bugün pek tenha olmuş buralar nerdesiniz kızlaar hani nerde menüler boncuklar?
ben menümü paylaşayıım..
kahvaltı 1dilim kepek ekmek ve yağsız melemen
arada 1 elma
öğlen çorba ve 1balık1küçük dilim ekmek
sonra misafirliğe gittim ara öğün analardan kötü oldu aay ay nasıl anlatsam1dilim tiremisu az kısır, kabak kavurması az ve yarım poğaça. uzundur misafirliklere katılmıyor evede sokmuyordum ama özlemişim yedim dayanamadım. ama kendine ceza verdim akşam yemeği yok sadece öğün eksik kalmasın diye dünki gibi 1litre suda 1elma haşlıyorum suyu içeceğim elmada akşam yemeği:95:
su2litreyi geçti, şimdi 40 dakkada pilates aerobik karıştıracam.
iyi başlamışsın sabah gitme şu misafirliklere falan kabulde etme şimdi ne vericem ben
öğlene kadarasuya spora kaçamak var şekercim kusura bakmıcan artık ayrıca akşam yemeği nasıl olcak öle elma kompostosu anca ara olur ama bugün 3 boncuk trimusu yemişin yaaa
benim çarşamba günkü menüm sabah
1 dilim kızarmış kepek ekmek 5 zeytin 1 KK peynir 2 ceviz salatalık domates 1 bardak çay
arada 1 bardak çay bir avuç beyaz nohutum tabiki
öğlen 1 simit çay karper peynir birtane
arada çay 3 tane kabak tatlısı(az şekerli)
akşam 1 tabak kabak yemeği 1 kase çorba 2 kaşıkta mantar yemeği yedim
2 litre su sporum yok(evde olmadğım günler yapamıyorum haliyle) yarın acısını çıkarıcam ama
Pinup yanılıyorsun 1 boncuk veririmçok şişko olduğun kadar çok da iradesizsin su bile içmez Allahım ben ne yapayım seni ya
kızlar kaptanlığı devretmek zorundayım yazdım kimse önemsememiş pinupumdan başka
samanyolu çok geçmiş olsun canım inş bir an önce iyileşirsin
se_ka ve S.A döndüyseniz nerelerdesiniz
pinup ben memnundum kaptanlıktan ama devam edersem cumaları nnasıl yapcaz
çarşamba boncuklarıda gelmeye başladı ama çarşamba sanki biraz azalma var diyet kurallarında 3boncuklar çoğunlukta...| pazar |pazartesi | salı | çarşamba | perşembe |TOPLAM
samanyolu | 2 | 5| 5 | | |
lifegoeson |3 | 5| 4 | | |
cacansu | 3 | 2| 2 | | |
pakize85 | 5| 5 | 5 | | |
esraersoy| 5 | 3 | 5| 3 | |
hatice | 4 | 5| 3 | | |
pinup | 0 | 3 | 1 | | |
tgull | 2:78: | 4 | 5|3 | |
vafers |4 |4 |5|3 | |
aliye |4 |5| 5 | | |
ayrıca arkadaşlar pakize rakip tanımıyor beşer beşer topluyor boncukları tebrik ediyor alkışlıyoruuz.
.
hımm bakalım bakalıım..analar güzelara öğünde kaçamak var ama ara öğüne puan verip kaçamak yapmama puanını kıralım.suyada ama spor yook.çarşamba günü boncuğun
tramisuyla kabaklarımı bir tuttun ya alacağın olsun ben bugün sadece spor yapmadım yaaaa
heyyyyyy kızlarr ya yazılanları okumuomusunuz?????????
Hatice cuma paylaşım yapamayacığını söyledi kızlar kimseden fikir yok mu????
En azından yapılan fikirlere yorum yapın???????
çarşamba boncuklarıda gelmeye başladı ama çarşamba sanki biraz azalma var diyet kurallarında 3boncuklar çoğunlukta...| pazar |pazartesi | salı | çarşamba | perşembe |TOPLAM
cacansu | 3 | 2| 2 | | |
hatice | 4 | 5| 3 | | |
pinup | 0 | 3 | 1 | | |
vafers |4 |4 |5|3 | |
aliye |4 |5| 5 | | |
ayrıca arkadaşlar pakize rakip tanımıyor beşer beşer topluyor boncukları tebrik ediyor alkışlıyoruuz.
.
canım benim çok teşekkürler
canım arkadaşım boncuklar içinde ayrıca teşekkürler
lifegoeson verdin mi 5 kilo ben dee yapcam sağlıksız diyet
ya kızlar çıldıracağım artık kilo vermek istiyoorum bu hafta da hiç fark yok bu kadar yemeye almadığıma şükrediyorum
kim aç kalacak benimle
cacansu | 3 | 2| 2 | | |
hatice | 4 | 5| 3 | | |
pinup | 0 | 3 | 1 | | |
vafers |4 |4 |5|3 | |
aliye |4 |5| 5 | | |
.
Ben bir boncuk daha alıyım 50mekik ve 10dk egzersiz yaptım biraz kendimi iyi hissettim ve bir boncuğu daha hakettim
Ben de yazayım anca girebildimm.
Kahvaltı K-flakes
Ara: 3-4 tane kepekli çubuk kraker, yeşil çay
Öğle: Azıcık spaghetti yedim çok canım çekmişti
Ara: Portakal
Akşam: Izgara yağsız tavuk
Yine meyve yiyeceğim. 2 lt su. spor yok bu seferlik.
Tebrikler canım ama spor yanmadigin için bir şuan kırıyorum sen şu şok diyetini bi anlatsana bende yapım
Puanın 4boncuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?