Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım akşam menün yine çok az olmuş hani su ve sporun onlar yoksa sadece sana boncuk

Haticem kusura bakam bebeğim dün giremedim yoğun bir pazardı :26:

Cansum Pazar Menüm

Sabah : Çok sağlam kahvaltı yaptım :)
2 dilim kepek ekmeği
biraz beyaz peynir
bol yeşillik
biraz omlet sebzeli tabi az yağlı
pekmez ve tahin çok severim :)

Ara : yarım muz

Öğlen: çorba 1 kase
4 kaşık kakuska
yeşillik
haşlama tavuk

Ara : pop kek :26:
yeşil çay

Akaşam : pop kek yediğim için çok az yağlı bol salata

1 saat hızlı tempoda yürüyüş

3 lt su

merhaba kızlar herkese iyi haftalar diliyorum,
vafersciğim geçmiş sayfalara baktım eğer göözümden kaçmamışsa sanırım sende benim gibi pazar girmemişsin...şimdi ben sana pazar ne yaptım anlatim ama oof of nereden başlasam bilemedim ki şimdi...utanarak söylüyorum kötüydü
-kahvaltıyı her zamanki gibi geç ayptım ve pazar kahvaltım çoştum tabi melemen,yumurta,patates hepsinden biraz biraz yaptım kepek ekmekle yedim. sonra biraz tadilat işlerine girişmem lazımdı yürüyüş olsun diye dolmuşla değil tempolu yürüyerek gittim nalbura alışverişden sonrada yine yürüyerek geldim. yarım saatten fazla yürümüşümdür.
-2saat kadar sonra canımın bir haftadır vazgeçmeden çektiği browniden aldım yedim, browni ağır olduğu için sonraki ana öğünümüde ara öğün gibi hafif geçirmeye çalıştım. -
-ikinci ana öğün sahabhtan kalan yağsız melemenimden kalan yarım tabağı yedim.
-son ara öğünde yarım çay bardağı karışık yeşil mercimek,bulgur pirinç haşladım baharatla yedim.
dün böyle karmakarışık acayip bişi oldu analar aralar birbirine karıştı. ayrıca suyumu fazla fazla içtim 3lt bile olmuştur ama sporu akşama yapim dedim ama halim kalmamıştı çünkü en az 4saat boya tavankenarlarındaki kartonpierleri boyadım ve o küçük merdivene çıkıp inmekten ve sürekli fırça sürmekten yorgun düştüm. sabah kaltığımda baldırlarım öyle acıyorduki anlatamam o kadar spora gittim böyle acımamıştı...
eee sen anlat vaferscim sen neler yaptım nasıl geçti pazarın?

Bugün sana tam boncuk vermek istyorm çünkü eksik bir şey olduğunu sanmıyorum.Belki sporun az olmştr biraz birde kek var tabi.Ama o da olsun o kadr arada yemişsin çünkü.

cansu ikisinin kalorisine ayrı ayrı bakıp topla ben bunu bilmiiyorum güzel mi oluyor ki

Bence çok güzel oluyor tavsiye ederim.Ben yeşil salata yağlı limonlu sewmem böyle yiyorm onun için. :)
bana 3 öğün verseler yine de yemem demem. :)

göbeği kocaman kocaman doğra yoğrdnda suyundan koyma canım.Diyet yapmazken mayonezde koyuyordm ama artık koymuorm zaten gerekde yok.tuz yağ at yağ atmazsanda olur. :)

200 değilll 500 :)

pinup dünkü menümü yorumlamayı unutmuşsun
bugün ben de pilates yaptım hadi toparlanalım artık verelim bütün kiloları

pinup dünkü menümü yorumlamayı unutmuşsun
bugün ben de pilates yaptım hadi toparlanalım artık verelim bütün kiloları

evet evet evet bencede sinerji devrim sinerji devrim hadi kızlar....
haticecim sana bir sorum var, ben mekik ve benzeri karın egzersizi çok yapıyorum ama karnımın sadece ön tarafı taş gibi hatta dıştan belli olmasada dilim dilim kaslar el gezdirince, ama yanlar yumuşacık yan karın kaslarımı nasıl çalıştırabilirim önler daha fazla çalışıp kaslar belli olmasın istiyorum.

kızlaar nerdesiniiizzz?
bakın ben daha şimdiden iki litre su içtim siz neler yaptınız....

