Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar sorum olucak bu hafta yeni olduğum için beni mazur görün bilmiyorum

verdiğim boncuları toplayıp kime bildiricem ve ne zaman ?

teşekkürler

canım sen boncuklamanı yap ama yaparken az önceki yazıdada belirttiğim gibi günü tekrar ederek (samanyolu pazar boncukları...mesela)boncukla ben alıp tabloya ekleyeceğim.

hemen yazıyorum iki günümü canım evet yine cozutma var hafif önce boncuklarımı verim sana dört boncuk tatlım yemişsin ama hareket yapmışsın sadece kaçamak browniden kesiom bi boncuk hayırlı olsun
gelelim bana pazar güzeldi benim için erkenden 7;30da kalktım kepek ekmek kızarmış bir dilim 2 zeytin KKpeynir 2 ceviz bir bardak açy içip hazırlanıp yollara düştüm
öğlende geldiğimde tavuk yemeğiyle haşlanmış patates yedim ekmeksiz sonra evdekiler börek yapmış kaçayım dedim vurdum yollara kendimi 20 dk yürüdüm
geldiğimde elma çayı içtim ve bol su
sonra misafirler geldi onlara börek kuru pasta bulgur pilavı ikram ettik ben yeni yediğim için yemedim arada bir elma yedim çay maşallah onlarda 9da gidince benim akşam yemeği sarktı briaz ama yinede yedim iki kaşık bulgur pilavı yoğurt yedim 2 litre suyumuda içtim sabaha kadar wc yatak
sonra dün yani pazartesi güne 1 dilim kepek ekmek 5 zeytin 1KK peynir domates çayla başladım
yine işimiz vardı yolalra vurduk kendimizi soğukta yürüyüş oldu baya don dona 20dk dır ama anca sonra arada 1 kahve içtim 1 de şu minik brownilerden ikram ettiler bi tane yedim kahvenin yanında
sonra artık 3 gibi 1 simit yedim çayla
akşam eve gelince bakla yedim yarım simitle sonra da ne yalan sölim 1 tane baklava yedim ev baklavı almış teyzem ama hasta olcam ya cuma günü onun için bu hiçbişey bence yinede süperim kendimi tuttum yemedim 2 litre suyumu gene içtim sonrada bugün oldu akşamda bugünkü menüm bitince yazarım yani kıl payı atlattım kendimi bozmadan şu 2 günü

bende vercem boncuklanmışın ama ağır bi menü olmuş canım su analar ana olmuş yani aralarda kaçamak var yani spor yok o pastaya spor lazımdı
aynen katılıyorum rejim menüsü değil yani bide sanırsam beyaz pilav o yediğinnnnnn

biliyordum vaferscim geleceğini biliyordum hoşgeldin....
benim pazartesi gününü hatice sen yoksun eksik kalmasın diye boncukladı.ama pazarı yapmamıştı. şimdi olduu...
senin günlerini yorumluyorum.
pazar günü ana öğünler güzelara yok mu sanki spor var kaçamak yok su var 4boncuuk...
pazartesi analar aralar karışmış ama napalım hayat her zaman düzenli gitmiyor. ana ve aralara susporkaçamağı kestiim...4boncuklusuun...hatice senin boncuk işini bana verdin başladım bende. ben bu hafta yapim haftayada sen yaparsın olur mu

canım pazartesiyi hatice yorumladı zaten o da 2boncuk verdi.spor yapamadım çünkü 5deen gece 11e kadar boya yaptım. boya ile uğraştığım için yemek yapmaya zaman olmadı komşumda yedim akşamı tabi ancak poryiyonu azalttım ama ben yaptığımda pilav makarna türü yemiyorum akşamları pirinçin ancak haşlamasını yiyorum. dediğin gibi diyet bir menü olamadı...ama Alla a şükür bitti evin işi bu akşam spora gideceğim evdede gayet diyet yiyeceğim su iyi gidiyor zaten şimdiden 2litre oldu akşama 3rahat olur.düzene gireceğim yine:) 5lik menü sunacağım sana akşama

