Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

***3. Takım 526.Etap***

Kahverengi211: (65,1///%)
Kaydasay77 : (63,7///%)
bayandipali : (58,6///%)
ciftligininhanımı : (58///)

Anneoldumben : ( 66,5/63,8/2,7/%4,06) yeni üye
başlangıç tarihi 30/06/2017, baş. Kilosu: 68.2 , hedef kilosu : 55
chentiq: (65,7/65,5/0,2/%0,01) 505. etapta izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 21'e bölündü

3.Takım ortalaması : %

yaa harikasın maşallah canım
bireysel derece gelir bu yüzdeyle
maşallah maşllah
Teşekkür ederim canım. 2 haftadır hiç bir şekilde paketli ve şekerli ürün kullanmıyorum sanırım onun etkisi büyük. Light içecek de olsa hazır içecek de içmiyorum. Bu hafta evdeki vişnelerden kendime mümkünse sıfır şekerli vişne suyu yapmayı planlıyorum eşim lökür lökür kola içerken onu içerim en azından :)
Bu benim için başarı çünkü ben gerçekten ıvır zıvırla beslenen bi insandım

gerçekten süper cnm
tebrik ederim menülerinden zaten vereceğini biliyordum ama bu kadarı harika oldu
inşallah bu hızla mezun olursun
kaçamak çok yavaşlatıyor kızlara örnek ol inşallah

***3. Takım 525.etap free liste***

minnakkk : (73,4///%)
polyannanin Amca kizi : (52,5///%)
olvidos : (76,1///%)
melezgi : ( 76,6///%)
tudeel :
(64,5/64,2/0,3/%0,47) mezun çıtırımız
kkli_kadın : (64,6///%) mezun çıtırımız

Gunaydin kizlar. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.

Gunaydin dunku menumu yazayim
Sabah
Haslanmis yumurta
Marul domates salatalik
1kk peynir 6 zeytin cay
Ara
2 kuru incir 10 badem
Ogle
7yk menemen 1 kase yogurt
Ara 1 havuc
Aksam
2 kepce mercimek corba
Bol salata

1 saat yuruyus 3 lt su 1 kupa yesilcay
selam sen free listedeymissin. Ne demek free liste? Kitle ideksin kac bilmiyorum ama 2 incir fazla. Cunku 1 incire 1 porsiyon demişti benim diyetisyenim. Ben de cok sasirmistim. Belki bilmek istersin diye soyledim.

merhaba. Ben de ivir zivirla beslenen daha dogrusu beslenemeyen bir insanim. Paketli gida aciyorum zort pirt. Hele cocuklar da olunca. Diyet gecmisini benimle paylasir misin? Cok guzel kilo vermissin tebrik ederim. Nasil beslendin bu 2 haftalik surecte? Yeni katildin galiba 3. Takima degil mi?

Bir de cok soru soruyor demezsen bekledigin guzel haber bebek miydi

cnm henüz listeye giremiyorlar deneme süresinden dolayı
oyüzden ayrı bi listede takip ediyorum

Ben yaz kış dondurma yerim ama yazın bildiğiniz yerim yeni millet dondurma kasesiyle yer ben yemek tabağına koyarım siz düşünün :) eve kilo kilo dondurma girer ama eşime de hep ya sonu kalır yada bitmiş olur.
Dün eşim canım dondurma istedi ama kesin bitmiştir zaten zahmet edip haber vermiyorsun ki yenisini alayım falan diye söylene söylene gitti :) bi baktı dondurmalar nerdeyse tamamı dolu şok oldu :) hayatım iyi misin hasta mısın doktora gidelim mi diyo :) o olmayan kısımları da kızı. Sağolsun anasına çekmiş dondurma canavarı o yedi. Sonra bunlara dondurma koydum kaşığını da yalamadım direk yıkadım. Eşimin içi cız etti :) hayatım sen kilolu değilsin ben seni çok beğeniyorum gel sende ye eziyet etme kendine diye. Bende sen 100 kilo olsam da beğeneceksin tabi ben kendimi beğenmek için diyet yapıyorum yakında döncem sahalara dedim :) bi kaşığı yalasam bile kendime hakim olamam diye şimdilik mümkünse sıfır kaçamak.

