- 1 Ekim 2013
- 8.858
- 19.027
- 448
- 35
Ya aslinda akşam sebze çorbası vardı listemde. Dışarı çıkmıştım dönüşüm geç olduğu için yemek vakti geçecek diye kuruyemiş aldım. Geçiştirdim birazHiç çorba sulu yemek olmayınva bağırsakta bi sıkıntı oluyor mu canım. Benim sindirm problemim var maalesef ya
Bence menün harikaBenim bugün ki menüm
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim Çavdarlı ekmek
4 ince dilim örgü peynir
2 siyah zeytin
Domates
Ara:
Light süte Türk kahvesi
Öğle:
6 y.k nohut
1 kepçe çorba
1 y.k yoğurt
1 dilim çavdar ekmek
Domates
Ara:
3 kayısı
Akşam:
2 zeytinyağlı enginar
Ayran
Pazar günü olduğu için saatler kaydı o yüzden son ara yapamıcam. Ama ev halkı dünyayı yerken bunları sadece bunları yemiş olmak benim için başarı
Sabahda 30 dk Leslie
Sağolsın cnm evet zor olcak sıcakta cabasısahgull Allah kolaylık versin işin çok zor. Mart'ta taşındım bende tek başıma hasta hasta öyle zorlandım ki. Hem iş hem ev. kolay gelsin
Anladım canım çünkü ben bi kaç gün hiç sulu bişi yemezsem hepten tıkanıyorum da o yüzden sordu!m. Bide bana sindirim konusunda sütlü Türk kahvesi çok iy geliyor ondan bi ara öğünüm o. Hep ilk hamilelikten sonra başladı bu problem bende. Eskiden günde iki kez tuvalete çıkardım şimdi 2-3 güne bir anca alışamadım hala :/Ya aslinda akşam sebze çorbası vardı listemde. Dışarı çıkmıştım dönüşüm geç olduğu için yemek vakti geçecek diye kuruyemiş aldım. Geçiştirdim birazbağırsak sorunu bende de var ne yazık ki sabahları yağ içerikli kahvaltı yapmak çok iyi geliyor bana :)
Allah kolaylık versin kaptanım. Ömrü hayatımda bir kere taşındık.Ben pek birsey yapmadım bile ama ailecek psikolijimiz bozulmuştuGünaydınnnn
Ev toplamaya start verdim
Kolilerle boğuşuyorum
Yarında işte son haftam
Dua edinde kolay olsun hersey
2 gune bir benim icin iyi sayililir valla 1 hafta cikamadigim oluyordu ne yazık ki. Çocukluktan beri var bende bu problem doktora falan da gittim ama verdikleri ilaçlar hep şişkinlik ve mide ağrısı yaptı. Zamanla vücudumu tanıdım çok şükür. Dediğin gibi sulu yemekler, çorba falan mutlaka tüketmek gerekiyor. Sütlü kahveyi ben de cok tuketiyorum ama ekstra bi etkisi oluyo mu bilmiyorum. Bide klasik kuru kayısı veya normal kayısı yemeye çalışıyorum.Anladım canım çünkü ben bi kaç gün hiç sulu bişi yemezsem hepten tıkanıyorum da o yüzden sordu!m. Bide bana sindirim konusunda sütlü Türk kahvesi çok iy geliyor ondan bi ara öğünüm o. Hep ilk hamilelikten sonra başladı bu problem bende. Eskiden günde iki kez tuvalete çıkardım şimdi 2-3 güne bir anca alışamadım hala :/
Merhabalar hanımlar
Yeni dahil oldum.
5 sene evvel kk da topik açarak 76.3 ten 57 ye düşerek 19 kilo vermiştim.
Bugün tartildim ve ne tesadüftür ki yine 76.3 um.
Boyum 1.64
Hedefim 55 -56 kg olmak.
20 kg yu 5 ayda vermeyi hedefliyorum.
Kuru kayısı da bende farketmiyor Malatyalılıktan galiba bi kilo yesem tık Yok :)2 gune bir benim icin iyi sayililir valla 1 hafta cikamadigim oluyordu ne yazık ki. Çocukluktan beri var bende bu problem doktora falan da gittim ama verdikleri ilaçlar hep şişkinlik ve mide ağrısı yaptı. Zamanla vücudumu tanıdım çok şükür. Dediğin gibi sulu yemekler, çorba falan mutlaka tüketmek gerekiyor. Sütlü kahveyi ben de cok tuketiyorum ama ekstra bi etkisi oluyo mu bilmiyorum. Bide klasik kuru kayısı veya normal kayısı yemeye çalışıyorum.
Hoşgeldin :)Merhabalar hanımlar
Yeni dahil oldum.
Boyum 1.64
Hedefim 55 -56 kg olmak.
Ya varya su an resmen taşınmaya ihtiyacım var. Ev o kadar dağıldı ki. Taşınmak paklar beni. Senin için çok iyi bi eşya detoksu fırsatı kullanmadığın herşeyi dağıt :)Sağolsın cnm evet zor olcak sıcakta cabası
Ama napalım sonda dinlenirim bol bol
Kuru kayısı da bende farketmiyor Malatyalılıktan galiba bi kilo yesem tık Yok :)
Hoşgeldin :)Merhabalar hanımlar
Yeni dahil oldum.
Boyum 1.64
Hedefim 55 -56 kg olmak.
Geldım canımBen kahvaltıya kaçıyorumm
Hadi bakalım kızlar
Eksik menüler yazılsın
T tudeel nerdesin kuzuu
@chemistry_eng tatlım seninde güzel haberleirni bekliyoruz
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucagına alırsın inş:)Kahsen sahgull @BtRt @Kkli_kadin ve butun arkadaslarim tesekkur ederim ilginiz icin. Bugun gitmedik hastaneye.yarin regl gunum. Yarin olmazsam is cikisi hemen gidicez hastaneye insallah.
Kan testinin sonucuna gore diyet listesine devam ederiz kaptanim. Eger gercektende varsa ozaman Allah nasip ederse dogumdan sonra devam ederm.ama yoksa tam gaz devam diyete.
Dun aksam test ypmstm.bide sabah uyaninca yptm.
Sizleri seviyorum.sevincime uzuntume ortak oldunuz. Iyiki varsiniz.
İşte orda duruyor minnacık bebik Rabbim sağlıkla versin canım tüm belirtiler bunu gösteriyordu uyku halin falanKahsen sahgull @BtRt @Kkli_kadin ve butun arkadaslarim tesekkur ederim ilginiz icin. Bugun gitmedik hastaneye.yarin regl gunum. Yarin olmazsam is cikisi hemen gidicez hastaneye insallah.
Kan testinin sonucuna gore diyet listesine devam ederiz kaptanim. Eger gercektende varsa ozaman Allah nasip ederse dogumdan sonra devam ederm.ama yoksa tam gaz devam diyete.
Dun aksam test ypmstm.bide sabah uyaninca yptm.
Sizleri seviyorum.sevincime uzuntume ortak oldunuz. Iyiki varsiniz.
Beraber yürüdük biz bu yollarda =)Ayy evet inşallah teyze oluyoruz cnm
Hoşgeldin cnmMerhabalar hanımlar
Yeni dahil oldum.
Boyum 1.64
Hedefim 55 -56 kg olmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?