Çok daha iyim dünden beri yatalak değilim en azından. :)) çok şükür. Ama ev berbat mutfağı gören çöp eve girdim sanır. Bulaşık makinem 1.5 aydır serviste. Bugün artık bizim şarteller attı. Getirmeyin istemiyoz paramızı verin dedik(makineyi Mart'ta aldık bu arada). Hakem heyeti 2.500 ün üstündeki değerlere bakmıyormuş. (O ne saçma şeyse artık. ) biz 3.600 e aldık makineyi. Sabahtan beri simensle kavga halindeyiz. Bakalım ne olcak. (Daha makinenin parçası gelmemiş eşim atölyeye bile gitti paramparça bi halde bekliyo orda diyo). Git en iysini al hasta hasta elde yıka çok koyuyo be
Akşam bulaşığımı hala yıkamadım masayı bile toplamadım ve ben yatıyorumkafayı yedim sanırım
Bizde ona kanaat getirdik artık. Vestel'den baktık servis iyi olsun makine önemli değil dedik naapalım. 1750₺ o da yine de paranın yarısı cebime kalır o da kâr. İstediğim çok kitap var. Çok paraya ihtiyacım var zaten iyi oldu
Kiz bana biraz guzel kitap tavsiyesi yapsana. Hazir diziler bitmisken okuyayim biraz. Klasikleri severim. Yenilerden de sarah jio sevdim,kolay okunsun ama canan tan tarzi da olmasinKindle a indirip okuyorum ekitap olarak satilanlar ilk tercihim hadi bi el ativer be
Belliki öyle görmüş ailesinden de sen ilk zamanlar biraz itirazcı olsa idin belki böyle olmazdı. Düzelirmiydi acaba Yiyeceği ekmeğinde hesabını yapanı ilk defa gördüm. İyi ki çalışıyorsun canım yoksa durum daha da vahim. Acaba bunun bir tedavisi var mı.
Var iyi yonlerideeee cimriigi talkk dedirtti dun sahurda'kasarli yumurta yaptimm 2 gundur trip atiyo bana salonda uyuyo fila senmisinnn bana trip atan yumurtqnin jepsini yedimm bana birakmadinmi dediii oldu canimmm o gulsummm gelseydin yeseydinnn baktimm sahurdan sonra tipis tipis yataga geliyoooo az ote git sirnasmaa kipirdama ohhhhhh canindan bezdirdimmmmBenim esim de bazen boyle. Ilk zamanlar tuvalet kagidina bile karisirdi ucuzunu isterdi ama ben mulayim degilim. Zaten o da zamanla anladi artik kendisi kaliteli olani aliyo. Bulasik deterjani fln ucuz alinca cabuk bitiyor bunlari gordu. Disarida yemek yeriz hemen fiyat pahaliliktan fln bahseder ama is hediye almaya gelince dunya zengini sanki. Bana da alsa baskasina da paraya hic acimaz bazen kiziyorum ben de harcamasina.
Bir yere giderken iki poset oteberi almadan gitmez.
Isiklari sondurmez muslugu acik birakir ama kisin kombidedir gozu cok tuhaf bi esim var.
Eve haftada bir temizlikci alalim yetisemiyorum dedim demedigini birakmadi. Butun cumartesi temizlik yapti psikopat gibi.
