biz girebildiğimiz sürece menülerimizi yazalım ve yoorumlayalım tgullcüm hangi günleri dahil edeceğine bu hafta vafers karar versin tablomuzu perşembe akşamdan yapsak iyi olur haftasonları da paylaşıım yapılmasından yanayım bunu oylayalım isterseniz
boncukları fazla olan iyi kilo veriyor gördüğünüz gibi vafers aliye ve tgullü tebrik ederim
Sağol aldığım yere götürürüm başka marka yoksa normel bi baskul alırım zemini değiştirince kilo farklı çıkıyor bi 66 bi 67uyanı en fazla 70 kadar değişiyor
haticecim bu hafta hiç paylaşım yapmadım özür dilerim bütün arkadşlrımdan.***3. TAKIM 195. ETAP***
hatice_84 ( 54.5 / 54.5 / 0 / 0% )
S_A ( 76.2 ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
samanyolu ( 65 / 64.8 / 0.2 / 0.31% )
pinup (61,5 / 61,4 / 0,1 / 0,16%)
ca_cansu (51.4 / 51.4 / 0 / 0 %)
se_ka (66.1 /66.1 /0 /0 %)
kalsi (87.3 )(geri dönmek üzere ayrıldı)
vafers (61 / 60,2 /0,8 /1,31 %)
tgull ( 65.5 / 64,7 / 0,8 / 1,22 % )
ali_ye ( 66,8 / 66,3 / 0,5 / 0,75 %) ( yeni üye )
3.takim toplam kilo ( 491.8 / 489.4 /2,4 / 0,49% )
Biriniz bana çizelgeyi eklemeyi anlatabilir mi? nasıl ekleneceğini anlatan bi başlık var ama resimle anlatmışlar ve bende resimler açılmıyo o yüzden göremiyorumm. :44:
Bende bilmiyorum canım bir başka arkadaşdan rica ettim o yaptı senle ben eşmişiz biraz kendini tanıtmak istermişin ben 20 yaşındayim ve evliyim
Bu arada haşlama patates diye sen yinede çok kaçırma ve patates yanında ekmek yeme tabi kilo vermek istiyorsan
kızlar fikrinizi söyleyin S.A. ve kalsi için pinupcum yeni üyelerin devamlılığı ile ilglenir misin ve davet etmeyle
bu haftaki boncuk gruplarımız
tgull-vafers sizi ayırmayacağım
pinup-hatice biz de iyiyiz bişey anlamadık geçen haftadan
samanyolu-aliye siz degüzel ikili oldunuz
esra bi de adını unuttum 5 günde 5 kilo verecek kızımız birbirinize destek olun
tablomuzu da vafers yapar
samanyolu geçen haftaki liste ne durumda pinupun eksik menüleri yorumlayım
PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE TOPLAM
TGULLL 45 3 5 17
WAFERS 54 4 5 18
SE-KA 45 ----- ---- 9
PİNUP 33 ----- ---- 6
HATİCE ----- ----- 3----- 3
ALİ-YE 44 5 5 18
SAMANYOLU 52 4 3 14:nazar
Bu hafta ALİ_YE ve WAFERS en çok boncuk alan arkadaşlarımız..Zaten ikisi de güzel kilo verdiler.Darısı haftaya bize.....
esracık menünü çok beğendim akşam 2 dilim ekmek yemesen ekmeği sabah ve öğle öğünlerinde yesen çok daha güzel olacaktebrikler
lifegoeson bu diyetleri yapmıyoruz biz sağlıklı beslenmeye kalıcı zayıflamaya çalışıyoruz yine de dene umarım hızlı verip hemen geri almazsın
tgull fikrin güzel canım paazar-perşembe ya da cumartesi- perşembe günlerini alsın vafers
vafersss tablo yaparsın değil mi canım
cansu cansu cansunerdeydin hesap ver önce
biz girebildiğimiz sürece menülerimizi yazalım ve yoorumlayalım tgullcüm hangi günleri dahil edeceğine bu hafta vafers karar versin tablomuzu perşembe akşamdan yapsak iyi olur haftasonları da paylaşıım yapılmasından yanayım bunu oylayalım isterseniz
boncukları fazla olan iyi kilo veriyor gördüğünüz gibi vafers aliye ve tgullü tebrik ederim
vaferscim bak görüyor musun bizi geçeceklermiş
haftaya cuma 800gramdan aşağı kilo vermek yok kimse bizi geçemeez:79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?