Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Pakizeeeeeeee
bugünkü menüm. :):):)

Sabah

2 dilim kepek ekmeği
1 tane karper

Ara

Muz (1 tane)

Öğlen

Yoğurtlu makarna 1 porsiyon

Ara

1 kupa süt içine kahve ve kakao attım

Akşam

1 tane fındıklı kurabiye.

Su: 2 litre tamamlamdm ama kesnlikle tamamlıyacağım.Suyumu genelde akşamları içerim.Eğer tamamlayamzsam sölerm

Spor: 200 mekik çektim.

2 kupa 5i bir yerde çay içtim birde.

Son düzenleme:
CANIM BOYUM 1,69 KİLOM 58 :26:
doğum yapmadan önceki kilum 49
şuan 52 hedefim

ooo süper ya... benim boy 1.70 senden sadece 1cm fazlayım hedefimde senin şimdiki halin gibi olmak. ben şu halimle 40 beden giyiyorum tabi kalıp genişse 38de giydiğim oluyor. sen kaç beden giyiyorsun?ölçülerin nasıl senin gibi olmak istiyorum ya merak ettim...

başka bende hatırlamıyorum ama semonun dönmesine bayağı var haziran gibi okulu bitince gelecekti çünkü o zamana kadar illaki mezun olan olur. şahsen ben o zamana kalmamayı düşünüyorum...

selam millet selam tgull bugünkü menüm;
sabah 09:30da kahvaltı kızarmış kepek ekmek 1 dilim,KK kadar peynir 2 zeytin yarım domates 1 bardak çay
arada 1 büyük bardak portakal suyu saat 12 gibi sonra saat 2 gibi bir elma(yemeğim pişiodu o sırada)
öğlen bir tabak patatesli bulgur pilavı küçük kase yoğurt
arada bol su biraz nohut 1 şişe maden suyu
akşam yine menüm aynı malum evde yanızım 1 tabak bulgur pilavı iki kaşık yoğur yarım bardak meyve suyu
şuanda 1,5ltre su yatana kadar 2 tamamlanır her zamanki gibi sporum yok bugün yaydım valla yattım battaniyenin altına dizi izledim akşama kadar su wc eşliğinde
yarın yine yolcuyum annemlerin yanına salıya kadar ordayım salı onlarla birlikte dönücem tabiki dietimi bozmam hatta yürüyüş alanım olacaktır muhtemele yapmaya çalışıcam giremeyebilirm laptopu götürmüyorum şimdiden bilginize
ayrıca bu hafta regli olucam sanırsam biraz beni zorlucak ama direnicem

merhaba vafers bende tam düşünüyordum acaba günümü paylaşsam mı dünü puanlamamıştı seka karışır mı ki diye?
ama madem geldin bu günüde yazıyorum.
o kadar yorulmuşum ki yine cumartesi kalktığımda saat 12:30du. kahvaltıyıda tabi 13.30da ancak yedim. bu arada dün pirinç lapası yemiştimya o tok tuttuğu gibi bağırsaklarada iyi geliyor diye duymuştum doğruymuş. uzun zamandır ilk defa bu sabahki kadar rahat wcye gitmemiştim.
sabahta az bişi yaptım tuzsuz haşlanmış pirinç. ondan yedim ve 2tanede fırında közlediğim yağsız kırmızı biber. tabi biraz nar ekşili salata...
arada 2antep fıstık 1ceviz.
akşam komşudaydım 3kaşık etsiz yoğurtlu mantı,3kaşık yeşil mercimek,fırında patates çok az,yine çok az közlenmiş biber.son aramda meyve var. su 1.5litre ama 2litreyi geçecek daha çok var yatmama. dün söz verdiğim gibi sporumu yaptım bu akşamda en az 40dakika yapacağım. geç kalkınca 6öğün olmadı ama haftasonu işte

yoo gayet güzel akşam biraz ağır olmuş ama öğlen yeseydin bunnları sorun olmazdı ama spor yapmışsın herhalde üstesidnen gelmiştir dünk menünü ben göremedim senin yaa
hee daha yapıcaksın spor okey tamamdır benden sana 5 tane boncuk işler bugün
buyrun efenim güle güle kullanın

buldum burdaymış şu kuru pastalar kaçamak olmuş canım ana öğünlerde aksamış ama malum hastaneymişsin 4 boncuk canım seka ne vermişti?