Birsey bozulsa tamirci cagirmaz ya ben ya o tamir ederiz. Terziye gitmek yerine bana diktirmeye calisir. Boyle sinir ettigi zamanlarda ben de senin gibi evlenmeseydlm diyorum. Tabii dunya kadar iyi yonleri de var. Senin esinin de vardir. Kizginligin gecince boyle dusunmezsin o zaman anlatirsin hikayeni
Var iyi yonlerideeee cimriigi talkk dedirtti dun sahurda'kasarli yumurta yaptimm 2 gundur trip atiyo bana salonda uyuyo fila senmisinnn bana trip atan yumurtqnin jepsini yedimm bana birakmadinmi dediii oldu canimmm o gulsummm gelseydin yeseydinnn baktimm sahurdan sonra tipis tipis yataga geliyoooo az ote git sirnasmaa kipirdama ohhhhhh canindan bezdirdimmmm
Ben e kitap filan okuyamıyorum yaa. İlla o kâğıda dokunucam arkadaşKiz bana biraz guzel kitap tavsiyesi yapsana. Hazir diziler bitmisken okuyayim biraz. Klasikleri severim. Yenilerden de sarah jio sevdim,kolay okunsun ama canan tan tarzi da olmasinKindle a indirip okuyorum ekitap olarak satilanlar ilk tercihim hadi bi el ativer be
Ama zenolit taşı olandı o yüzden o kadar pagallı( ki indirimden almış haliydi)Kız o kadar pahalıya bulaşık mı olur yeminle sizi kandırıyorlar
Bizde en pahalısı 2000 tl o da siyah cam 8 programlı dokunmatik çok güzel bu fiyatlar ne hele vestelde siemens marka olarak en azından biraz iyi ama 3600e aldık yazmışsın gerçekten yuh dedim
Çocukları evimin önündeki camiye getirdim. Kuran kursuna. Ufaklık kudurdu derste neymiş şuan parka kaçmış fıskiyelerle oynuyo. Sırılsıklam. Karışmadım eğlensin Bende oturuyorum bi sandalye buldum. Belim başladı ağrımaya. Anladım ki bi saat benim sürem. Dolunca yatmam gerek.Selamlar kızlar nasıl gidiyorrr
Kafka , oguz atay , sabahattin ali bu tarz yazarlari seviyorum. Anlattiklari dil ck hosuma gidio.Eki Görüntüle 2008189 Ve şuan kitaplığımda olmayan
-Deli
-Sahilde Kafka. Ve haruki murakami'nin tüm eserleri
-john verdon kitaplarım.
Ve tabiki paulo coelho tüm kitapları.
Bide Zülfü Livaneli (kişiliğini sevmesem de kitaplar çok iyi)
300 küsür kitabımdan sadece bunlar. şuan en sevdiklerim. Ödünç alanlar da geri getirmeyi bilse çok mutlu olucam
Ben e kitap filan okuyamıyorum yaa. İlla o kâğıda dokunucam arkadaşsana bi resim atıcam. Bi nevi kitap listesi.
Ama zenolit taşı olandı o yüzden o kadar pagallı( ki indirimden almış haliydi)
Eşim Arçelik yada Vestel diyor akşam gösterdi iki makine. Bende şikayet var a girdim baktım. Arçelik olsun dedim. Vestel'den çok çok fazla şikayet gördüğüm için. Ama onun aklı Vestel'de kaldı sanırım. Bakalım gidince elleyip görüp karar vericem. Sen hangisini tavsiye ediyorsun.
Çocukları evimin önündeki camiye getirdim. Kuran kursuna. Ufaklık kudurdu derste neymiş şuan parka kaçmış fıskiyelerle oynuyo. Sırılsıklam. Karışmadım eğlensin Bende oturuyorum bi sandalye buldum. Belim başladı ağrımaya. Anladım ki bi saat benim sürem. Dolunca yatmam gerek.
Eki Görüntüle 2008189 Ve şuan kitaplığımda olmayan
-Deli
-Sahilde Kafka. Ve haruki murakami'nin tüm eserleri
-john verdon kitaplarım.
Ve tabiki paulo coelho tüm kitapları.
Bide Zülfü Livaneli (kişiliğini sevmesem de kitaplar çok iyi)
300 küsür kitabımdan sadece bunlar. şuan en sevdiklerim. Ödünç alanlar da geri getirmeyi bilse çok mutlu olucam
Cimri insan zor arkadaslar. Allah sabir versin. Her cocuk ailesinden gordugunu normal zannediyor ve uyguluyor. Esinizde oyle gormustur.
Ben ailemde Allaha sukur rhtliga alistim.ama maddi bir sknti varsa o ay.idare etmeyide ogrendim. Oyzdn duruma gore kendimi ayarlarim. Esim sagolsun eli boldur. Varken hayati yasamak lazim. Tabi kenara ufak ufak atarak.
ben insanların bende uyandırdığı histen kolay kolay şaşmadım. Genelde doğru çıkar hislerim. Hani bir insanın ne niyetle konuştuğu ne niyetle yaklaştığını anlarım. belkide çok analiz ediyorum insanları öylede düşünebiliriz.Bugünkü konu benden olsunsahgull kaptanımm :)
Aklımda varken sormak istiyorum evleneceğiz insanıı nasıl anlıyorsunuz hissediyor musunuz içinizde şüphe oluyor mu doğru karar nasıl verilir :)
Evet özellikle evli hanımlar bir el atıverin dün tanışma hikayelerini okuduk ama evlennilecek insan olduğunu nasıl anlıyorsunuz illa bişey oluyor mu yoksa sadece kısmet mii ne olacağıı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?