merhaba vafers ortalıkta boncuk bırakmamışsın bakıyorum da süpersin yine. beş beşlik bir gün. salı günü 5veriyorum daha doğrusu sen alıyorsun...
ben neler yaptım hemmen söyleyeyim;
kahvaltı; 1haşlama yumurta,2dilim kızarmış kepek ekmek
arada 1kuru kayısı
öğlen 2fırın köfte 3kaşık pilav
arada 1türk kahvesi
akşam şehriye çorbası ve az yeşil mercimekle yağsız pilaki bol bol maydonozlu
son ara 1elma haşladım 1litre kadar suda suyu içtiim tabi sıfır şeker,elmayıda yedim.
günlük içtiğim su 3litreyi de geçti kendime şaşıyorum günde 1bardak zor içen ben coştuum..
sporda iyiyidi bu gün ısınma çalışmalrından sonra 30 dakka aerobik sonra yarım saat hoca pilates çalıştırdı sonra bir daha ki seansa zaman var diye yarım saatte ben tek çalıştım 1saat süper oldu pilates ama yarın nasıl kalkarım bilemiyorum:)eveet bu günde böle geçti..
çarşamba mı salı mı?anlamadım
Pakizeeeeeeee nerdesn göremedim bugnkü yedklerini bn çıkıyorm şimdi sonra veririm bncklarnı
hatice sağol düzeltme için, kendi salımıda ekledim... aslında bende paylaşıldıkça eklim böyle herkeseide görebiliyoruz hoşuma gitti... evett bakalım hafta nasıl geçiyooor...5ler bayağı çok sanırım bu hafta ilk üçü zorlayacağız hadi kızlar son 2gün dikkat dikkat 5ler gelsin...| pazar |pazartesi | salı | çarşamba | perşembe
samanyolu | 2 | 5| | |
lifegoeson |3 | 5| 4 | |
cacansu | 3 | 2| 2 | |
pakize85 | 5| 5 | | |
esraersoy| 5| 3 | 5 | |
hatice | 4 | 5| 3 | |
pinup | 0| 3 | 1 | |
tgull | 2:78: | 4 | 5| |
vafers |4 |4 |5||
aliye |4 |5| | |
kızlar kaptanlığı devretmek zorundayım yazdım kimse önemsememiş pinupumdan başka
samanyolu çok geçmiş olsun canım inş bir an önce iyileşirsin
se_ka ve S.A döndüyseniz nerelerdesiniz
pinup ben memnundum kaptanlıktan ama devam edersem cumaları nnasıl yapcaz
kızlar kaptanlığı devretmek zorundayım yazdım kimse önemsememiş pinupumdan başka
samanyolu çok geçmiş olsun canım inş bir an önce iyileşirsin
se_ka ve S.A döndüyseniz nerelerdesiniz
pinup ben memnundum kaptanlıktan ama devam edersem cumaları nnasıl yapcaz
yukardaki benim salı gunu boncugum aşagıdakide samanyolu nun salı menüsü nün puanıAFERİN benim arkadaşımaSana 5 veriyorum.. Badem şekerini görmedim sanma....
cok gecmiş olsun ihmal etme doktora gıt mutlaka salı günü için bendende sana 5cok güzell menün:13:
tablomuza salılarıda ekledik...pakize eksik sadece o da menüyü paylaşmış puanlaması eksik sadece.Aliye şu anda en önce ve pakize her an onu yakalayabilir...aa pinup ne oluyor nedir bu hal silkelen kendine geel...vede cacansu dikkat dikkat dikkat... kızlar toplam puanı 17den aşağı olana ceza verelim ne dersiniz| pazar |pazartesi | salı | çarşamba | perşembe
samanyolu | 2 | 5| 5 | |
lifegoeson |3 | 5| 4 | |
cacansu | 3 | 2| 2 | |
pakize85 | 5| 5 | | |
esraersoy| 5 | 3 | 5| |
hatice | 4 | 5| 3 | |
pinup | 0 | 3 | 1 | |
vafers |4 |4 |5||
aliye |4 |5| 5 | |
tablomuza salılarıda ekledik...pakize eksik sadece o da menüyü paylaşmış puanlaması eksik sadece.Aliye şu anda en önce ve pakize her an onu yakalayabilir...aa pinup ne oluyor nedir bu hal silkelen kendine geel...vede cacansu dikkat dikkat dikkat... kızlar toplam puanı 17den aşağı olana ceza verelim ne dersiniz| pazar |pazartesi | salı | çarşamba | perşembe
samanyolu | 2 | 5| 5 | |
lifegoeson |3 | 5| 4 | |
cacansu | 3 | 2| 2 | |
pakize85 | 5| 5 | | |
esraersoy| 5 | 3 | 5| |
hatice | 4 | 5| 3 | |
pinup | 0 | 3 | 1 | |
vafers |4 |4 |5||
aliye |4 |5| 5 | |
canım bende akşamları oğlumdan giremiyorum pek senin menünü yorumladım hemen kapattı bilg :)
Salı Menüm Cansum
Sabah: 2 dilim çavdar ekmeği
labne peynir diyet
2-3 zeytin
biraz yeşillik
ARA : kURU KAYISI
YEŞİL ÇAY
Öğlen : 3 kaşık beyaz pilav ve üzerinde kuru fasülye:26::26:
ayran
bol yeşillik
Ara : 2-3 fındık
Akşam : çorba 1 kase
1 tane köfte
cacık
çok üzgünüm kociş pasta almış 3 çatal aldım :26:
yatmadan actıvıa kivilisini ilk defa denedim çok lezzetli
2,5 lt su 20 dk sıkılaşma hareketleri
Slm kızla bugün çok hastayım ama yinede diyeti aksatmadım menüm
Sabah yarim simit peynir çay 4zeytin
Ara portakal
Öğle ıspanak yemeği yoğurt
Ara nane limon yanında 4tane çubuk kraker
Akşam 2kabak dolması yoğurtlu salata
Akşam belki meyve yerim 2lt su spor yok kaçamak yok eğer simiti kaçamak saymazsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?