Senin menüler bomba yaa. Tüm gün sadece yarım tost filan. Halâ öyle mi yapıyon kızDiyet yapmıyorum diyorum ama tam düzene haftaya geçeceğim için normalde de gün içinde yediğim pek bişey yok havalar sıcak ne yesem çok geliyor suyu bol bol içmeye çalışıyorum dün mesela 3,5 litre su içtimm
Senin menüler bomba yaa. Tüm gün sadece yarım tost filan. Halâ öyle mi yapıyon kız
Günaydın Yanlış gruba gelmedim inşallah
Yok yok ben bi arkadaşı arıyorum aslında da Sizin grupta yarışıyor galiba. Ben Ebru bu arada 13. Takım eski kaptanlarındanGünaydınn bilmem yanlış mı değil mi 13.gruba yazmışsınız sonra ama :)
Yok yok ben bi arkadaşı arıyorum aslında da Sizin grupta yarışıyor galiba. Ben Ebru bu arada 13. Takım eski kaptanlarından
tesekur ederiz kaptanim cok sukur sevindik toparlamaniza buarada benim iznim nasil oldu izne ayrildimmiGünaydın kızlar
Nasılsınız
Çok şükür ben toparladım baya
İzne ayrilinca menu bildirimi yapiliyormu
Sağolasın kaptanım. Bugün iyi şükür gece biraz kötüydü ama atlattık gibi. Benim kızın bademcikleri büyük oluyor arada böyle maalesefGeçmiş olsun cnmm şimdi nasıl
Günaydın
menüm
sabah :
2 yumurta
6 zeytin
1 parça peynir
domates-biber
öğle
1 kase sebze çorbası
1 tabak etli patates yemeği
çoban salata
yoğurt
ara
1 avuç fıstık
akşam
1 tabak menemen
iki dilim ekmek
spor
1 saat fitness
Ay insallahEminim almazsın daha da verirsin cnm :)
Tamam canim tsk ettim o zanan hadi bismillah diyelimListeyi paylaştım @olvidos canım sende listedesin artık ayrıca bildirimde bulunmayanKahverengi211 ve Vasfiyeteyzeniz bir ceza verelim bu hafta menüleri takipp etsinler eksikleri yazsınlar ayrıca @minnakkk daha denem sürende hala kilo bildirimi gelmedi listede olsan bir de sen etkileyecektin lütfen biraz daha özen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?