Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hosgeldin canim insallah hep beraber faxlaliklarimizdan kurtuluruz

Cnm lifli gıdalar tüketmeye çalış
Mesela kabak inanılmaz bağırsak için
Aynen kaptanım kabak zaten sebze çorbalarımın ana sebzesi. Öğünlerimde yeşillikleri bol bol tüketmeye çalışıyorum. Işte bir yerlere gidince, yemek düzenim bozulunca kötü etkiliyor onun haricinde artık düzeldi sayılır

Hadi ya tüh. Bence spor ne yapıyorsan onu arttır hatta yapma imkanın varsa hııt kardio tavsiye ederim
panik atak hastasi oldugum icin cok kadiyo agirlikli sporlari yapamiyom carpintim oldugunda daha cok panik oluyom acaba kalbim dururmu gibisinde yuruyus yapiyom daha cok havalarda cok sicak pek cikamiyom

panik atak hastasi oldugum icin cok kadiyo agirlikli sporlari yapamiyom carpintim oldugunda daha cok panik oluyom acaba kalbim dururmu gibisinde yuruyus yapiyom daha cok havalarda cok sicak pek cikamiyom
Anladım canım. Daha önce duymadıysan Leslie ye bi bak istersen onda ağır seyler Yok adım atma üzerine zaten. Dışarı çıkamadığında faydası olur. Yalnız hayat standartın açısından mutlaka bu panik atağın tedavisi varsa ol. Yemekten çok kısmak yerine harcadığın kaloriyi artırırsa. Rejim sonrası normal yeme düzenine geçince kilo almazsın

sagol canim leslie de cok yaptim ama son zamanlarda bir isteksizlik var bende panik atak tedavisi oldum canim bunada cok sukur cok cok kotuydum eskiden allah bir daha yasatmasin ogunleri geri gelmesin insallah bu cok iyi gunlerim

aslinda suanda kilomu cok beyeniyorlar hata yeter bile diyorlar ama isterimki 5kilo daha vereyim zayif bayanlar her zaman hosuma gidiyorlar oyuzden birakmiyacan insallah kklubunu cok faydasi oldu bana allah bin defa razi olsun emeyi gecenlerden
Siz gibi degerli dostlardan

Günaydın 3. Takım güzelleri. Günümüz ve haftamız çok güzel geçsin
Pazartesi tartılma kuralı için ilk tartı benden gelsin
Ben Yen'i başladığım için su kaybedip biraz hızlı verebilirim ilk hafta.
Cuma günü :68,2
Bıgün:67,2
İki gün tam olarak 1 kilo gitmiş Günay kadar 1 kilo daha giderse epey sevindirici olur Benin için. Hadi bakalım herkesten güzel haberler gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…