merhaba Ali-ye cim kusuruma bakma,sabahtan çok kötüydüm,bir de yarın misafirim var,alışveriş,hazırlık derken akşam oldu,Daha iyiyim şimdi...
DÜNKÜ mENÜN fena değil bence 4veriyorum sana
BUGÜNKÜ MENÜN çok güzel spor yapabildin mi ve suyunu tamamladın mı bilemiyorum ama...Benim arkadaşım dikkatlidir bu konuda diyorum...Bunlar da tamamsaboncuk veriyorum sana....
Yok güzelim takılmam ben öyle şeylere,bak teyze dersen o başka
Benim menüm ise
SABAH tost,1 bardak kefir,1 yumurta
ARA meyve
ÖĞLEN 1 kase çorba,5 kaşık bezelye,yoğurt
ARA bitki çayı,4 büsküvi
AKŞAM balık,salata
ARA meyve
2 litre su içtim,ve 45 dk yürüdüm işte böyle...Bugün farkettim oruçlu olunca akşam ne yiyeceğimi şaşırıyorum,bugün hastayım diye tutmadım daha düzenli oldu...
sanki bir sürü şey yemişsn ama hepsi sağlıklı ve güzel aferin kız sana :)
benden sana tam boncuk yine
tgullcüm
-yan yat dizlerini bük eller ensede mekik çek
-sırtüstü bir dizinle çapraz koltuk altını birleştir eller ensede baş yukarda diğer bacak 45 derece uzatılmış
-ayakta bir el gövde karşıya düz bakacak şekilde yanlara esne
-bacaklar açık uzun oturma pozisyonunda oklavayı enseden geçirip omuz hizasında iki elinle tut kollar açık gövdeye iki tarafa dönme hareketi yap
-sırtüstü yat kollar omuz hizasında yanlara aç dizler bükülü gövdeyi çevirerek yanlara diizini değdirerek esneme hareketi yap
-sırtüstü dizler bükülü ayak tabanı yerde yat bir el ensede diğer elinle topuğuna uzanmaya çalış
-bir de twister aleti varya yuvarlak bişey dönüyor onu kullanabilirsin
iyi akşamlar daha doğrusu iyi geceler kızlar,
ancak girebildim ama sanırsam eşim vafers bu günde girememiş, geldiğinde işi birikmiş olacak:)
neler yedim paylaşayım unutmadan.
kahvaltı; 1dilim kepek ekmek 1 yumurta peynir zeytin,
arada 2 susamlı çubuk
öğlen;nohut ve az pilav ayran
arada;bir arkadaşın doğum günü ve yarım dilim yaşpasta
ara ağır oldu diye akşamım hafif; iki kaşık pilav,3kaşık kurufasülye
arada kase tarhana
yine spor yapamadım çünkü bacaklarım çok acıyordu ve bir önceki günün yorgunluğu vardı akşam eve saat 5gibi geldim ama yine ben manyağı boş duramadım ve şu an saat onbir yemek yemek dışında popomu yere koyamadım,merdiven inip çıkmaktan bacak kaslarım ve sağ kol kasım bayağı çalıştı... dünki yaptığım boya çok güzel oldu diğer yerlerede yaptım.
ayrıca 3litre kadarda su içtim...
baktım canım ekliyorumpakize msj kutuna bakarmısın canım sana ulaşmaya çalışıorummm
Rica ederim hak ediyorsun.
günaydın kızlar kaçamaksız bir gün diliyorum
canım vafers yok diye boncuksuz kalma ama ben çok acımasızım su ve ana öğünler içinbaşka da yok
tgull bu hafta tablomuzu sen yapar mısın vafersa söylemiştim ama......
merhaba kızlar herkese iyi haftalar diliyorum,
vafersciğim geçmiş sayfalara baktım eğer göözümden kaçmamışsa sanırım sende benim gibi pazar girmemişsin...şimdi ben sana pazar ne yaptım anlatim ama oof of nereden başlasam bilemedim ki şimdi...utanarak söylüyorum kötüydü
-kahvaltıyı her zamanki gibi geç ayptım ve pazar kahvaltım çoştum tabi melemen,yumurta,patates hepsinden biraz biraz yaptım kepek ekmekle yedim. sonra biraz tadilat işlerine girişmem lazımdı yürüyüş olsun diye dolmuşla değil tempolu yürüyerek gittim nalbura alışverişden sonrada yine yürüyerek geldim. yarım saatten fazla yürümüşümdür.
-2saat kadar sonra canımın bir haftadır vazgeçmeden çektiği browniden aldım yedim, browni ağır olduğu için sonraki ana öğünümüde ara öğün gibi hafif geçirmeye çalıştım. -
-ikinci ana öğün sahabhtan kalan yağsız melemenimden kalan yarım tabağı yedim.
-son ara öğünde yarım çay bardağı karışık yeşil mercimek,bulgur pirinç haşladım baharatla yedim.
dün böyle karmakarışık acayip bişi oldu analar aralar birbirine karıştı. ayrıca suyumu fazla fazla içtim 3lt bile olmuştur ama sporu akşama yapim dedim ama halim kalmamıştı çünkü en az 4saat boya tavankenarlarındaki kartonpierleri boyadım ve o küçük merdivene çıkıp inmekten ve sürekli fırça sürmekten yorgun düştüm. sabah kaltığımda baldırlarım öyle acıyorduki anlatamam o kadar spora gittim böyle acımamıştı...
eee sen anlat vaferscim sen neler yaptım nasıl geçti pazarın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?