Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım bende geniş kalıp olursa 36 ama genelde 38 giyiyorum :) önceden 34-36 giyiyorudum

umarım istediğin kilona dönersin canım

Cumartesi Menüm

Sabah : 2dilim kepek ekmeği
şekersiz kahve

Ara : kuru üzüm

Öğlen : 1 kase çorba
2 tane köfte
1 dilim kepek ekmeği
lahana salatası

Ara: Malesef yok Canım

Akşam : 1 tane biber dolması
bol yoğurt
domates suyu
1 dilim kepek ekmeği

Ara : sıkma greyfurt suyu

spor 30 dk kavitasyon
20 dk ozon sauna
1 saat yürüyüş

2,5 lt su (su içmeyi çok severim)

aran olmadığı için 4 boncuk sana canım.Su içmeyi sewmen de çok güzel bende senin gibi çok sewiyorum.Ama kahvaltıda peynirde tüketmeni tavsiye ederim.

Peki tatlım 3 ana 3 ara gerçektn çok ama çok yiyincede olmuyr işte. napıyım. :)

saol boncklarn içinde.

Slm kızlar bugün ki menün
Sabah 9.30 da bir elma 1 galeta
Ara 11.30da 3diyet bisküvi
Öğlen 1.30da 4kaşık menemen 2dilim kepek ekmek cay şekersiz
Ara 15.30da bir portakal
Akşam 6.30da patates salata ve yoğurt
Akşam malesef kaçamak oldu anneme gittim börek yapmıştı yememek için direndim ettim ama çok ısrar ettiler kıramadım ama çok az yedim bir avuç içi kadar
2.5litre su 1 saat yürüyüş bu kadar

Son düzenleme:
samanyolu bugun gelemedı galıba ben menümü yazayım da pek iç acıcı degıl:82:
sabah:yarım kepeklı peynırlı tost bcayı
ara elma
ogle:yogurcorbası
ara 1mınık top cıkolata kızım agzıma verdı yemek zorunda kaldım benım için lütfen dedi amaaa cay
akşam 2tavuklu borekcay1tane küçük kabak tatlısı
ara elma
su 2lıtreyı gecmıştırr
spor sımdı kosu bandına cıkıcam 2tur atıram gelem once oglanı uyutmam lazım hep boyle oluyor cocuklar uyuyunca koşayım dıyorum onlar uyuyuncada sagı solu topla derken halım kalmıyor

başka bende hatırlamıyorum ama semonun dönmesine bayağı var haziran gibi okulu bitince gelecekti çünkü o zamana kadar illaki mezun olan olur. şahsen ben o zamana kalmamayı düşünüyorum...

hımmm doğru tatlım ama S_A geldi sebuu yada kızlardan biri dönse 12 olcaz
11 iz şu an heralde davet etmeme gerek diğmi?

vafersss yavrum napıosun sürekli bu kızları izlersen yicen kafayı
bende spor salonuna gidiyorum yaş olarak benden oldukça büyükler hatta 50 üzeri bile fit olan insanlar var benm göbek yerlerde kafayı yiyip yiyip geliodum
hatta hala kafayı yiyorumm:84:

tatlım zaten bu hafta için geri dönemk üzere ayrıldı yazdık,
ama disaklifiye edip etmeme konusunda epey karar veremedik,
hoşgeldin tekrar haber verdiğin sürece sorun yok:)

günaydın ya o kadar yoruluyoruum ki koltukta uyuya kalıyorum yaşlandım mı ne

pinup sen de menünü yazmamışsın canım

esracım kaçamaktan 1 puan gitti şu diyet bisküvileri de boşver bence

lifegoeson esra senin eşin takip et bundan sonra canım çok merak ediyorum kaç kilo verceğini o diyetle

S.A. son anda geri dönmek üzere ayrıldı yazdım diskalifiye edemedim ama düzenli gir artık anlaştık mı

pakizem ben de seni sevdim

cansuu verdiğin kiloyu geri almışsın maşallah

vafers ben hiç seksi hissedemiyorum bu ara ya ne yapsam ki

pinup şimdilik yeni üye davet eetmeyelim istersen seka dönebilir semo dıışında diğerleri haber veermedi zaten seka dönmezse bu hafta 1 kişi daha alırız dönen olursa bekler

dünkü menüm şey:26:şimdi şöyle oldu
sabah az pastırmalı yumurta ve kepek ekmeği peynir zeytin (kayseriliyiz ya)
ara
yarım muz
öğle
1 tabak barbunya yemeği
ara
1 dilim bisküvili irmik tatlısı
akşam
bir parça tavuk tavada kendi yağıyla
ara
1 avuç badem (eve almaadım bu sefer görümceme gitmiştik o koymuş)

suyumu içtim 2 lt
spor yok eski evi temizledim yeni evi yerleştirmeye uğraştım bi yerleşemedik gitti

Evet hatice aynen öyle oldu.

tamam zaten canım regl olduğum için çikolata olmadan tatlı ihtiyacımı durduramiyorum onun için de diyet çikolatalı bisküvi ile bastırıyorum ama dün bitti ve almıcam bu günlerde meyve bastırmı yor tatlı ihtiyacını diyetisyenim bana onu önermişti bende dediği gibi tatlı ihtiyacımı bastırıyorum yoksa kendimi tutamıyorum ve bu seferde çok tatlı kaçırıyorum
Kaçamak malesef oldu ama cuma ya kadar daha olmuçak kaçama hatta belki yarın yeşil caya başlarım yine bana günde 4bardak demişlerdi ve öyle yapıyordum ama bu sefer günde 2bardak düşünüyorum

Bu arada şişkinligim geçti şimdiden yarim kilo gitmiş kızlar dün aldığım baskul ile tartildim ve yarim kilo gitmiş yani 600gr çok mutluyum

sıcacık insanlarsınız çok cabuk alıverdiniz aranızı

cansumm yıldızlar için thansk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…