Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bir arçelikçi olarak daima diyorum siemens ve bosch burda yani Türkiye de profiloya fason üretim yaptırıyor ve arızalandığı zaman parçası yurtdışından geliyor bu kadar uzaması normal servis ağıda geniş değil çünkü geçmiş olsun cnm zor

Kız o kadar pahalıya bulaşık mı olur yeminle sizi kandırıyorlar

Bizde en pahalısı 2000 tl o da siyah cam 8 programlı dokunmatik çok güzel bu fiyatlar ne hele vestelde siemens marka olarak en azından biraz iyi ama 3600e aldık yazmışsın gerçekten yuh dedim

Bende Sarah Jio kitapalrına bayılıyorum çok tatlı bir tarzı var başı biraz sıkıcı başlayıp sonradan sarıyor :)

Bennn jguniyle dolaniyommmm valla onun tedavisini bilmemmm

Var iyi yonlerideeee cimriigi talkk dedirtti dun sahurda'kasarli yumurta yaptimm 2 gundur trip atiyo bana salonda uyuyo fila senmisinnn bana trip atan yumurtqnin jepsini yedimm bana birakmadinmi dediii oldu canimmm o gulsummm gelseydin yeseydinnn baktimm sahurdan sonra tipis tipis yataga geliyoooo az ote git sirnasmaa kipirdama ohhhhhh canindan bezdirdimmmm

Yaptığın yumurtaya kadar söylüyor mu vala korkuyorum böyle birine denk gelirim diyee bu nee

Ben e kitap filan okuyamıyorum yaa. İlla o kâğıda dokunucam arkadaş sana bi resim atıcam. Bi nevi kitap listesi.

Ama zenolit taşı olandı o yüzden o kadar pagallı( ki indirimden almış haliydi)
Eşim Arçelik yada Vestel diyor akşam gösterdi iki makine. Bende şikayet var a girdim baktım. Arçelik olsun dedim. Vestel'den çok çok fazla şikayet gördüğüm için. Ama onun aklı Vestel'de kaldı sanırım. Bakalım gidince elleyip görüp karar vericem. Sen hangisini tavsiye ediyorsun.

Selamlar kızlar nasıl gidiyorrr
Çocukları evimin önündeki camiye getirdim. Kuran kursuna. Ufaklık kudurdu derste neymiş şuan parka kaçmış fıskiyelerle oynuyo. Sırılsıklam. Karışmadım eğlensin Bende oturuyorum bi sandalye buldum. Belim başladı ağrımaya. Anladım ki bi saat benim sürem. Dolunca yatmam gerek.

Ve şuan kitaplığımda olmayan
-Deli
-Sahilde Kafka. Ve haruki murakami'nin tüm eserleri
-john verdon kitaplarım.
Ve tabiki paulo coelho tüm kitapları.
Bide Zülfü Livaneli (kişiliğini sevmesem de kitaplar çok iyi)
300 küsür kitabımdan sadece bunlar. şuan en sevdiklerim. Ödünç alanlar da geri getirmeyi bilse çok mutlu olucam

Cimri insan zor arkadaslar. Allah sabir versin. Her cocuk ailesinden gordugunu normal zannediyor ve uyguluyor. Esinizde oyle gormustur.
Ben ailemde Allaha sukur rhtliga alistim.ama maddi bir sknti varsa o ay.idare etmeyide ogrendim. Oyzdn duruma gore kendimi ayarlarim. Esim sagolsun eli boldur. Varken hayati yasamak lazim. Tabi kenara ufak ufak atarak.

Ben beyaz esyada Bosch markayi tutuyorm. Ailemde bende akrabalarm ondan sasmayiz. Almanlar makina konusunda cidden iyiler. Allaha sukur anneminkiler kac yillik daha tik etmedi:) simdi boyle diyorm ya hemen bozulur:)))))

Kafka , oguz atay , sabahattin ali bu tarz yazarlari seviyorum. Anlattiklari dil ck hosuma gidio.
Livanelinin bir kitabini okudm.beni cok icine almadi kitap.
Ben sabahattin alinin o betimlemeleri , oguz atayin o psikolojisini anlatirken ki hali o tarz yazarlara bayiliyorum.
Yillar once canan tan okumstm.kitap bir gunumu aldi ve hic beni yormadi. Yani benide sarmadi:)

