Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bu hafta da vafers mı yok anlamıyorum ben

pinup menüm
sabah
çikolatalı müsli yoğurtla
ara
kuru kayısı
öğle
1 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek
1 tabak bulgur pilavı ve tavuk patates yemeği
ara
1 muz
akşam
1 kase special k kırmızı meyveli yoğurtla
ara
meyve

2 lt su
40 dk pilates

evet devam devamm kızllarrrrr:)

canım bide ben hareket önerim:)

yan yat

elinin altına küçük bir yop koy küçük plates topu var ama yoksa başka bişide olur hiç bişi yoksa düzde olur elin kaysın diye

iki bacağı birleşik havayadoğru kaldırcan aynı zamanda koltuk altında boşluk kalıcak şekilde üst vucunduda havya kaldır yani böle yarım yay gibi oluosun :)

anlatabildim miki ya

O zaman bugünlük öğün eksikliğinden ve düzensizlikten Ama normalde programın çok güzel hep öyle devam et ben de sana katılacağım 2 gün sonra

Ben de bu kadar meyveye rağmen 1 litre su içebildim içimde sudan başka bişey yok 2-3 saat önce arkadaşımın evinde koşu bandında 40 dakika yürüyüş yaptım. 4 gündür kaçamak yapmıyorum kız kardeşim çikolatalar kekler götürüyo karşımda. O göbeklendiği zaman görüşcez onunla

spor dışında mükemmellsin eşimmmmm

devam ettt

vveee süpersiinn eşimmmmm

Bak bu hareket de çok işe yaramıştı bende. Yaparken yanların yandığını hissediyosun zaten.
Sırtüstü yat bacaklarını kır, omuz genişliğinde aç. Üst bedenini çok hafif kaldırarak ellerinle bi sağ topuğuna bi sol topuğuna değmeye çalış. Ağırlığını sırtının yere değen kısmına vermen gerekiyo yoksa boynun ağrır.

kızlar ölüyorum miğdem mii karnm mı anlayamadm ama çok ağrıyyoooo

bugün spor yapmam canlarrr

su içmedim ama içicem haticemmm

sabah muz

ara kepek ekmeğine tost

öğlen tavuk cacık

ara elma light yoğurt

akşam gene tavuk yicem çorba içicemm birazda pilav

haticee suyu da içicemmm ama ama tamamyalamayablirm akrnm çok kötüü

Canım senin şok diyetlere ihtiyacın yok kalıcı olsun diye 3 ana 3 ara yap yoksa iki katını alırsın menünü beğenmedim tatlım hiç ara yok öğlen yok bence suan açsın ve tatlıya saldırmak isteyeceksin cezanı istediğin birgün yap bebiş ama biraz daha motive ol boncuk

cansum menüm

sabah : 2 dilim kepek ekmeği
domates,salatalık
diyet peynir

ara : kuru kayısı
yeşil çay

öğlen : az mercimek çorbası
brüksel lahana zeytinyağlı
az patates salatası

ara : 1 tane portakal

akşam : haşlama kabak sarımsaklı yoğurtlu
mercimek yemeği 3 kaşık
bol yeşillik
sıkma greyfurt

ara :ligth süt

30 dk dans yüksek tempo
100 mekik

3 lt su
yeşil çay beşi bir çay 2'şer kupa

Yeter canım çok sağlıksız beslenme artık normel düzene gir hasta olacaksın eğer ama senden ricam bugün yatmadan suyu 2litreye tamamlanan eğer tamamlarsan sana
boncuk

Son düzenleme:
Kızlar ya size birşey sorucam benim vücudun armut tipinde yani basen var bende hangi hareket ile inceltebilirim
Birde plates topunun faydasını görüyormuşunüz ise yarıyormu bende alsammi ve siz ne kadara aldınız

esracım sadece dün hiç sevmememe rağmen et yediğim için ve araba tuttuğu için çok midem bulandı ama uyuyunca düzeldim. onun dışında hiç bi problemim yok acıkmıyorum halsiz değilim. sağlığım şu an yerinde yani. bugün de meyve iyi geldi, çok severim bi de meyveyi :)

