- 2 Mart 2017
- 689
- 1.222
- 63
- 39
Kaptanimmm muhanbete girecwk moral yokk ya evde 3. Dunya harbi ruhumda firtinaaaaF fahriyeaba @Kaydasay77 @Kahverengi211
Kızlar sizlerde katılsanız muhabbetlere
Merak ediyoruz sizinde yorumlarınızı
Hayırdır cnm eşinlemi tartıştınızKaptanimmm muhanbete girecwk moral yokk ya evde 3. Dunya harbi ruhumda firtinaaaa
Amavyinede bu saatte 1 saat aweobik platess katistirippp yaptimmmOnDeryaa yazzzz sultanimmmm bunudaa
Valla ben bugunlerde evlenmem hataydiii diyorummm su an olsa bu haltiii yermiyimmm tabiki hayirr bekarlarrr yiyin icin gezinnnn basizi b3lqya sokmayinnnKızlar tek tek okudum muhteşem tanışma hikayeleri rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah
Gayet güzel cnmSahur:
1 haşlanmış yumurta
1 çatalpeynir 1 kaşık yoğurt
İftar:
2 karnıyarık(fırında yağsız)
1dilim tb ekmeği
1kepçe yoğurt
Türk kahvesi
Şuan da bi Haşlanmış mısır yiyorum
Spor: 1 saat yürüyüş
Cnm işte her insan bir değilValla ben bugunlerde evlenmem hataydiii diyorummm su an olsa bu haltiii yermiyimmm tabiki hayirr bekarlarrr yiyin icin gezinnnn basizi b3lqya sokmayinnn
herif para gitmesin diye af buyrun nerdeyse sicmada acikma diyecekkkk kendi kazandigimmm parayi harcamayida onamiii soracammm yettiiiii alayin isyannnnnn modundayimmm
Çok daha iyim dünden beri yatalak değilim en azından. :)) çok şükür. Ama ev berbat mutfağı gören çöp eve girdim sanır. Bulaşık makinem 1.5 aydır serviste. Bugün artık bizim şarteller attı. Getirmeyin istemiyoz paramızı verin dedik(makineyi Mart'ta aldık bu arada). Hakem heyeti 2.500 ün üstündeki değerlere bakmıyormuş. (O ne saçma şeyse artık. ) biz 3.600 e aldık makineyi. Sabahtan beri simensle kavga halindeyiz. Bakalım ne olcak. (Daha makinenin parçası gelmemiş eşim atölyeye bile gitti paramparça bi halde bekliyo orda diyo). Git en iysini al hasta hasta elde yıka çok koyuyo beGayet güzel cnm
Sağlık durumun nasıl
Cnm zor olur tabi hasta hasta elde yıkamakÇok daha iyim dünden beri yatalak değilim en azından. :)) çok şükür. Ama ev berbat mutfağı gören çöp eve girdim sanır. Bulaşık makinem 1.5 aydır serviste. Bugün artık bizim şarteller attı. Getirmeyin istemiyoz paramızı verin dedik(makineyi Mart'ta aldık bu arada). Hakem heyeti 2.500 ün üstündeki değerlere bakmıyormuş. (O ne saçma şeyse artık. ) biz 3.600 e aldık makineyi. Sabahtan beri simensle kavga halindeyiz. Bakalım ne olcak. (Daha makinenin parçası gelmemiş eşim atölyeye bile gitti paramparça bi halde bekliyo orda diyo). Git en iysini al hasta hasta elde yıka çok koyuyo be
Akşam bulaşığımı hala yıkamadım masayı bile toplamadım ve ben yatıyorumkafayı yedim sanırım
Cnm zor olur tabi hasta hasta elde yıkamak
Aksilik iste
Genede çok yorma kendini bırak biraz dağınık olsun
Ben de zaten asiri savurgan degilimdir en basitinden pide 2 liraa olurmu suna 2 lira verdim demezmi bugunn alma dedimmm onuda almaaa acliktan geberCnm işte her insan bir değil
Benim eşimde tutumludur bana kalsa bi kurusum olmaz kenarda bende ondan çok şey öğrendim
Oda benden birazdaha harcamayı öğrendi dengeledik gibi arada anlaşmazlıklar oluyo tabi
Yani kavga edip moralini bozma orta yol mutlaka vardır, mesela neden para biriktirmek istiyor almak istediğiniz bişey mi var yada borcunuz
Biz araba için sıktık biraz
