bende iple çekiyorum çok merak ediyorum.regli olsanda ancak şişkinlik olur o da geçici zaten haftaya hem diyetin mahsülleri hem şişlerinin incesi süper bir düşüş görürsün, çok verememiş olsanda üzülme ama ben sana güveniyorum çok iyiydin tüm hafta şişsende iyi bir düşüş görecen.bende geçen haftaki gibi 800gram verebildiysem nihayet 63lü sayıları görmüş olacam ama çok umudum yok çünkü ben 64den aşağı düşmekte hep zorlanmışımdır gram gram gider. sanki 63barajını atlatabilsem gerisini verebilcem gibi geliyor. innşallaah düşmüşümdür 63lereee amiin....offf yarın büyük gün tartılcaz heee benim pek umudum yok bugün regli oldum bakalım verdimmi yarını iple çekiom:44:
bende iple çekiyorum çok merak ediyorum.regli olsanda ancak şişkinlik olur o da geçici zaten haftaya hem diyetin mahsülleri hem şişlerinin incesi süper bir düşüş görürsün, çok verememiş olsanda üzülme ama ben sana güveniyorum çok iyiydin tüm hafta şişsende iyi bir düşüş görecen.bende geçen haftaki gibi 800gram verebildiysem nihayet 63lü sayıları görmüş olacam ama çok umudum yok çünkü ben 64den aşağı düşmekte hep zorlanmışımdır gram gram gider. sanki 63barajını atlatabilsem gerisini verebilcem gibi geliyor. innşallaah düşmüşümdür 63lereee amiin....
günümüde anlatayıım,
sabah, melemen sadece
arada 1kayısı,
öğlen makarna ve kıymalı karnıbahar vardı ikiside ağır. makarna hiç almadım karnıbaharında suyuna dokunmadım içini yedim.
arada 1portakal
akşam, şehriye çorbası ve yeşil mercimek piyazı.
son aramı yine 1litre suda kaynattığım elmanın kendini yiyerek ve suyunu içerek yapacağım.
2.5litre su içtim halende devam içmeye...sporda iyi yaptım. 30dakka aerobik ve 40dakka bayağı ağır aralıksız pilates resmen bacaklarım titriyordu binadan inerken.
acayip bir açlık hissi var dünyayı yesem doymayacak gibiyiim. oof yiyip yiyip hiç kilo almayanlar sizi nasıl kıskanıyorum bir bilseniz...:78:
bende iple çekiyorum çok merak ediyorum.regli olsanda ancak şişkinlik olur o da geçici zaten haftaya hem diyetin mahsülleri hem şişlerinin incesi süper bir düşüş görürsün, çok verememiş olsanda üzülme ama ben sana güveniyorum çok iyiydin tüm hafta şişsende iyi bir düşüş görecen.bende geçen haftaki gibi 800gram verebildiysem nihayet 63lü sayıları görmüş olacam ama çok umudum yok çünkü ben 64den aşağı düşmekte hep zorlanmışımdır gram gram gider. sanki 63barajını atlatabilsem gerisini verebilcem gibi geliyor. innşallaah düşmüşümdür 63lereee amiin....
günümüde anlatayıım,
sabah, melemen sadece
arada 1kayısı,
öğlen makarna ve kıymalı karnıbahar vardı ikiside ağır. makarna hiç almadım karnıbaharında suyuna dokunmadım içini yedim.
arada 1portakal
akşam, şehriye çorbası ve yeşil mercimek piyazı.
son aramı yine 1litre suda kaynattığım elmanın kendini yiyerek ve suyunu içerek yapacağım.
2.5litre su içtim halende devam içmeye...sporda iyi yaptım. 30dakka aerobik ve 40dakka bayağı ağır aralıksız pilates resmen bacaklarım titriyordu binadan inerken.
acayip bir açlık hissi var dünyayı yesem doymayacak gibiyiim. oof yiyip yiyip hiç kilo almayanlar sizi nasıl kıskanıyorum bir bilseniz...:78:
al bendende okadar ama hemen kendimi zayıf kadınalra mankenlere şarkıcılara oadaklıom açıom bi klip bir video napimm aman diyorum şekerim bak sende böyle olcan bi ideal kiloma iniyim sonra biraz yersin ucundan kıyısından
yaa okadar kolay alınıoki kilo ama ya vermek offf offf bakalım artık tamda olmadım öle şiş şiş geziom dediği gibi olur umarım:2:
bende yazayım hemen
sabah 8:30da kahvaltı bir dilim kızarmış çavdar ekmeği 1 haşlanmış yumurta 1KK peynir 4 zeytin salatalık domates 2 ceviz bir bardak çay
50 dk pilates
arada biraz hünnap (kuru meyve) birazda nohut ve yeşil çay
öğlende bir tabak yoğurtlu kabak yemeği
arada 1 elma
akşam bir tabak kereviz yemeği 2 kaşık fasulye yemeği
20 dk yürüyüşle markete gidip geldim (çok soğuktu dondum)
2,5ltre su 1 elma daha yedim
bugünkü menüm
kahvaltı: k-flakes
ara: elma
öğle: zeytinyağlı bakla
ara: 2 portakal
akşam: mercimekli pilav :26:
1 saat sonra falan meyveli yoğurt yiyeceğim. 1.5 litre su içtim yatana kadar 2 litreyi geçer. 20 dk karın hareketi yaptım.
