- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
bunyem oyle alistiki boyle yemeye ragmen bile kilo veremiyom eskiden haftada muhakak 1.5kilo giderdi simdi grlarla yetiniyoz canimYa sizin yedikleriniz bana biraz az geliyor acaba uzun zamandır diyettesiniz ondan mı ya ben inşallah kilo verirm
Birlikte gittik hastaneye. Surekli gulduk. Ayyyyy dedik surekli.eve nsl geldik blmiyorm. Surekli gulmekten surekli ayyyyyy demekten:)
Hadi ya tüh. Bence spor ne yapıyorsan onu arttır hatta yapma imkanın varsa hııt kardio tavsiye ederimbunyem oyle alistiki boyle yemeye ragmen bile kilo veremiyom eskiden haftada muhakak 1.5kilo giderdi simdi grlarla yetiniyoz canim
hosgeldin canim insallah hep beraber faxlaliklarimizdan kurtuluruzMerhabalar hanımlar
Yeni dahil oldum.
5 sene evvel kk da topik açarak 76.3 ten 57 ye düşerek 19 kilo vermiştim.
Bugün tartildim ve ne tesadüftür ki yine 76.3 um.
Boyum 1.64
Hedefim 55 -56 kg olmak.
20 kg yu 5 ayda vermeyi hedefliyorum.
Aynen kaptanım kabak zaten sebze çorbalarımın ana sebzesi. Öğünlerimde yeşillikleri bol bol tüketmeye çalışıyorum. Işte bir yerlere gidince, yemek düzenim bozulunca kötü etkiliyor onun haricinde artık düzeldi sayılırCnm lifli gıdalar tüketmeye çalış
Mesela kabak inanılmaz bağırsak için
evet canim hamilesin bakk gordunmuKizlar kan testinden geliyorum.
85cikti sonuc. O aralikta diyorki 1-2haftaliga tekabul ediyor. Ayyy hamile miyim yani
sicaktan kipirdanamadim malesefMenü güzel cnm
Bide spor olsaydı
Tadından yenmezdi
Ay kuzum ilk sen yazmstn. Ciddende varmis ya kendisi:)evet canim hamilesin bakk gordunmu
panik atak hastasi oldugum icin cok kadiyo agirlikli sporlari yapamiyom carpintim oldugunda daha cok panik oluyom acaba kalbim dururmu gibisinde yuruyus yapiyom daha cok havalarda cok sicak pek cikamiyomHadi ya tüh. Bence spor ne yapıyorsan onu arttır hatta yapma imkanın varsa hııt kardio tavsiye ederim
Anladım canım. Daha önce duymadıysan Leslie ye bi bak istersen onda ağır seyler Yok adım atma üzerine zaten. Dışarı çıkamadığında faydası olur. Yalnız hayat standartın açısından mutlaka bu panik atağın tedavisi varsa ol. Yemekten çok kısmak yerine harcadığın kaloriyi artırırsa. Rejim sonrası normal yeme düzenine geçince kilo almazsınpanik atak hastasi oldugum icin cok kadiyo agirlikli sporlari yapamiyom carpintim oldugunda daha cok panik oluyom acaba kalbim dururmu gibisinde yuruyus yapiyom daha cok havalarda cok sicak pek cikamiyom
sagol canim leslie de cok yaptim ama son zamanlarda bir isteksizlik var bende panik atak tedavisi oldum canim bunada cok sukur cok cok kotuydum eskiden allah bir daha yasatmasin ogunleri geri gelmesin insallah bu cok iyi gunlerimAnladım canım. Daha önce duymadıysan Leslie ye bi bak istersen onda ağır seyler Yok adım atma üzerine zaten. Dışarı çıkamadığında faydası olur. Yalnız hayat standartın açısından mutlaka bu panik atağın tedavisi varsa ol. Yemekten çok kısmak yerine harcadığın kaloriyi artırırsa. Rejim sonrası normal yeme düzenine geçince kilo almazsın
aslinda suanda kilomu cok beyeniyorlar hata yeter bile diyorlar ama isterimki 5kilo daha vereyim zayif bayanlar her zaman hosuma gidiyorlar oyuzden birakmiyacan insallah kklubunu cok faydasi oldu bana allah bin defa razi olsun emeyi gecenlerdenAnladım canım. Daha önce duymadıysan Leslie ye bi bak istersen onda ağır seyler Yok adım atma üzerine zaten. Dışarı çıkamadığında faydası olur. Yalnız hayat standartın açısından mutlaka bu panik atağın tedavisi varsa ol. Yemekten çok kısmak yerine harcadığın kaloriyi artırırsa. Rejim sonrası normal yeme düzenine geçince kilo almazsın
Iyiyim sukur sen nasilsin kaptanim :)Nasılsın cnm izin nasıl geçiyor
Bozmadın demi diyetini
evet kaptanım hafta sonu çok halsizdim kan değerlerim acayip düşük çıktı geçen tahlil vermiştim. D vitaminim vücut deposunu boşaltmış. Kolumu kaldıracak halim kalmadı ama takviye almaya başladım. diyete devam bu arada20_KELEBEK tatlımm uğramadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?