- 7 Ekim 2013
- 1.955
- 2.190
- 133
- 35
sporsuz malesef zor oluyor. Kilo veriyorsun ama vücut şekillenmiyor. Ben de bugün bi yere bakcam spor için 30 dk yaptıran yer var ya orası sıkılaşmak için evde de eliptik devam edeyim.Aynen ya. Vallahi normalde dün avm de o kadar gezince sporu elemiştim. Başka bişi yeme şansım olsa o arada yerdim baktım Yok İskender'i de yedim, takıma karşı sorumluluğum var dedik kalktım o saatte spora gittim :) amanıııın öldürdü beni spor hocam İskender duyunca :)
Benim en büyük problemim vücut şekilsizliği zaten. Baktığın zaman 168 boya 64 çok çirkin bi rakam değil ama iki sezeryan sonrası enkaza döndüm resmen ilk etapta hedefim karın ve göğüslersporsuz malesef zor oluyor. Kilo veriyorsun ama vücut şekillenmiyor. Ben de bugün bi yere bakcam spor için 30 dk yaptıran yer var ya orası sıkılaşmak için evde de eliptik devam edeyim.
oohh iyi yapmışsın spor şart yediğini yakmışsın.
evet aslında kilon ideale yakınBenim en büyük problemim vücut şekilsizliği zaten. Baktığın zaman 168 boya 64 çok çirkin bi rakam değil ama iki sezeryan sonrası enkaza döndüm resmen ilk etapta hedefim karın ve göğüsler
İki sene önce dukan yaparken hergün bi tatlı bi aperatif vs.yapıp Yiyodum. Çok zevkli geçmişti 30 kg vermiştim.
evet aslında kilon ideale yakın
sporla istediğin ölçülere kavuşursun
Ben de tekrar dukan yapmak istiyorum ama bi turlu baslayamiyorumİki sene önce dukan yaparken hergün bi tatlı bi aperatif vs.yapıp Yiyodum. Çok zevkli geçmişti 30 kg vermiştim.
Ayyyy ne guzelll 1 hafta yapsak sadece 4 kiloo versekkkk ne guzel olurrrrYa ben dukan bi ara yaptım 2 hafta 8 kilo verdim sadece 1.5 unu geri aldım ama ben meyve yememeye dayanamıyorum ya
Dunku menum
Sabah
Yarim tb tost
Sutlu kahve
Ogle
1 yumurta
2 wasa
Ara
1muz
Yarim kulah sutlu dondurma
Aksam
Salata
Cacik
1 dilim firinda somon
Ya ben dukan bi ara yaptım 2 hafta 8 kilo verdim sadece 1.5 unu geri aldım ama ben meyve yememeye dayanamıyorum ya
Gunaydinnnn kizlar bugun bir degisiklik yapip 2 ogun beslenicem saat 6dan sonra hic bir sey yemiycem bakalimmm degisiklik olacakmi
Sabah 3 dlm ekmek(ekmekkk abartili oldu kabul ediyorum) peynir yesillik salata dimates
Aksam bolca salata ciger sote ayran 1 tane meyve
Ayyyy ne guzelll 1 hafta yapsak sadece 4 kiloo versekkkk ne guzel olurrrr
Çok oldu yapmayalı ama hatırladığım kadarıyla anlatayım F fahriyeabaNasıl yapılıyor bu dukan ben hiç genel bir listeye uymadım bu zamana kadar ama fena da kilo vermedim yanii
Karb olarak gunde 2 kasik yulaf kepegi var.Çok oldu yapmayalı ama hatırladığım kadarıyla anlatayım F fahriyeaba
Şimdi dukanda 3 evre var atak,normal(bu evrenin adını unuttum :) ) ,koruma
Atak evresi 2-5 gün oluyor ve sadece protein alabiliyorsun bu protein de yağsız olacak. Saf protein ne gibi yumurta,tabuk(derisiz),balık(bunda da bazıları Yok),yağsız süt yoğurt peynir,kırmızı et... başla herşey yasak
Sonra bunların yanına adını unuttuğum evrede sebzeler ekleniyor (patates havuç bezelye hariç) Bubları da çiğ yada yağsız fırında yiyebilirsiniz.
Korumada da yine bişiler ekleniyor işte. Tuz mümkün olduğunca Yok mümkünse yarım saat spor yürüyüş var zero kola serbest Yeşilçay serbest
Ama kurallar çok katı meyve ve karbonhidrst hiç yok
Çok oldu yapmayalı ama hatırladığım kadarıyla anlatayım F fahriyeaba
Atak evresi 2-5 gün oluyor ve sadece protein alabiliyorsun bu protein de yağsız olacak. Saf protein ne gibi yumurta,tabuk(derisiz),balık(bunda da bazıları Yok),yağsız süt yoğurt peynir,kırmızı et... başla herşey yasak
Sonra bunların yanına adını unuttuğum evrede sebzeler ekleniyor (patates havuç bezelye hariç) Bubları da çiğ yada yağsız fırında yiyebilirsiniz.
Korumada da yine bişiler ekleniyor işte. Tuz mümkün olduğunca Yok mümkünse yarım saat spor yürüyüş var zero kola serbest Yeşilçay serbest
Merhaba bayanlar bugun evde matkap isi vae esim yeni aldi bakalimyapabilecek mi sonrasinda buyuk bi temizlik beni bekliyo
SEYİR EVRESİ Mİ UNUTTUĞUN İSİM ACABA BENDE ARAŞTIRDIM AMA HİÇ YAPMADIM YULAF KEPEĞİ VAR BİRDE ATAKTA 1,5 YK YANLIŞ DEĞİLSEÇok oldu yapmayalı ama hatırladığım kadarıyla anlatayım F fahriyeaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?