yaa harikasın maşallah canımGünaydın.
Geçen hafta 66.5
Bu hafta 63.8
Fark 2.7 kilo
Teşekkür ederim canım. 2 haftadır hiç bir şekilde paketli ve şekerli ürün kullanmıyorum sanırım onun etkisi büyük. Light içecek de olsa hazır içecek de içmiyorum. Bu hafta evdeki vişnelerden kendime mümkünse sıfır şekerli vişne suyu yapmayı planlıyorum eşim lökür lökür kola içerken onu içerim en azından :)yaa harikasın maşallah canım
bireysel derece gelir bu yüzdeyle
maşallah maşllah
gerçekten süper cnmTeşekkür ederim canım. 2 haftadır hiç bir şekilde paketli ve şekerli ürün kullanmıyorum sanırım onun etkisi büyük. Light içecek de olsa hazır içecek de içmiyorum. Bu hafta evdeki vişnelerden kendime mümkünse sıfır şekerli vişne suyu yapmayı planlıyorum eşim lökür lökür kola içerken onu içerim en azından :)
Bu benim için başarı çünkü ben gerçekten ıvır zıvırla beslenen bi insandım
gayet güzel cnmmKızlar gecen hafta 64.5
Bu hafta 64.2
Kılo kaybı 300 gr
selam sen free listedeymissin. Ne demek free liste? Kitle ideksin kac bilmiyorum ama 2 incir fazla. Cunku 1 incire 1 porsiyon demişti benim diyetisyenim. Ben de cok sasirmistim. Belki bilmek istersin diye soyledim.Gunaydin dunku menumu yazayim
Sabah
Haslanmis yumurta
Marul domates salatalik
1kk peynir 6 zeytin cay
Ara
2 kuru incir 10 badem
Ogle
7yk menemen 1 kase yogurt
Ara 1 havuc
Aksam
2 kepce mercimek corba
Bol salata
1 saat yuruyus 3 lt su 1 kupa yesilcay
merhaba. Ben de ivir zivirla beslenen daha dogrusu beslenemeyen bir insanim. Paketli gida aciyorum zort pirt. Hele cocuklar da olunca. Diyet gecmisini benimle paylasir misin? Cok guzel kilo vermissin tebrik ederim. Nasil beslendin bu 2 haftalik surecte? Yeni katildin galiba 3. Takima degil mi?Teşekkür ederim canım. 2 haftadır hiç bir şekilde paketli ve şekerli ürün kullanmıyorum sanırım onun etkisi büyük. Light içecek de olsa hazır içecek de içmiyorum. Bu hafta evdeki vişnelerden kendime mümkünse sıfır şekerli vişne suyu yapmayı planlıyorum eşim lökür lökür kola içerken onu içerim en azından :)
Bu benim için başarı çünkü ben gerçekten ıvır zıvırla beslenen bi insandım
cnm henüz listeye giremiyorlar deneme süresinden dolayıGunaydin kizlar. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
selam sen free listedeymissin. Ne demek free liste? Kitle ideksin kac bilmiyorum ama 2 incir fazla. Cunku 1 incire 1 porsiyon demişti benim diyetisyenim. Ben de cok sasirmistim. Belki bilmek istersin diye soyledim.
merhaba. Ben de ivir zivirla beslenen daha dogrusu beslenemeyen bir insanim. Paketli gida aciyorum zort pirt. Hele cocuklar da olunca. Diyet gecmisini benimle paylasir misin? Cok guzel kilo vermissin tebrik ederim. Nasil beslendin bu 2 haftalik surecte? Yeni katildin galiba 3. Takima degil mi?
Bir de cok soru soruyor demezsen bekledigin guzel haber bebek miydi
Yok tatlım bitane 4 yaşında Bitane 6 aylık var bende bi süre bebeğe paydos :) ailemle ilgili bi haberdi inşallah o güzel haber geldiğinde burda sizinle paylaşıcamGunaydin kizlar. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
selam sen free listedeymissin. Ne demek free liste? Kitle ideksin kac bilmiyorum ama 2 incir fazla. Cunku 1 incire 1 porsiyon demişti benim diyetisyenim. Ben de cok sasirmistim. Belki bilmek istersin diye soyledim.
merhaba. Ben de ivir zivirla beslenen daha dogrusu beslenemeyen bir insanim. Paketli gida aciyorum zort pirt. Hele cocuklar da olunca. Diyet gecmisini benimle paylasir misin? Cok guzel kilo vermissin tebrik ederim. Nasil beslendin bu 2 haftalik surecte? Yeni katildin galiba 3. Takima degil mi?
Bir de cok soru soruyor demezsen bekledigin guzel haber bebek miydi
WC çıkamamak büyük dert ya. Bunun için doktora gittim mi canımGunaydin canlar; kilom 65.1 sabitim. Wc cikamadim. Uzgunumm
Masallahhh yaaa neler yaptinnn canimm ozetlermisin acabaGünaydın.
Geçen hafta 66.5
Bu hafta 63.8
Fark 2.7 kilo
3 kilo verince listeye dönebiliyorsun cnmBende sabah tartildim 78.1 moral bozmakk yokkkk ama otel tatilinede tovbe ettimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?