kızlar sorum olucak bu hafta yeni olduğum için beni mazur görün bilmiyorum
verdiğim boncuları toplayıp kime bildiricem ve ne zaman ?
teşekkürler
canım sen boncuklamanı yap ama yaparken az önceki yazıdada belirttiğim gibi günü tekrar ederek (samanyolu pazar boncukları...mesela)boncukla ben alıp tabloya ekleyeceğim.
merhaba kızlar herkese iyi haftalar diliyorum,
vafersciğim geçmiş sayfalara baktım eğer göözümden kaçmamışsa sanırım sende benim gibi pazar girmemişsin...şimdi ben sana pazar ne yaptım anlatim ama oof of nereden başlasam bilemedim ki şimdi...utanarak söylüyorum kötüydü
-kahvaltıyı her zamanki gibi geç ayptım ve pazar kahvaltım çoştum tabi melemen,yumurta,patates hepsinden biraz biraz yaptım kepek ekmekle yedim. sonra biraz tadilat işlerine girişmem lazımdı yürüyüş olsun diye dolmuşla değil tempolu yürüyerek gittim nalbura alışverişden sonrada yine yürüyerek geldim. yarım saatten fazla yürümüşümdür.
-2saat kadar sonra canımın bir haftadır vazgeçmeden çektiği browniden aldım yedim, browni ağır olduğu için sonraki ana öğünümüde ara öğün gibi hafif geçirmeye çalıştım. -
-ikinci ana öğün sahabhtan kalan yağsız melemenimden kalan yarım tabağı yedim.
-son ara öğünde yarım çay bardağı karışık yeşil mercimek,bulgur pirinç haşladım baharatla yedim.
dün böyle karmakarışık acayip bişi oldu analar aralar birbirine karıştı. ayrıca suyumu fazla fazla içtim 3lt bile olmuştur ama sporu akşama yapim dedim ama halim kalmamıştı çünkü en az 4saat boya tavankenarlarındaki kartonpierleri boyadım ve o küçük merdivene çıkıp inmekten ve sürekli fırça sürmekten yorgun düştüm. sabah kaltığımda baldırlarım öyle acıyorduki anlatamam o kadar spora gittim böyle acımamıştı...
eee sen anlat vaferscim sen neler yaptım nasıl geçti pazarın?
iyi akşamlar daha doğrusu iyi geceler kızlar,
ancak girebildim ama sanırsam eşim vafers bu günde girememiş, geldiğinde işi birikmiş olacak:)
neler yedim paylaşayım unutmadan.
kahvaltı; 1dilim kepek ekmek 1 yumurta peynir zeytin,
arada 2 susamlı çubuk
öğlen;nohut ve az pilav ayran
arada;bir arkadaşın doğum günü ve yarım dilim yaşpasta
ara ağır oldu diye akşamım hafif; iki kaşık pilav,3kaşık kurufasülye
arada kase tarhana
yine spor yapamadım çünkü bacaklarım çok acıyordu ve bir önceki günün yorgunluğu vardı akşam eve saat 5gibi geldim ama yine ben manyağı boş duramadım ve şu an saat onbir yemek yemek dışında popomu yere koyamadım,merdiven inip çıkmaktan bacak kaslarım ve sağ kol kasım bayağı çalıştı... dünki yaptığım boya çok güzel oldu diğer yerlerede yaptım.
ayrıca 3litre kadarda su içtim...
