Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım arada çizgiler varya onları sayabilirsin ama en güzeli djital olması belki hatalı değildir gerçekten 70 kilosundur patatesi doğru tartmış

Akşam yemekten sonra tartildim ve 55kilo çıktım ay çok zayıfımisin dimi :) :) :) önce bir aldığım yerde denettir sonra olmazsa başka bakarim onlar da aynı işe normel alırım mecbur

canım o lafım sana değil bebişin olursa geri dönmek üzere aayrıldı yazarız doğumdan sonra nasılsa yine diyet püsküüt cuma yarışmalarının kurucusu herkesin kaydını tutuyor

Bugün regl 2.günü cuma tartildigim da günüm bitip şişkinligim de gitmiş olur diyet de yaparak en az bir haftada 1 kilo vericem bu gazla

canım o lafım sana değil bebişin olursa geri dönmek üzere aayrıldı yazarız doğumdan sonra nasılsa yine diyet püsküüt cuma yarışmalarının kurucusu herkesin kaydını tutuyor

Iyiymiş ben burayı çok tuttum bu akşam kaynanama indim onun için akşam ki ara ogünü atladım ama orda ikramda bulundular bi bozuyordum sonra siz aklıma geldiniz vaz geçtim

ıyıgeceler ne gıcık bır gungu yoruldum ruhen ve bedenenyagmurlu kapalı hava hatta elektırıkler gıtmış olarak gune başladık:95: neyse menumu yazayım:
sabah 4zeytın kıbrıt k. peynır domates kepeklı ekmegın arasına sandıvıc yaptım bıtkı cay
ara form bıskıvı
oglen kayınvalıdeme mısafırgeldı pasta getırmıs cıleklı zorla bın ısrarla sutun ceker dıyerek 3catal yedım bıtanede mınıcık kucuk parmagım kadardı valla tuzlu kurabıye:82: 1bardak cay(daha neleler neler vardı da yemedım bana kalsa yaspastadanda yemıcektımde ısrarlar yuzunden)
ara 1avuç leblebı
aksam 1porsıyon nohut 5kasık pılav salata
ara bıtkı cayı
suu 2lıtreyı gectııı egzersız yarımsaat yapa bıldım

lifegoes 6 öğünün gerçekten işe yaradığnı düşünüyorum 5 günden sonra bunu dene ne durrumdasın acıktın mı haftada kaç gün settesin

genelde haftasonları, ama canım sıkılınca ajansı arayıp haftaiçine de set alıyorum :) zaten 6 öğün yedim. ama kahvaltı patates, ara öğün patates, öğle yemeği patates her diyeti sırayla deniyorum, bu işe yaramazsa yine planlı yapmayı deneyeceğim. ama bence bu çok sağlıksız değil çünkü hem aç kalmıyosun hem de sağlıklı şeyler yiyosun. yarın sebze günüm mesela. :44:

Çizelge eklemeyi anlatabilir misiniz? nasıl eklendiğini anlatan başlıkta resimlerle anlatmışlar ve bende resimler açılmıyo

Bu arada az önce tartıldım 53.8 gibi bi şey çıktı. dijital olmadığı için yaklaşık değer söylüyorum.

esra çok komiksin ya tanıman da gerekmiyor ben de tanımıyorum o da seninle birlikte yeni geldi lifegesonmuş adı hani anlattım ya ikili gruplar yapıyoruz diye gelirse o senin eşin olsun gelmezse başkasını buluruz

haticecim tanımıyorum ben ilk dün akşam geldim bu siteye ama olur tabiki bir birimizi bulursak

Esra gerçekten çok tatlısın yaaaa

piinup eski menülerine baktım pek de boncuk vercek bişey bulamadım dünkü mesela sadece spordan 1 boncuk ondan önceki 2 boncuk bu hafta cezalıyız ikimiz de

off sorma gerçekten de öyle oldu

vaferscim bak görüyor musun bizi geçeceklermiş
Haftaya cuma 800gramdan aşağı kilo vermek yok kimse bizi geçemeez:79::79:

tgullcum görüşiiiciizzzz eşim ve ben bu hafta olayı bitiriyoruz
Biz birinci olcazzzz
Tabi sizde kilo verin gene ekip olarak 1. Olalımmm

tgull görürsün sen siz 800 gr verirseniz biz de 1 kilo veririz pinupcuğumla

verelim haticecimmm kesin verelim bu hafta burdayız

pinup mekik çekeceğim biraz sen de çek yarından itibaren çok sıkı çalışıyoruz tamam mı bu hafta iyi iş çıkarmamız lazım suyunu iç yoksa hiç boncuk kazanamazsın benden

tamam hatice içmeye çalışcammm Zorda olsa yapıcam bu hafta

cansuu-pakize85
hatice-pinup
vafers-tgull
esra-lifegoeson
samanyolu-aliye

yarından itibaren herkes eşine sahip çıksın en az 500gr kabul ediyoruz bu hafta

500 gr altında veren 500 mekik çeksin
çekmeyen diskalifiye olsun

takım renklendi figüranlar mankenler .....

yemin ediyorum sayfaları okudukça aynı şeyi ben yazıcaktım şenlendi ortalık gene diyecektim:)

lifegoeson bak tgull yazmış süper açıklayıcı tatlım bunları uygula halledersin

Son düzenleme:
KIZLAR ŞİMDİ ;

1) hatice_84
2) samanyolu
3) pinup
4) ca_cansu
5) vafers
6) tgull
7) ali_ye
8) lifegoeson
9) esraersoy
10) pakize

se_ka----> geri dönicek
sebuu-----> geri dönicek
S_A-------> meçhul
kalsi-------->meçhul
semo -------> geri dönicekti galiba dimi?

hatice başka dönicek var mı? sanki vardı ama hatrlayamadım

se-ka ve semo dönerse 12 oluyoruz başka unuttuğum var mı?

yeni kızlar istikrarlıya benziyor ama kalside öle görünüyordu ? ne oldu ki ya

Son düzenleme:
kızlarrrrr bizim kurallarımızın başında

3 gün üst üste habersiz gelmediğinizde ğer geçerli bir sebebiniz yok ise diskalifiye edilirsiniz!!!!

Daha önce bazı alınganlık vs oldu kişisel algılmayın ve eğer bir kaç gün gelemicekseniz mutlaka ve mutlaka haber verin vermediğiniz takdirde dediğim gibi disaklife olursunuz!!!

özellikle yeni gelen kızlar için yazdım

tamam ben haber verdim zaten yarın set uzun sürebilir diye :)
canım çizelgeyi yaptım ama siteye ekleyemedim dur bakalım biraz daha karıştırayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…