- 1 Ekim 2013
- 8.858
- 19.027
- 448
- 35
Kaptanim ben yaziyorum ama netim bitti esim gelince yaziyorum artik@Kahverengi211 @bayandipali @CiftligininhanimiVasfiyeteyzeniz chentiq @olvidos F fahriyeaba Sismaniye melezgi Zerosima @tudeel OnDeryaa
kızlar herkes eksiksiz menü yazıyor katılım sağlıyor yoksa taviz yok kuralları uygulıycam
Alıntıları ekleyemiyorum bi türlü sinir oldum. !!!
Şuan açlıktan uyuyamıyorum. Reglinin arkasına sığınıp dün yediklerimin pişmanlığından bugün kendime ceza verdim. Yarın bakıcam bakalım işe yaradı mı.
Kaç gecedir uyuyamıyorum zaten. Yine hırsız olayı yaşadım. Geçen aylarda ayakkabım gitmişti. Bu sefer bişey çalamadı. Beni duyunca kaçtı. Ama o heyecan ve korku bana yetti tabi.
Alıntılardan Aklımda kalanları yazayım.
Sismaniye canım hoşgeldin. Nasılsın moraller nasıl? Çok almamışsın dert etme. Bu hafta gider o.
chentiq 1.68 boyundayım canım. İki çocuk annesi 64-65 kiloyum iki aydan fazladır böyle seyrediyor. Şuan için kilomdan mutluyum. Ama ilaçlar ve kortizon kullanmam gerekiyor sıkı sık o yüzden çok müsaitim almaya.yemeyi de sevince işim çok zor. Sanırım hayatım dikkat etmekle geçicek. Bidaha 70-80-90 kiloları görmek istemiyorum kesinlikle.
@LaydLİNE GEL CANIM GEL BACIM. Free listemizde takılırsın. Biz sana sen bize gaz veririz arada. Farklı kanlar lazım bize. Kaç kilosun ki?
@chemistry_eng canım naber nasıl gidiyo. Halin keyfin yerinde mi.
@fahriyeaba canım süper gidiyorsun. Tebrikler.
Spor salonuna kim yazılmıştı. Unuttum. Süper bi adım tebrikler. Menü de iyiydi
tuzsuz cekirdekti ama. Ben normalde tuz kullanmiyorum hic.Cnm çekirdek tuzlu ödem yapar tercih etme diyet sürecinde
Allahim kolaylikversin elbet girer duzene esas sen gelde benim evdeki duzensizligi gor 1 aylik bebis bide 3 yas sendromu yasayan bi oglus tam cilginlik ama seviyorum ben bu duzensizligievet cnm bende şu ara olağan dışı yaşıyorum
eşyaları gönderdim ama yerime birini bulamadılar ay sonuna kadar idare ediyorum görümcemde kalıyorum
eşim başka şehirde eğitimde
inanılmaz düzensiz ve yoğun bir şekilde yaşıyorum şu ara
oyüzden aslında herkes kendi sorumlulugunu bilse sorun kalmayacak
Şimdi kalk kendine şekersiz bi kahve yap sonra hemen yarım saatlik bi spor ne olursa lesli olur ip atlama mekik esneme. Yürüyüş pilates ne istersen hadi burda bekliyorum kahvenin resmini at bakayım önceSabahtan beri agzim bos durmasin diye sakiz cigniyorum.
Spor yapmaya da hic mecalim yok
Napicam ben ya
merhabalar@Kahverengi211 @bayandipali @CiftligininhanimiVasfiyeteyzeniz chentiq @olvidos F fahriyeaba Sismaniye melezgi Zerosima @tudeel OnDeryaa
kızlar herkes eksiksiz menü yazıyor katılım sağlıyor yoksa taviz yok kuralları uygulıycam
pazar gününden başlayayım
sabah
2 yumurta
domates
biber
6 zeytin
4 ceviz içi
öğle
z.yağlı barbunya
1 kase yoğurt
ara
1 avuç kabuklu fıstık
akşam
1 adet çiğ köfte dürüm
1 bardak ayran
spor yok bütün gün cam sildim ,temizlik yaptım...
bir gün önce
sabah
2 yumurta
1 domates
5-6 biber
6 zeytin
1 parça peynir
öğle
1 kase ezogelin çorbası
1 tabak z.yağlı kabak yemeği
1 kase yoğurt
ara
1 avuç fıstık
akşam
1 kase keten tohumlu yoğurt
1 dilim karpuz
spor
1 saat fitnessOnDeryaa
Kızlar bugün
Sabah 10:00 yulaflı kahvaltı
Ara 12:00 küçük bir elma
Öğle 15:00 ızgara et
Ara 16:30 3 hurma
Ara30 sütlü kahve
Akşam 19:00 4 yk etli nohut
1.5 kepçe tarhana
1 dilim ekmek
Akşamı da uygularsam menüm bu kızlar
Spor salonunda 3 aleti toplam 20 şerden 60 dakika yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?