işte düzelttim. lütfen herkes kendini kontrol etsin doğru mu

gelmemmi hayatım kısa bi ara diyelim
ya evde olmayınca düzenin kayıyo tabi nekadar olsa cozutuosun ama bende bugün hemen dümeni çevirip toparlıcam olayı bende su içmeye başlim kahvaltı yaptım anca geldik eve evi toparla çamaşırlar falan şimdi biyandan yemek pişio işte napalım idare edicez:44:
hasatada olcam böyleee herşeye saldırasım var tutuyorum kendimi hemen kaçıyorum ama off offf bi hasata olsam bu sıkıntıda geçicek hasta olana kadar iştahım sonra canım bişey istemio ama mesele cumaya kadar dayanmak bakalım ben kilo verebilcemmi yaa çünkü vüzut su tutuo ya ödem yapıo inşallah veririim bide kabızda oldum başka tuvalati yabancılar benimki geldim hemen tanıdı yani evi

canım benı unutmussunuz pazar ve pazartesi boncuklarım pazar 4 pazartesi 5 boncugum var

canım benı unutmussunuz pazar ve pazartesi boncuklarım pazar 4 pazartesi 5 boncugum var
çok özür dilerim canıım hemen ekledim...

bugün güne çok güzel başladım kalkar kalmaz tartıldım 52.5 olmuşum Bu hafta takıma çok katkım olacak sanırım :)) bugün yumurta günümdü sabah omlet yaptım. arada acıkmadığım için bişey yiyemedim şekersiz adaçayı içtim. daha yarım litre su içebildim 2ye tamamlarım umarım :) bundan sonraki program öğle yemeğinde yumurtayı normal yiyeceğim kayısı kıvamında. arada yine yeşil çay falan içerim çok yumurta midemi bulandırır. akşam da yumurtayı suda haşlayıp yoğurtla yemeyi planlıyorum. yürüyüş ve karın hareketleri yapacağım. şimdiden buraya yazayım ki aklımda kalsın planlar :) Hep sizin sayenizde oluyo buu yoksa kesinlikle kaçamak yapardım ben

Canım bugün için sana 4tane boncuk çünki ara yapmamışsin aç olmasan bile arayı bulamaman lazım bir bardak süt bile yeter mesela

canım sen boncuklamanı yap ama yaparken az önceki yazıdada belirttiğim gibi günü tekrar ederek (samanyolu pazar boncukları...mesela)boncukla ben alıp tabloya ekleyeceğim.

Ok canım teşekkürler ellerine sağlık tablo güzle olmuş

canım sana bişey sorucam şok diyet mi yapıyorsun ?

bende menümü yazayım
sabah kfleks
araortakal
ögle:manntar tavuk sote azıcıkta makarna 3kasık falan
ara1avuç badem şekerihep kızımın yuzunden aldırdı onu yemedı kac gundur gozum vardı bıtırdım rahatladım
akşam yemeyım zetın yaglı kereviz salata
ara olarakta meyve ve sut ıcıyorum bugun suyumu 2ye tamamladım 3olur aksama kadar
spor kesın yaıcamen az 3tur koşucam gorusmek üzere yemek yapmaya kacıyorum kızım gelır okuldan bırazdan

Evet bugün ki menüm
sabah 9 da 1kızarmış çavdar ekmek 6zeytin bir ince dilim salam haşlanmış bir yumurta (beyazı sarısı=65kl beyazı=15kl) çok az peynir çay
Ara 11de 3 kayısı 5fındık
Öğle 1buçukta salata
Ara 3buçukta 1portakal
Akşam 2yemek kaşığı pilav bir tabak kuru fasilye bir kase yoğurt
Akşam 1nane limon içerim çünki boğazım çok ağrıyor
NOT=ben tabaklarımi küçük kullanıyorum ve yemeği tabağa koyup getiriyorum tencereyi mutfakta bırakıyorum böylece az yemiş oluyorum
2litre suya tamamlarim bugün
Kaçamak yok
100 mekik 10dk egzersiz

Pilav kurufasulye falan pek olmamış ama yine de az yedim diyosun o yüzden salı gününe 5 boncuk

elim biraz boldur

Pakizeee bugnkü menüm

Sabah

1 fincan kahve

Ara

1 kesme şeker

Öğlen

1.5 kase yoğurt

Akşam

Göbek salata
2 tana tavuk pirzola

Su 2litre
spor 100 mekik

Pilav kurufasulye falan pek olmamış ama yine de az yedim diyosun o yüzden salı gününe 5 boncuk

elim biraz boldur

Sağol ama eşim onları istiyordu uzun zamandır bende ama dengeli olsun diye öğle sadece salata yedim ve sadece 1dilim ekmek yedim gün boyunca ayrıca ben pilava tereyağ kullanmam ve yemekleri çok az yağ ile pişiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…