peki ben 50-59 kilo olanlar zayıflıyor topiğinde de yazıyorum sıkıntı olur mu?
birde hafta sonu bildiriyormuyuz menüleri....
ok çizelgemi düzelticem :)
çok sevindim doğum yapmadan önce 49 kiloydum :) 70 kilo oldum 60 kadar hızla düştüm
60 altından çok zor oldu şimdi 59-58 gidip geliyorum ben 52 düşsem onada razıyım haticem yardım et bana :)
tamam canım ilgilenirim ben
ama şimdi çıkmam lazım o zaman sana bırakıyorum paylaşım işini
evet ya bu haftadan bişey anlmadık
ayrıca hatice vafers ve tgull cok pis kilo verdi :)
bizde bu hafta onlarla rekabet edelim :)
evet pinup bu hafta iyi olacağız inş geçelim onları
esra tamam yaparım bi yeni gelen akadaşvar patates almış hani zor ismi var sen onun koçu ol o da senin
canım moralini bozma verirsin doğum yapmak bahane değil bebeği olan ne zayıf kızlar var biz de veririz 49 da neymiş yaa yok beğenmedim boyun uzun çirkin olursun öyle vücut kitle indeksin 18in altında olmayacak
ben hamilellik öncesii kilomdayım şuan ama daha da vermek bir daha da almamak istiyorum:84:
canım moralini bozma verirsin doğum yapmak bahane değil bebeği olan ne zayıf kızlar var biz de veririz 49 da neymiş yaa yok beğenmedim boyun uzun çirkin olursun öyle vücut kitle indeksin 18in altında olmayacak
ben hamilellik öncesii kilomdayım şuan ama daha da vermek bir daha da almamak istiyorum:84:
pakize manken miydin canım yine olmamış o çizelge bmı yanlış hesaplıyor boyunu metre cinsinden yaz
haklısın canım geçen gün ebru şallıyı gördüm 2 . çocuğu doğurdu bırak yağı et bile yok kuru tahta :)
canım ya ne bileyim hepsini bire bir yazıyorum evde bakarım artık iş yerindeyim bugün cuma yoğunluk var çok vaktim yok evt evlenmeden önce çalışmıştım ajansta ama şimdi eşimde istemiyor :)
Artık aranızdayım haftaya 1 kilo vericem bak gör :)
samanyolu cumayı dahil etmesen de olur
bundan sonra perşembe akşamları yapalım tabloomuzu kilo bildirimiyle uygun olsun
tamam canım çokk kararlı gördüm seni hergün paylaşım yapıyoruz ona göre
bu haftaki boncuk sorumlumuz vafers o ne derse onu yapın kızlar menü yorumlarınız geç saate kalmasın
samanyoluna teşekkür ederiz hesaplaması için
esra zemine dikkat et benim baskülüm arka arkaya çıktığım zaman hep aynı sayıyı gösteriyor bosch marka sen onu değiştir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?