mutlaka dr görün cnmKızlar ve sevgili kaptanım
Dün giremedim, netimde bi arıza var çözemedim. Eşimin internetini kullanıyorum şuanda.
Havalardan mıdır nedir anlamadım ama esimde bende sırayla fenalasiyoruz.
Beynim uyuşuk, göz kapaklarim açılmıyor, sürekli bir uyku hali, kafamı kaldıramıyorum.
Dunde hep yattım.
Doktora gidicem bi kan degerlerime baksınlar, bi eksiklik var kesin.
Benim gibi olan ya da fikri olan var mı?
Namazlarimi zor kıldım ya.
Akşam ve yatsı yi balkonda kıldım, esiyor kendime gelirim diye ama i ihhh valla zorlandım
Dün kahvaltı da domates salatalık peynir 3 parça karpuz yedim.
Öğlen çubuk kraker
Akşamda 1 tabak taze fasulye
Çok yattigimdan olsa gerek vücudum ödem yaptı sanırım ve su fazla icemedim.
Demin tartildim, 73.1 çıktım.
O menülere en az 1 kg eksi çıkar diyordum ama neyse.
Yarım kilo demek iki tane margarin demek değil mi :)))
Su interneti yapiyim, daha çok girebilirim çıtır olma yolunda hızla ilerleyen arkadaşlarım :)
Teşekkür ederiiim iyi dileklerin için. Teyzeleri 3.takım zaten. anlatıcam sizi ona :) ah dicem ne diyetler ne sporlar yavriiiiim :)))Cook tebrik ediyorum. Ay nasil bi heyecan sardi tas buraya kadar ulasti. Su gibi akip gitsin kolay gizel bir hamilelik gecirip sahlikla bebegine kavusasin. Bak o 9 ay su gibi akip gidecek burada bebrgini berabrt kucaklayacagiz. Opuyorum
amin kuzum. Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin :)cok mutlu oldum canim ne guzeldir o duyguyu yasamak allah isteyen herkese nadip etsin insallah
Geçen hafta 58 bu hafta 57.7 /-300 kaptanım
Kilom 75.8 arti cikarim diye korkuyordum son 3 gun yuruyus ve duzenli beslenme ile cikmadim sukue biz haftayami listedeyiz kaptanim
EVET CNM HAFTAYAKilom 75.8 arti cikarim diye korkuyordum son 3 gun yuruyus ve duzenli beslenme ile cikmadim sukue biz haftayami listedeyiz kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?