evet evet evet bencede sinerji devrim sinerji devrim hadi kızlar....
haticecim sana bir sorum var, ben mekik ve benzeri karın egzersizi çok yapıyorum ama karnımın sadece ön tarafı taş gibi hatta dıştan belli olmasada dilim dilim kaslar el gezdirince, ama yanlar yumuşacık yan karın kaslarımı nasıl çalıştırabilirim önler daha fazla çalışıp kaslar belli olmasın istiyorum.
Selam kızlar ben geldim ama bugün çok kötü beslendim yani düzensiz sabah eşimin ısrarı üzerine geç kaltım beraber kahvalti hazırladık ve geç kahvalti yaptım sonra akşam da eşim işe gideceği için erken yemek yedik ama 2 ara yaptım neyse menümü verim
Sabah 10.30 da 2kızarmış çavdar ekmeği 1kk peynir 1ince dilim salam 6 zeytin
Ara 1.30da 3kayısı
Öğle yok
Ara 15 de bir meyveli yoğurt
Akşam 4.30da 2kase çorba 1kase yoğurt
Saat 8 de bir portakal yemeyi planlıyorum
1.5litre su ama yatana kadar 2litre olur yarim saat egzersiz
Kaçamak yok hatta annem istediği için köstebek pasta yaptım bugün ama kendimi zorda olsa tuttum kardeşimi çağırıp yolladım hemen yoksa tutamıcaktim kendimi
Bugün düzensiz oldu ama bir daha olmuçak
pazar menüm
sabah
2 dilim çavdar ekmeği ile beyaz peynirli tost portakal suyu domates salatalık zeytin
ara
4 kuru incir
öğle
1 kase special k kırmızı meyveli yoğurtla
ara
kocaman 1 elma
akşam
1 tabak makarna
ara
karışık kuru meyve
2 lt su spor yok vakit yokgerçekten yok
bu hafta da vafers mı yok anlamıyorum ben
pinup menüm
sabah
çikolatalı müsli yoğurtla
ara
kuru kayısı
öğle
1 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek
1 tabak bulgur pilavı ve tavuk patates yemeği
ara
1 muz
akşam
1 kase special k kırmızı meyveli yoğurtla
ara
meyve
2 lt su
40 dk pilates
evet evet evet bencede sinerji devrim sinerji devrim hadi kızlar....
haticecim sana bir sorum var, ben mekik ve benzeri karın egzersizi çok yapıyorum ama karnımın sadece ön tarafı taş gibi hatta dıştan belli olmasada dilim dilim kaslar el gezdirince, ama yanlar yumuşacık yan karın kaslarımı nasıl çalıştırabilirim önler daha fazla çalışıp kaslar belli olmasın istiyorum.
Pakize bugünkü menüm
Sabah
2 tane haşlama yumurta
1 domates
Öğlen
1 tane kahve şekersiz sütsüz
Akşam
2 tane tavuk pirzola
Yağsız tuzsuz göbek marul.
Su 2 litre
Spor yapmadım cezan geçerliyse mecvur yapıcam ama çok üşeniyorum.
O zaman bugünlük öğün eksikliğinden ve düzensizliktenAma normalde programın çok güzel hep öyle devam et ben de sana katılacağım 2 gün sonra
Ben de bu kadar meyveye rağmen 1 litre su içebildim içimde sudan başka bişey yok2-3 saat önce arkadaşımın evinde koşu bandında 40 dakika yürüyüş yaptım. 4 gündür kaçamak yapmıyorum kız kardeşim çikolatalar kekler götürüyo karşımda. O göbeklendiği zaman görüşcez onunla
Kızlar ya size birşey sorucam benim vücudun armut tipinde yani basen var bende hangi hareket ile inceltebilirim
Birde plates topunun faydasını görüyormuşunüz ise yarıyormu bende alsammi ve siz ne kadara aldınız
esracım sadece dün hiç sevmememe rağmen et yediğim için ve araba tuttuğu için çok midem bulandı ama uyuyunca düzeldim. onun dışında hiç bi problemim yok acıkmıyorum halsiz değilim. sağlığım şu an yerinde yani. bugün de meyve iyi geldi, çok severim bi de meyveyi :)
Ben diyet yapmazken de hiç ekmek yemiyorum sevmediğim için. Kalorisi çok diye kendimi mantıdan, baklavadan falan soğutmuştum onları da sevmiyorum. Kırmızı et, cips, yağ falan bunları sevmiyorum. Daha doğrusu kendimi böyle alıştırdım. Her gün metrobüse gidiş geliş toplam 40 dk yürüyodum. Yani normalde hiç kalorili şeyler yemem diyette gibiyim tek bi şey dışında, fast food. Bi ara her gün yiyodum, günde 2 öğün falan. Sonra bi gün aynaya bi baktım.... Akılsız başın cezasını çekiyorum. Bence hepimizin kendisini böyle alıştırması gerek. Kalorili şeyleri sevmiyomuş gibi kendinizi alıştırmanız lazım ben öyle yapmıştım yıllardır önüme konsa bile yemiyorum hiçbirini.
tatlım büyük mü küçük mü ben spor salonuna gidiyorum daha bir kere kullandım büyüğü hep küçük kulandrdı hoca
eğer sen düzenli yapabilcek video falan al tabi :) daha zevkli geleblir
merhabalar ben önce dünkü menümü yazayım:
kahvaltıyı 11de yaptım 1adet mınık kare tavuklu borek cay kk peynır 5zeytın 1yumurta 1cay
ara :1elma
kahvaltı gec olunca akşam üstü yarım iskender
ara meyve 1minik dılım kabak tatlısı yatarkende 1bardak süt
su 2gecmıştır yanlız dısarıya cıkcagım zaman içmesemmiki ha bıre tuvalet aradım
spor tabanların catlayıncaya kadar yurumek gezmek oglan kactı ben pesınden kostum falan cok yoruldum
bugun ise:
sabah 2dılım kepeklı ekmek peynır zeytın 2bardak çay
ara portakal yarım muz
ogle kelogs bol sut yapıyorum
ara elma yıyecem bırazdan
akşam menumu yazayım tavuklu mantar sote makarna yapıcam kendıme yagsız 3kasık koyarım mantarıda 1yemek kasıgı zeytın yagı sotelıyorum yanmaması için az az sıcak su katıyorum bu arada mantarın kalorısı cok düşükmüş100gr 14kalorıymıs
ablacım gecmiş olsun abla dıyorum bi sakıncası yok demi ben gıbı cocuklar bana teyze deyınce garıp oluyorum teyze demen leynn abla deyin diyorum
Canım senin şok diyetlere ihtiyacın yok kalıcı olsun diye 3 ana 3 ara yap yoksa iki katını alırsınmenünü beğenmedim tatlım hiç ara yok öğlen yok bence suan açsın ve tatlıya saldırmak isteyeceksin cezanı istediğin birgün yap bebiş ama biraz daha motive ol boncuk
cansum menüm
sabah : 2 dilim kepek ekmeği
domates,salatalık
diyet peynir
ara : kuru kayısı
yeşil çay
öğlen : az mercimek çorbası
brüksel lahana zeytinyağlı
az patates salatası
ara : 1 tane portakal
akşam : haşlama kabak sarımsaklı yoğurtlu
mercimek yemeği 3 kaşık
bol yeşillik
sıkma greyfurt
ara :ligth süt
30 dk dans yüksek tempo
100 mekik
3 lt su
yeşil çay beşi bir çay 2'şer kupa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?