Hoşgeldin cnmSelam kizlar.
Tatilden dondum. Sayfalarca mesaj birikmis oku oku sasi oldum :) yarin menu paylasmaya baslayacagim ins. Amasahgull malesef 2.6 kg arti ile dondum.
Listeye en az iki hafta giremem sanirim
Mezun olanlar izne cikanlar olmus yeni arkadaslar dolmus burasi.
Kendimi yeniden tanitayim.
29 yasinda 2 ve 4 yasinda iki cocuk annesiyim, yurtdisindan katiliyorum.
Yeni katilanlara basarilar, mezun olanlara tebrikler
Güzel menü cnmSelam kizlar dün girmeye fırsatım olmadı ne yazık ki yoğunluktanmenüm
Sabah
Yarım haş yumurta
2 dilim peynir
2 tam ceviz
Bol yesillik
Öğle
1 sb süt
3 yk yulaf
1 muz
1 tk tahin
Akşam
2 köfte
1 dilim ekmek
Salata
Ara
1 avuç çerez
Yarım elma
Su 2.5 lt akşam yemeğini 4 gibi yedim akşam da 8 gibi acıkınca ara yaptım
Cnm çekirdek tuzlu ödem yapar tercih etme diyet sürecindebir arkadasa bakip cikacaktim durumlari olmus :))) yalniz dam bensem , cikamazsin haberin olsun
gayet guzel.. yumurtanin diger yarisini ne yaptin.?
Ctesi menum.
Sabah. Beyqz peynir zeytin domates biber cubuk boregi
Ogle. Yok
Aksam. Yarim tabak fasulye 3 kasik pilav
Yatmadan 2 saat evvel 1 avuc çekirdek ve yer fistigi
günaydın cnmGünaydınn kızlarr hadi bakalım hepimiz için bol eksili bir gün olsun dün hazırlık yapamadım ama olsun zaten normalde de az yiyorum sadece abur cuburları ağzıma atmazsam bugün bende başladım inşallah :)
günaydın cnm
atma atma abur cuburları
günaydınlar ben geldim
Bugün 59,5 ile güne başladım. Sanırım 57 ile ayrılmıştım. Regl olcam acayip şişmiş hissediyorum. Bugün diyetime tam gaz başlıyorum.
hoşgeldin canımgünaydınlar ben geldim
Bugün 59,5 ile güne başladım. Sanırım 57 ile ayrılmıştım. Regl olcam acayip şişmiş hissediyorum. Bugün diyetime tam gaz başlıyorum.
Evet kaptanim yazmamiz lazim bugun sabah yuruyusumu yaptim artik cok duzenli olcam senin bizi sıkıştırman lazim menu yazinca duzenli oluyorKahverengi211 B bayandipali C Ciftligininhanimi Vasfiyeteyzeniz chentiq @olvidos F fahriyeaba Sismaniye melezgi Zerosima T tudeel @Kkli_kadin
kızlar herkes eksiksiz menü yazıyor katılım sağlıyor yoksa taviz yok kuralları uygulıycam
evet cnm bende şu ara olağan dışı yaşıyorumEvet kaptanim yazmamiz lazim bugun sabah yuruyusumu yaptim artik cok duzenli olcam senin bizi sıkıştırman lazim menu yazinca duzenli oluyor
Sorma ya nasıl alışmışız tatile.. aman kilo olmadan atalım yapışmadan da sonrası çok zor oluyor.Günaydınn hoşgeldinn cnm birbirimize motive verelim izin sonrası adapte olmak zor oluyor :)
Sorma ya nasıl alışmışız tatile.. aman kilo olmadan atalım yapışmadan da sonrası çok zor oluyor.
Bol bol su içelim ödemler gitsin.
Kahverengi211 B bayandipali C Ciftligininhanimi Vasfiyeteyzeniz chentiq @olvidos F fahriyeaba Sismaniye melezgi Zerosima T tudeel @Kkli_kadin
kızlar herkes eksiksiz menü yazıyor katılım sağlıyor yoksa taviz yok kuralları uygulıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?