- 2 Mart 2017
- 689
- 1.222
- 63
- 39
Ameliyatlardan Çelik korselere alışkınım zaten hiç bunalmam normal zamanlarda da normal korse takıyorum zaten ama bendekilerden memnun değilim pekGunaydin kizlar
Kahvaltimi yaptim. Kahve iciyorum.
Cok isim var cok.
Rahat edebiliyorsan korse deneyebilirsin.
Benimkini dumduz yapti ama rahat edemedim
Iyi aksamlar kızlar:) pek fırsatım olmuyor girmeye ama menulerimi her gün paylaşıcam.
Sabah
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
1 üçgen krem peynir
Sal-dom
Ara
5-6 tane üzüm
Akşam
1 lahmacun
1 sb ayran
Salata
Su 2.5 lt tatilde regl oldum bide yuzemiyorumda ama mümkün olduğu kadar geziyorum. Spor gibi olmuyo tabi.
Aspir yağını hiç sevmedim yaa etkisi olduğunu da düşünmüyorum açıkcası öylece duruyo. Yoğurt kürü yatmadan yapayım bu hafta iyi hatırlattın sağolGöbek eriten yoğurtlu kürler var ne kadar doğru bilemem bu arada aspir yağını kullanabildin mi cnm ben kullanamıyorum midemi kötü yapıyor.
Yedim bile :) ama bende ki tarhananın içinde nohut yok. Bide benim diyet listemde 6 dilim ekmek var canım sabah öğle hiç ekmek yemedim akşamda 1 dilim yedim öyle olunca biraz dengelendi nohutu 2 yk yedim öyle işte :)
Bugünkü menüm
9:45 yarım simit
13:00 bi kahve
17:00 form çayı
19:30 3 kaşık patates kavurma, bi küçük kase yoğurt(küçük çerez kasesi) çeyrek dilim(3ısırık valla) köy ekmeği
21:30 form çay
Su: 3 litre
Spor: 5.5 km yürüyüş
adet oldum sinirim de geçti resmen. Bu üçüncü ay 2.5 gün sürüyo dün tahlil verdim. Hormonlar için. Annem teyzemler filan hep 30'lu yaşta menepoza girmiş bende tırsıyorum açıkçasıCanım çok sıkkın hergün artı çıkıyorum regl hala olmadm
Iyi aksamlar bayanlar şöyle gönül rahatligiyla bir menu paylasayim
Sabah
1 yumurtadan taze naneli yagsiz omlet
1kk peynir 5 zeytin
Domates salatalik kapya biber semizotu
Ara
Yarim haslanmis misir 1 kase yogurt
Ara
1 fincan sekersiz turk kahvesi 10 findik
Aksam
8 yemek k kurufasulye 1 kase yogurt
3lt su
1 saat yuruyus 250 ip atlama 50 mekik
Bu hafta yatılı misafir geliyo ev berbat temizliğe giriştim bugün. Offf offf.
Önceki gün akşam yemeği de yememiştim hastanede koşturunca çok acıktım. 2 simit bile yerdim de yarımla kurtardım.Keşke simit yerine başka bir alternatif bulsaydın cnm mesela 2 dilim tam buğday arası sandviç gibi
Kızlar menüm
Sabah küçük parça gözleme
Ögle kabak,salata
Akşam yarım bamya
Bir saat yürüyüş,2 lt su
Yaklasik bir ay sonra ilk menum. Biraz adaptasyon sureci maruz gorun
Sabah
1 kase cornflakes
Ara
Yarim avuc goji beri, 1 hurma, ceyrek muz
Ogle
Bir dilim ekmek
1 tabak patlican yemegi
2 parca et
Ara
1 kova :d salata
Sutlu kahve
Aksam
El kadar katmer
5-6 zeytin
2 kk kasar
Cay
günaydın
sabah
1 salatalık
2 ceviz
1 incecik beyaz peynir
ara
türk kahvesi
Öğle
sulu köftenin sadece 2 adet köftesi
1 kase cacık
1 adet şeftali
Ara
1 dilim peynir
1 küçük salatalık
Akşam
4 yk taze fasulye yemeği
1 kase cacık
2,5 lt su
30 dk spor yürüyüşOnDeryaa
Aspir yağını hiç sevmedim yaa etkisi olduğunu da düşünmüyorum açıkcası öylece duruyo. Yoğurt kürü yatmadan yapayım bu hafta iyi hatırlattın sağol
Önceki gün akşam yemeği de yememiştim hastanede koşturunca çok acıktım. 2 simit bile yerdim de yarımla kurtardım.
Evden çıkmadan 15 dk mekik ve göbek hareketleri yaptım. Şimdi çocukları yüzmeye getirdim. Eve dönünce tam gaz temizlik... akşama da yürüyüş yarın gelsin elticiğim bakalım bi senedir görmüyorlar beni. Bakalım ne tepki alcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?