Hee hiç bi ihtiyaç yok tamamen cimriliktense tabiki tavrını koy ama orta yol mutlaka vardır
Canim bu bulasikk makinesinde en ucuzu en iyisimi oluyo bilmem cevremde 2 programli olanlarda hic sorun yokkk yillardir pahali makine alanlarin 5 6 ayda makine iptalllÇok daha iyim dünden beri yatalak değilim en azından. :)) çok şükür. Ama ev berbat mutfağı gören çöp eve girdim sanır. Bulaşık makinem 1.5 aydır serviste. Bugün artık bizim şarteller attı. Getirmeyin istemiyoz paramızı verin dedik(makineyi Mart'ta aldık bu arada). Hakem heyeti 2.500 ün üstündeki değerlere bakmıyormuş. (O ne saçma şeyse artık. ) biz 3.600 e aldık makineyi. Sabahtan beri simensle kavga halindeyiz. Bakalım ne olcak. (Daha makinenin parçası gelmemiş eşim atölyeye bile gitti paramparça bi halde bekliyo orda diyo). Git en iysini al hasta hasta elde yıka çok koyuyo be
Akşam bulaşığımı hala yıkamadım masayı bile toplamadım ve ben yatıyorumkafayı yedim sanırım
edavi görmesi şart.Ben de zaten asiri savurgan degilimdir en basitinden pide 2 liraa olurmu suna 2 lira verdim demezmi bugunn alma dedimmm onuda almaaa acliktan geber
Ictigimiz gazozdan tuvalet kagidina kadar herseyii hesapliyo deliii oluyorummm hep ben ona uymaz zorundayim 8 yilda 1 kere bile o bana uymadiiii biktimmmmm
Gelin oldugum gun belliydiiii ahhh essek kafammmm susadim dedimm arabada babai burdan almiyalim ilerde 5 ltsi 25 kurus irdan alalim demezmiiii aile boyu manyakkkkk bunlarrrr
Canim bu bulasikk makinesinde en ucuzu en iyisimi oluyo bilmem cevremde 2 programli olanlarda hic sorun yokkk yillardir pahali makine alanlarin 5 6 ayda makine iptalll
Kiz bana biraz guzel kitap tavsiyesi yapsana. Hazir diziler bitmisken okuyayim biraz. Klasikleri severim. Yenilerden de sarah jio sevdim,kolay okunsun ama canan tan tarzi da olmasinBizde ona kanaat getirdik artık. Vestel'den baktık servis iyi olsun makine önemli değil dedik naapalım. 1750₺ o da yine de paranın yarısı cebime kalır o da kâr. İstediğim çok kitap var. Çok paraya ihtiyacım var zaten iyi oldu
Benim esim de bazen boyle. Ilk zamanlar tuvalet kagidina bile karisirdi ucuzunu isterdi ama ben mulayim degilim. Zaten o da zamanla anladi artik kendisi kaliteli olani aliyo. Bulasik deterjani fln ucuz alinca cabuk bitiyor bunlari gordu. Disarida yemek yeriz hemen fiyat pahaliliktan fln bahseder ama is hediye almaya gelince dunya zengini sanki. Bana da alsa baskasina da paraya hic acimaz bazen kiziyorum ben de harcamasina.Ben de zaten asiri savurgan degilimdir en basitinden pide 2 liraa olurmu suna 2 lira verdim demezmi bugunn alma dedimmm onuda almaaa acliktan geber
Ictigimiz gazozdan tuvalet kagidina kadar herseyii hesapliyo deliii oluyorummm hep ben ona uymaz zorundayim 8 yilda 1 kere bile o bana uymadiiii biktimmmmm
Gelin oldugum gun belliydiiii ahhh essek kafammmm susadim dedimm arabada babai burdan almiyalim ilerde 5 ltsi 25 kurus irdan alalim demezmiiii aile boyu manyakkkkk bunlarrrr
Ben de zaten asiri savurgan degilimdir en basitinden pide 2 liraa olurmu suna 2 lira verdim demezmi bugunn alma dedimmm onuda almaaa acliktan geber
Ben de zaten asiri savurgan degilimdir en basitinden pide 2 liraa olurmu suna 2 lira verdim demezmi bugunn alma dedimmm onuda almaaa acliktan geber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?