tamam ben haber verdim zaten yarın set uzun sürebilir diye :)
canım çizelgeyi yaptım ama siteye ekleyemedim dur bakalım biraz daha karıştırayım.
kilo verince şımarıp haber vermeden kaçmıyoruz püsküüt mezun ediyorr
kızlarrrrr bizim kurallarımızın başında
3 gün üst üste habersiz gelmediğinizde ğer geçerli bir sebebiniz yok ise diskalifiye edilirsiniz!!!!
Daha önce bazı alınganlık vs oldu kişisel algılmayın ve eğer bir kaç gün gelemicekseniz mutlaka ve mutlaka haber verin vermediğiniz takdirde dediğim gibi disaklife olursunuz!!!
özellikle yeni gelen kızlar için yazdım
burdayım artık canım bu hafta süper performans göstericem ben çok iradeli ve karralıyyımdır..
Hatice desteğin için çok teşekkürler bebiş
anlamadığım tek bir şey var ikili gruplarız ammaç ne benim eşim cansu sanırım doğru mu?
evet pakize bu hafta eşiz. :) amaç ise ben senin menüne nazar boncuğu vericem sende benim menüme.
ana öğünler
ara öğünler
spor
su
kaçamak yoksa
5 tane nazar boncuğu veriliyor en fazla.Ama bu boncukları verirkende acımasız oluyoruz. :)
Birde bir hafta boyunca birbirimize destek oluyoruz işte bugn bunu yedin sana yarın 100 mekik cekmeni istyorum yarın yeme gibi. İyi bir hafta geçirmek ümidiyle. =)
ok canım bilgilendirma için çok teşekkürler eee senin boyun ve kilo durumun ansıl canım ?
Kilom 52 51 arasında.Boyumda 162 falan.Ama hedefm 48 çünkü normal beslenmeye başladığımda eski kiloma dönmekten korkuyorum.Geçn sene 60 lara kadarda çıkmştım. :)
Ya senin?
Kilom 52 51 arasında.Boyumda 162 falan.Ama hedefm 48 çünkü normal beslenmeye başladığımda eski kiloma dönmekten korkuyorum.Geçn sene 60 lara kadarda çıkmştım. :)
Ya senin?
Kilon çok iyimis ben senin şimdiki kilonu bile hayel edemem ki o kiloya gelim ama inşallah hedefine ulaşırsın
Kilon çok iyimis ben senin şimdiki kilonu bile hayel edemem ki o kiloya gelim ama inşallah hedefine ulaşırsın
CANIM BOYUM 1,69 KİLOM 58 :26:
doğum yapmadan önceki kilum 49
şuan 52 hedefim
cansuu-pakize85
hatice-pinup
vafers-tgull
esra-lifegoeson
samanyolu-aliye
yarından itibaren herkes eşine sahip çıksın en az 500gr kabul ediyoruz bu hafta
Boyun uzunsa zaten 48 kiloya gelemene de hiç gerek yok çok kötü olursun zaten. :)
İnşallah hepimiz hedefimize ulaşırız.
Boyum 168 ve ben kemikli yapıya ve armut tipi vücuda sahibim çok zayıflık bana yakışmaz zaten benim kilomu duyanlar inanmıyor sarkık değil vücudun sıkı olduğu için 68 filan gösteriyorum şuan da yani herkes 68 gösterdiğimi söylüyor
Eyvah yandım desene,500 gr verebilirsem ne mutlu bana....Hepinize iyi haftasonları diliyorum.Sabahtan beri temizlik yapıyorum,bir banyo kaldı.Sonrada kayınpedere gidicem,gece dönünce menümü yazarım,tabii ki, ALİ_YE cim senin menünü yorumlarım.hepinizi öpüyorum,kolay gelsin,inşaallah iyi bir hafta olur bizim için...Benim bu hafta 3 gün misafirim var...Biri çok kesin değil..
Benim için diyet zor olacak gibi görünse de elimden geleni yapıcam..Şimdilik hoşçakalın...:79::79:
Kızlar bu arada ben bugün tartıldım 52.2 geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?