Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar bugün Menüsü
Sabah: 1 fincan sütlü Türk kahvesi
Ara: 1 armut , 1 avuçdan biraz az kavrulmamış badem
Öğle: 1 kepçe çorba,biraz tavuk,1 dilim ekmek
Ara:1 küçük yerli muz
Akşam:1 kepçe çorba,5 yk taze fasülye,1.5 dilim ekmek
Bugünde 60 dk spor var OnDeryaa cım

Valla pratik diye yeniyor simit ama hiç masum değill
evet. Aynen pratik diye yeniliyir. Ben de ekmek hakkimla donusumlu kullaniyorum iste. Ama eskisi kadar duskun degilim...

Bu arada bugun saliymis ya.. ben yarin tarti gunu saniyordum. Regliye ragmen hallederim heralde 3 gune...

[QU OTE=" Kkli_kadin, post: 52211022, member: 307642"]Ameliyatlardan Çelik korselere alışkınım zaten hiç bunalmam normal zamanlarda da normal korse takıyorum zaten ama bendekilerden memnun değilim pek yamuna korse almak istiyorum artık[/QUOTE]
Canim Yamuna korse değilde geçen bir camasi4sida koRse denedim dehşet 200lira Amerikan urunuymus

Menü
sabah 1 slm ekmekle tost 1 bardak süt ve Yulaf Ezmesi
Öğlen mercimek çorbası Sebzeli tavuk sotE
Ara 1 şeftali
Aksam tavuk Biraz fırında patates yoğurt
Spor 2 saat

Menü çok güzel akşam hem çorba hem ekmek karbonhidrat ama çok değil ikisi de spor da var daha ne olsun :))

Canim Yamuna korse değilde geçen bir camasi4sida koRse denedim dehşet 200lira Amerikan urunuymus[/QUOTE]

Nasıl bişey ki adı sanı var mı bi inceleyeyim bakayım.
Gunaydin bayanlar yoksa siz hala uyuyormusunuz ben sabah yuruyusumu yaptim geldim bile ev toparliyorum simdi
Yeni atom karıncamızı ilan ediyorum.

Maşallah canım ne ara kalktın ki. Ben 8'de kalktım hemen tartıldım. Aç karna ilacımı içip tekrar yatağa girdim. Çocuklar uyanana kadar. Bide bugün misafir var gündüz ayrı gece ayrı misafir. Oyy oyy ben nedem

Menü çok güzel akşam hem çorba hem ekmek karbonhidrat ama çok değil ikisi de spor da var daha ne olsun :))

Canim Yamuna korse değilde geçen bir camasi4sida koRse denedim dehşet 200lira Amerikan urunuymus

Nasıl bişey ki adı sanı var mı bi inceleyeyim bakayım.

Yeni atom karıncamızı ilan ediyorum.

Maşallah canım ne ara kalktın ki. Ben 8'de kalktım hemen tartıldım. Aç karna ilacımı içip tekrar yatağa girdim. Çocuklar uyanana kadar. Bide bugün misafir var gündüz ayrı gece ayrı misafir. Oyy oyy ben nedem[/QUOTE]
Valla hayatım işte diyetisyenin verdiği diyet listesi böyle. Dedi ki dediklerimden çok kısarsanız özellikle ara öğünleri atlar yemezseniz kilo iyi çok yavaş verirsiniz ve yağdan kayıp az olur. Normalde listede toplamda 6 dilim ekmek var da ben işte yine de vicdan yapıyorum 3 falan yiyorum :)

Valla hayatım işte diyetisyenin verdiği diyet listesi böyle. Dedi ki dediklerimden çok kısarsanız özellikle ara öğünleri atlar yemezseniz kilo iyi çok yavaş verirsiniz ve yağdan kayıp az olur. Normalde listede toplamda 6 dilim ekmek var da ben işte yine de vicdan yapıyorum 3 falan yiyorum :)[/QUOTE]
benim de 5 dilim ekmek var bende yersem sadece sabahları yiyorum bir dilim o kadar beş dilim duyunca ürktüm açıkçası

sporların çok güzel menünde öyle

Evet günü kapattım 3 salatalık yedim

Gayet güzel cnm

Güzel menü cnm

Akşam hem çorba hem ekmek fazla gibi geldi ama sporda var eritmişsindir :)

evet. Aynen pratik diye yeniliyir. Ben de ekmek hakkimla donusumlu kullaniyorum iste. Ama eskisi kadar duskun degilim...

Bu arada bugun saliymis ya.. ben yarin tarti gunu saniyordum. Regliye ragmen hallederim heralde 3 gune...

Bende dün şaşırdım yarın artı çıkarım deyince :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…