İdeal bişey olsun dersen en fazla kullanacağın 2 program zaten çok programlıya da gerek yok 4 programlı gayet işini görür hangi renk düşünüyorsun bu ay 4 programlı beyazda indirim var 1050 ha gri düşünüyorsan inox 6 programlıda indirim var 1300 tl kodları vereyim bak sen bi 4 programlı olan 6343 beyaz 6 programlı olan 6364 I inox cnm ikisi de çok güzel makine

Aman dikkat et cnm

Ha bu arada bende e kitap okuyamıyorum illa dokunmalıyım içime çekmeliyim kokusunu

Ben kimseye vermiyorumm ödünç kitap isteyen çok ama okuyacaklarına inanmıyorum

Kesinlikle öyle cnm ama şu son zamanlarda herkesin beni sömürdüğünü düşünüyorum maddi yönden bu yüzden birikim yapacağım cimri değilimdir varsa son kuruşuna kadar harcarım ama kullanılmak başka bişeymiş artık onu fark ettimm

Bugünkü konu benden olsun sahgull kaptanımm :)

Aklımda varken sormak istiyorum evleneceğiz insanıı nasıl anlıyorsunuz hissediyor musunuz içinizde şüphe oluyor mu doğru karar nasıl verilir :)

Evet özellikle evli hanımlar bir el atıverin dün tanışma hikayelerini okuduk ama evlennilecek insan olduğunu nasıl anlıyorsunuz illa bişey oluyor mu yoksa sadece kısmet mii ne olacağıı :)

ben insanların bende uyandırdığı histen kolay kolay şaşmadım. Genelde doğru çıkar hislerim. Hani bir insanın ne niyetle konuştuğu ne niyetle yaklaştığını anlarım. belkide çok analiz ediyorum insanları öylede düşünebiliriz.
eşimi ilk gördüğümde gözleri çok temiz bakıyodu. ve her zaman deidğim gibi gözlerinin içi gülüyordu. o bana çok güven verdi. sonra konuşurkenki yürürkenki bi mekana otururkenki hali tavrı okdr saygılıydıki. merhametliydi , bunu bir hayvanı sevmesinden bile anlayabilirsin. ben çok analiz ettim. ama inan onu hiç bir sebeple sevmedim. sebepsiz bnmki. sebeple seversen , o sebep gittğinde tutunacağın bir dalın olmaz.
ben hislerime güvendim ve Allah beni utandırmadı.inşallah hep böyle devam eder. ama hayatında birkaç önemli olayda verdiği tepkiler çok önemli.
sinirlendiğinde küfür ediyor mu? el kaldırıyor mu?
doğayı insanı hayvanı seviyor mu?
saçma sapan insan ayrımı var mı?
merhametli mi? yolda düşen bir çocuğa bakmadan geçer mi yoksa el uzatır mı düşene?
çalışkan mı? evine her zaman bakar mı , yoksa aylaklık hoşuna gider mi?
hayaıtna saygı duyuyor mu? sen okumak istiyorsan bir ilerisini istiyorsan sana destek mi köstek mi?
senin heveslerini senin isteklerini hayallerini önemsiyor mu? bunlar için o da mücadele ediyor mu?
marsa da gitsem bu adam peşimden gelir , bulur beni her yerde , fedakardır diyebiliyo musun?
1hafta ayrı kalsak anneme kalmaya gitsem , ardımdan ne işler karıştırıyor diye içim içimi yer mi?
yolda yürürken başka kadınlar hakkında sırf giyiminden kuşamından halinden tvarından ötürü , ötekileştirerek konuşuyor mu? hemen onları namus yaftası altında eziyor mu? yoksa herkese saygısı var mı cinsiyet ve tercih gütmeden?
kadın erkek ayrımı yapıyor mu? kadınsın sus diyor mu?
en önemlisi ben bu adamı ömür boyu sevebilir miyim? hasta olduğunda burnu aktığında , midesi bulanıp kustuğunda , elini yüzünü yıkayabilir miyim? onu her haliyle sevebilir miyim?

yoruldum valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…