Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar ben bugün öğlen yoğurtlu göbek salata yedim.Kalorisi düşüktür biliyorum ama merak ettim bulmadım netten.yarım göbeği büyük büyük parçaldm içine 1 yemek kaşığı sıvı yağ.Tuz ve bolca yoğurt koydum 3 kişi yedik ama en fazla da ben yedim.yani çeyrek göbek yemş oldm bol yoğurtlu ne kadardır kalorisi sizce?

canım bılgım yok .bence sorun yoktur sıvı yag yerıne zeytınyagı koysaydın bence guzel olmus bırde ustune tavuk gogsu koycaksın hımmmlezzetlı olmuştur.afıyet olsun :)

ben kacar cocukları bıraz gezdırecez aksama menumu yazayım eşımden fırsat bulursam tabı :80:

Merhaba arkadaşlar en son dün öğlen yazmıştım,akşam hastalandım,bir üşüme titreme ve bugünde şiddetli nezleçok fenayım gerçekten..Ali-ye canım menünü şimdi yorumlarım kusuruma bakma
Menün fena değil ki canım biraz kaçamak var...bak umarım spor yapmışındır,yapıcam dedin diye sadece kaçamaktan puan kırdım

Ben de menümü yazayım menü nasıl olurmuş gör
SAHUR 1 Bardak kefir
AKŞAM 5 Köfte biraz da patates kızartması
ARA 1 tane tulumba tatlısı,meyve
2 litre su içtim,spor olarak ev temizliği

Bu GÜNKÜ MENÜMÜ de yazayım belki giremem sonra
SAHUR 1 bardak kefir
AKŞAM hastayım diye dolapta mantı vardı onu pişirdim,1 tabak yoğurt ve mantı yedim
gECE meyve yerim artık
Söz 2 litre suyu yatana kadar bitiririm,ama halim yok spor yapamadım bugün

Son düzenleme:
Kızlar dün dediğim gibi set çok geç bitti. Sabah 4te evdeydim. Sete giderken yanımda yemeğimi götürdüm, herkes ekmek arası tavuk yerken ben haşlama sebze yedim yanımda 1.5 litrelik su şişesi götürdüm onu içtim. spor yapamadım ama çok yorucu bi gündü. 5 öğün falan haşlama sebze yedim. tadı güzel olmaz sanıyodum ama çok güzeldi. Sabah 4te eve gelip 2 saat uyudum ve 6da kalkıp yine sete gittim yeni dönebildim eve.

Bugün et günümdü. Annemden rica ettim yağsız bi şekilde hazırladı. ama etten başka bi şey yiyemeyince yolda midem bulandı çok kötü oldum, araba tutar bi de beni. neyse eve gelice ilaç falan içtim düzeldi. 1 litre su içtim ama yatana kadar 1 litre daha içerim ben. eve yeni gelebildiğim için yine spora vakit kalmadı ama ilerleyen saatlerde plates yapıcam.

yediklerimi de az ve sık yiyorum 5-6 öğün olacak şekilde. neyse işte bugünlük bu kadar :)

Tekrar aramıza hoşgeldin,bütün aksilikler de seni bulmuşDilerim son olsun...

Bugünkü menüm pakize. :)

sabah

1 dilim kızarmş kepek ekmeği
1 tane karper
1 tatlı kaşığı reçel
yeşil çay 2 kupa

ara

1 tane kivi

Öğlen

5 yemek kaşığı kısır
yoğurtlu göbek salata

ara

1 tane eti puf

akşam

5 yemek kaşığı kadar kısr yine.

şekercim su ve ana öğün için sana anca boncuk vericem

ben yazınca beni boğucan hatta miğde fesatı geçrdim sanırım peyed,r öle yemeyince

pinup sen de yaz bak ben utana sıkıla anlattım

yazıcam yazıcam canım ama cezamıda çetim merak etmeee

dün sabah gaet güzel başlaı muz ve yoğurt yiyip plates yapmaya gittim

45 dk plates yaptım

ama sonra sandvch yedim biber domates marullu falan

ama snr eve dönnce 2 sosili yedim

bi avuç cips

bir ksşık sarelle

çorba

kabak dolması 2 adet

puding

miğdemmm çokkk kötü olduuu

BUGÜN İSE

sabah sucuklu yumurtaa

öğle yok arar yok

bi ara kahve ile 3 donut yedim

akşam 2 sosisli sandvch:26::26::26:

ama erkek arkadaşımla giridğim idaa yüzünden eve döndüğümde 500 mekik çektim

Bugün ki menün
Sabah 9.30da 2dilin kızarmış kep. ekmek
Bir kk peynir marul 4zeytin
Ara 11de 3 kuru kayısı 2 ceviz
Öğle 1.30da tavuklu mantar sote 6 kaşık ve yoğurt
Ara 15 de bir kivi bir portakal
Akşam 6.30da bir tabak ezogelin çorbası 2küçük tavuk butu ve bir küçük patates fırında yapılmış yoğurt
2.5litre su yarim saat egzersiz kaçamak yok

ablacım gecmiş olsun abla dıyorum bi sakıncası yok demi ben gıbı cocuklar bana teyze deyınce garıp oluyorum teyze demen leynn abla deyin diyorum

Dün ara ogün ve kaçmak olmamasına 2nazar boncuğu
Bugün için yine ara ogün ve kaçamak olmamasına 2nazar boncuğu bir de plates yaparsan onada bir boncuk ama su az içiyorsun 2litre olması lazım birde çok sağlıksız besleniyorsun işe gitmediğin zamanlar daha dikkatli beslenirsen senin için daha iyi olur
Birde bugün ki suyunu 2litreye tamamlarsan

Son düzenleme:
ablacım gecmiş olsun abla dıyorum bi sakıncası yok demi ben gıbı cocuklar bana teyze deyınce garıp oluyorum teyze demen leynn abla deyin diyorum

bugunku menun analar tam degil ama aralarda tam degıl suya vereyımsporda yok:26: neyse toparlarsın sen hafta ıcı
ben menumu yarun yazsam oglan aglıyor

Son düzenleme:
tgull vafers pakize nerelerdesiniz menüler ve yorumlar

esra lifegoes daha sistemi çözemedi mesajımı da okumamış senin menünü ben yorumlayım yine diyecek söz yok süper olmuş çok iyi gidiyorsun aynen devam
yalnız kahvaltı kendin için
öğle yemeği arkadaşın için
akşam yemeği düşmanın için

pinup sen ne yaptın öyle
cumartesi
pazar 0 200 mekikle kurtulacağını mı sandın

pazar menüm
sabah
2 dilim çavdar ekmeği ile beyaz peynirli tost portakal suyu domates salatalık zeytin
ara
4 kuru incir
öğle
1 kase special k kırmızı meyveli yoğurtla
ara
kocaman 1 elma
akşam
1 tabak makarna
ara
karışık kuru meyve

2 lt su spor yok vakit yokgerçekten yok

pinup bugün iki lt su içmeden gelirsen gözüme gözükme
yaptığın bütün sporlar boşuna senin hani tgullerle yarışcaktık eşimden utanıyorum
şişko pinup şişko piinup koca popolu pinup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…