Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Okudum da Esra benim eşimmiş sanırım :) Bugün evdekiler beni çok zorladılar ama bozmadım programı. Annem önümde çikolata yedi, babaannem güzel yemekler yaptı ama yılmadım bu sefer gerçekten kilo vermeye kararlıyım çünkü. Bütün gün dışardaydım o yüzden anca girebildim kusura bakmayın. Sabah fazla vaktim yoktu 60 mekik çekip dışarı çıktım. 1,5 litre su içtim. Onun dışında nezle olduğum için ıhlamur içtim. Şu an patatesler haşlanıyo gidip bi kontrol edeyim görüşürüzz.

yok yanlış anladın sanırım. bende haftasonu paylaşım yapılmasından yanayım haftasonu boncuklama olmasın demiyorum... sadece haftasonu giremeyen düzenli paylaşım yapamayan olur yor ya onun için dedim her gün boncuklama ama 5gün üzerinden değerlendirme ve diğer iki gün neyse ama 5günü herkes kesinlikle paylaşsın boncuklansın demek istedim. ama haftasın boncuk sorumlusu vafers o karar versin dediğin gibi benimkisi sadece bir fikir...

Sağol aldığım yere götürürüm başka marka yoksa normel bi baskul alırım zemini değiştirince kilo farklı çıkıyor bi 66 bi 67uyanı en fazla 70 kadar değişiyor

canım tavsiyem,
tabi bozuksa kesin değiştirde hani baskülü ayakları oynamayacak şekilde sert düz bir zemine yok(halıfleks bile etkiliyor) ve hep aynı yerde tartıl. garip ama yeri değişincede farklı gösterebiliyor.

haticecim bu hafta hiç paylaşım yapmadım özür dilerim bütün arkadşlrımdan.
haftya eşim kim acaba ve aranızdamıyım hala? öğrenebilirmiym?

sıra geldi günümü anlatmayaa,
sabah doğal olarak birşey yemedim. saat 11gibi işim bitti ve hem kan verdiğimden hemde uzuun süre aç kaldığımdan bayılacak gibiydim artık. canım öyle simit evinde karışık simitle çay çektiki anlatamam ama okula dönmem lazımdı bir kaç tane kuru pasta vardı onlardan yedim öğlen yemeğini bekleyemedim.
öğlen;pırasa ve az bulgur pilavı yedim ve kompostonun sadece içindeki bir kaç kuru üzümü.
1kuru pasta yine ara oldu ve uzun süre aç kaldığımdan sanırım acayip bir açlık hissi gitmek bilmiyor yoksa öğleden sonra o kuru pastayı yemezdim. çocuk gibi canım ne görse istiyor fil gibi yemek yemek istiyorum... akşam eve gelince kocaman bir tabak salata yaptım tabi yağsız tuzsuz sonrada yağsız tuzsuz 1çay bardağı pirinçten pirinç haşladım onunla salatayı karıştırıpyedim.pirinç lapası detoksunda yapıyorlarmışya çok tok tutuyormuş birde haşlanmışının kalorisi az diye okuyunca yaptım. canım hala bir sürü şey istesede açlık hissinden kurtuldum Allah a şükür. ay reklam izlemek istemiyorum kadın nasıl iştahlı brovni yiyordu öylee...inşalah iştahım kısa sürede kapanır heran bakkala gidip çılgın gibi ne varsa alacağım
su dan bahsetmeyi unuttum 2litreyi geçtii üçe doğru ilerliyor
sporda yapacağım yemeği yeni yedim 2saat sonra kesin yapacağım. bu arada dün gece 20dakka pilates yaptım yatmadan sabahki spora ilave.ay haftasonuda geldi inşallah sapıtmam.

Fayans üstünde evim tahta tahta üstünde her köşede denedim ama benim kilodan 5ila 10 kilo az gösteriyor yani ben 75kiloyum tartildigim da en az 65 en fazla 70çıktım birazdan size bugünki menümü yazıcam

Biriniz bana çizelgeyi eklemeyi anlatabilir mi? nasıl ekleneceğini anlatan bi başlık var ama resimle anlatmışlar ve bende resimler açılmıyo o yüzden göremiyorumm. :44:

