Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sporla yakmışsın iskenderi :)

Menünü çok beğendim tatlım

Aynen genel olarak bişey yememişsin cnm
Hayırdır ne rezaleti çıktı

Her zaman ki gibi harika :)

Sporla yakmışsın iskenderi :)
Aynen ya. Vallahi normalde dün avm de o kadar gezince sporu elemiştim. Başka bişi yeme şansım olsa o arada yerdim baktım Yok İskender'i de yedim, takıma karşı sorumluluğum var dedik kalktım o saatte spora gittim :) amanıııın öldürdü beni spor hocam İskender duyunca :)

Hocan kesmiş cezanı en iyisini yapmışsın cnm kilo vermek için emek vermek gerekiyor cidden almak kolayda vermek zor

Şimdi kızımla kek yapıcaz iki dilim eve bırakacam konu komşuya dağıtıcam napıyım kızımı kırmayım diye :) bi dilim babasına bi dilim kendine kalsın yeter

Dünkü menüm,

Saat 08,00
3 dilim kuş parmağım büyüklüğünde güllaç börek
1,5 bardak süt

Saat 10,00
1 bardak biberiyeli kayısı çayı

Saat 13,00
1 patlıcan közlemesi içine 2 kaşık kadar kıyma ve 3 kaşık yoğurt karıştırıp yedim

Saat 19,30
1 bardak süt
4 yk chia tohumu
1 yk çikolata sosu ile yaptığım pudingin 3te 2sini yedim

3,5 litre su

10 dk eliptik bisiklet
30 dk yürüyüş
Toplam 40 dk OnDeryaa

Diyet Kekim Tarifi İçin Malzemeler
  • 1 yumurta
  • Yarım bardak süt
  • 2 yemek kaşığı pekmez
  • 2 yemek kaşığı tam buğday unu
  • 3 yemek kaşığı yulaf kepeği
  • 1 tatlı kaşığı chia tohumu
  • Bir kabartma tozu
  • Kuru meyve
Diyet Kekim Tarifi Yapılışı
Yumurta ile pekmezi karıştırıyoruz, çırpıyoruz. Sonra kalan malzemeleri karıştırıyoruz ve küçük bir tepsiye döküyoruz. 200 derecede pişiriyoruz.

Bak mesela bunu yapabilirsin Vasfiyeteyzeniz

Diyet keklerden deneyip sende yiyebilirsin cnm belki evdekilerde beğenir :)
Ya aslında bi kal tarif buldum da şimdi dün İskender yedim ya bu hafta ıvır zıvır tarzı şey hiç yapmayım diyorum bide evde o baktığım tariflere göre eksik malzeme var. Ama dediğin gibi çok güzel tarifler var ya Harika seyler buldum.
@Kkli_kadin dün seni etiketlemeyi unutmuşum 70 dk spor var
Ne oldu düğünde ya ne rezaleti çıktı

Malzemeler:
  • 3 adet İri Yumurta
  • 1,5 su bardağı Fındık İçi
  • 1 su bardağı Ceviz İçi
  • 1,5 çay bardağı Süt Ya Da Kefir
  • 2 yemek kaşığı Pekmez
  • 1 yemek kaşığı Portakal Kabuğu Rendesi
  • 8-10 adet Kuru Hurma
  • 1 avuç Kuru Üzüm
  • 1 paket Kabartma Tozu
  • 1 paket Vanilya
  • 1 çay kaışığı Tarçın
  • Tepsiyi Yağlamak İçin 1 Tatlı Kaşığı Sıvı Yağ
Hazırlanışı:
1- Ceviz ve fındığı rondoda toz hale getirin. (1/2 su bardağı fındığı ayırın, daha irice çekin)

2- Bir kasede yumurtaları mikserle 3-4 dakika çırpın. İçine süt ve pekmez ekleyin. Kabartma tozu, vanilya ve tarçını da ekleyin. Çektiğiniz fındık, ceviz parçalarını ekleyin. Portakal kabuğu rendesi ekleyin. Hurmaları küçük küçük doğrayın, kuru üzümleri doğrayın hepsini hamurun içine ekleyip kaşıkla karıştırın.

3- Bir fırça yardımıyla tepsinizi yağlayın. Hamurunuza uygun tepsi kullanın. Üzerine hamuru dökün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirin. Kürdan testi yaptığınızda kürdan temiz çıkmışsa kekiniz pişmiş demektir. Afiyet olsun.

Ya da bu Vasfiyeteyzeniz

He tmm o zaman cnm :) sen bildiğin gibi yap

İki sene önce dukan yaparken hergün bi tatlı bi aperatif vs.yapıp Yiyodum. Çok zevkli geçmişti 30 kg vermiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…