Nette çalmıştım büyük olanlar boya göreymiş benim boyuna 65cm oluyor zayıflayana kadar kullanmaya niyetim var birde patlıyor mu bu toplar bir şey daha var plates bandı onu da mi alsam acaba
tgull yanlışın var canım pinupa ben hiç o kadar boncuk vermedim tekrar bi bakaayım tablo çok güzel eeline sağlık
kızlar size bi haberim var ben kaptanlığımı devretmek istiyorum aslında keyifle yapıyordum ama haftada 2 gün çalışıyordum artık 3 gün çalışcam bu 3 güne cuma da dahil iş yerimde internet var ama giremem çünkü benim işim masa başında değil seanslar genelde dolu oluyor bu işi hakkıyla yaapamayacağım hepimizi motive edecek gönüllü bir kaptan seçelim
pinup
sabah
yoğurtla çikolatalı müsli
öğle
bir tabak kuru fasulye pilav ve turşu
ara
kaymaklı ekmek kadayıfı
akşam
annemde kurufasulye yapmış 1 tabak yedim 1 top eekmek salata
ara
2 küçük dilim kabak tatlısı
2lt su
40 dk pilates
selam tgulum:82: bugünkü menüm buyrun:26:
sabah kahvaltıda kızarmış iki dilim peynirli ekmek fırında:26: 5 zeytin bir bardak çay
arada hünnap diye bir dağ meyvesi yedim iğdeye benziyor ve bir elma:89:
öğlen de alabalık bir bardak meyve suyu (vişne)
arada yine bir tabak hünna birazda nohut yeşil çay
akşam bir tabak kabak yemeği iki kaşık yoğurt bir dilim küçük kızarmış ekmek
ve 3 tane tatlı kabak
2 litre su spor yine 20dk yürüyüş soğukta dondum gene
bantlar daha çok kol göğüs falan çalıştırmak için sen bilirisn :)
evet ya 5 boncuğu hiç bir arada görmedim :)
bide haticenin salısı boş ama ben yorumladım canım ya
olmazzz kaptann sensinn şu an derleyip toplayan bu işi en iyi yapanda sensinn
canım su spor ve ana öğünler içinboncuk
ama ara öğünler kaçamaktan oluşuyor
tgull yanlışın var canım pinupa ben hiç o kadar boncuk vermedim tekrar bi bakaayım tablo çok güzel eeline sağlık
Pakizeee bugnkü menüm
Sabah
1 fincan kahve
Ara
1 kesme şeker
Öğlen
1.5 kase yoğurt
Akşam
Göbek salata
2 tana tavuk pirzola
Su 2litre
spor 100 mekik
canım Çarşamba menün çok zayıf böyle vücudunun direnci düşecekakşam yemeğin ve sporun için sadece boncuk dikkat et kendine
bende menümü yazayım
sabah kfleks
araortakal
ögle:manntar tavuk sote azıcıkta makarna 3kasık falan
ara1avuç badem şekerihep kızımın yuzunden aldırdı onu yemedı kac gundur gozum vardı bıtırdım rahatladım
akşam yemeyım zetın yaglı kereviz salata
ara olarakta meyve ve sut ıcıyorum bugun suyumu 2ye tamamladım 3olur aksama kadar
spor kesın yaıcamen az 3tur koşucamgorusmek üzere yemek yapmaya kacıyorum kızım gelır okuldan bırazdan
pinup ve hatice yanlışı söyleyin düzeltim. ayrıca kızlar daha öncede söyledim ve tekrar ediyorum lüften boncuklarken günüde belirtin tekrardan hangi günün menüsünü yorumladığını belirtin. yoksa gerçekten çok karışık geliyor bana lütfen dikkat edin buna, ufak bir ayrıntı ama boncuk hesaplayana büyük kolaylık sağlayacak. evet nerde kaldıık eksik salılar tamamlayalım lütfeen...| pazar |pazartesi | salı | çarşamba | perşembe
samanyolu | 2 | 5| | |
lifegoeson |3 | 5| 4 | |
cacansu | 3 | 2| 2 | |
pakize85 | 5| 5 | | |
esraersoy| 5 | 3 | 5| |
hatice | 4 | 5| 3 | |
pinup | 4 | 5| 3 | |
tgull | 2:78: | 4 | | |
vafers |4 |4 |5||
aliye |4 |5| | |
canım Çarşamba menün çok zayıf böyle vücudunun direnci düşecekakşam yemeğin ve sporun için sadece boncuk dikkat et kendine
çarşamba mı salı mı?anlamadım
İyi akşamlar arkadaşlar,bugün misafirim vardı,çok yoruldum,hastalığım da iyice arttı bu akşam,göğsüm çok ağrıyor,yarın doktora gidicem,geçmeyecek yoksa...
MENÜME GELİNCE
SABAH 1 yumurta,1 bardak kefir,1 elma
ÖĞLEN 1 Simit,peynir
ARA sütlü tatlı
AKŞAM balık,salata
ARA sütlü tatlı
45 dk yürüdüm,2 litre su içtim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?