuu tgull nerdesinizz????
diğer kızlar zaten pek gelmio se ka da geleblir gerçi?
kendimi de ekledim tabloya. ah ah her hafta verebilsem 800 keşke sevindim uzundur böyle veremiyordum.***3. TAKIM 195. ETAP***
hatice_84 ( 54.5 / 54.5 / 0 / 0% )
S_A ( 76.2)
samanyolu ( 65 / 64.8 / 0.2 / 0.31% )
pinup (61,5 / 61,4 / 0,1 / 0,16%)
ca_cansu (51.4 / / / %)
se_ka (66.1 / / / %)
kalsi (87.3)
vafers (61 / 60,2 /0,8 /1,31 %)
tgull ( 65.5 /64.7 /0.8 /1.22% )
ali_ye ( 66,8 / 66,3 / 0,5 / 0,83 %) ( yeni üye )
3.takim toplam kilo ( / / / )
kendimi de ekledim tabloya. ah ah her hafta verebilsem 800 keşke sevindim uzundur böyle veremiyordum.
inşallah bakalım artıkat tabi şekerim ayrılcazmı biz şimdi keşke hep aynı olsa eşler sevdim seni tgull:26: noldu buarada hastaeye gittin nasıl geçti anlat:44:
tgull ortak paylaşıma ne zaman kadar gönderilio senni bilgin var mı
gelmeyenleri ben hepsini aynı yazdım
ama
napıcam?
Kızlar rica etsem biriniz benim çizelgemi doğru şekilde yapabilir mi
Kızlar rica etsem biriniz benim çizelgemi doğru şekilde yapabilir mi
pinupcum geldim canım listeyi tooparlamışsın biraz teşekkür ederim sabah mebde bi işim vardı oraya gittim genel paylaşıma 16.30a kadar yazıyoruz olur daa giremezsem
S.A.ve kalsiyi diskalifiye mi yazalım geri dönmek üzere ayrıldı mı bilemedim
caansu ve sekanın kilosunu aynı yazalım cansu gideli çok olmadı bellki döner seka haber verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?