Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selam kızlar
Evet nedir bu kopuş gayet güzel gidiyordunuz
Dikkat edemedimler
Kilo bildirmemeler
Hiç olmuyor
Bence toparlanmalısınız bende çok yogun bi dönemdeyim tek tek ilgilenemiyorum biraz birbirinizi motive etmeniz lazım
Bi nota sildirdik geçen hafta bu hafta gene aldık

Afiyet olsun cnm
Gayet güzel menü
Spora başlamanda harika

Akşam ekmek çok olmuş onun dışında güzel

Merhaba kizlar. Nasilsiniz bugun? Ben bayagi iyi hissediyorum kendimi. Bu hafta sonunda 64.3 leri falan hedefliyorum. Insallah basaririm.
canim ben gecmiste senin boyunu soemustum. Gozunden kacmis heralde. Merak ettim. Bir de bu sayilar nedir? Ayno gun ocim 60 30 60 60 90 falan yaziyor. Spor diyecegim ama bir gunde 5 aaat falan ediyor yani...

Hoş buldum chentiq Aradığım arkadaşım
damsiz almiyoruz..

Senden ala dam mı bulacağım

Selam kizlar dün girmeye fırsatım olmadı ne yazık ki yoğunluktan menüm
Sabah
Yarım haş yumurta
2 dilim peynir
2 tam ceviz
Bol yesillik
Öğle
1 sb süt
3 yk yulaf
1 muz
1 tk tahin
Akşam
2 köfte
1 dilim ekmek
Salata
Ara
1 avuç çerez
Yarım elma
Su 2.5 lt akşam yemeğini 4 gibi yedim akşam da 8 gibi acıkınca ara yaptım

Senden ala dam mı bulacağım
bir arkadasa bakip cikacaktim durumlari olmus :))) yalniz dam bensem , cikamazsin haberin olsun

gayet guzel.. yumurtanin diger yarisini ne yaptin.?

Ctesi menum.

Sabah. Beyqz peynir zeytin domates biber cubuk boregi
Ogle. Yok
Aksam. Yarim tabak fasulye 3 kasik pilav
Yatmadan 2 saat evvel 1 avuc çekirdek ve yer fistigi

Çıkmasına çıkmam da yarışmayalı çok uzun zaman oldu. Yarışmasam da ara ara takılsam size kabul ederseniz

Selam kizlar.

Tatilden dondum. Sayfalarca mesaj birikmis oku oku sasi oldum :) yarin menu paylasmaya baslayacagim ins. Ama sahgull malesef 2.6 kg arti ile dondum.
Listeye en az iki hafta giremem sanirim
Mezun olanlar izne cikanlar olmus yeni arkadaslar dolmus burasi.
Kendimi yeniden tanitayim.
29 yasinda 2 ve 4 yasinda iki cocuk annesiyim, yurtdisindan katiliyorum.
Yeni katilanlara basarilar, mezun olanlara tebrikler

Iyi akşamlar kızlar :)
Sabah kahvaltısı serpme şeklindeydi. Herşeyden tadımlık tek çatal abartmadan yedim.
1 küçük tavuklu börek
1 dilim ekmek
Ara
Bi küçük salkım üzüm
1 incir
Akşam
2 fırında tavuk baget
5 küp fırında patates
1 sb ayran
2.5 lt su spor 30 dk yüzme.

Slm kızlar menüm

Sabah 10.00
Yarım dilim kavun,bir dilim kızarmış ekmek,çok az peynir,iki zeytin,iki çatal sucuklu yumurta

Ögle 14.30
Azar azar hindi,et,tavuk mangal(piknige gittik ekmeksiz)

Akşam 19.00
10 15 tane üzüm

Bir saat yürüyüş,2 lt su

Alıntıları ekleyemiyorum bi türlü sinir oldum. !!!

Şuan açlıktan uyuyamıyorum. Reglinin arkasına sığınıp dün yediklerimin pişmanlığından bugün kendime ceza verdim. Yarın bakıcam bakalım işe yaradı mı.
Kaç gecedir uyuyamıyorum zaten. Yine hırsız olayı yaşadım. Geçen aylarda ayakkabım gitmişti. Bu sefer bişey çalamadı. Beni duyunca kaçtı. Ama o heyecan ve korku bana yetti tabi.

Alıntılardan Aklımda kalanları yazayım.

Sismaniye canım hoşgeldin. Nasılsın moraller nasıl? Çok almamışsın dert etme. Bu hafta gider o.
chentiq 1.68 boyundayım canım. İki çocuk annesi 64-65 kiloyum iki aydan fazladır böyle seyrediyor. Şuan için kilomdan mutluyum. Ama ilaçlar ve kortizon kullanmam gerekiyor sıkı sık o yüzden çok müsaitim almaya.yemeyi de sevince işim çok zor. Sanırım hayatım dikkat etmekle geçicek. Bidaha 70-80-90 kiloları görmek istemiyorum kesinlikle.

@LaydLİNE GEL CANIM GEL BACIM. Free listemizde takılırsın. Biz sana sen bize gaz veririz arada. Farklı kanlar lazım bize. Kaç kilosun ki?

@chemistry_eng canım naber nasıl gidiyo. Halin keyfin yerinde mi.

@fahriyeaba canım süper gidiyorsun. Tebrikler.

Spor salonuna kim yazılmıştı. Unuttum. Süper bi adım tebrikler. Menü de iyiydi

Ahh bbu Tatiller yine sen Iyisin ben+5 le dondum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…