Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydıııınnnn
Ayrıntılı ölçü aldım bugün. Yorumlayabilecek var mı aranızda.
Kilo: 63.3
Yağ: 27.7
Kas: 33.5
Kemik yoğunluğu : 3.2
Bmı : 22.4
Almam gereken kalori: 1235
TBW su oranı) 53.1

Geçmiş olsun cnm

Menü güzel

Bende yapmıştım bir defa 1 gün 1 kg vermiştim sanırım

Oo yine simit,dondurma,baklava var

Günaydıııınnnn
Ayrıntılı ölçü aldım bugün. Yorumlayabilecek var mı aranızda.
Kilo: 63.3
Yağ: 27.7
Kas: 33.5
Kemik yoğunluğu : 3.2
Bmı : 22.4
Almam gereken kalori: 1235
TBW su oranı) 53.1

Hiç anlamam ama bence iyidir değerler

Dünkü menüm,

Saat 11,00
1 dilim beyaz ekmek
1 dilim beyaz peynir
Biraz yeşil biber-salatalık
Biraz kavun
Yarım dilim kadar çerkez peyniri (miktarlar çok çok azdı)
1 kupa naneli yeşil çay
(simit katmer poğaça sigara böreği vardı hiç birini elime almadım)

Saat 18,00
Yarım ekmekle patates tavası ama soğan-biber-et ağırlıklı yerlerinden yedim maalesef çünkü çok yorulmuştum sabahta bayağı az yediğim için gitti
4 bardak ayran

2 -2,5 litre su içtim

Spor yapmadım ama benim odam ağzına kadar çeyizlik kutu doluydu ve salonda da evde yer olmadığı için depo tuttuk onları taşıdık valla bu da spor sayılır kollarımla indir kaldır yaptım resmen hala her yerim sızlıyor

Gunaydin
Dunku menum
Sabah,1 dlm tb ekmek, 1 dilim patates kizartmasi, 1.5 has yumurta, bir dilim sucuk, az kasar, bol domates salatalik, 5-6 zeytin
Ara
1 elma
Ogle
Bakla salatasi
Ara
1 seftali
Aksam
4-5 kofte, 1 tabak sebze yemegi 1 dlm tb ekmek

Canım sağlıklı olman için yağın vücudunun yüzde 23 gibi bi rakamda olması lazım yani senin kilon 63.3 çıkmış ya yağ 14.5 civarı olması lazımdı. Seninse yağ oranı 27.7 yani kilonla oranladığında yüzde 42,9 gibi epey yüksek bi değerde ve 30-35 yaş arasındaysan eğer bu değerin yüzde 30 üzerinde olması obezite demek. Yani aslında vücut ve fizik olarak obez değilsin ama vücut kitle olarak o kategoridesin. Proteini ve kalsiyumu kesinlikle çok daha fazla artırıp spora çok fazla dikkat etmelisin. Spor hocamdan öğrendiklerim :) OnDeryaa

Bmi cok iyi
Onun harici fikrim yok canim
Bende bi onu bi yağı biliyom. Da diğerlerinin normali ne ki acep.

CAnım yağ oranın çok yüksek. YANLış bilgilendirmeyi olmayım ama. yağ 19 falan olmalı
Yağın 22 olması gerekmiş geçen ay ölçüm yaptırmıştım bi yerde onlar söylemişti. 19 en alt sınırmış. Bana ideal olan 22 imiş. Gel gör ki geçen aydan beri sadece 100 gr yağ yakmışım sonuçlara göre.

Kilomdan memnunum ama 5 kg yağı kasa çevirmem gerek. Çıkmazlardayım. Bıngıl bıngıl boş çuval gibi duruyo çok sinir bozucu.

Şu tatil bitse artık bende spor salonuna başlasam.yüzmeye başlasam. Düzenli bi hayata geri dönsek. Çocuklar evde hiç bişey yapamıyorum. Eşim de söz verdi. Yüzmeye ve pilatese yazılcam Eylül'de

Gunaydin
Dunku menum
Sabah,1 dlm tb ekmek, 1 dilim patates kizartmasi, 1.5 has yumurta, bir dilim sucuk, az kasar, bol domates salatalik, 5-6 zeytin
Ara
1 elma
Ogle
Bakla salatasi
Ara
1 seftali
Aksam
4-5 kofte, 1 tabak sebze yemegi 1 dlm tb ekmek

Akşam ekmek fazla olmuş

Evettttt kizlarrrr kaptanimmmmm 4 gunumuz varrr tartiyaaa gayretttt etmeliyizz OnDeryaa sporda dereceleri aciklaeinmi benmi kacirdimmm yaniii bir dereceni alirimm
Sabah yulaf kepegiyle krwp yaptim yanina peynorle 1 tatli kasigi bal yedim
3.30 da ara yapicam soguk autle kahve yapip icicm cok tok tutuyor
Aksamada kabak sote tavuk yogurttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…