Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

peki ben 50-59 kilo olanlar zayıflıyor topiğinde de yazıyorum sıkıntı olur mu?

birde hafta sonu bildiriyormuyuz menüleri....

bizi ihmal etmediğin sürece sorun olmaz haftasonu da bildiriyoruz menülerimizi
hamilelikte aldığım kiloları veriyorum canım geç bile kaldım haziranda diyete başlamıştım önümüzdeki hazirana kadar 50 olmak istiyorum

canım moralini bozma verirsin doğum yapmak bahane değil bebeği olan ne zayıf kızlar var biz de veririz 49 da neymiş yaa yok beğenmedim boyun uzun çirkin olursun öyle vücut kitle indeksin 18in altında olmayacak
ben hamilellik öncesii kilomdayım şuan ama daha da vermek bir daha da almamak istiyorum:84:

evet pinup bu hafta iyi olacağız inş geçelim onları

esra tamam yaparım bi yeni gelen akadaşvar patates almış hani zor ismi var sen onun koçu ol o da senin

vaferscim bak görüyor musun bizi geçeceklermiş
haftaya cuma 800gramdan aşağı kilo vermek yok kimse bizi geçemeez:79::79:

canım evt 49 çok iyidi ajansa falanda yazılıydım :)

çizelgemi düelttim bak bakalım olmuş mu ?

haklısın canım geçen gün ebru şallıyı gördüm 2 . çocuğu doğurdu bırak yağı et bile yok kuru tahta :)

pakize manken miydin canım yine olmamış o çizelge bmı yanlış hesaplıyor boyunu metre cinsinden yaz

canım ya ne bileyim hepsini bire bir yazıyorum evde bakarım artık iş yerindeyim bugün cuma yoğunluk var çok vaktim yok evt evlenmeden önce çalışmıştım ajansta ama şimdi eşimde istemiyor :)

Artık aranızdayım haftaya 1 kilo vericem bak gör :)

tamam canım çokk kararlı gördüm seni hergün paylaşım yapıyoruz ona göre

pinup mekik çekeceğim biraz sen de çek yarından itibaren çok sıkı çalışıyoruz tamam mı bu hafta iyi iş çıkarmamız lazım suyunu iç yoksa hiç boncuk kazanamazsın benden

PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE TOPLAM

TGULLL 4 5 3 5 17

WAFERS 5 4 4 5 18

SE-KA 4 5 ----- ---- 9

PİNUP 3 3 ----- ---- 6

HATİCE ----- ----- 3 ----- 3

ALİ-YE 4 4 5 5 18

SAMANYOLU 5 2 4 3 14:nazar

Bu hafta ALİ_YE ve WAFERS en çok boncuk alan arkadaşlarımız..Zaten ikisi de güzel kilo verdiler.Darısı haftaya bize.....

Slm kızlar ben az önce bir dijital baskul aldım tartildim ve 66.4kilo çıktım ama 75kiloyum patates almıştım 4kilo onu tarttim doğru çıktı şimdi bu ne anlamadım sizce bozulmudur degistiriyim mi

bu haftaki boncuk sorumlumuz vafers o ne derse onu yapın kızlar menü yorumlarınız geç saate kalmasın

hatice bir fikrim var. hani genelde bir gün önce neler yaptık yazıyoruz ya cuma menülerini boncuklama işinde problem oluyor. haftasonuda girmekte sorun oluyor. boncukları pazarla perşembe arası mı versek ne dersin 5günlük boncuk olur...cuma sabahı herkes kaç boncuk toplamış ve kaç kilo vermiş görmüş oluruz...

biz girebildiğimiz sürece menülerimizi yazalım ve yoorumlayalım tgullcüm hangi günleri dahil edeceğine bu hafta vafers karar versin tablomuzu perşembe akşamdan yapsak iyi olur haftasonları da paylaşıım yapılmasından yanayım bunu oylayalım isterseniz

boncukları fazla olan iyi kilo veriyor gördüğünüz gibi vafers aliye ve tgullü tebrik ederim

Son düzenleme:
samanyoluna teşekkür ederiz hesaplaması için

esra zemine dikkat et benim baskülüm arka arkaya çıktığım zaman hep aynı sayıyı gösteriyor bosch marka sen onu değiştir bence

samanyoluna teşekkür ederiz hesaplaması için

esra zemine dikkat et benim baskülüm arka arkaya çıktığım zaman hep aynı sayıyı gösteriyor bosch marka sen onu değiştir bence

Sağol aldığım yere götürürüm başka marka yoksa normel bi baskul alırım zemini değiştirince kilo farklı çıkıyor bi 66 bi 67uyanı en fazla 70 kadar değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…