tebrik ederim eşim, ben seni 65 sanıyordum ilk 60ı görünce şaşırdım nasıl olmuş diye. 800gramda çok iyi bende sayende iyi verdim bu hafta benim kilo vermem çok zor oluyordu 800gram gittiğini görünce tartıda şok oldum bende çok mutşuyum darısı diğer cumalarımıza...
bende seni çok sevdim canım gerçekten iyi bir eşsin ve yardımların için teşekkürler. doktor görünürde ciddi bir şey olmadığını ama ailede kanser vakası olduğu için ayrıntılı incelemeler yapılacağını söyledi ve maalesef kolonoskopiye gün verdi.hayırlısı artık.
hey heyyyy kızlar öle tablo yapıldı die haftasonu gelio die sallamak yok herkez menüsünü aktivitesini yazsınbenim menüm;sabah;08:30da
bir dilim kepek ekmek kızrmış KK kadar peynir 2 tane caviz (bugün canım zeytin ve domates istemedi) 2 bardak çay
arada 1 muz küçük yerli:)
50 dk pilates yarım litre su eşliğinde
sonra derse gittim arada nohut yedim
öğlende 3 civarı 1 simit çay ve 1 tane karper peynir yedim
arada orta türk kahvesi su
akşam bir tabak barbunya yemeği 1 dilim kızarmış kepek ekmek 1 şişe soda
şuanda 1,5 litre su yatana kadar 2yi bile geçer
ayy tek tek yazıom geçmişi anca görüom pcde bi tuhaflık varsüper okadar kaçamak yaptın ama benle aynı vermişsin valla bravo demek onalrı yemesen kafadan 1 killo vercektin bu hafta daha sıkı tutucaz işi tamammı
hemen boncukluyorum seni arkadaşım,
yine süpersin maaşallah diyorum.ana ve ara öğünlerkaçamak yok su spor ...böyle gidersen gerçekten zirveye tek başına oturacaksın eminim haftaya sen 800gramdanda fazla verirsin. seninle eş olduğuma sevindim valla elime bişi geçince yok yok diyorum yemim sonra vaferse nasıl derim... iyi geldin bana:)
esracık menünü çok beğendim akşam 2 dilim ekmek yemesen ekmeği sabah ve öğle öğünlerinde yesen çok daha güzel olacaktebrikler
lifegoeson bu diyetleri yapmıyoruz biz sağlıklı beslenmeye kalıcı zayıflamaya çalışıyoruz yine de dene umarım hızlı verip hemen geri almazsın
tgull fikrin güzel canım paazar-perşembe ya da cumartesi- perşembe günlerini alsın vafers
vafersss tablo yaparsın değil mi canım
cansu cansu cansunerdeydin hesap ver önce
Cuma Menüm
Sabah : 1 dilim kepek ekmeği
peynir
sekersiz çay
Ara :Kuru üzüm
şekersiz çay
Öğlen : 3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık pırasa yemeği
bir kase yoğurt
Ara : 2 top profiterol
Akşam :Sıkma Greyfurt
3 kaşık makarna
4 kaşık musakka
lahana salatası
yoğurt
karnıbahar kızartması 2 tane
bitki çayı
tarım muz
öğünler güzel akşam yemeği çok olmuş diyetinin ilk gününde profiteroll mü tebrikleer 2 lt su nerde ve spor onlar yoksa sadece1 boncuk hak ettin
canım onlarıda yazıyormuyuz
spor 45 dk koşu
3lt su
dah iyi olucam söz
cansuu-pakize85
hatice-pinup
vafers-tgull
esra-lifegoeson
samanyolu-aliye
yarından itibaren herkes eşine sahip çıksın en az 500gr kabul ediyoruz bu hafta
Tamam hatice. :)
Peki ben normel baskul ile tartilirsam size nasıl bildiricem yani 1 kilo verirsem kilo verdiğimi fark ederim
kilo verince şımarıp haber vermeden kaçmıyoruz püsküüt mezun ediyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?