olurmu cnm yatarkende sağlıklı bişeyler at ağzınaayyy çok teşekkür ederim. doktor bak orda diyince , çok ağladım. çok başka bişeymiş ya. buarada çay içmeyi özledim. sabahları süt içmekten boyum uzayacak :))) gece yatarkende midem kazınıyor :)))) ama yemiyorm tabi.yer miyim hiç :) sonra takım kaptanımsahgull atıverir gruptan beni hahaha :)))
OnDeryaa atom karıncam kuzum iyi dileklerin için güzel arkadaşlığın için çok teşekkür ederim. inşallah herşey yolunda gider. aman ayrılmıyoruz ya dur gözümdeki damlada neyin nesi. burdayım ya.sadece "off yaaa spor fln yapasım yok akşam yeemek yemiyimde dengelesin" demicem sdce :)))
sende kız istiyordun. oğluşların çok tatlıydı. bir de kızın olur inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde :)Ayy çok heyecanlı yaa. Sanki ben hamileyim
Tutmayın beni hoplayıp zıplayasım var şuan
Hayirliiii ilsun canimmmmerhabaaaaaa :) biz dayanamadıkkkk bu sabah doktora gittiiiiiiiiiik :)
ultrasonda minnacık bir kese gördük. teyzeleri ordan bana bakış attı ya :))
duygular şelale tabi :))) ayın sonunda kalbini duymayı planlıyoruz dedi. şuanda herşey yolundaymış. sporumdan beslenmemden diyet geçmişimden verdiğim kilolardan bahsettim. doktor takdir etti :) çok iyi ypamışsınız dedi. bu size çok fayda sağlar dedi. kilo almamaya özen gösteriyoruz dedi. zaten sağlıklı beslenmenin mantığını kapmışsınız , çok bilinçlisiniz dedi. ayy çok mutlu oldum :)
eşimle akşamları bol bol yürüyüş yapıcaz bahçede spor salonunda. kızlar ya hepinize kocamaaan teşekkür ederim :)
menü paylaşmasamda ara sıra uğrarım. kendinize iyi bakın olar mı :)
imza: sizi s1706151356007even arkadaşınız
Bugün telafi etmeye çalıştım ama inşallah yarına çok etkilemezahh tartıya yakın olmasaydı iyiydi
Hayirli olsun tekrar cok guzel duygular bunlar allahim isteyen herkese nasip etsin cay icmeyi ozluyorum demissin aslinda acik cay icmenin bi zarari yok kendini kasma bu kadarayyy çok teşekkür ederim. doktor bak orda diyince , çok ağladım. çok başka bişeymiş ya. buarada çay içmeyi özledim. sabahları süt içmekten boyum uzayacak :))) gece yatarkende midem kazınıyor :)))) ama yemiyorm tabi.yer miyim hiç :) sonra takım kaptanımsahgull atıverir gruptan beni hahaha :)))
OnDeryaa atom karıncam kuzum iyi dileklerin için güzel arkadaşlığın için çok teşekkür ederim. inşallah herşey yolunda gider. aman ayrılmıyoruz ya dur gözümdeki damlada neyin nesi. burdayım ya.sadece "off yaaa spor fln yapasım yok akşam yeemek yemiyimde dengelesin" demicem sdce :)))
cok mutlu oldum canim ne guzeldir o duyguyu yasamak allah isteyen herkese nadip etsin insallahmerhabaaaaaa :) biz dayanamadıkkkk bu sabah doktora gittiiiiiiiiiik :)
ultrasonda minnacık bir kese gördük. teyzeleri ordan bana bakış attı ya :))
duygular şelale tabi :))) ayın sonunda kalbini duymayı planlıyoruz dedi. şuanda herşey yolundaymış. sporumdan beslenmemden diyet geçmişimden verdiğim kilolardan bahsettim. doktor takdir etti :) çok iyi ypamışsınız dedi. bu size çok fayda sağlar dedi. kilo almamaya özen gösteriyoruz dedi. zaten sağlıklı beslenmenin mantığını kapmışsınız , çok bilinçlisiniz dedi. ayy çok mutlu oldum :)
eşimle akşamları bol bol yürüyüş yapıcaz bahçede spor salonunda. kızlar ya hepinize kocamaaan teşekkür ederim :)
menü paylaşmasamda ara sıra uğrarım. kendinize iyi bakın olar mı :)
imza: sizi seven arkadaşınız
Cook tebrik ediyorum. Ay nasil bi heyecan sardi tas buraya kadar ulasti. Su gibi akip gitsin kolay gizel bir hamilelik gecirip sahlikla bebegine kavusasin. Bak o 9 ay su gibi akip gidecek burada bebrgini berabrt kucaklayacagiz. Opuyorumsende kız istiyordun. oğluşların çok tatlıydı. bir de kızın olur inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?