Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

tgull yanlışın var canım pinupa ben hiç o kadar boncuk vermedim tekrar bi bakaayım tablo çok güzel eeline sağlık

kızlar size bi haberim var ben kaptanlığımı devretmek istiyorum aslında keyifle yapıyordum ama haftada 2 gün çalışıyordum artık 3 gün çalışcam bu 3 güne cuma da dahil iş yerimde internet var ama giremem çünkü benim işim masa başında değil seanslar genelde dolu oluyor bu işi hakkıyla yaapamayacağım hepimizi motive edecek gönüllü bir kaptan seçelim

pinup
sabah
yoğurtla çikolatalı müsli
öğle
bir tabak kuru fasulye pilav ve turşu
ara
kaymaklı ekmek kadayıfı
akşam
annemde kurufasulye yapmış 1 tabak yedim 1 top eekmek salata
ara
2 küçük dilim kabak tatlısı

2lt su
40 dk pilates

selam tgulum:82: bugünkü menüm buyrun:26:
sabah kahvaltıda kızarmış iki dilim peynirli ekmek fırında:26: 5 zeytin bir bardak çay
arada hünnap diye bir dağ meyvesi yedim iğdeye benziyor ve bir elma:89:
öğlen de alabalık bir bardak meyve suyu (vişne)
arada yine bir tabak hünna birazda nohut yeşil çay
akşam bir tabak kabak yemeği iki kaşık yoğurt bir dilim küçük kızarmış ekmek
ve 3 tane tatlı kabak
2 litre su spor yine 20dk yürüyüş soğukta dondum gene

Nette çalmıştım büyük olanlar boya göreymiş benim boyuna 65cm oluyor zayıflayana kadar kullanmaya niyetim var birde patlıyor mu bu toplar bir şey daha var plates bandı onu da mi alsam acaba

bantlar daha çok kol göğüs falan çalıştırmak için sen bilirisn :)

tgull yanlışın var canım pinupa ben hiç o kadar boncuk vermedim tekrar bi bakaayım tablo çok güzel eeline sağlık

evet ya 5 boncuğu hiç bir arada görmedim :)

bide haticenin salısı boş ama ben yorumladım canım ya

olmazzz kaptann sensinn şu an derleyip toplayan bu işi en iyi yapanda sensinn

canım su spor ve ana öğünler için boncuk

ama ara öğünler kaçamaktan oluşuyor

merhaba vafers ortalıkta boncuk bırakmamışsın bakıyorum da süpersin yine. beş beşlik bir gün. salı günü 5 veriyorum daha doğrusu sen alıyorsun...
ben neler yaptım hemmen söyleyeyim;
kahvaltı; 1haşlama yumurta,2dilim kızarmış kepek ekmek
arada 1kuru kayısı
öğlen 2fırın köfte 3kaşık pilav
arada 1türk kahvesi
akşam şehriye çorbası ve az yeşil mercimekle yağsız pilaki bol bol maydonozlu
son ara 1elma haşladım 1litre kadar suda suyu içtiim tabi sıfır şeker,elmayıda yedim.
günlük içtiğim su 3litreyi de geçti kendime şaşıyorum günde 1bardak zor içen ben coştuum..
sporda iyiyidi bu gün ısınma çalışmalrından sonra 30 dakka aerobik sonra yarım saat hoca pilates çalıştırdı sonra bir daha ki seansa zaman var diye yarım saatte ben tek çalıştım 1saat süper oldu pilates ama yarın nasıl kalkarım bilemiyorum:)eveet bu günde böle geçti..

canım gerçekten karışık oluyor düzenlemekte zorlandım zaten onun için şimdiden hazırladım. yanlışlığı söyle düzeltim. o boş olan salı güne kaç boncuk vermiştin.

ay ne zormuş valla başım döndü bu gün ileri sayfa geri sayfa. yanlışlık nerde söyle hemmen düzelteyim. bu günüde eklim tabloya şimdi.

Pakizeee bugnkü menüm

Sabah

1 fincan kahve

Ara

1 kesme şeker

Öğlen

1.5 kase yoğurt

Akşam

Göbek salata
2 tana tavuk pirzola

Su 2litre
spor 100 mekik

canım Çarşamba menün çok zayıf böyle vücudunun direnci düşecek akşam yemeğin ve sporun için sadece boncuk dikkat et kendine

| pazar |pazartesi | salı | çarşamba | perşembe
samanyolu | 2 | 5 | | |
lifegoeson |3 | 5 | 4 | |
cacansu | 3 | 2 | 2 | |
pakize85 | 5 | 5 | | |
esraersoy| 3 | 3 | 5 | |
hatice | 4 | 5 | 3 | |
pinup | 4 | 5 | 3 | |
tgull | 2:78: | 4 | | |
vafers |4 |4 |5 ||
aliye |4 |5 | | |
pinup ve hatice yanlışı söyleyin düzeltim. ayrıca kızlar daha öncede söyledim ve tekrar ediyorum lüften boncuklarken günüde belirtin tekrardan hangi günün menüsünü yorumladığını belirtin. yoksa gerçekten çok karışık geliyor bana lütfen dikkat edin buna, ufak bir ayrıntı ama boncuk hesaplayana büyük kolaylık sağlayacak. evet nerde kaldıık eksik salılar tamamlayalım lütfeen...

İyi akşamlar arkadaşlar,bugün misafirim vardı,çok yoruldum,hastalığım da iyice arttı bu akşam,göğsüm çok ağrıyor,yarın doktora gidicem,geçmeyecek yoksa...
MENÜME GELİNCE
SABAH 1 yumurta,1 bardak kefir,1 elma
ÖĞLEN 1 Simit,peynir
ARA sütlü tatlı
AKŞAM balık,salata
ARA sütlü tatlı
45 dk yürüdüm,2 litre su içtim...

AFERİN benim arkadaşımaSana 5 veriyorum..Badem şekerini görmedim sanma....

Son düzenleme:

Pazar günü 5 boncuğum var benim

cok gecmiş olsun ihmal etme doktora gıt mutlaka salı günü için bendende sana 5cok güzell menün:13:

Son düzenleme:
salı günü menüm;

sabah muz

ara kahve sandvch

öğlen tavuk burger menü

akşam çaban kavrma çorba

ben sana sölim hatice bu menüye tek boncuk vermz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…