Kızlar rica etsem biriniz benim çizelgemi doğru şekilde yapabilir mi
kızlar fikrinizi söyleyin S.A. ve kalsi için pinupcum yeni üyelerin devamlılığı ile ilglenir misin ve davet etmeyle
bu haftaki boncuk gruplarımız
tgull-vafers sizi ayırmayacağım
pinup-hatice biz de iyiyiz bişey anlamadık geçen haftadan
samanyolu-aliye siz degüzel ikili oldunuz
esra bi de adını unuttum 5 günde 5 kilo verecek kızımız birbirinize destek olun
tablomuzu da vafers yapar
samanyolu geçen haftaki liste ne durumda pinupun eksik menüleri yorumlayım
Çok sevindim canım,inşaallah kolonoskopide temiz çıkar,aman ihmale gelmez dikkat et,benim canım yandı bu konuda çok korkarım barsaktan...Ayrıca çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim..Wafersla güzel bir ikili oldunuz...:81::81:bende seni çok sevdim canım gerçekten iyi bir eşsin ve yardımların için teşekkürler. doktor görünürde ciddi bir şey olmadığını ama ailede kanser vakası olduğu için ayrıntılı incelemeler yapılacağını söyledi ve maalesef kolonoskopiye gün verdi.hayırlısı artık.
Bayağı iddialıyız yani Esracım başaracaksın inanıyorum sana,hadi hayırlısı...Slm kızlar ben de bugün hayırlısı ile başladim benim için en zor olanı sabah erken kalmaktı bunu başardım ve diyet başladı yanlız benim evimde baskul yok kaynanamda tartiliyorum onda da gramı yazmıyor sadece kilo ama haftaya sizin aranıza katılana kadar bir tane alicam evime evet bugün ilk günde yaptıklarımı yazım size sabah aç karnına 2bardak su peynir bir dilim kepek ekmek ve 1bardak taze sıkılmış portakal şimdi de egzersiz yapıcam ara ogün olarak üç 1 2diyet bisküvi ve şekersiz cay gün içinde cay içmeyince başım ağrıyor:81:
Ali-ye canım moralini bozma bence gayet iyi bir sonuç,Birde bana bak gram gram veriyorum66 8dım nedense bu hafta veremedım66.3olmuşum ama bu hafta hiç kaçamak yapmadım bayagıda yogun gectı gunum. ben adet gormuyorum oyuzden odemi oluyor bılmıyorum
Harikasın,süpersin gerçekten.Tebrik ederim arkadaşım..heyyy 60.200 üm kızlar tam bi kilo değil ama olsun ilerleme var ya ayyyyy çok mutluyummmm
bu haftaki boncuk gruplarımız
tgull-vafers sizi ayırmayacağım
pinup-hatice biz de iyiyiz bişey anlamadık geçen haftadan
samanyolu-aliye siz degüzel ikili oldunuz
esra bi de adını unuttum 5 günde 5 kilo verecek kızımız birbirinize destek olun
tablomuzu da vafers yapar
samanyolu geçen haftaki liste ne durumda pinupun eksik menüleri yorumlayım
esra ben sana çizelge yaptım değiştirmişsin neyse öğrendin ya
pakize ben çağırdım seni hoşgeldin anlat bize kilolarını
samanyolu cumayı dahil etmesen de olur
bundan sonra perşembe akşamları yapalım tabloomuzu kilo bildirimiyle uygun olsun
mrb benide 3.takıma yönlendirdiler...
1,69 boyunda 58 kiloyum yazakadar en azından 55 kiloya düşmek istiyorum
ne yapmam gerekiyor yardımlarınıza ihtiyacım var...:26:
1 hafta deneme süremiz var hergün düzenli paylaşım 3 ana 3 ara toplam 6 öğün 2lt su içiyorsun spor yapıyorsun
hoşbulduk canım
26 yaşındayım 1,5 yaşında oğlum var.
1,69 boyundayım 58-59 kilo arası gidip geliyorumm
yaza kadar en azından 5 kilo vermek istiyorum
Yardımlarına ihtiyacım var bebiş:26:
canım yaşıt saylırız oğlanlarımız da yaşıt senin çizelgen de yanlışlık var önce onu düzelt bi vki 11lerde olmaz
50 kilo senin için normal değil hedefin en az 52olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?