Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

***3. TAKIM 196. ETAP***

hatice_84 ( 54.5 / 54.5 / 0 / 0% )
samanyolu ( 64.8 / / / % )
pinup (61,4 / 61,4 / 0 / 0%)
ca_cansu (51.4 / / / %)
se_ka (66.1 ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
vafers (60.2 / / / %)
tgull ( 64.7 / / / % )
ali_ye ( 66,3 / / / %)
esraersoy( yeni üye )
lifegoeson( yeni üye )
pakize85 ( yeni üye )

3.takim toplam kilo ( )

esra lifegoes ve pakize geçen cuma ve bu cuma kaç kilo oolduğunuzu bildirin
tgullcüm tablet pcmi iş yerine götüreceğim öğle arasında girip paylaşım yapmaya çalışcam bakalım giremezsm sen yaparsın çok sağol

kabak ttalısı şerbetli nasıl oluo kız benim bildiğim kabağı akşamdan şekere yatırıp sabahta sulanınca şekerle pişirrisin neyse canımm ben totalde her halukarda kilo veririm

Haticem nasılsın canım ? geçen Cuma 58,7 başladım :)

cansu nerelerdesin sen ???????????

Günaydın Güzel Bayanlar Sağlıklı bir gün diliyorum....

Çarşamba Menüm

Kalkınca: ılık sirkeli balı su

kAHVALTI : 2 dilim çavdar ekmeği
diyet peynir
yeşillik

Ara : 5'i bir yerde çay fındık 3 tane

Öğlen : az çorba
ızgara tavuk pirzola 2 parça
1 tane çiğ köfte :26:
az bulgur pilavı, bol yeşillik
Ara :Şekersiz çay,kuru kayısı

AKŞAM : 3 kaşık bulgur pilavı, bol yoğurt ve yeşillik

Ara : Nar

yatmadan Actıvıa Kivili yoğurt

2,5 lt su
3 fincan bitki çayı
20 dk dans

| pazar |pazartesi | salı | çarşamba | perşembe |TOPLAM
samanyolu | 2 | 5 | 5 | | |
lifegoeson |3 | 5 | 4 | 4 | |
cacansu | 3 | 2 | 2 | | |
pakize85 | 5 | 5 | 5 | | |
esraersoy| 5 | 3 | 5 | 4 | |
hatice | 4 | 5 | 3 | | |
pinup | 0 | 3 | 1 | 2 | |
tgull | 2:78: | 4 | 5 |3 | |
vafers |4 |4 |5 |4 | |
aliye |4 |5 | 5| | |
çarşamba eksikleri nerdesinizz...bu arada perşembe boncuklarını çok geciktirmeden halledelim bu akşam paylaşmaya boncuklamaya çalışalım yarın saat 12ye onuda tam helletmiş olalım.
bu arada herkes kilosunu nasıl bildireceğini yani yüzdeliğin hesaplamayı falan anladı dimi?
yeni bacılar
esraersoy( yeni üye )
lifegoeson( yeni üye )
pakize85 ( yeni üye )
eski kilolarınızı bu günden bildirin isterseniz yarında hesaplamanızla birlikte bildirisiniz...

Tatlım eski kilomu bildirdim 58,7 hasaplama biraz akrışık geldi ama hallederiz beraber cnm :)

***3. TAKIM 196. ETAP***

hatice_84 ( 54.5 / 54.5 / 0 / 0% )
samanyolu ( 64.8 / / / % )
pinup (61,4 / 61,4 / 0 / 0%)
ca_cansu (51.4 / / / %)
se_ka (66.1 ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
vafers (60.2 / / / %)
tgull ( 64.7 / / / % )
ali_ye ( 66,3 / / / %)
esraersoy( yeni üye )
lifegoeson( yeni üye )
pakize85 (58,7/ / / %)( yeni üye )

3.takim toplam kilo ( )[/B][/QUOTE]

ekledim pakizecim. esraersoy ve lifegoeson hadi sizde geçen haftayı söyleyin eklim.
bu arada pakize kaç kilo vereceğini çok merak ediyorum çok iyi gidiyorsun...