Evet bugün yaptıklarım
Sabah saat 9:00-1dilin kepek ekmek, peynir bir kibrit kutusu kadar ve taze sıkılmış portakal suyu
Ara saat 11de 2diyet bisküvi ve 2 bardak şekersiz cay
Öğlen saat 1de salata ve yarim su bardağı kadar yoğurt
Ara 3de bir portakal
Akşam saat 6:15 de bir porsiyon balık fırında ve yağsız bol salata ve iki dilim kepek ekmek
Saat 8.30 da bir kivi yemeyi planlıyorum
2litre su içtim yarim lt daha içerim yatana kadar
Kaçamak yok öğlen 1saat yürüyüş sabah 15 dk egzersiz birazdan da 50 mekik çekicem şimdilik 50 ile başlayıp gün geçtikçe artırıcam

Bukadar ilk gün için nasıl ama

Biriniz bana çizelgeyi eklemeyi anlatabilir mi? nasıl ekleneceğini anlatan bi başlık var ama resimle anlatmışlar ve bende resimler açılmıyo o yüzden göremiyorumm. :44:

Bende bilmiyorum canım bir başka arkadaşdan rica ettim o yaptı senle ben eşmişiz biraz kendini tanıtmak istermişin ben 20 yaşındayim ve evliyim
Bu arada haşlama patates diye sen yinede çok kaçırma ve patates yanında ekmek yeme tabi kilo vermek istiyorsan

Ben de 19 yaşındayım, ismim İpek.
Normalde de hiç ekmek yemem zaten merak etme :) Çok yemedim toplamda 5 tane patates yedim boyları küçüktü. Az bile sayılır. Senin programın da çok güzelmiş ben öyle programları hiç uygulayamıyorum. Ya ara öğünleri atlıyorum ya da fazladan bi şey yiyorum. O yüzden böyle bi diyet seçtim tek çeşitlik :)))

ayrılmadığımza sevindim ama ben tabloyu nasıl yapçam:78:

oleyyyy aliye tebrikler ama haftaya tek başıma zirveye oturcam

esracık menünü çok beğendim akşam 2 dilim ekmek yemesen ekmeği sabah ve öğle öğünlerinde yesen çok daha güzel olacak tebrikler

lifegoeson bu diyetleri yapmıyoruz biz sağlıklı beslenmeye kalıcı zayıflamaya çalışıyoruz yine de dene umarım hızlı verip hemen geri almazsın

tgull fikrin güzel canım paazar-perşembe ya da cumartesi- perşembe günlerini alsın vafers
vafersss tablo yaparsın değil mi canım

cansu cansu cansunerdeydin hesap ver önce

öğretirseniz yaparım tabi canım benim öğretin bakalım nasıl olucek tam şöle açık seçik:76:

bencede haftasonuda dahil edilsin ama perşembe cuma size bağlı benim için farketmez haftasonu cozutuo çünkü herkes bu disiplini bozucak bi durum yaratmayalım kızlarrrr kaçamak yok aslaaaa

Sizinkileri yapmayı cidden çok denedim ama tam uyamıyorum, planlı yaşayan bi insan olamadım hiç. Bu arada ben setlerde figüranlık yapıyorum ve yarın sete gideceğim. Eğer set geceye kadar sürerse buraya uğrayamayabilirim haber vereyim dedim. Gece eve çok geç gelmezsem 12den sonra yazarım neler yaptığımı.

vaferscim bak görüyor musun bizi geçeceklermiş
haftaya cuma 800gramdan aşağı kilo vermek yok kimse bizi geçemeez:79::79:

bizi kimse geçemezzzz görücez bu hafta adresim zirve benim çiçekleri kabul edicem zirve toplantısına tgulum senide bekliom bak kupayı ikimiz omuzlucaz tamammı çıldırasıya spor bol su kaçamak yok asla tamammı

hey heyyyy kızlar öle tablo yapıldı die haftasonu gelio die sallamak yok herkez menüsünü aktivitesini yazsın benim menüm;sabah;08:30da
bir dilim kepek ekmek kızrmış KK kadar peynir 2 tane caviz (bugün canım zeytin ve domates istemedi) 2 bardak çay
arada 1 muz küçük yerli:)
50 dk pilates yarım litre su eşliğinde
sonra derse gittim arada nohut yedim
öğlende 3 civarı 1 simit çay ve 1 tane karper peynir yedim
arada orta türk kahvesi su
akşam bir tabak barbunya yemeği 1 dilim kızarmış kepek ekmek 1 şişe soda
şuanda 1,5 litre su yatana kadar 2yi bile geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…