Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Doğum günün kutlu olsun canım benim bence menü güzel :)

Kaçamaklar hariç güzel cnm

Selamlar kızlar

Dünkü menüm

Saat 9'00

1 domates

2 salatalık

2 küçük biber

Saat 12,30

1 bardak biberiyeli kayısı çayı

Saat 14,00

3 tavuk köfte ızgara

3 yk yoğurt

Saat 20,00

Aslında bu saate kadar iyi ama dışarda arkadaşlarla görüşünce mecbur burger yedim

Saat 21.00

1 bardak şekersiz çay

Saat 23,00

1 bardak şekersiz çay

2,5 litre su

90 dk yürüyüş OnDeryaa

Herkese gunaydin dun menumu yazamadim oglumun cok gaz sancisi vardi gece 2de anca uyudu yazayim dunku menumu
Sabah
Bol yesillikli omlet
1kk peynir
Zeytin
Domates salatalik kapya biber
Ogle
Dunden kalan 2 kasik menemen sabahki omletten 2 catal yedim
Ara
2 kucuk armut
Aksam
2 kepce yesil mercimekli eriste corbasi
5 yemek kasigi kisir
2 lt su
Spor yok ne yazikki butun gun is yaptim ama

HEpsini günü gününe yazıyorsun demi cnm birleşmiş yok sanki benimki eksik gibi geldi birleştirme yoksa
evet gördüğüm anda listeye yazıyorum. Gün gün ayırmadım. Haftalık toplam aldığım için. En basitinden sadece rakam yazdım.

Valla tlfda girmek çok zormuş
ben hiç başka bi yerden girmedim ki telefondan başka. Bilemedim o yüzden.

Valla evdekinden yedimmm ne yalan soyliyimmm
Bende hep evdekinden yiyorum. Niyet inanmak azim önemli bence. Karbonhidrat girmediği sürece sıkıntı Yok

Kızlar menüm

Sabah;bir tane peynirli sigara böregi,6 zeytin,çok az peynir,çok az kavun,bir tane hint inciri

Öğle;ikili wasa

Akşam;kıyma kebap,ayran,salata

2 lt su

Son düzenleme:
Kızlar selam haftasonu bende kaçtı gitti
Pazartesi salı çarşamba ayran detoksu yapmayı planlıyorum detayları kuzuları uyuyunca uyuyakalmazsam konuşalım :)

Kızlar günaydın bugün ayran detoksuna başlıyorum 3 gün. 2-3 kilo gider diyorlar hep yorumlarda. Ve söylenildiği kadarıyla bu detoxda yağ kaybı oluşuyormuş.
Şöyle olacak sabah kahvaltıda yumurta 1 dilim ekmek domates salatalık bi parça peynir var. Sonra nohut,yeşil mercimek,bulgur haşlamasın 1 kilo yoğurdu sulandırarak yaptığımız ayranın içine katıyoruz. Tuz kesinlikle katılmayacak diğer baharatlar olur ama. 10 da kahvaltı yapıp 12-14-16-18-20 saatlerinde bi kase bunu içiyoruz.
Ayda bir yapılma izni var çol kiloluysak ayda iki

Pazar menüm

Kahvaltı 10:00
Haşlanmış yumurtanın yarısının beyazı.
İki çatal peynir. Bi zeytin. Çeyrek simit. Pekmeze bandım. 1litre su

Öğle: 14:20 1dolu yemek kaşığı kuşbaşı et bi kaşık pilav (tadımlık) çeyrek domates iki çatal salatalık küçük ayran(mevlitte)

Akşam: 19:00 3 kaşık dondurma
20:15 bi baklava

Su: 2.5'u geçmiştir ama kaç bilmiyorum
Spor: karın egzersizi yaptım 15 dk başka bişe yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…