Kızlar ben bugün öğlen yoğurtlu göbek salata yedim.Kalorisi düşüktür biliyorum ama merak ettim bulmadım netten.yarım göbeği büyük büyük parçaldm içine 1 yemek kaşığı sıvı yağ.Tuz ve bolca yoğurt koydum 3 kişi yedik ama en fazla da ben yedim.yani çeyrek göbek yemş oldm bol yoğurtlu ne kadardır kalorisi sizce?
canım bılgım yok .bence sorun yoktur sıvı yag yerıne zeytınyagı koysaydın bence guzel olmus bırde ustune tavuk gogsu koycaksın hımmmlezzetlı olmuştur.afıyet olsun :)
Menün fena değil ki canım biraz kaçamak var...samanyolu bugun gelemedı galıba ben menümü yazayım da pek iç acıcı degıl:82:
sabah:yarım kepeklı peynırlı tost bcayı
ara elma
ogle:yogurcorbası
ara 1mınık top cıkolata kızım agzıma verdı yemek zorunda kaldım benım için lütfen dedi amaaacay
akşam 2tavuklu borekcay1tane küçük kabak tatlısı
ara elma
su 2lıtreyı gecmıştırr
spor sımdı kosu bandına cıkıcam 2tur atıram gelem once oglanı uyutmam lazım hep boyle oluyor cocuklar uyuyunca koşayım dıyorum onlar uyuyuncada sagı solu topla derken halım kalmıyor
Tekrar aramıza hoşgeldin,bütün aksilikler de seni bulmuşKızlar merhaba.. kaç gündür telefondan size yazmaya çalışıyorum ama neyi yanlış yapıyorum anlamıyorum telefon sürekli gönderme hatası veriyor..
acabaaa beni gene aranıza alırmısınız??? bende bundan sonra gelemeyeceksem yazcam elektriğimi kesmedikleri sürece
dünkü menümşey:26:şimdi şöyle oldu
sabah az pastırmalı yumurta ve kepek ekmeği peynir zeytin (kayseriliyiz ya)
ara
yarım muz
öğle
1 tabak barbunya yemeği
ara
1 dilim bisküvili irmik tatlısı
akşam
bir parça tavuk tavada kendi yağıyla
ara
1 avuç badem (eve almaadım bu sefer görümceme gitmiştik o koy
suyumu içtim 2 lt
spor yok eski evi temizledim yeni evi yerleştirmeye uğraştım bi yerleşemedik gitti
pinup sen de yaz bak ben utana sıkıla anlattım
Merhaba arkadaşlar en son dün öğlen yazmıştım,akşam hastalandım,bir üşüme titreme ve bugünde şiddetli nezleçok fenayım gerçekten..Ali-ye canım menünü şimdi yorumlarım kusuruma bakma
Menün fena değil ki canım biraz kaçamak var...bak umarım spor yapmışındır,yapıcam dedin diye sadece kaçamaktan puan kırdım
Ben de menümü yazayım menü nasıl olurmuş gör
SAHUR 1 Bardak kefir
AKŞAM 5 Köfte biraz da patates kızartması
ARA 1 tane tulumba tatlısı,meyve
2 litre su içtim,spor olarak ev temizliği
Bu GÜNKÜ MENÜMÜ de yazayım belki giremem sonra
SAHUR 1 bardak kefir
AKŞAM hastayım diye dolapta mantı vardı onu pişirdim,1 tabak yoğurt ve mantı yedim
gECE meyve yerim artık
Söz 2 litre suyu yatana kadar bitiririm,ama halim yok spor yapamadım bugün
Kızlar dün dediğim gibi set çok geç bitti. Sabah 4te evdeydim. Sete giderken yanımda yemeğimi götürdüm, herkes ekmek arası tavuk yerken ben haşlama sebze yedimyanımda 1.5 litrelik su şişesi götürdüm onu içtim. spor yapamadım ama çok yorucu bi gündü. 5 öğün falan haşlama sebze yedim. tadı güzel olmaz sanıyodum ama çok güzeldi. Sabah 4te eve gelip 2 saat uyudum ve 6da kalkıp yine sete gittim yeni dönebildim eve.
Bugün et günümdü. Annemden rica ettim yağsız bi şekilde hazırladı. ama etten başka bi şey yiyemeyince yolda midem bulandı çok kötü oldum, araba tutar bi de beni. neyse eve gelice ilaç falan içtim düzeldi. 1 litre su içtim ama yatana kadar 1 litre daha içerim ben. eve yeni gelebildiğim için yine spora vakit kalmadı ama ilerleyen saatlerde plates yapıcam.
yediklerimi de az ve sık yiyorum 5-6 öğün olacak şekilde. neyse işte bugünlük bu kadar :)
ablacım gecmiş olsun abla dıyorum bi sakıncası yok demi ben gıbı cocuklar bana teyze deyınce garıp oluyorum teyze demen leynn abla deyin diyorum
Bi de bi şey sormak istiyorum. Tartılmak için en doğru zaman hangisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?