selam vafers,
çok hızlısın ben paylaşana kadar çoktaan yazıp gitmişsin.
haftasonu ne güzel 9.30da kahvaltı.
yine yediklerin çok güzel ve hafif. ana öğünler ara öğünler sukaçamak yok ama sporda yok. vafers tv karşısında egzersiz yapabilirsin aslında ben spora gitmediğim günler öyle yapmaya karar verdim.4boncukla günü tamamladıntebrikler.benim cuma günümü unutma olur mu?

seka mı ne vermişti nasıl anlamadım?

hee ben boncuk verdiler anladımda tamamdır notlarını aldın:)off nasıl yapıosun kendi kendinemi ben illa biyeri bakmam lazım yani pc eşliğinde yapmam lazım öle kendi kendime yapamıom baya konsantre olmam lazım yani ya bugün yapabilirdim aslında ama yaymak istedim açıkçası havada soğuktu puslu bunalım evde kimse yoktu bende öleee oturdum yattm
ya yediklerim okeyde böle hep mercimek barbunya lifli ve tahıl seçiomki tok tutsun ama çok gazım oluo yaaa valla bide bu nohutta sanırım yapıo valla çok ii günde iki kere tuvalate çıkıyorum gayet ii içimi boşaltıolar ama çok gazzzz

ay çok güzel. bende bir yerde okuyup yapmıştım şöle bişi.bir avuç nohut,biravuç bulgur,bir avuç yeşil mercimekhaşlanıyor hepsi lifliymiş sonra 2salatalık rendeleniyor ve yoğurtla karıştırılıp yeniliyor. bu da iyi birşeymiş. gaz için bir tavsiyem var az bir iki damla limon sık yemeğin tadı değişmez ama gazı gider. bunlar banada çok gaz yapıyor karnım hamile gibi şişiyor resmen ama iki damla limon sıkınca hiç rahatsız olmuyorum dene bence.

uuf süperler yaa insanın siniri bozuluyor bunları gördükçe.

hep bunları izliom valla bu ara zaten böyle hormonlarım coşmuş durumda çok güzel ve sexi hissediyorum kendimi ve biran önce daha zayıf ve daha güzel olmak istiyorum hayırdır inşallah

Kızlar merhaba.. kaç gündür telefondan size yazmaya çalışıyorum ama neyi yanlış yapıyorum anlamıyorum telefon sürekli gönderme hatası veriyor..

bizim evin tadilatını daha önce yazmıştım.. 2 hafta önce mutfağımın suyunu kestiler.. 3 gün dediler 10 gün sonra açtılar geçen hafta ise elektriği kesicez deyince bende topladım eşyalarımı annemin teyzesine gittim ondada internet yoktu..

ne diyimki şimdi gerçekten elimde değil.. dün akşam abim aradı evin tadilatı bitti diye.. ama eve gelince şoka girdim resmen koltuklar üstüsteydi ev dağınıktı bir hafta gelmezsem böyle olur tabi

ama bütün gün uğraşıp evi ev yaptım gene

acabaaa beni gene aranıza alırmısınız??? bende bundan sonra gelemeyeceksem yazcam elektriğimi kesmedikleri sürece

canım benim öğlen menünde sadece karbonhidrat almışsın eksiklik var ve akşam menüsünde nerdeyse hiçbirsey yememişsin amaç az az yiyerek metabolizmamızın durmadan çalışması bunun için 3 ana 3 ara beslenmeliyiz. Bu yüzden verilen kilolar geriye bize dönmesin spor da yaptığın için benden sana boncuk iyi günlerde kullan bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…