Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bugün pek tenha olmuş buralar nerdesiniz kızlaar hani nerde menüler boncuklar?
ben menümü paylaşayıım..
kahvaltı 1dilim kepek ekmek ve yağsız melemen
arada 1 elma
öğlen çorba ve 1balık1küçük dilim ekmek
sonra misafirliğe gittim ara öğün analardan kötü oldu aay ay nasıl anlatsam1dilim tiremisu az kısır, kabak kavurması az ve yarım poğaça. uzundur misafirliklere katılmıyor evede sokmuyordum ama özlemişim yedim dayanamadım. ama kendine ceza verdim akşam yemeği yok sadece öğün eksik kalmasın diye dünki gibi 1litre suda 1elma haşlıyorum suyu içeceğim elmada akşam yemeği:95:
su2litreyi geçti, şimdi 40 dakkada pilates aerobik karıştıracam.

iyi başlamışsın sabah gitme şu misafirliklere falan kabulde etme şimdi ne vericem ben
öğlene kadarasuyaspora kaçamak var şekercim kusura bakmıcan artık ayrıca akşam yemeği nasıl olcak öle elma kompostosu anca ara olur ama bugün 3 boncuk trimusu yemişin yaaa

benim çarşamba günkü menüm sabah
1 dilim kızarmış kepek ekmek 5 zeytin 1 KK peynir 2 ceviz salatalık domates 1 bardak çay
arada 1 bardak çay bir avuç beyaz nohutum tabiki
öğlen 1 simit çay karper peynir birtane
arada çay 3 tane kabak tatlısı(az şekerli)
akşam 1 tabak kabak yemeği 1 kase çorba 2 kaşıkta mantar yemeği yedim
2 litre su sporum yok(evde olmadğım günler yapamıyorum haliyle) yarın acısını çıkarıcam ama

ara öğün ana öğünden ağır olduğu için ana öğünü ara öğün gibi geçirim dedim. yarında dahada az yiyeceğim ki bu günkü bu kaçamak arada yok olsun.

hımm bakalım bakalıım..analar güzel ara öğünde kaçamak var ama ara öğüne puan verip kaçamak yapmama puanını kıralım.suyada ama spor yook.çarşamba günü boncuğun

Pinup yanılıyorsun 1 boncuk veririmçok şişko olduğun kadar çok da iradesizsin su bile içmez Allahım ben ne yapayım seni ya

ya hatice o değilde elbise gidicekkkk

Haticecim şöyle bir şey yapalım bence sen kaptanlığa devam et sonuçta kaptanlık sadece cuma paylaşım yapmak değildir.

benimde masa başı işim yok biliyorsun cuma seyehatte dahi olabliyorum ama bence cuma paylaşım işini vaferse verebiliriz gibi geldi onun devamlılığı iyi gibi ne dersinizz

hımm bakalım bakalıım..analar güzel ara öğünde kaçamak var ama ara öğüne puan verip kaçamak yapmama puanını kıralım.suyada ama spor yook.çarşamba günü boncuğun

tramisuyla kabaklarımı bir tuttun ya alacağın olsun ben bugün sadece spor yapmadım yaaaa

tramisuyla kabaklarımı bir tuttun ya alacağın olsun ben bugün sadece spor yapmadım yaaaa

kabak dediğin kabak tatlısı değil mi şerbetli olan ben öyle düşünüp kaçamak diye kırdım boncuğunu eğer tatlısı değilse verim boncuğunu haksızlık olmasın...ayrıcaa 1tane kurabiyede kaçamak, 1iskenderde, 1kilo baklavada,1dilim börekte ama hepsi birbirinden farklı 1börekle iskender bir mi değil ammaa kaçamak hepimizden uzak dursunlar inşallah hiç canımızda çekmesin hiçbiriniii...ayy yazarkende canım çekti ya.

heyyyyyy kızlarr ya yazılanları okumuomusunuz?????????

Hatice cuma paylaşım yapamayacığını söyledi kızlar kimseden fikir yok mu????

En azından yapılan fikirlere yorum yapın???????

çarşamba günü menüm,

sabah peynir domates yarm yaşlanmış yumurta 2 dilim kızarmış ekmek kahve

öğlen pide mecburdum müşterim verdi

akşam salata ve köfte

heyyyyyy kızlarr ya yazılanları okumuomusunuz?????????

Hatice cuma paylaşım yapamayacığını söyledi kızlar kimseden fikir yok mu????

En azından yapılan fikirlere yorum yapın???????

bilemiyorum ki pinupcim bende senle aynı fikirdeyim kaptan değişmesin ama cumaları için biri lazım. sen bu cuma meşgul müsün? ben bu cuma halledim bildirim işini amma olurda toplantım acil işim çıkarsa çünkü işyerinden yapacağım o zaman birisine öğretelim son çare o yapsın...ama dediğim gibi bir aksilik olmadıkça bu cuma ben hallederim..

dikkat dikkat tüm takım üyelerine...
daha öncede bildirdiği gibi hatice cuma bildirimi yapamıyor. cuma bildirimini bu haftalık ben halledeceğim daha sonraki haftalar içinde tüm takım olarak öğrenelim gönüllü kişi yapamasada kesin yapacak biri olsun herkesin bilmesinde fayda var...
bu hafta içinde sizden bir kaç ricam var,
dediğim gibi işyerinden yapacağım için bildirimi çok iş kalırsa bana gerçekten sorun yaşarım ya işimi ya bildirimi yetiştiremem. o yüzden bildirimleri lütfen çok geciktirmeyelim ve kendi yüzdeliğimizi kendimiz hesaplayalım. bayağı yeni arkadaş var bilmeyenler için anlatayım;
-örnek;
tgull(geçen cuma kilosu64.700/bu cumaki kilosu64.00/fark0.7/yüzde verilen kilo1.08)
yüzde hesaplamada şu şekilde oluyor;
64.7de 0.7 kilo verdiysem 100de kaç kilo verdim...
100x0.7=70
70/64.7=1.081
yüzde1.081 ama virgülden sonraki iki sayıyı yazıyoruz sadece yani 1.08%
ama bir ayrıntımız var unutmayın, virgülden sonra üçüncü sayı eğer 5den büyükse yanındakini 1arttırı yani sayımız 1.086olsaydıı 1.09olacaktı, 6yanındaki 8rakamını 1 arttıracak ve 9 olacak.
çok ayrıntılı yazmaya çalıştım umarım anlaşılmıştır. lütfen herkes okusun cuma sabah bu şekilde yazsın kendini ve engeç 12ye kadar.

pinupun çarşamba menüsüne bakalım Ah pinupcum biz birbirimize yaramadık kötü beslenmede yarışıyoruz sanki kaçamak yok diyelim ana öğünlere de hadiboncuk su yok spor yok ara dersen hiç yok 2 boncuk yeter sana

ben menümü yazsam mı bilemedim çok utanıyorum
sabah
2 dilim kepek ekmeği ile tost portakal suyu
ara
1 elma
öğle
special k kırmızı meyveli yoğurtla
ara
1 mini magnum
akşam
1 tabak kavurma ve bulgur pilavı
ara
1 dilim pasta

2 lt su sporr yok

ben boncuk haketmedim bugün

lifegoeson verdin mi 5 kilo ben dee yapcam sağlıksız diyet
ya kızlar çıldıracağım artık kilo vermek istiyoorum bu hafta da hiç fark yok bu kadar yemeye almadığıma şükrediyorum
kim aç kalacak benimle

Tebrikler canım ama spor yanmadigin için bir şuan kırıyorum sen şu şok diyetini bi anlatsana bende yapım
Puanın 4 boncuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…