Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Akşam
büyük posiyon ciğer
ayran
ara
kayısı

sahur
azcık pide
domatesli yumurta
şekersiz çay

Slm kızlar nasılsınız? Ben hala annemin evindeyim diyetisyene gidiyorum 3 hafta bunalım evrem oldu 85 kiloya çıktım o dönem şu anda tam 78 kiloyum 85 ı gördüğüm an dedim ceylan kızım bu sen değilsin hep kendine zarar veriyorsun toparlan dedim ve diyetisyene başladım 2 haftada kendim 3 kilo verdim sonra diyetisyene gittim 2 haftada da 3.300 gm verdim 2 hafta önce 78.700 bu hafta 78 kiloyum ama ödemim artmış 1.5 kilo yağdan vermişim ve 900 gr kasım artmış anlayacağınız kızlar henüz daha 6 li rakamları görmedim ama yapıcam vericem bu kilolari belki öyle mutlu olurum. Kayinvalidem hastanede doktor 1 ya da 2 sene anca yaşar demis sorunlar yine bende üst üste geldi sizler nasılsınız grup nasıl

Maşallah cnm gayet iyi umarım istediğin kiloyada ulaşacaksın eşinden ses seda çıkmıyor mu hala ne olacak durumunuz falan

diyette gramaj tartımı için ideal hassas terazi

Son düzenleyen: Moderatör:
Aa demeseniz hiç aklıma gelmiyo bugün perşembe mi yaa
Hemen tartılayım

Bugünün menüsü
Sahur
1 dilim peynir
1 kase tarçınlı yoğurt
2 yeşil erik
1 büyük kırmızı erik
İftar
1.5 kase yoğurtlu yarma çorbası
6 yk bamya
Su, spor ve ara öğünde ilerleyen saatlerde inşallah:)

Sahur:

2yumurtadan omlet(üstüne çörek otu. Pulbiber. Nane karabiber. Keten tohumu)
1kaşık yoğurt.

Bol su

İftar;

Fırında hamsi buğulama
Çeyrek domates bi salatalık bi yuvarlak dilim soğan
2dilim kalbura bastı. 4tk puding

Su

Malesef artidayim bu hafta yarin regli gunum heralde onun etkisi
Gecen hafta 74.3
Bu hafta 75.1
Arti 800 gram malesef
sahgull kaptanimmm yarindan itibaren 15 gunlugune izne ayrilmak istiyorumm tatile cikicamm yine gruba girerim menu filan paylasirim musaut oldukca ama tartilamam orda izinnnnn verinnn pleaseee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…