Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Benim menum
Sahur
Melemen
Biraz peynir
Salatlik
Zeytin6 tane

İftar
1 kase ezogelin çorbası
1 porsiyon iskender ( ekmek yemedim)
Salata
4 yada 5 çatal künefe
1 bardak kola zero

Ara
1 dilim kavun

Spor yok maalesef
Su 2 litre
cnm zeroda olsa kola içmemelisin
hadi bakalım bayrama 1 kilo daha eksik girelim

güzel cnm afiyet olsun

evet cnm sucuk yakar bide tuz oranıda fazla
genel anlamda güzel menü

geçmiş olsun cnm atlatmıssın iki gün üst üste zor gercekten
hadi bakalım ozaman artık kaçamak hakkın yok sıkalım cumaya kadar

İFTAR
1 TABAK MAKARNA
AZ TATLI

SAHUR
1 BARDAK AYRAN
1 TABAK MAKARNA

DÜN O KADAR YORULDUM Kİ YEMEK YAPMAYA VAKTİM OLMADI. CAMLAR HALILAR DOLAPLAR PERDELER HAFTA İÇİDE YAPMIŞTIM ZATEN ANCA BİTTİ TEMİZLİK.
aMA EVE GİRERKEN DAHA MİS KOKUYOR BÜYÜK MUTLULUK ANLATAMAM

Bende 14 kilo 200 gr verdim. Ama mezuniyete daha çok var. Yani bi 15 kilo daha vermeliyim. Ama bazen kendimde o azmi göremiyorum. Ama dayanıyorum bakalim. Insallah göreceğim 60 kiloyu.

Selamlar kızlarr nasıl gidiyor hadi bakalım ramazan son hafta bayrama eksiyle girelim :)

Fitt_anne hoşgeldinn Dilekimm benimm kilo mu aldın sen :) neyse sen üstesinden gelirsin eminim ben elinden ne kurtulmuş kii

T tudeel sende hoşgeldin cnm çok almamışsın 2 hafta dikkat etsen hemen gider cnm

Hoşbulduk bitanem bende bu boğaz varken daha çok alır veririm:)
Sen nasılsın kilo durumları nasıl fotolarda iyi görünüyorsun gerçi almadın galiba

Bende 14 kilo 200 gr verdim. Ama mezuniyete daha çok var. Yani bi 15 kilo daha vermeliyim. Ama bazen kendimde o azmi göremiyorum. Ama dayanıyorum bakalim. Insallah göreceğim 60 kiloyu.
Maşallah yolun zoru gitmiş bundan sonrasi kolay evelaallah ,bacım Ramazani atlatalim hepimiz bı atağa geçelim bence diyette insanı yıpratan iki ileri bir geri yapmak , istikrar i bozmadan hedefe gözü dikip emin adımlarla ilerliycez inşaallah

Hoşbulduk bitanem bende bu boğaz varken daha çok alır veririm:)
Sen nasılsın kilo durumları nasıl fotolarda iyi görünüyorsun gerçi almadın galiba

Bugün tartıldım 54 geldim 52 ile izne ayrılmıştım ama ben ilk hafta dikkat ettim sonra bozdum sporda yapamadım hiç bayramdan sonra bismillah der başlarım inşallah :)

oo dilekcim seni görmek ne güzel. Biz gidip gidip geri geliyoruz. maleseff :))

Hoşbuldum canım vercem geri inş:)

Sabah
100Ml sut
3Kasik yulaf ezmesi
1ceviz
2Kuru kayisi

Oglen
3firin kofte
1Kepce sehriye corbasi

Ara
Turk kahvesi
Yesil cay
Cig kuruyemis

Aksam
Firinda patlican yogurtladm
Et sote
Semiz otu salatasi

Su
2Litre

Kizlar kasik agrim gecmio.belimde agrio. Arada bir goguslerimin yanlari agrio. Birde afedersiniz anladgnz uzere sey geliyor beyaz. Gecmedi gitti arkadas.ben bittim o bitmedi.
Bunaldim ya. Isyerinde cok yogunum. Doktora gitcem hem korkuyorm hemde zamanim yk. Nolcak bana boyle bilmiyorm.
Ah belim ah

Temizlikten belin agriyabilir mi derseniz. Esim sagolsun haftasonu evi temizledi supurdu. Atilcak seyler vardi. Atti falan. Bana birsey birakmadi. (utuleri unuttu umutmasaydi iyiydi)
Bana bitkisel fln bisey diyin. Kirikci cikikciya falan mi gitsem napsam:)

Çok gecmis olsun bence bel ağrısı da varsa böbreklerini ve idrar yollarını üşütmüş olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…