hemen yazıyorum iki günümü canım evet yine cozutma var hafif önce boncuklarımı verim sana dört boncuk tatlım yemişsin ama hareket yapmışsın sadece kaçamak browniden kesiom bi boncuk hayırlı olsun
gelelim bana pazar güzeldi benim için erkenden 7;30da kalktım kepek ekmek kızarmış bir dilim 2 zeytin KKpeynir 2 ceviz bir bardak açy içip hazırlanıp yollara düştüm
öğlende geldiğimde tavuk yemeğiyle haşlanmış patates yedim ekmeksiz sonra evdekiler börek yapmış kaçayım dedim vurdum yollara kendimi 20 dk yürüdüm
geldiğimde elma çayı içtim ve bol su
sonra misafirler geldi onlara börek kuru pasta bulgur pilavı ikram ettik ben yeni yediğim için yemedim arada bir elma yedim çay maşallah onlarda 9da gidince benim akşam yemeği sarktı briaz ama yinede yedim iki kaşık bulgur pilavı yoğurt yedim 2 litre suyumuda içtim sabaha kadar wc yatak
sonra dün yani pazartesi güne 1 dilim kepek ekmek 5 zeytin 1KK peynir domates çayla başladım
yine işimiz vardı yolalra vurduk kendimizi soğukta yürüyüş oldu baya don dona 20dk dır ama anca sonra arada 1 kahve içtim 1 de şu minik brownilerden ikram ettiler bi tane yedim kahvenin yanında
sonra artık 3 gibi 1 simit yedim çayla
akşam eve gelince bakla yedim yarım simitle sonra da ne yalan sölim 1 tane baklava yedim ev baklavı almış teyzem ama hasta olcam ya cuma günü onun için bu hiçbişey bence yinede süperim kendimi tuttum yemedim 2 litre suyumu gene içtim sonrada bugün oldu akşamda bugünkü menüm bitince yazarım yani kıl payı atlattım kendimi bozmadan şu 2 günü
bende vercem boncuklanmışın amaağır bi menü olmuş canım su analar ana olmuş yani aralarda kaçamak var yani spor yok o pastaya spor lazımdı
aynen katılıyorum rejim menüsü değil yani bide sanırsam beyaz pilav o yediğinnnnnn
merhaba kızlar,
bir ricam olacak. vafers henüz gelmediği için boncuk panosunu ben yapacağım bu hafta. işler son ana kalmasın diye şimdiden kendi elimde birşey hazırladım günlük işlerim içine diye. ama yaparken bayağı zorlandım. pazar gününden başladım boncuklamaya, menü yani boncuk hangi güne ait anlamakta zorlandım. menü boncuklarken mesela haticenin pazar günü diye özellikle belirtilirse boncuk yapan ben yada başkası için büyük kolaylık olur.[/SIZE]
kızlar tabloya bir bakın eğer yanlış varsa şimdiden söyleyin hemen düzelteyim...| pazar |pazartesi | salı | çarşamba | perşembe
samanyolu | 2 | 5 | | |
lifegoeson |3 | 5 | | |
cacansu | 3 | 2| | |
pakize85 | 5 | 5 | | |
esraersoy| 5 | 3 | | |
hatice | 4 | 5 | | |
pinup | 4 | 5 | 3 | |
tgull | 2:78: | 4 | | |
vafers | 4 | 4 | | |
bu arada tablo yapmayı zorda olsa becerdim
canım pazartesiyi hatice yorumladı zaten o da 2boncuk verdi.spor yapamadım çünkü 5deen gece 11e kadar boya yaptım. boya ile uğraştığım için yemek yapmaya zaman olmadı komşumda yedim akşamı tabi ancak poryiyonu azalttım ama ben yaptığımda pilav makarna türü yemiyorum akşamları pirinçin ancak haşlamasını yiyorum. dediğin gibi diyet bir menü olamadı...ama Alla a şükür bitti evin işi bu akşam spora gideceğim evdede gayet diyet yiyeceğim su iyi gidiyor zaten şimdiden 2litre oldu akşama 3rahat olur.düzene gireceğim yine:) 5lik menü sunacağım sana akşama
merhaba Ali-ye cim kusuruma bakma,sabahtan çok kötüydüm,bir de yarın misafirim var,alışveriş,hazırlık derken akşam oldu,Daha iyiyim şimdi...