Ben diyet yapmazken de hiç ekmek yemiyorum sevmediğim için. Kalorisi çok diye kendimi mantıdan, baklavadan falan soğutmuştum onları da sevmiyorum. Kırmızı et, cips, yağ falan bunları sevmiyorum. Daha doğrusu kendimi böyle alıştırdım. Her gün metrobüse gidiş geliş toplam 40 dk yürüyodum. Yani normalde hiç kalorili şeyler yemem diyette gibiyim tek bi şey dışında, fast food. Bi ara her gün yiyodum, günde 2 öğün falan. Sonra bi gün aynaya bi baktım.... Akılsız başın cezasını çekiyorum. Bence hepimizin kendisini böyle alıştırması gerek. Kalorili şeyleri sevmiyomuş gibi kendinizi alıştırmanız lazım ben öyle yapmıştım yıllardır önüme konsa bile yemiyorum hiçbirini.

Kızlar ya size birşey sorucam benim vücudun armut tipinde yani basen var bende hangi hareket ile inceltebilirim
Birde plates topunun faydasını görüyormuşunüz ise yarıyormu bende alsammi ve siz ne kadara aldınız

tatlım büyük mü küçük mü ben spor salonuna gidiyorum daha bir kere kullandım büyüğü hep küçük kulandrdı hoca

eğer sen düzenli yapabilcek video falan al tabi :) daha zevkli geleblir

Valla çok iyi yapıyorsun canım keşke bende yapabilsen ben eşime güzel yemekler sunmak için yapıyorum misafir filan derken hamur işi filan yani benim eşimde 95kilo zayıfla diyorum tamam diyor ama işi diyet yapmaya müsait değil ama yazın spor ile vericez ikiniz evlendiğimizde 75kiloydu bende 63kilo ile evlendim ve ilk senede 82kiloya çıktım ama benim hormonsal sorunlarım olduğu için çabuk kilo alıyorum bu arada yağıda kısma ben yemeklerde çok az yağ kullanıyorum salataya katmıyordum ama dr bir cay kaşığı katman gerekiyor dedi çünki vücudunuzun yağa da ihtiyacı varmış ama zeytin yağ kullan yada çiçek yağı margarin tereyağ bende sadece misafirim varsa kullanıyorum

tatlım büyük mü küçük mü ben spor salonuna gidiyorum daha bir kere kullandım büyüğü hep küçük kulandrdı hoca

eğer sen düzenli yapabilcek video falan al tabi :) daha zevkli geleblir

Nette çalmıştım büyük olanlar boya göreymiş benim boyuna 65cm oluyor zayıflayana kadar kullanmaya niyetim var birde patlıyor mu bu toplar bir şey daha var plates bandı onu da mi alsam acaba

merhaba Ali-ye cim kusuruma bakma,sabahtan çok kötüydüm,bir de yarın misafirim var,alışveriş,hazırlık derken akşam oldu,Daha iyiyim şimdi...
DÜNKÜ mENÜN fena değil bence 4 veriyorum sana
BUGÜNKÜ MENÜN çok güzel spor yapabildin mi ve suyunu tamamladın mı bilemiyorum ama...Benim arkadaşım dikkatlidir bu konuda diyorum...Bunlar da tamamsa boncuk veriyorum sana....

Benim menüm ise
SABAH tost,1 bardak kefir,1 yumurta
ARA meyve
ÖĞLEN 1 kase çorba,5 kaşık bezelye,yoğurt
ARA bitki çayı,4 büsküvi
AKŞAM balık,salata
ARA meyve
2 litre su içtim,ve 45 dk yürüdüm işte böyle...Bugün farkettim oruçlu olunca akşam ne yiyeceğimi şaşırıyorum,bugün hastayım diye tutmadım daha düzenli oldu...

Ya ayıptır sorması kefir ne oluyor
Birde birşey sorucam yine mercimek köftesi yapsam yarın nasıl olur sizce yani diyette ağır mi olur eşimde çok sever

Canım cezamı yarın yapıcam şok diyet ama başka türlüde çok yavaş veriyorm yaa kilomu.
buna dayanabiliorm hem ama bozabilirmde her an inş bozmam.

sanki bir sürü şey yemişsn ama hepsi sağlıklı ve güzel aferin kız sana :)
benden sana tam boncuk yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…