Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hoşgeldin cnm
İyi çok değilmiş
Çoğu ödemdir cabuk gider cnm

Günaydınn kızlarr hadi bakalım hepimiz için bol eksili bir gün olsun dün hazırlık yapamadım ama olsun zaten normalde de az yiyorum sadece abur cuburları ağzıma atmazsam bugün bende başladım inşallah :)

Güzel menü cnm

Cnm çekirdek tuzlu ödem yapar tercih etme diyet sürecinde

Bugün tartıldım ama regliyim illaki eski kiloma göre artı çıkacaktım biliyorum tatilden dönüşte 54,5 55 arası idim bugün tartıldım 56.1 hadi bakalım bu cuma hedefim 54 :)

Bu arada sporlarımı yazayım

Cumartesi sporum;
10 dk eliptik
20 dk karışık egzersiz
40 dk yürüyüş toplam= 70 dk @Kkli_kadin

Dünkü sporum
15 dk eliptik
dışarı çıkmadım evde biraz temizlik yaptım sonra misafir geldi başka bişey yapamadım @Kkli_kadin

günaydın cnm
atma atma abur cuburları

günaydınlar ben geldim
Bugün 59,5 ile güne başladım. Sanırım 57 ile ayrılmıştım. Regl olcam acayip şişmiş hissediyorum. Bugün diyetime tam gaz başlıyorum.

Günaydınn hoşgeldinn cnm birbirimize motive verelim izin sonrası adapte olmak zor oluyor :)

Evet kaptanim yazmamiz lazim bugun sabah yuruyusumu yaptim artik cok duzenli olcam senin bizi sıkıştırman lazim menu yazinca duzenli oluyor
evet cnm bende şu ara olağan dışı yaşıyorum
eşyaları gönderdim ama yerime birini bulamadılar ay sonuna kadar idare ediyorum görümcemde kalıyorum
eşim başka şehirde eğitimde
inanılmaz düzensiz ve yoğun bir şekilde yaşıyorum şu ara
oyüzden aslında herkes kendi sorumlulugunu bilse sorun kalmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…