Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Benim bugün ki menüm
Sabah:

1 haşlanmış yumurta
1 dilim Çavdarlı ekmek
4 ince dilim örgü peynir
2 siyah zeytin
Domates
Ara:
Light süte Türk kahvesi
Öğle:
6 y.k nohut
1 kepçe çorba
1 y.k yoğurt
1 dilim çavdar ekmek
Domates
Ara:
3 kayısı
Akşam:
2 zeytinyağlı enginar
Ayran
Pazar günü olduğu için saatler kaydı o yüzden son ara yapamıcam. Ama ev halkı dünyayı yerken bunları sadece bunları yemiş olmak benim için başarı
Sabahda 30 dk Leslie

Hiç çorba sulu yemek olmayınva bağırsakta bi sıkıntı oluyor mu canım. Benim sindirm problemim var maalesef ya
Ya aslinda akşam sebze çorbası vardı listemde. Dışarı çıkmıştım dönüşüm geç olduğu için yemek vakti geçecek diye kuruyemiş aldım. Geçiştirdim biraz bağırsak sorunu bende de var ne yazık ki sabahları yağ içerikli kahvaltı yapmak çok iyi geliyor bana :)

Bence menün harika

Anladım canım çünkü ben bi kaç gün hiç sulu bişi yemezsem hepten tıkanıyorum da o yüzden sordu!m. Bide bana sindirim konusunda sütlü Türk kahvesi çok iy geliyor ondan bi ara öğünüm o. Hep ilk hamilelikten sonra başladı bu problem bende. Eskiden günde iki kez tuvalete çıkardım şimdi 2-3 güne bir anca alışamadım hala :/

2 gune bir benim icin iyi sayililir valla 1 hafta cikamadigim oluyordu ne yazık ki. Çocukluktan beri var bende bu problem doktora falan da gittim ama verdikleri ilaçlar hep şişkinlik ve mide ağrısı yaptı. Zamanla vücudumu tanıdım çok şükür. Dediğin gibi sulu yemekler, çorba falan mutlaka tüketmek gerekiyor. Sütlü kahveyi ben de cok tuketiyorum ama ekstra bi etkisi oluyo mu bilmiyorum. Bide klasik kuru kayısı veya normal kayısı yemeye çalışıyorum.

M minnakkk görünce bir selam vermek istedim ... eski dostları unutmam kolay kolay ..çok uzun zaman geçse de ...

Hadi bakalım rast gelsin , keyifli sağlıklı kilo vermeler dileyeyim ....

Kuru kayısı da bende farketmiyor Malatyalılıktan galiba bi kilo yesem tık Yok :)

Ben kahvaltıya kaçıyorumm
Hadi bakalım kızlar

Eksik menüler yazılsın

T tudeel nerdesin kuzuu

@chemistry_eng tatlım seninde güzel haberleirni bekliyoruz
Geldım canım

Sabah misafirlikteydım
Çok az peynir,bir pogaca,bir börek,bir dilim kavun,karpuz

Ögle 10 tane kadar kiraz,üç kaşık yogurt

Akşam
İki küçük lahmacun,bir bardak ayran

3 lt su

Son düzenleme:
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucagına alırsın inş:)

İşte orda duruyor minnacık bebik Rabbim sağlıkla versin canım tüm belirtiler bunu gösteriyordu uyku halin falan

Hoşgeldin cnm
İlk sayfada kurallarımız var
Okursan kabul ettiğini beyan edersen deneme süren başlamış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…