Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

MErhaba cancıklarım :)

Sabah:1 kücük ekmek muzlu süt
öğlen: bir parça et yanında haşlanmış patates
arada: çiilekli pasta
akşam: pasta yüzünden sadece salata yedim oda cok az soslu

2 litre suyumu içemedim
sporum: yarım saat yürüyüş

hAticecim tamam son olucak bi aksilik olursada haber vercem

samanyolu hoşbulduk canım

teşekkürederim sana kolay gelsin. sporumu yaptım kostum bıraz oncesu iki olmamıştır bırazdan 2lerım ama meyvemıde yedım boyle dıkkat edınce ınsan huzurlu oluyor

ooo cok guzel benden

iyi akşamlar daha doğrusu iyi geceler kızlar,
ancak girebildim ama sanırsam eşim vafers bu günde girememiş, geldiğinde işi birikmiş olacak:)
neler yedim paylaşayım unutmadan.
kahvaltı; 1dilim kepek ekmek 1 yumurta peynir zeytin,
arada 2 susamlı çubuk
öğlen;nohut ve az pilav ayran
arada;bir arkadaşın doğum günü ve yarım dilim yaşpasta
ara ağır oldu diye akşamım hafif; iki kaşık pilav,3kaşık kurufasülye
arada kase tarhana
yine spor yapamadım çünkü bacaklarım çok acıyordu ve bir önceki günün yorgunluğu vardı akşam eve saat 5gibi geldim ama yine ben manyağı boş duramadım ve şu an saat onbir yemek yemek dışında popomu yere koyamadım,merdiven inip çıkmaktan bacak kaslarım ve sağ kol kasım bayağı çalıştı... dünki yaptığım boya çok güzel oldu diğer yerlerede yaptım.
ayrıca 3litre kadarda su içtim...

oo süper bir sürü hareketim oldu hepsinide yapacağım çok teşekkürler. pilateste hepsinden yaptırıyorlarda ben özellikle yan tarafları çalıştıranları eve gelincede yapıyordum şimdi daha çok hareketim oldu yapacak.sağol

canım vafers yok diye boncuksuz kalma ama ben çok acımasızım su ve ana öğünler için başka da yok
tgull bu hafta tablomuzu sen yapar mısın vafersa söylemiştim ama......

pinup o menünefazla bile oldu ama hastaymışsın geçmiş olsun canım
S.A. konusunu sana bırakıyorum döndüm diyor ara ara yazıyor kaptan yardımcısı olarak motive mi ediyorsun diskalifiye mi bilmem
S.A. dön artıkk tam dön ama

esra orjinal pilates de top yok canım o sonradan icat edildi almak zorunda değilsin ama alırsan kolay kolay patlamaz o toplar
lifegoesonun boncuklar biraz fazla olmuş sanki nasıl vereceğini biliyorsun değil mi bir kez daha anlatayım
3 ana öğün
3 ara öğün
2 lt su
spor
kaçamak yok

Son düzenleme:
canım vafers yok diye boncuksuz kalma ama ben çok acımasızım su ve ana öğünler için başka da yok
tgull bu hafta tablomuzu sen yapar mısın vafersa söylemiştim ama......

ooof çok aaz bu gün kesin 5boncuklu geçmeli yoksa çok geride kalırım... bende vafers acımasın sanıyordum sen vaferside geçtin acımasızlıkta
ben eşime güveniyorum gelecek ama eğer olurda gelmezse tabi yapmaya çalışırım. ama perşembe menüsünün boncuğunu herkes engeç perşembe akşam versin yoksa cuma sabaha kalırsa iş aksar okulda bir iş falan çıkar yapmam gecikir...

haticecim buda pazar menümde bu da boncuksuz kaldı. çok boncuk hakedecek bişisi yok ama bunuda boncuklar mısın?

kızlar sorum olucak bu hafta yeni olduğum için beni mazur görün bilmiyorum

verdiğim boncuları toplayıp kime bildiricem ve ne zaman ?

teşekkürler

kızlar ben geldim
öncelikle cuma günü haber veremediğim için özür dilerim int elime geçer illaki diye düşünmüştüm.. ama olmadı tek seçeneğim int cafe den yazmaktı benimde takıntım var asla giremem int cafeye pazar dönücem dedim ama dün akşam gelebildim gelir gelmz derse koşturdum yol ders yordu anca şimdi yazabiliyorum.. yine okula gitmem gerekli geçmişi biraz okudum ama tam okuyamadım fırsatım olmadı gece okurum.. eğer gelenler olduysa beklerim kızlar sorun değil kusura bakmayın tekrar..
yer açılana kadar takılırım yine paylaşırım.. bu arada 65 oldum 1.1 kilo verdim bu sürede :))
herkesi öpüyorum anca tekrar gece 12den sonra girebilirim dersim varda o zamanakadar

merhaba kızlar,
bir ricam olacak. vafers henüz gelmediği için boncuk panosunu ben yapacağım bu hafta. işler son ana kalmasın diye şimdiden kendi elimde birşey hazırladım günlük işlerim içine diye. ama yaparken bayağı zorlandım. pazar gününden başladım boncuklamaya, menü yani boncuk hangi güne ait anlamakta zorlandım. menü boncuklarken mesela haticenin pazar günü diye özellikle belirtilirse boncuk yapan ben yada başkası için büyük kolaylık olur.[/
SIZE]
| pazar |pazartesi | salı | çarşamba | perşembe
samanyolu | 2 | 5 | | |
lifegoeson |3 | 5 | | |
cacansu | 3 | 2 | | |
pakize85 | 5 | 5 | | |
esraersoy| 3 | | | |
hatice | 4 | 5 | | |
pinup | 4 | 5 | 3 | |
tgull | 2:78: | | | |
kızlar tabloya bir bakın eğer yanlış varsa şimdiden söyleyin hemen düzelteyim...
bu arada tablo yapmayı zorda olsa becerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…