- 7 Ekim 2013
- 1.955
- 2.190
- 133
- 35
KOLAY GELSİNMerhaba bayanlar bugun evde matkap isi vae esim yeni aldi bakalimyapabilecek mi sonrasinda buyuk bi temizlik beni bekliyo
Yaaa kızlar sabah erken kalkıyorum oğlum için 6:30 da kalkıyor bugün hatta 5:30 da kalktı. Ve benim bu saatlerde inanılmaz karnım acıkıyor öyle böyle değil bütün takımı yerim yani o derece ne yapıcam ben bunu yardım edin
Süt içebilirsinYaaa kızlar sabah erken kalkıyorum oğlum için 6:30 da kalkıyor bugün hatta 5:30 da kalktı. Ve benim bu saatlerde inanılmaz karnım acıkıyor öyle böyle değil bütün takımı yerim yani o derece ne yapıcam ben bunu yardım edin
Çok kalabalık bulunduğum ortam hem pek aklıma gelmiyor hem de soğuk sular hemen tukeniyor. Ilık su da içilmiyor sıcakta. 2 lt yi buluyorumda yine de sıcakta yeterli olmuyor biliyorumMenüler güzel kötü değil hava sıcak ama su neden içemiyorsun kii
Bugünkü menüm
Sabah
1 ince dilim peynir
1 salatalık
1 yeşil biber
1 dilim kepekli ekmek
Ara 1 adet ceviz
Öğle
6 yk kurufasulye
Biraz domates salatası
1 dilim karpuz
Ara
1 ince dilim peynir
1 yeşil biber
Akşam henüz yemedim birazdan gidicez
pidesiz döner 1 porsiyon
ayran ve yeşillik
su şu an 2,5
kesin 3,5 lt olur
sabah 20 dk yürüyüş
akşama eliptik yaparım.
Buraya yazarım tel.giremiyorum işyerinden çıkmadan yazmak istedim. Belki girebilirim bilemiyorum
Çok kalabalık bulunduğum ortam hem pek aklıma gelmiyor hem de soğuk sular hemen tukeniyor. Ilık su da içilmiyor sıcakta. 2 lt yi buluyorumda yine de sıcakta yeterli olmuyor biliyorum
Kız 2 litre az mı :)
İyiki doğdun canım nice mutlu sağlıklı yıllara Yen'i yaşından itibaren fit olarak kalman (kalmamız) ümidiyse :)))Mrb kızlar menüm
Sabah 10.00 ;bir dilim beyaz ekmek,çok az peynir,iki çatal sucuk,bir haşlanmış yumurta,bir y.k tahin,iki çatal kızartma (evet bugun coştum davetteydım)
Ögleden sonra 15.00;ızgara balık,salata
Akşam;yok
Bugun d.günüm kızlar 30 yaşına girdim,bir dilim yaşpasta yedim
3 lt su
Bir saat hızlı tempo yürüyüş,5 dk eliptik,50 bacak hareketi,50 mekik
Doğum günün kutlu olsun:) allah hayırlı ömür versinMrb kızlar menüm
Sabah 10.00 ;bir dilim beyaz ekmek,çok az peynir,iki çatal sucuk,bir haşlanmış yumurta,bir y.k tahin,iki çatal kızartma (evet bugun coştum davetteydım)
Ögleden sonra 15.00;ızgara balık,salata
Akşam;yok
Bugun d.günüm kızlar 30 yaşına girdim,bir dilim yaşpasta yedim
3 lt su
Bir saat hızlı tempo yürüyüş,5 dk eliptik,50 bacak hareketi,50 mekik
Sabah 9:30'da bi haşlanmış yumurtanın beyazı domates salatalık(3-5 çatal) 4 çatal peynir bi dilim ekmek
Öğle : 15:30 yarım porsiyon ciğer şiş (2şiş) yarım çok inçe lavaşın içine soğan yeşillikle birlikte yedim. Bide bostane (sulu salata gibi bişey)
Akşam : 18:30 3 kaşık dondurma iki baklava
Su içmeye devam 3'ü geçer. Şimdi yürüyüşe çıkıyorum. Öğlen de bi saat yürümüştüm
Iyi aksamlar kızlar :) bugünün menüsü
Sabah
1 haş yumurta
2 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar peyniri
Sal-dom
Öğle
1 kase ayran aşı çorbası
Akşam
1 kepce kuru fasulye
1 kase yoğurt
Su 2 lt yi bulmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?