ekledim pakizecim. esraersoy ve lifegoeson hadi sizde geçen haftayı söyleyin eklim.
bu arada pakize kaç kilo vereceğini çok merak ediyorum çok iyi gidiyorsun...[/QUOTE]

canım çok sabırsızlandım dün tartıldım meraktan kurallara uymadım gercekten inceldiğimi farkediyorum :)
burası beni çok motive etti eşimede söylüyorum diyor ben oraya yalan yanlış yazarım yediklerimi :) :)
bende öyle olmuyor işte kendini kandırmış olursum dedim gecen pasta yedim demiştm ya onuda yazıcakmısın kocun sana şimdi ceza falan veriri diyor :) dalga geçiyor benimle :)

bu arada cansuyu merak ettim sok diyetine girmişti hasta falan olmasın
:26::26:

gunaydın samanyolu dunden beri yok merak ettim doktara gıdecektı rahatsızlandımı acaba:26:
cacansu kapsama alanı dışı olmuş:26:

Pakizecim çarşambanı ben yorumlayım cansu yoksa 20 dk spor biraz az ama benden sana5i biyerde tebrikler kaç kilo oldun merak ettim gerçekten

ben iyi değilim bu ara ipin ucunu kaçırdım iyice kendimi kontrol edemiyorum tatlılara dayanamıyorum evden kuru kayısı getirdim arada yiyeyim diye kadayıf var iş yerinde salı günü de yemiştim kızlar yiyordu dayanamadım yine hem de kaymaklı ya toplulukla çok kaçamak yapıyorum olmuyor diyet falan kalmadı ben de kendime geleceğim inş eşimde de iş yok pinup benden beter haftaya seninle eş olalım biz en iyisi toplayacağım kendimi söz

evet bugün herkes ben dahil spor yapıyor kimsenin menüsünde spor ve su eksik görmeyim ceza vericem hala kaptanınız benim ona göre

Oley teşekkürler canım benim süpersin evt sen benim eşim ol ben seni yola getirim :)

boynuz kulağı geçermiş o misal seninle her yönümüz benziyor ve kanım o kadar çok ısındı ki sana anlatamam

bende sevinirim haftaya eş oluruz 800gram vermiştim bakalım asıl sonuç yarın belli olucak

aslında diyorum ki 3 günlük detoks diyeti yapalım hem midemiz dinlenir hemde kilo vermemiz biraz daha hızlanır. Spor dün akşam az oldu ama bu hafta nerdeyse hergün yaptım birde ondan sonrası daha yorucuydu oğlumu cıp cııp yaptım banyoyu yıka falan filan derken gece 1,30 da yattım

canım suan 57'lere düştüm sükür boyumda 1,69 55 gayet ideal ama 52 olsam hiç fena olmaz değil mi?

burası beni fena motive etti....

benim eşimde kayıp

evet bugün herkes ben dahil spor yapıyor kimsenin menüsünde spor ve su eksik görmeyim ceza vericem hala kaptanınız benim ona göre

suana kadar nerdeyse 2 lt su 2 fincan yeşil çay içtim :)

ofistekiler pizza yedi bende haşlama brokoli yedim nasıl dayandım bende inanamadım valla :)

canım sen burada olmana rağmen dünün boncuğu eksik bir yanlışlık var dedimkii baktım eğer benim gözümden kaçmamışsa menünü eşin yorumlamamış. cacansu muydu senin ki samanyolu mu ikiside yok çünkü ben boncuklim bu gün seni.
ana öğünler var aralarda varkaçamak yoksu tamamlayacağım demişsin sporda çocuk müsade ederse koşacaksın etmezse zaten mecbur onun peşinde koşacaksın yaptın diyorum hayırlı uğurlu olsuun..

| pazar |pazartesi | salı | çarşamba | perşembe |TOPLAM
samanyolu | 2 | 5 | 5 | | |
lifegoeson |3 | 5 | 4 | 4 | |
cacansu | 3 | 2 | 2 | | |
pakize85 | 5 | 5 | 5 | 5 | |
esraersoy| 5 | 3 | 5 | 4 | |
hatice | 4 | 5 | 3 | | |
pinup | 0 | 3 | 1 | 2 | |
tgull | 2:78: | 4 | 5 |3 | |
vafers |4 |4 |5 |4 | |
aliye |4 |5 | 5| 5 | |
[/B]
hatice sen çarşamba günü için ben boncuk haketmiyorum demişsin ama gerçekten sıfır mı yazacağım sana yyoksa pinup yorumlicak mı menünü...bu arada samanyolu ve cacansudan ses yok. aliyeninkide eksik kalmış ben hallettim.

tesekkürler canım boncuklar ıcın aynen cocuk pesınde kosmak onun ındırdıgı dolapları toplamak tekrar tekrar toplamak derken gece yarısı yarım saat egzersız yaptım odazorla.benım eşim samanyoluydu ama hastaydı bırde mısafırı gelecektı ne oldu acaba merak ettım

Bu sayfaya ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…