kabak dediğin kabak tatlısı değil mi şerbetli olan ben öyle düşünüp kaçamak diye kırdım boncuğunu eğer tatlısı değilse verim boncuğunu haksızlık olmasın...ayrıcaa 1tane kurabiyede kaçamak, 1iskenderde, 1kilo baklavada,1dilim börekte ama hepsi birbirinden farklı 1börekle iskender bir mi değil ammaa kaçamakhepimizden uzak dursunlar inşallah hiç canımızda çekmesin hiçbiriniii...ayy yazarkende canım çekti ya.
esra lifegoes ve pakize geçen cuma ve bu cuma kaç kilo oolduğunuzu bildirin
tgullcüm tablet pcmi iş yerine götüreceğim öğle arasında girip paylaşım yapmaya çalışcam bakalım giremezsm sen yaparsın çok sağol
çarşamba eksikleri nerdesinizz...bu arada perşembe boncuklarını çok geciktirmeden halledelim bu akşam paylaşmaya boncuklamaya çalışalım yarın saat 12ye onuda tam helletmiş olalım.| pazar |pazartesi | salı | çarşamba | perşembe |TOPLAM
samanyolu | 2 | 5| 5 | | |
lifegoeson |3 | 5| 4 | 4 | |
cacansu | 3 | 2| 2 | | |
pakize85 | 5| 5 | 5 | | |
esraersoy| 5 | 3 | 5| 4 | |
hatice | 4 | 5| 3 | | |
pinup | 0 | 3 | 1 | 2 | |
tgull | 2:78: | 4 | 5|3 | |
vafers |4 |4 |5|4 | |
aliye |4 |5| 5 | | |
bu arada herkes kilosunu nasıl bildireceğini yani yüzdeliğin hesaplamayı falan anladı dimi?
yeni bacılar
esraersoy( yeni üye )
lifegoeson( yeni üye )
pakize85 ( yeni üye )
eski kilolarınızı bu günden bildirin isterseniz yarında hesaplamanızla birlikte bildirisiniz...
***3. TAKIM 196. ETAP***
hatice_84 ( 54.5 / 54.5 / 0 / 0% )
samanyolu ( 64.8 / / / % )
pinup (61,4 / 61,4 / 0 / 0%)
ca_cansu (51.4 / / / %)
se_ka (66.1 ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
vafers (60.2 / / / %)
tgull ( 64.7 / / / % )
ali_ye ( 66,3 / / / %)
esraersoy( yeni üye )
lifegoeson( yeni üye )
pakize85 (58,7/ / / %)( yeni üye )
3.takim toplam kilo ( )[/B]
Pakizecim çarşambanı ben yorumlayım cansu yoksa 20 dk spor biraz az ama benden sana5i biyerde tebrikler kaç kilo oldun merak ettim gerçekten
ben iyi değilim bu ara ipin ucunu kaçırdım iyice kendimi kontrol edemiyorum tatlılara dayanamıyorum evden kuru kayısı getirdim arada yiyeyim diye kadayıf var iş yerinde salı günü de yemiştim kızlar yiyordu dayanamadım yine hem de kaymaklı ya toplulukla çok kaçamak yapıyorum olmuyor diyet falan kalmadı ben de kendime geleceğim inş eşimde de iş yok pinup benden beter haftaya seninle eş olalım biz en iyisi toplayacağım kendimi söz
evet bugün herkes ben dahil spor yapıyor kimsenin menüsünde spor ve su eksik görmeyim ceza vericem hala kaptanınız benim ona göre
kimsecikler yok ben menumu yazayım carsamba menum yani
sabah ac karnına ballı elma sırkelı ılık su (alışkanlık halıne getırdım)
1dılım kepeklı kızarmış ekmek uzerıne kıbrıt kutusundanda danda az peynır surdum 4zeytın domates adaçayı
ara muz
oglen kepeklı ekmek corba kasesı kadar kereviz yemegı
ara elma
aksam karnubahar yemegı
ara meyve adacayı
2lıtreyı tamamladımmı bılmıyorum ama tamamlarım:26:yatana kadar
sporda kosucam halım kalırsa oglan izin verırse aşı oldu huysuz:97:
canım sen burada olmana rağmen dünün boncuğu eksik bir yanlışlık var dedimkii baktım eğer benim gözümden kaçmamışsa menünü eşin yorumlamamış. cacansu muydu senin ki samanyolu mu ikiside yok çünkü ben boncuklim bu gün seni.
ana öğünler var aralarda varkaçamak yok su tamamlayacağım demişsin sporda çocuk müsade ederse koşacaksın etmezse zaten mecbur onun peşinde koşacaksın yaptın diyorum hayırlı uğurlu olsuun..
tesekkürler canım boncuklar ıcın aynen cocuk pesınde kosmak onun ındırdıgı dolapları toplamak tekrar tekrar toplamak derken gece yarısı yarım saat egzersız yaptım odazorla.benım eşim samanyoluydu ama hastaydı bırde mısafırı gelecektı ne oldu acaba merak ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?