Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Gunaydin kizlar
Kahvaltimi yaptim. Kahve iciyorum.
Cok isim var cok.

Rahat edebiliyorsan korse deneyebilirsin.
Benimkini dumduz yapti ama rahat edemedim
Ameliyatlardan Çelik korselere alışkınım zaten hiç bunalmam normal zamanlarda da normal korse takıyorum zaten ama bendekilerden memnun değilim pek yamuna korse almak istiyorum artık

Menü güzel cnm

Göbek eriten yoğurtlu kürler var ne kadar doğru bilemem bu arada aspir yağını kullanabildin mi cnm ben kullanamıyorum midemi kötü yapıyor.
Aspir yağını hiç sevmedim yaa etkisi olduğunu da düşünmüyorum açıkcası öylece duruyo. Yoğurt kürü yatmadan yapayım bu hafta iyi hatırlattın sağol

Yedim bile :) ama bende ki tarhananın içinde nohut yok. Bide benim diyet listemde 6 dilim ekmek var canım sabah öğle hiç ekmek yemedim akşamda 1 dilim yedim öyle olunca biraz dengelendi nohutu 2 yk yedim öyle işte :)

Tabi sen daha iyi bilirsin ama tarhana sadece un nerdeyse o yüzden dedim

Keşke simit yerine başka bir alternatif bulsaydın cnm mesela 2 dilim tam buğday arası sandviç gibi

Ben
Canım çok sıkkın hergün artı çıkıyorum regl hala olmadm
adet oldum sinirim de geçti resmen. Bu üçüncü ay 2.5 gün sürüyo dün tahlil verdim. Hormonlar için. Annem teyzemler filan hep 30'lu yaşta menepoza girmiş bende tırsıyorum açıkçası

Güzel cnm ama mısıra yine de dikkat :)

Keşke simit yerine başka bir alternatif bulsaydın cnm mesela 2 dilim tam buğday arası sandviç gibi
Önceki gün akşam yemeği de yememiştim hastanede koşturunca çok acıktım. 2 simit bile yerdim de yarımla kurtardım.

Katmer erken saatte daha iyi olurdu aslında onun dışında iyi

Evden çıkmadan 15 dk mekik ve göbek hareketleri yaptım. Şimdi çocukları yüzmeye getirdim. Eve dönünce tam gaz temizlik... akşama da yürüyüş yarın gelsin elticiğim bakalım bi senedir görmüyorlar beni. Bakalım ne tepki alcam.

Gayet güzel cnm

Aspir yağını hiç sevmedim yaa etkisi olduğunu da düşünmüyorum açıkcası öylece duruyo. Yoğurt kürü yatmadan yapayım bu hafta iyi hatırlattın sağol

Ben sodalı ayrandan o göbeğin gitmesini daha iyi gördüm aklıma gelmişken bende soda alıp içeyim bu akşamdan itibaren :)

Kesin şok olur :)

Dünkü menüm(pek menü gibi olmadı ama elimden geldiğince az yemeye çalıştım)

Sabah yok

Saat 12,30
Yarım tost

Saat 13,00
1 bardak biberiyeli kayısı çayı

Saat 20,00
2 küçük biber dolması
1 kase zencefilli yoğurt
2-3 yk salata
3 dilim karpuz

Saat 21,00
1 bardak şekersiz çay

2,5 litre su

5 dk twister
30 dk yürüyüş
toplam 35 dk OnDeryaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…