Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kahverengi211
Kaydasay77 B bayandipali C Ciftligininhanimi 20_KELEBEK

Kızlar bugun itibari ile zaten paylaşıyorsunuz ama genede hatırlatayım menüler eksiksiz olsun ve mutlaka birbirinizin menlerini yorumlayın
Az kişi kaldık katılım daha da önemli oldu

Ve tabiki free olarak bizimle olan
T tudeel ve chemistry_eng var

chemistry_eng cnm haftaya sende listeye girebiliyorsun yeni üye olarak

Ve kaptan yardımcılarımız
Zerosima @Kkli_kadin

Gene kalabalık bi takımız aslında

Yeni üye yönlendirmeside yapıcak diğer kaptanlarımız kopukluk olmasın olurmu aynı azimle devam edelim

Benim çarşı karıştı gene yogunluk hatsafada

Başka bir ile taşınıyoruz
Eşime bu arada eğitim çıktı başka bi ile eğitime gitcek 1 ay
Ben işe çıkış verdim ama bu arada çalışıyorum birini bulana kadar
Ve babannem hastanede bir yandanda oraya koşturuyorum
Daha evi toplamaya başlayamadım bile
Bana dua edin ve burası konusunda yardımcı olun şu telaşım biter bitmez bende diyetime başlıycam feci kilo aldım

Babanneye çok geçmiş olsun işlerinde kolaylıklar tatlım
Yardıma ihtiyacın olursa haber etmen yeterli

Merhaba 3. Takım takım arkadaşlarım :) kuralları okudum zaten kilo vermek için dikkat edilmesi gereken seyler olduğundan kabulleniyorum
Boyum 168 kilom 69 ama kesin sayıyı yarın sabah tartılıp söylerim.
5 yıl önce 52 kilo ile evlenip bugün 2 çocuk sonrası 69 um. Çevremdekiler çok bi problem görmese de ben memnun değilim bu halimden. 52 fazla sağlıksız duruyor bende ama 55 Harika. 4 yaşında kızım 6 aylık da bi oğlum var. Emzirmediğim için diyette sıkıntı Yok yeter ki irade olsun. Kızımdan sonra bi hırs 25 kilo vermiştim şimdi aynısını istiyorum hadi bakalım :)

Bugun ki menüm
Sabah
2 dilim peynir
1 haş yumurta
Yarım su bardağı süt
1 tk bal
Yeşillik
Öğle
1 sb süt
3 yk yulaf
1 tk bal
10 fıstık
Ara
5 ince dilim karpuz
10 fıstık
Aksam
1 kase sebze çorbası
5 yk süzme yoğurt
Su 2.5 lt ye tamamlicam spor 60 dk yürüyüş

hosgeldin canim

guzel canim afiyet olsun

Hoşgeldin cnm tekrar aramıza ozaman
Kısa zamanda çok mezun verdik istikrarlı bi takımız inşallah senide kısa sürede mezun ederiz
Su sıra yaz tatilinden dolayı izinli üyemiz çok
Ama sorun değil tabıkı yeni üyelerde alıcaz

Bu arada ben takım kaptanıyım
İsmim gülşah
Yaş 30
Suan diyete ara verdim iş yoğunluğu nedeniyle bikaç aydır izindeyim ama tabi burda devam

Karpuz porsiyonu fazla gibi geldi onun dışında güzel cnm

Güzel cnm afiyet olsun

Evet cnm liste iyi oluyor
Bendede var çok istersen veririm
Çok teşekkür ederim olur valla değişik birşeyler deneyeyim de vücudum şaşırsın istiyorum. Bir yandan da metabolizmam küsmesin falan bu hafta bi kaç gün süt ürünleri ve hayvansal protein tuketmicem.Akşamları da sebze çorbası içmeyi düşünüyorum. Insallah bu cuma iyi sonuclarla gelicem

Ben diyetisyene gitmedim ama karşı komşum gitti 3.5 ayda 17 kilo verdi ve 15 kilosu yağdan. Kadın gözümün önünde inceldi resmen. Benim bide görümcem var kilomuz ve boyumuz çok yakın 2-3 sayı fark var sadece. O aynı diyetisyene gidip listeyi aldı yarın başlıyorum inşalllah. Bakalım liste bana fayda edecek mi :)

Harfiyen uyarsan çok faydalı cnm
Bende 3 sene önce baya verdim diyetisyenle
Spor ne durumda yapanbiliyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…