Sabah 8:00 1 kupa sütlü kahve
Saat 10:00 1 domates,1salatlık,4 zeytin,1 yumurta,1 kk peynir,2 dilim ekmek
Saat 12:00 1 ortaboy ekşi elma
Saat 17:00 1 İskender (pilavsız pilav)
İskender yiyince de günü kapattım bolca su içtim. Hatta bugün spora gitmeyecektim akşam kalktım spora da gittim.
20 dakika cardio yaptık 50 dakika da fitness ama hareketler beni ööööldürdüüüü. Toplam 70 dakika spor yaptım
Menünü çok beğendim tatlımgünaydın dünkü menüm
Sabah
1 dilim peynir
1 salatalık
2 yeşil biber
1 dilim tam buğday
ara
Türk kahvesi
Öğle
1 porsiyon bamya
1 kase cacık
1 dilim karpuz
Ara 16:30 gibi genelde
2 ceviz
1 salatalık
1 parça peynir
Akşam
2 bardak ayran
1 parça tavuk ızgara
Salata
4 Lt su
Spor
20 dk yürüyüş sabah
20 dk eliptik sabah
25 dk akşam eliptik
10 dk bacak egzersizleri akşam
toplam 75 dkOnDeryaa
Sabah: 10:30 yarım kupa Türk kahvesi
Ara: 12:45 Altınbaşak light pirinç patlağı 2 tane
Öğle: Yok
Ara: 14:00 bitki çayı
17:00 salatalık
Akşam: Yok
Aralar: bi tuzlu kurabiye. Kokteylin içindeki salatalıklardan 3 çubuk. Bi havuç çubuğu
23:00 bi kare baklava
24:00 sade neskafe
Bi avuç Antep fıstığı
01:30 Türk kahvesi minik parça çikolata
Soda.
Su: 3 litre
Spor: yarım saat
Bugün hiç açlık çekmedim. Bişey de yemedim pek ama. Düğünde de yemedim pasta içecek filan. Bi kurabiye tadına baktım. Zaten rezalet çıktı. Keyifsizdik. Eve geldik. Şuan halâ oturuyoruz balkonda. Tartışmalar bitti sohbet ediyoz.
Evet kızlar güzel bi hafta olsun inşallah
Lütfen menüler tam yazılsın ve pazartesi ve cuma mutlaka bildirim yapılsın
Sorumsuz üye istemiyorum
günaydın dünkü menüm
Sabah
1 dilim peynir
1 salatalık
2 yeşil biber
1 dilim tam buğday
ara
Türk kahvesi
Öğle
1 porsiyon bamya
1 kase cacık
1 dilim karpuz
Ara 16:30 gibi genelde
2 ceviz
1 salatalık
1 parça peynir
Akşam
2 bardak ayran
1 parça tavuk ızgara
Salata
4 Lt su
Spor
20 dk yürüyüş sabah
20 dk eliptik sabah
25 dk akşam eliptik
10 dk bacak egzersizleri akşam
toplam 75 dkOnDeryaa
Aynen ya. Vallahi normalde dün avm de o kadar gezince sporu elemiştim. Başka bişi yeme şansım olsa o arada yerdim baktım Yok İskender'i de yedim, takıma karşı sorumluluğum var dedik kalktım o saatte spora gittim :) amanıııın öldürdü beni spor hocam İskender duyunca :)Sporla yakmışsın iskenderi :)
Aynen ya. Vallahi normalde dün avm de o kadar gezince sporu elemiştim. Başka bişi yeme şansım olsa o arada yerdim baktım Yok İskender'i de yedim, takıma karşı sorumluluğum var dedik kalktım o saatte spora gittim :) amanıııın öldürdü beni spor hocam İskender duyunca :)
Şimdi kızımla kek yapıcaz iki dilim eve bırakacam konu komşuya dağıtıcam napıyım kızımı kırmayım diye :) bi dilim babasına bi dilim kendine kalsın yeter
Ya aslında bi kal tarif buldum da şimdi dün İskender yedim ya bu hafta ıvır zıvır tarzı şey hiç yapmayım diyorum bide evde o baktığım tariflere göre eksik malzeme var. Ama dediğin gibi çok güzel tarifler var ya Harika seyler buldum.Diyet keklerden deneyip sende yiyebilirsin cnm belki evdekilerde beğenir :)
Ya aslında bi kal tarif buldum da şimdi dün İskender yedim ya bu hafta ıvır zıvır tarzı şey hiç yapmayım diyorum bide evde o baktığım tariflere göre eksik malzeme var. Ama dediğin gibi çok güzel tarifler var ya Harika seyler buldum.
@Kkli_kadin dün seni etiketlemeyi unutmuşum 70 dk spor var
Ne oldu düğünde ya ne rezaleti çıktı
Ama bu tarifleri de mutlaka denicem bide hırma topları falan yapıyorlar onu da denicemHe tmm o zaman cnm :) sen bildiğin gibi yap
Ama bu tarifleri de mutlaka denicem bide hırma topları falan yapıyorlar onu da denicem
tşk ederim cnmMenünü çok beğendim tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?