DÜNKÜ mENÜN fena değil bence 4veriyorum sana
BUGÜNKÜ MENÜN çok güzel spor yapabildin mi ve suyunu tamamladın mı bilemiyorum ama...Benim arkadaşım dikkatlidir bu konuda diyorum...Bunlar da tamamsaboncuk veriyorum sana....
merhaba kızlar,
bir ricam olacak. vafers henüz gelmediği için boncuk panosunu ben yapacağım bu hafta. işler son ana kalmasın diye şimdiden kendi elimde birşey hazırladım günlük işlerim içine diye. ama yaparken bayağı zorlandım. pazar gününden başladım boncuklamaya, menü yani boncuk hangi güne ait anlamakta zorlandım. menü boncuklarken mesela haticenin pazar günü diye özellikle belirtilirse boncuk yapan ben yada başkası için büyük kolaylık olur.[/SIZE]
kızlar tabloya bir bakın eğer yanlış varsa şimdiden söyleyin hemen düzelteyim...| pazar |pazartesi | salı | çarşamba | perşembe
samanyolu | 2 | 5 | | |
lifegoeson |3 | 5 | | |
cacansu | 3 | 2| | |
pakize85 | 5 | 5 | | |
esraersoy| 3 | | | |
hatice | 4 | 5 | | |
pinup | 4 | 5 | 3 | |
tgull | 2:78: | | | |
aliye | 4 | 5 | | |
bu arada tablo yapmayı zorda olsa becerdim
çok özür dilerim canıım hemen ekledim...canım benı unutmussunuzpazar ve pazartesi boncuklarım pazar 4 pazartesi 5 boncugum var
bugün güne çok güzel başladım kalkar kalmaz tartıldım 52.5 olmuşumBu hafta takıma çok katkım olacak sanırım :)) bugün yumurta günümdü sabah omlet yaptım. arada acıkmadığım için bişey yiyemedim şekersiz adaçayı içtim. daha yarım litre su içebildim 2ye tamamlarım umarım :) bundan sonraki program öğle yemeğinde yumurtayı normal yiyeceğim kayısı kıvamında. arada yine yeşil çay falan içerim çok yumurta midemi bulandırır. akşam da yumurtayı suda haşlayıp yoğurtla yemeyi planlıyorum. yürüyüş ve karın hareketleri yapacağım. şimdiden buraya yazayım ki aklımda kalsın planlar :) Hep sizin sayenizde oluyo buu yoksa kesinlikle kaçamak yapardım ben
canım sen boncuklamanı yap ama yaparken az önceki yazıdada belirttiğim gibi günü tekrar ederek (samanyolu pazar boncukları...mesela)boncukla ben alıp tabloya ekleyeceğim.
bugün güne çok güzel başladım kalkar kalmaz tartıldım 52.5 olmuşumBu hafta takıma çok katkım olacak sanırım :)) bugün yumurta günümdü sabah omlet yaptım. arada acıkmadığım için bişey yiyemedim şekersiz adaçayı içtim. daha yarım litre su içebildim 2ye tamamlarım umarım :) bundan sonraki program öğle yemeğinde yumurtayı normal yiyeceğim kayısı kıvamında. arada yine yeşil çay falan içerim çok yumurta midemi bulandırır. akşam da yumurtayı suda haşlayıp yoğurtla yemeyi planlıyorum. yürüyüş ve karın hareketleri yapacağım. şimdiden buraya yazayım ki aklımda kalsın planlar :) Hep sizin sayenizde oluyo buu yoksa kesinlikle kaçamak yapardım ben
çok özür dilerim canıım hemen ekledim...
canım sana bişey sorucam şok diyet mi yapıyorsun ?
Evet bugün ki menüm
sabah 9 da 1kızarmış çavdar ekmek 6zeytin bir ince dilim salam haşlanmış bir yumurta (beyazı sarısı=65kl beyazı=15kl) çok az peynir çay
Ara 11de 3 kayısı 5fındık
Öğle 1buçukta salata
Ara 3buçukta 1portakal
Akşam 2yemek kaşığı pilav bir tabak kuru fasilye bir kase yoğurt
Akşam 1nane limon içerim çünki boğazım çok ağrıyor
NOT=ben tabaklarımi küçük kullanıyorum ve yemeği tabağa koyup getiriyorum tencereyi mutfakta bırakıyorum böylece az yemiş oluyorum
2litre suya tamamlarim bugün
Kaçamak yok
100 mekik 10dk egzersiz
Pilav kurufasulye falan pek olmamış ama yine de az yedim diyosun o yüzden salı gününe 5 boncuk
elim biraz boldur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?