cnm aslında koruma için çok değil ama tabi diğer öğünlerle dengelemen lazımEki Görüntüle 2020123 Soldaki tabak benim. Koruma için fazla mı? Vicdanım el vermiyor çok fazla gözüküyo ama yemedim mi de olanlar malum kendimi zorluyom yemeye. Ekmekler minik yumurta da eşim yememiş hepsini ziyan olmasın diye. Yarımdan biraz fazla salatalık. 1çeryy domates 1ceviz 3zeytin 3küçük peynir yarım dilim salam form çayoff yaz yaz bitmedi be (((((
Normal diyet listeme göre epey az yemiş olunca nefis köreltmek için yedim birazda açıkcası. Birde dün ve bugün aşırı gerginim çünkü çok önemli bi haber bekliyorum. Stresten midem ağrıyor zaten bugün de pek bişey yiyemem galibakremalı olması biraz kalorisiniş arttırmıs cnm ama az yemişsin inşallah etkilememiştir
amanın gerginlik yok oda ödem yaparNormal diyet listeme göre epey az yemiş olunca nefis köreltmek için yedim birazda açıkcası. Birde dün ve bugün aşırı gerginim çünkü çok önemli bi haber bekliyorum. Stresten midem ağrıyor zaten bugün de pek bişey yiyemem galiba
uygulayabilirsen harikaaaaBugunkiii planimi yazayim
Sabah 2 kasik yogyrtv1 tatli kasigi chia ve yulaf ezmesi yedim yarim saat sonra 3 4 kasik melemen bir kucuk ucgen peynir salatalikla kahvaltimi yaptim
Ara 1 fincan turk kahvesi yaninda burazcik fistik ve kuru uzum
Ogle yesil fasulye salata
Aksam chiali yogurt icine 10 tane yaban mersini koyucam
Spor 1 saat yuruyus 1 saat kardiyo
Su 3 lt haydi bismillah insallah bugunki hedefimede ulasirimm
Öğle bi kahve bi dondurma. Akşama tost makinesinde ciğercnm aslında koruma için çok değil ama tabi diğer öğünlerle dengelemen lazım
sağlam bi kahvaltı yapıyorsan akşamı hafif geçirmelisin
Teşekkür ederim hoşbuldumçok teşekkür ederim
Yuzdem 21 e bolunecekmis. Tamam kaptanim 100 gr versem bile uzulmeyeyim o halde.. 21 e bolununce bir sey kalmayacak zaten cok da versemchentiq cnm senide alıcam yarın listeye
bu hafta böyle olacak artık cnmYuzdem 21 e bolunecekmis. Tamam kaptanim 100 gr versem bile uzulmeyeyim o halde.. 21 e bolununce bir sey kalmayacak zaten cok da versem
Bugunki daha guzel olcak insallahsüperrr
işte beklenilen menülerr
Ayyy şimdi benim bi sarılasım geldi. Nasıl sevindim. Çok duygulandım off yaamerhabaaaaaa :) biz dayanamadıkkkk bu sabah doktora gittiiiiiiiiiik :)
ultrasonda minnacık bir kese gördük. teyzeleri ordan bana bakış attı ya :))
duygular şelale tabi :))) ayın sonunda kalbini duymayı planlıyoruz dedi. şuanda herşey yolundaymış. sporumdan beslenmemden diyet geçmişimden verdiğim kilolardan bahsettim. doktor takdir etti :) çok iyi ypamışsınız dedi. bu size çok fayda sağlar dedi. kilo almamaya özen gösteriyoruz dedi. zaten sağlıklı beslenmenin mantığını kapmışsınız , çok bilinçlisiniz dedi. ayy çok mutlu oldum :)
eşimle akşamları bol bol yürüyüş yapıcaz bahçede spor salonunda. kızlar ya hepinize kocamaaan teşekkür ederim :)
menü paylaşmasamda ara sıra uğrarım. kendinize iyi bakın olar mı :)
imza: sizi seven arkadaşınız
ayy kuzumm inşallah sorunsuz güzel bi hamilelik geçirirsinmerhabaaaaaa :) biz dayanamadıkkkk bu sabah doktora gittiiiiiiiiiik :)
ultrasonda minnacık bir kese gördük. teyzeleri ordan bana bakış attı ya :))
duygular şelale tabi :))) ayın sonunda kalbini duymayı planlıyoruz dedi. şuanda herşey yolundaymış. sporumdan beslenmemden diyet geçmişimden verdiğim kilolardan bahsettim. doktor takdir etti :) çok iyi ypamışsınız dedi. bu size çok fayda sağlar dedi. kilo almamaya özen gösteriyoruz dedi. zaten sağlıklı beslenmenin mantığını kapmışsınız , çok bilinçlisiniz dedi. ayy çok mutlu oldum :)
eşimle akşamları bol bol yürüyüş yapıcaz bahçede spor salonunda. kızlar ya hepinize kocamaaan teşekkür ederim :)
menü paylaşmasamda ara sıra uğrarım. kendinize iyi bakın olar mı :)
imza: sizi seven arkadaşınız
ayyy çok teşekkür ederim. doktor bak orda diyince , çok ağladım. çok başka bişeymiş ya. buarada çay içmeyi özledim. sabahları süt içmekten boyum uzayacak :))) gece yatarkende midem kazınıyor :)))) ama yemiyorm tabi.yer miyim hiç :) sonra takım kaptanımAyyy şimdi benim bi sarılasım geldi. Nasıl sevindim. Çok duygulandım off yaa
Kendine dikkat et. Stresten uzak güzel sağlıklı bi gebelik olur inşallah
tabiki olucak canım senin iradeni biliyorumBugunki daha guzel olcak insallah
Günaydın
MENÜM
SABAH
2 yumurta
1 parça peynir
domates
6 zeytin
ÖĞLE
1 Kase tavuklu şehriye çorbası
1 kepçe sebzeli köfte
1 kepçe yoğurt
ARA
4 Adet erik
AKŞAM
1 Tavuk dürüm (şimdi beni topa tutacaksınız biliyorum ama dışarıda yemek zorunda kaldım .İçinde sadece tavuk ve marul vardı)
1 bardak ayran
SPOR
1saat fitness
YATMADAN
4 adet etiform
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?