Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merhaba arkadaşlar.Ben 40 yaşındayım şu andaki kilom 76,6 1 hafta önce fitness yapmaya başladım.Hergün bir saat (pazar günleri hariç) spor yapıyorum. Aranızda olduğum için çok mutluyum
Hoşgeldin canım biraz detaylı anlat hadi kendini bize. Neden zayıflamak istiyorsun evli misin çoluk çocuk. Güzel bi tanıyalım seni

Hoşgeldin canım biraz detaylı anlat hadi kendini bize. Neden zayıflamak istiyorsun evli misin çoluk çocuk. Güzel bi tanıyalım seni
evliyim,iki çocuğum var 12 ve 6 yaşlarında doğumdan kalan kilolar ve masabaşı çalıştığım için aldığım kilolar eklenince çok rahatsız olmaya başladım.daha çok bölgesel kilom var karın ve mide ..hamile gibiyim.Gıdı vardı zaten yüzümle birleşti birde sırt kısmımda duruş bozukluğuna bağlı yağlanma var..bu kilolar hem hareketlerimi yavşlatıyor hemde çirkin duruyor..malum yaş ilerledikçe vermesi zor oluyor.bir hafta önce ani bir kararla fitness salonuna kaydoldum ve spora başladım.Geçen hafta 78.1 dim bugün 76,6 yım. hedefim 58 sizinle beraber hedefime de ulşaşacağım inşallah

merhaba arkadaşlar.Ben 40 yaşındayım şu andaki kilom 76,6 1 hafta önce fitness yapmaya başladım.Hergün bir saat (pazar günleri hariç) spor yapıyorum. Aranızda olduğum için çok mutluyum
Hoşgeldinnn
öncelikle ilk sayfada kurallarımız var okuyup kabul ettiğini beyan ettikten sonra 2 hafta deneme süresi sonunda ve tabıkı katılımında yeterli olursa listeye girebilirsin

bu arada ben gülşah takım kaptanıyım
yaş 30 evliyim

inşallah hepbirlikte hedefe ulaşıcaz cnm
spora başlamış olman süper
menülerini sabırsızlıkla bekliyorum

1.sayfadaki kuralları okudum kabul ediyorum.
Memnun oldum Gülşah, boyumuz ve hedefimiz aynı .İnşallah hep beraber zayıflayacağız.. tartı günü
inşallah hepbirlikte hedefe ulaşıcaz cnm
spora başlamış olman süper
menülerini sabırsızlıkla bekliyorum
Teşekkür ederim. Hoşbuldum :)
Öncelikle 1. sayfayı okudum ve kabul ediyorum
Benim bugün ki menümü yarın yazmam gerekiyor sanırım.
gülşah seninle boyumuz ve hedefimiz aynı :) inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşacağız

3. TAKIM YENİ ÜYE LİSTESİ

Vasfiyeteyzeniz : başlangıç tarihi 30/06/2017, baş. Kilosu: 68.2 , hedef kilosu : 55 , listeye girebileceği tarih 14/07/2017

M minnakkk : başlagıç tarihi 02/07/2017 , baş.kilosu: 76,3 , hedef kilosu : 55 , listeye girebileceği tarih 21/07/2017

PembeMakaron : başlangıç tarihi 03/07/2017, baş.kilosu : 75 , hedef kilosu : 65 , listeye girebileceği tarih 21/07/2017

@Polyannanin amca kizi : başlangıç tarihi 03/07/2017 , baş.kilosu : 54 , hedef kilosu :46 , listeye girebileceği tarih 21/07/2017

@olvidos : başlangıç tarihi 05/07/2017 , baş.kilosu: 77 , hedef kilosu : 60 , listeye girebileceği tarih: 21/07/2017

melezgi : başlangıç tarihi 10/07/2017 , baş.kilosu : 76,6, hedef kilosu:58 , listeye girebileceği tarih : 28/07/2017

tamm süper ozaman aramıza hoşgeldin
evet ben suan izindeyim ev taşıma telesım var ama kısa sürede sahalara dönücem ozaman kadar sende suanki kiloma inmiş olursun birlikte hedefe ulaşırız inşallah

PAZAR GÜNÜ NETE GİREMEDİM MENÜMDE BERBATTI ZATEN ŞURDA KALDI 3 KİLO AZİM SIFIR HİÇ MEMNUN DEĞİLİM KENDİMDEN

cnm şalgam ödem yapar mümkün oldugunca tüketmnemeye çalış
Ay kaptanım hiç sormayın Adana 'dan gelmiş diye bir bardak içtim. Ben bide tuz hiç kullanmıyorum. Pastırmayla kombo yapmışım. Bu sabah kalktım bacaklarım dün rahat giydiğim pantolona sığmadı resmen tartıda +1 gördüm buda bana ders olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…