Yok tatlım bitane 4 yaşında Bitane 6 aylık var bende bi süre bebeğe paydos :) ailemle ilgili bi haberdi inşallah o güzel haber geldiğinde burda sizinle paylaşıcam
Aslında Benim öncesinde diyet geçmişim pek Yok ilk ciddi diyetimi sizinle yaşıyorum :)
Ya ben öyle bi ıvır zıvır düşkünüyüm ki 10 lı halleyi açsam gece uykum kaçar içindeki bitmezse :)) çorba en son ne zaman içtim hatırlamazdım akşam yemek yemezdim ama saat 10 da atıyorum kocaman salata kasesinde Mısır'ı yer yanına da kolayı götürür bunlar tuzlu oldu diyip bide üstüne çikolata yer yatardın :)
Sonra karşı komşum 3.5 ayda diyetisyenle 17.5 kilo verince benim göbekte 8 aylığa doğru gittiğini farkedinve başladım. Diyetisyene görümcem gitti kilomuz boyumuz nerdeyse aynı 3 cm uzunum sadece. Bi liste aldı bende aynı listeyi aldım. Onu uygulamaya çalışılıyorum. Listeden fazla kalori hiç almadım 2 haftadır az aldığım oldu. Spor da yapabilsem süper olacak. Buraya listeyi de atayım size de fikir olur. Bence en önemli şey hiç bir şekilde paketli gıda tüketmemiş olmamam. Kızımın ağzıma sokmaya çalıştığı onca seye rağmen. Bazı insanlar var nefsim körelsin diye bi çatal alıyor mesela tatlıdan ben öyle biri değişim o bi çataldan sonrasına engel olamam. En azından şimdilik. O yüzden hiç almıyorum önceki mesajda da yazdım dondurma koyduğum kaşığı bile yalamıyorum.
Görümcem kaçamaklar yaptı kurabiye dondurma su böreği( el açmasıydı nasıl yemedim hayret ediyorum) vesaire 2 hafta sonunda o 2 kilo verdi ben 4.4 kilo

***3. Takım 526.Etap***

Kahverengi211: (65,1///%) kilosu sabit
Kaydasay77 : (63,7///%)
bayandipali : (58,6///%)
ciftligininhanımı : (58///)

Anneoldumben : ( 66,5/63,8/2,7/%4,06) yeni üye
başlangıç tarihi 30/06/2017, baş. Kilosu: 68.2 , hedef kilosu : 55
chentiq: (65,7/65,5/0,2/%0,01) 505. etapta izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 21'e bölündü

3.Takım ortalaması : %

***3. Takım 525.etap free liste***

minnakkk : (73,4///%)
polyannanin Amca kizi : (52,5///%)
olvidos : (76,1///%)
melezgi : ( 76,6///%)

fahriyeaba : ( 75,1/78,1/3/%-3,99)523. etapta izne ayrıldı (listeye giriş 75,1)
tudeel : (64,5/64,2/0,3/%0,47) mezun çıtırımız
kkli_kadın : (64,6///%) mezun çıtırımız

Kızlar ve sevgili kaptanım
Dün giremedim, netimde bi arıza var çözemedim. Eşimin internetini kullanıyorum şuanda.

Havalardan mıdır nedir anlamadım ama esimde bende sırayla fenalasiyoruz.
Beynim uyuşuk, göz kapaklarim açılmıyor, sürekli bir uyku hali, kafamı kaldıramıyorum.
Dunde hep yattım.
Doktora gidicem bi kan degerlerime baksınlar, bi eksiklik var kesin.
Benim gibi olan ya da fikri olan var mı?
Namazlarimi zor kıldım ya.
Akşam ve yatsı yi balkonda kıldım, esiyor kendime gelirim diye ama i ihhh valla zorlandım

Dün kahvaltı da domates salatalık peynir 3 parça karpuz yedim.
Öğlen çubuk kraker
Akşamda 1 tabak taze fasulye

Çok yattigimdan olsa gerek vücudum ödem yaptı sanırım ve su fazla icemedim.

Demin tartildim, 73.1 çıktım.
O menülere en az 1 kg eksi çıkar diyordum ama neyse.
Yarım kilo demek iki tane margarin demek değil mi :)))

Su interneti yapiyim, daha çok girebilirim çıtır olma yolunda hızla ilerleyen arkadaşlarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…