Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bebeğim tartım dijital değil onun için buna göre ayarlıom kendimi dijitalde 1,1,5 kilo fazla gelirim herhalde ma başlangıç kilom bizim tartıda 63 tü dijitalde 64 400 dü oyüzden kendi tartımdan anlıorum yani ama zaten 55 olduğumda bile bizim tartıda yani dijide 66,5 olurum buda bana yeter aman 55i göreyimde 53ede düşürürüm ben kendimi

ayy tek tek yazıom geçmişi anca görüom pcde bi tuhaflık var süper okadar kaçamak yaptın ama benle aynı vermişsin valla bravo demek onalrı yemesen kafadan 1 killo vercektin bu hafta daha sıkı tutucaz işi tamammı

hemen boncukluyorum seni arkadaşım,
yine süpersin maaşallah diyorum.ana ve ara öğünler kaçamak yok suspor...böyle gidersen gerçekten zirveye tek başına oturacaksın eminim haftaya sen 800gramdanda fazla verirsin. seninle eş olduğuma sevindim valla elime bişi geçince yok yok diyorum yemim sonra vaferse nasıl derim... iyi geldin bana:)

ooo normalde ben bu yediklerimle dahada fazla kilo verebiliyordum bende kilo vermem zorlaştı diye yakınıyordum. tabi bende asıl sorun iki ileri bir geri yapmam, iki hafta iyi geçiyor veriyorum ufak tefek bişiler sonraki hafta az ipin ucu kaçıyor hoop hepsi geri geliyor ve hiç ilerleyemiyorum.ama sonuna kadar işi sıkı tutmakta azimliyim hele bu hafta yüzüne hasret kaldığım 63lü rakamları göreceğim innnşallah.

ayyy süper sevindim yeme tabi tatlım bak geçen gün taylan kümeli nededi tvde bilionmu?işte dietten falan konuşuluo malum dediki yani okadar spor yapıcaksın okadar zorlanıcaksın işte merdiven çıkacaksın değermi 10 sn ağzındaki tada dedi yanii vay bee dedim süpersin taylan valla öle ulen biyerlerim terlio valla spor yapçam iki gram vercem die nie yiyeyimki ama bi vereyim şu kiloları ozaman abiki ucundan tadına bakarım ama şimdi valla resimlerine bile bakmıom markette o reyonlardan geçmiom tvde yemek programı izlemiom kendimi hemen güzel kadınlara odaklıom fashion tv izliom şunlara bak nasıl güzeller diom kendime bi dolu dergi aldım moda güzellik vs bakıom bende şunu laırım giyerim diom şöle makyaj yaparım şöle saçımı boyatayım diom kendimi başka şeylere odaklıom sanada tavsiye ederim buarada da geçmiş olsun tatlım bişey olmaz çıkmaz onlar tedbir için yapıolar ben gribim geçmio die gittim adam tomografi çekti kafama sinüzitmi die düşün

hesap veriyim kötü bir hesap ama
biraz tembellik yaptım dedim belki korurum kilomu ama olmnadı olmadı
52 ye çıktım yine.yani benm 48 e düşmem lazmki kilo alınca 49 50 olabileym.onun için izin verirsenz aranızda olmak istyorm 48 kiloya düşene kadr.

bugnkü menümüde yazmak istedm

sabah

2 tane peynirli krep
1 bardak süt

ara

yarım paket tahta bisküvi

öğlen

1 tane kemal paşa tatlısı
1 porsiyonn yoğurtlu makarna

ara

1 tane uzun galete

akşam
yok çok yedm.
spor yok
su :2 litre

Cuma Menüm
Sabah : 1 dilim kepek ekmeği
peynir
sekersiz çay

Ara :Kuru üzüm
şekersiz çay

Öğlen : 3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık pırasa yemeği
bir kase yoğurt

Ara : 2 top profiterol

Akşam :Sıkma Greyfurt
3 kaşık makarna
4 kaşık musakka
lahana salatası
yoğurt
karnıbahar kızartması 2 tane

bitki çayı
tarım muz

öğünler güzel akşam yemeği çok olmuş diyetinin ilk gününde profiteroll mü tebrikleer 2 lt su nerde ve spor onlar yoksa sadece1 boncuk hak ettin

cansuu-pakize85
hatice-pinup
vafers-tgull
esra-lifegoeson
samanyolu-aliye

yarından itibaren herkes eşine sahip çıksın en az 500gr kabul ediyoruz bu hafta

lifegoes 6 öğünün gerçekten işe yaradığnı düşünüyorum 5 günden sonra bunu dene ne durrumdasın acıktın mı haftada kaç gün settesin

kilo verince şımarıp haber vermeden kaçmıyoruz püsküüt mezun ediyorr

Nasıl yani mevzun olmak filan benim hedefim bu ancak hamile kalırsam ara veririm ama doğum sonrası tam gaz devam yaa umarım 1 2aya kalırım çünki inanın bu konuda çok yıprandım biraz diyet yaparak kafa dağıtmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…