- 7 Ekim 2013
- 1.955
- 2.190
- 133
- 35
canım benimkine de bi el atsan :)Canım sağlıklı olman için yağın vücudunun yüzde 23 gibi bi rakamda olması lazım yani senin kilon 63.3 çıkmış ya yağ 14.5 civarı olması lazımdı. Seninse yağ oranı 27.7 yani kilonla oranladığında yüzde 42,9 gibi epey yüksek bi değerde ve 30-35 yaş arasındaysan eğer bu değerin yüzde 30 üzerinde olması obezite demek. Yani aslında vücut ve fizik olarak obez değilsin ama vücut kitle olarak o kategoridesin. Proteini ve kalsiyumu kesinlikle çok daha fazla artırıp spora çok fazla dikkat etmelisin. Spor hocamdan öğrendiklerim :) @Kkli_kadin
yulaf kepeğini markette bulamıyorum. Yulaf ezmesi mi ne etinin o var nerden alıyorsun acabaEvettttt kizlarrrr kaptanimmmmm 4 gunumuz varrr tartiyaaa gayretttt etmeliyizz @Kkli_kadin sporda dereceleri aciklaeinmi benmi kacirdimmm yaniii bir dereceni alirimm
Sabah yulaf kepegiyle krwp yaptim yanina peynorle 1 tatli kasigi bal yedim
3.30 da ara yapicam soguk autle kahve yapip icicm cok tok tutuyor
Aksamada kabak sote tavuk yogurttt
Şu tatil bitse artık bende spor salonuna başlasam.yüzmeye başlasam. Düzenli bi hayata geri dönsek. Çocuklar evde hiç bişey yapamıyorum. Eşim de söz verdi. Yüzmeye ve pilatese yazılcam Eylül'de
Kahvalti yagli karbonlu degilse cok iyi menudünkü menüm
klasik kahvaltı geç saate
Öğle
1 bitter ile türk kahvesi
İkindi 15:00
kepek ekmeğine peynirli domatesli tost
Akşam 20:00
4-5 adet ızgara köfte
300 ml ayran
salata
Spor yapamadım ayaklarımda bir kas sıkışması mıdır nedir damar kasması gibi hareket edemedim
salıdan itibaren her akşam 30 dk spora gidiyorum inşallah
Dukani biraktin mi kiz :)Evettttt kizlarrrr kaptanimmmmm 4 gunumuz varrr tartiyaaa gayretttt etmeliyizz @Kkli_kadin sporda dereceleri aciklaeinmi benmi kacirdimmm yaniii bir dereceni alirimm
Sabah yulaf kepegiyle krwp yaptim yanina peynorle 1 tatli kasigi bal yedim
3.30 da ara yapicam soguk autle kahve yapip icicm cok tok tutuyor
Aksamada kabak sote tavuk yogurttt
dünkü menüm
klasik kahvaltı geç saate
Öğle
1 bitter ile türk kahvesi
İkindi 15:00
kepek ekmeğine peynirli domatesli tost
Akşam 20:00
4-5 adet ızgara köfte
300 ml ayran
salata
Spor yapamadım ayaklarımda bir kas sıkışması mıdır nedir damar kasması gibi hareket edemedim
salıdan itibaren her akşam 30 dk spora gidiyorum inşallah
Tam diyet moduna bi turlu giremedim. Listeye girebilsem bi an once buraya sorumluluk duyuyorum daha cok kasiyorumAkşam ekmek fazla olmuş
yok yok hiç ekmek yemedim bol salatalık peynirKahvalti yagli karbonlu degilse cok iyi menu
Tam diyet moduna bi turlu giremedim. Listeye girebilsem bi an once buraya sorumluluk duyuyorum daha cok kasiyorum
yok yok hiç ekmek yemedim bol salatalık peynir
kahvaltı sofrasında neler vardı ama hiç birini yemedim bayrama kadar dişimi sıkcam biraz
sporsuz olmuyor ya bir müddet kilo veriyosun ama vücut şekle girmiyor. 55 olsan bile 50 gösteriyorsun o daha güzelAynen bende öyle yapıyorum bayrama kadar sıkayım özellikle spora ağırlık verip inceleyim istiyorum :)
teşekkürler cnmCANIM yağ %24 çok iyi ideal aralıkta 22-25 yüzdelik. 12 olursa mükemmel olur20_KELEBEK
sporsuz olmuyor ya bir müddet kilo veriyosun ama vücut şekle girmiyor. 55 olsan bile 50 gösteriyorsun o daha güzel
Ben a101 e bir ara gelmisti ordan aldim migros carfurda da oluyoryulaf kepeğini markette bulamıyorum. Yulaf ezmesi mi ne etinin o var nerden alıyorsun acaba
Canimmm bu dukannnn bana gore degilll tamam protein agirlikli olsunnn ama yagsiz tuzsusss meyvesizzz yokkkk anammmm ben yapamammmmmDukani biraktin mi kiz :)
Benimde vucutta tammm 28.2 kg yag varmisssssssssGünaydıııınnnn
Ayrıntılı ölçü aldım bugün. Yorumlayabilecek var mı aranızda.
Kilo: 63.3
Yağ: 27.7
Kas: 33.5
Kemik yoğunluğu : 3.2
Bmı : 22.4
Almam gereken kalori: 1235
TBWsu oranı) 53.1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?