ooo süper ya... benim boy 1.70 senden sadece 1cm fazlayım hedefimde senin şimdiki halin gibi olmak. ben şu halimle 40 beden giyiyorum tabi kalıp genişse 38de giydiğim oluyor. sen kaç beden giyiyorsun?ölçülerin nasıl senin gibi olmak istiyorum ya merak ettim...
Cumartesi Menüm
Sabah : 2dilim kepek ekmeği
şekersiz kahve
Ara : kuru üzüm
Öğlen : 1 kase çorba
2 tane köfte
1 dilim kepek ekmeği
lahana salatası
Ara: Malesef yok Canım
Akşam : 1 tane biber dolması
bol yoğurt
domates suyu
1 dilim kepek ekmeği
Ara : sıkma greyfurt suyu
spor 30 dk kavitasyon
20 dk ozon sauna
1 saat yürüyüş
2,5 lt su (su içmeyi çok severim)
canım benim öğlen menünde sadece karbonhidrat almışsın eksiklik var ve akşam menüsünde nerdeyse hiçbirsey yememişsinamaç az az yiyerek metabolizmamızın durmadan çalışması bunun için 3 ana 3 ara beslenmeliyiz. Bu yüzden verilen kilolar geriye bize dönmesin spor da yaptığın için benden sana boncuk iyi günlerde kullan bebiş
Çizelgende çok güzel olmuş :)
başka bende hatırlamıyorum ama semonun dönmesine bayağı var haziran gibi okulu bitince gelecekti çünkü o zamana kadar illaki mezun olan olur. şahsen ben o zamana kalmamayı düşünüyorum...
biraz motiveye ihtiyacımız var sanırım kızlarrrrrrr bizim bunlardan fazlamız var biliosunuz onun için o fazlalıkları atıp bizde öyle hafif olup hafif şeyler giyebiliriz
Video : sıcak victoria's secret defilesi - Vidivodo
Kızlar merhaba.. kaç gündür telefondan size yazmaya çalışıyorum ama neyi yanlış yapıyorum anlamıyorum telefon sürekli gönderme hatası veriyor..
bizim evin tadilatını daha önce yazmıştım.. 2 hafta önce mutfağımın suyunu kestiler.. 3 gün dediler 10 gün sonra açtılar geçen hafta ise elektriği kesicez deyince bende topladım eşyalarımı annemin teyzesine gittim ondada internet yoktu..
ne diyimki şimdigerçekten elimde değil.. dün akşam abim aradı evin tadilatı bitti diye.. ama eve gelince şoka girdim resmen koltuklar üstüsteydi ev dağınıktı bir hafta gelmezsem böyle olur tabi
ama bütün gün uğraşıp evi ev yaptım gene
acabaaa beni gene aranıza alırmısınız??? bende bundan sonra gelemeyeceksem yazcam elektriğimi kesmedikleri sürece
teşekkürederim demi kız koşarken uçuyor biraz ama olsun insallah bende hıza verırım kıloları
günaydın ya o kadar yoruluyoruum ki koltukta uyuya kalıyorum yaşlandım mı ne
pinup sen de menünü yazmamışsın canım
esracım kaçamaktan 1 puan gittişu diyet bisküvileri de boşver bence
lifegoeson esra senin eşin takip et bundan sonra canımçok merak ediyorum kaç kilo verceğini o diyetle
S.A. son anda geri dönmek üzere ayrıldı yazdım diskalifiye edemedim ama düzenli gir artık anlaştık mı
pakizem ben de seni sevdim
cansuu verdiğin kiloyu geri almışsın maşallah
vafers ben hiç seksi hissedemiyorum bu ara ya ne yapsam ki
pinup şimdilik yeni üye davet eetmeyelim istersen seka dönebilir semo dıışında diğerleri haber veermedi zaten seka dönmezse bu hafta 1 kişi daha alırız dönen olursa bekler
lifegoeson esra senin eşin takip et bundan sonra canımçok merak ediyorum kaç kilo verceğini o diyetle
S.A. son anda geri dönmek üzere ayrıldı yazdım diskalifiye edemedim ama düzenli gir artık anlaştık mı
pinup şimdilik yeni üye davet eetmeyelim istersen seka dönebilir semo dıışında diğerleri haber veermedi zaten seka dönmezse bu hafta 1 kişi daha alırız dönen olursa bekler
aran olmadığı için 4 boncuk sana canım.Su içmeyi sewmen de çok güzel bende senin gibi çok sewiyorum.Ama kahvaltıda peynirde tüketmeni tavsiye ederim.
canım sadece 2 dilim kepek ekmeği yazmışım canım peynirle yedim unutmuşum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?