Canım bende bu saate kadar çok güzel beslendim 1 lt su içtim yaklaşık 2 bardak yeşil çay

1 bardak 5'i bir yerde çay içtim çalışıyorum 10 dk bir wc çıkmıyorum bu hafta çok kararlıyım
en az 500 gram

akşamda 200mekik bakalım

Her gün siteye girerken esra'yı yorumlamak aklıma geliyo ama başlığı açınca unutuyorum bugün unutmak yokk. Dünkü menüyü hatice yorumlamış bugünkünü ben yorumlarım artık.

Sabah plates yaptım. Ama bugün meyve günüm olduğu için fazla su içemiyorum midem yeterince sulu Sağlıksız olduğunu biliyorum ama yarın son günüm. Ondan sonra sağlıklı beslenmeye başlayacağım söz. Meyve tabağı yapıyorum kendime öğün öğün yiyorum. Şimdiden 53.2 olmuşum sevinçten zıplayacaktım :)) Sonra kalıcı olması için sizin programlarınızdan uygularsam tamamdır bu iş :))

Son düzenleme:
merhabalar ben önce dünkü menümü yazayım:
kahvaltıyı 11de yaptım 1adet mınık kare tavuklu borek cay kk peynır 5zeytın 1yumurta 1cay
ara :1elma
kahvaltı gec olunca akşam üstü yarım iskender
ara meyve 1minik dılım kabak tatlısı yatarkende 1bardak süt
su 2gecmıştır yanlız dısarıya cıkcagım zaman içmesemmiki ha bıre tuvalet aradım
spor tabanların catlayıncaya kadar yurumek gezmek oglan kactı ben pesınden kostum falan cok yoruldum
bugun ise:
sabah 2dılım kepeklı ekmek peynır zeytın 2bardak çay
ara portakal yarım muz
ogle kelogs bol sut yapıyorum
ara elma yıyecem bırazdan
akşam menumu yazayım tavuklu mantar sote makarna yapıcam kendıme yagsız 3kasık koyarım mantarıda 1yemek kasıgı zeytın yagı sotelıyorum yanmaması için az az sıcak su katıyorum bu arada mantarın kalorısı cok düşükmüş100gr 14kalorıymıs

tgullcüm
-yan yat dizlerini bük eller ensede mekik çek
-sırtüstü bir dizinle çapraz koltuk altını birleştir eller ensede baş yukarda diğer bacak 45 derece uzatılmış
-ayakta bir el gövde karşıya düz bakacak şekilde yanlara esne
-bacaklar açık uzun oturma pozisyonunda oklavayı enseden geçirip omuz hizasında iki elinle tut kollar açık gövdeye iki tarafa dönme hareketi yap
-sırtüstü yat kollar omuz hizasında yanlara aç dizler bükülü gövdeyi çevirerek yanlara diizini değdirerek esneme hareketi yap
-sırtüstü dizler bükülü ayak tabanı yerde yat bir el ensede diğer elinle topuğuna uzanmaya çalış
-bir de twister aleti varya yuvarlak bişey dönüyor onu kullanabilirsin

Son düzenleme:
Pakize bugünkü menüm

Sabah

2 tane haşlama yumurta
1 domates

Öğlen

1 tane kahve şekersiz sütsüz

Akşam

2 tane tavuk pirzola
Yağsız tuzsuz göbek marul.

Su 2 litre
Spor yapmadım cezan geçerliyse mecvur yapıcam ama çok üşeniyorum.

Selam kızlar ben geldim ama bugün çok kötü beslendim yani düzensiz sabah eşimin ısrarı üzerine geç kaltım beraber kahvalti hazırladık ve geç kahvalti yaptım sonra akşam da eşim işe gideceği için erken yemek yedik ama 2 ara yaptım neyse menümü verim
Sabah 10.30 da 2kızarmış çavdar ekmeği 1kk peynir 1ince dilim salam 6 zeytin
Ara 1.30da 3kayısı
Öğle yok
Ara 15 de bir meyveli yoğurt
Akşam 4.30da 2kase çorba 1kase yoğurt
Saat 8 de bir portakal yemeyi planlıyorum
1.5litre su ama yatana kadar 2litre olur yarim saat egzersiz
Kaçamak yok hatta annem istediği için köstebek pasta yaptım bugün ama kendimi zorda olsa tuttum kardeşimi çağırıp yolladım hemen yoksa tutamıcaktim kendimi
Bugün düzensiz oldu ama bir daha olmuçak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…