cnm zeroda olsa kola içmemelisinBenim menum
Sahur
Melemen
Biraz peynir
Salatlik
Zeytin6 tane
İftar
1 kase ezogelin çorbası
1 porsiyon iskender ( ekmek yemedim)
Salata
4 yada 5 çatal künefe
1 bardak kola zero
Ara
1 dilim kavun
Spor yok maalesef
Su 2 litre
güzel cnm afiyet olsunKızlar menüm
Sabah 10.00
Üç çatal peynir,iki zeytin,iki dilim kızarmış ekmek,tek yumurta sahanda,bir salatalık,yarım dilim kavun
Öğle 14.00
Kinolı kısır,bir bardak ayran
Akşam 19.00
4 tane hindi ızgara köfte,bir tane içli köfte,yarım bardak şalgam
Bir saat yürüyüş,50 mekik,50 bacak hareketi
1.5 lt su
evet cnm sucuk yakar bide tuz oranıda fazlaIyi akşamlar kizlar :)
Menüm
Sahur
2 dilim tam b. ekmeği 2 dilim peynirli tost
2 parça sucuk(yediğime pişman oldum.Sabah çok rahatsız etti)
3 yk lor
1 tk ev yapımı şekersiz fıstık ezmesi
Yeşillik
Iftar
2 kase tarhana çorbası
1 kase cacık
Salata
Su 2.5 lt
Spor 30dk zumba @Kkli_kadin
afiyet olsunSahur: 1-2kaşık yoğurtlu mantı
1çatal peynir
Su
İftar:
2kaşık et sote
2parça pide(2kare parçası)
3çatal karpuz
Su
geçmiş olsun cnm atlatmıssın iki gün üst üste zor gercektengünaydın kızlar
hafta sonu iftar verdik. Ayy ne yorulmuşum. Misafir ağırlamak hazırlık yapmak iki gün üst üste ben pert :)
Hafta sonum biraz kaçamaklı oldu. Oruç da tutamadım. Bugün yine oruçluyum. Sahursuz tuttum.
Sabah 57,5 +400 geldim. Ama gece su falan içtim ondandır diye teselli edim kendimi.
Bende 14 kilo 200 gr verdim. Ama mezuniyete daha çok var. Yani bi 15 kilo daha vermeliyim. Ama bazen kendimde o azmi göremiyorum. Ama dayanıyorum bakalim. Insallah göreceğim 60 kiloyu.Aynen öyle zayiflamanin büyüsüne kapiliyosun bugün yiyim yarın dikkat ederim diyip dikkat edemiyincede kilolar arka arkaya geliyor,zaten tatlıya hamurisini bulasinca bidaha kurtulmak ne mümkün.isin sırrı bence korumada da diyet pisikolejisinden çıkmamak hayat şekli yapmak bu sefer yaparım inşallah ..sen ne yaptın ne kadar kaldı mezuniyete
Hoşbulduk bitanem bende bu boğaz varken daha çok alır veririm:)
Maşallah yolun zoru gitmiş bundan sonrasi kolay evelaallah ,bacım Ramazani atlatalim hepimiz bı atağa geçelim bence diyette insanı yıpratan iki ileri bir geri yapmak , istikrar i bozmadan hedefe gözü dikip emin adımlarla ilerliycez inşaallahBende 14 kilo 200 gr verdim. Ama mezuniyete daha çok var. Yani bi 15 kilo daha vermeliyim. Ama bazen kendimde o azmi göremiyorum. Ama dayanıyorum bakalim. Insallah göreceğim 60 kiloyu.
Hoşbulduk bitanem bende bu boğaz varken daha çok alır veririm:)
Sen nasılsın kilo durumları nasıl fotolarda iyi görünüyorsun gerçi almadın galiba
oo dilekcim seni görmek ne güzel. Biz gidip gidip geri geliyoruz. maleseff :))Maşallah yolun zoru gitmiş bundan sonrasi kolay evelaallah ,bacım Ramazani atlatalim hepimiz bı atağa geçelim bence diyette insanı yıpratan iki ileri bir geri yapmak , istikrar i bozmadan hedefe gözü dikip emin adımlarla ilerliycez inşaallah
Hoşbuldum canım vercem geri inş:)
Çok gecmis olsunTemizlikten belin agriyabilir mi derseniz. Esim sagolsun haftasonu evi temizledi supurdu. Atilcak seyler vardi. Atti falan. Bana birsey birakmadi. (utuleri unuttu umutmasaydi iyiydi)
Bana bitkisel fln bisey diyin. Kirikci cikikciya falan mi gitsem napsam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?