vay bee ben neler yapıyorum kendime şaşırdım
benim eşim nerelerdeee?
bilemiyorum ki pinupcim bende senle aynı fikirdeyim kaptan değişmesin ama cumaları için biri lazım. sen bu cuma meşgul müsün? ben bu cuma halledim bildirim işini amma olurda toplantım acil işim çıkarsa çünkü işyerinden yapacağım o zaman birisine öğretelim son çare o yapsın...ama dediğim gibi bir aksilik olmadıkça bu cuma ben hallederim..
pinupun çarşamba menüsüne bakalım Ah pinupcum biz birbirimize yaramadık kötü beslenmede yarışıyoruz sanki kaçamak yok diyelimana öğünlere de hadi boncuk su yok spor yok ara dersen hiç yok 2 boncuk yeter sana
ben menümü yazsam mı bilemedim çok utanıyorum
sabah
2 dilim kepek ekmeği ile tost portakal suyu
ara
1 elma
öğle
special k kırmızı meyveli yoğurtla
ara
1 mini magnum
akşam
1 tabak kavurma ve bulgur pilavı
ara
1 dilim pasta
2 lt su sporr yok
ben boncuk haketmedim bugün
ekledim pakizecim. esraersoy ve lifegoeson hadi sizde geçen haftayı söyleyin eklim.
bu arada pakize kaç kilo vereceğini çok merak ediyorum çok iyi gidiyorsun...
Pakizecim çarşambanı ben yorumlayım cansu yoksa 20 dk spor biraz az ama benden sana5i biyerde tebrikler kaç kilo oldun merak ettim gerçekten
ben iyi değilim bu ara ipin ucunu kaçırdım iyice kendimi kontrol edemiyorum tatlılara dayanamıyorum evden kuru kayısı getirdim arada yiyeyim diye kadayıf var iş yerinde salı günü de yemiştim kızlar yiyordu dayanamadım yine hem de kaymaklı ya toplulukla çok kaçamak yapıyorum olmuyor diyet falan kalmadı ben de kendime geleceğim inş eşimde de iş yok pinup benden beter haftaya seninle eş olalım biz en iyisi toplayacağım kendimi söz
tgull benim eşim kayıp pinup kaptan yardımcısı ama pek düzeni yok
cansu nerdesin yine
pakizecim yapalım canım detoks cumartesi pazar pazartesi seninleyim işe de gitmiyorum güzel bi diyet yapalım
***3. TAKIM 196. ETAP***
hatice_84 ( 54.5 / 54.5 / 0 / 0% )
samanyolu ( 64.8 / / / % )
pinup (61,4 / 61,4 / 0 / 0%)
ca_cansu (51.4 / / / %)
se_ka (66.1 ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
vafers (60.2 / / / %)
tgull ( 64.7 / / / % )
ali_ye ( 66,3 / / / %)
esraersoy( yeni üye )
lifegoeson( yeni üye )
pakize85 ( yeni üye )
3.takim toplam kilo ( )
iyigeceler arkadaslar ben menumu yazayım samanyolu yok gene galıbaben menumu yazayım bugun ıcler acısı gıbıı benı yorumlarsanız sevınırım
sabah kfeleks bol sutlu
ara:3adet form bıskıvı
ogle karnıbahar yemegı hıcte sevmıyorum ama hafıf olsun dıye yapıyorum
ara 1portakal
akşam mısafırlıge gıttıkkk :82: ısparta dugun yemegıydı ben yazayım pek kacamak yok sayılır
4ckasıgı sehrıye corbası,3yemek kasıgı pılav,1kase kurufasulye,kesme şekerı kadar mınıklıkte3tanecık irmik helvası
su 2lıtre
spor oglan uyusun yapı"cam
bugünkü menüm
kahvaltı: k-flakes
ara: elma
öğle: zeytinyağlı bakla
ara: 2 portakal
akşam: mercimekli pilav :26:
1 saat sonra falan meyveli yoğurt yiyeceğim. 1.5 litre su içtim yatana kadar 2 litreyi geçer. 20 dk karın hareketi yaptım.
vay bee ben neler yapıyorum kendime şaşırdım
benim eşim nerelerdeee?
gunaydın samanyolu dunden beri yok merak ettim doktara gıdecektı rahatsızlandımı acaba:26:
cacansu kapsama alanı dışı olmuş:26:
tesekkürler canım boncuklar ıcın aynen cocuk pesınde kosmak onun ındırdıgı dolapları toplamak tekrar tekrar toplamak derken gece yarısı yarım saat egzersız yaptım odazorla.benım eşim samanyoluydu ama hastaydı bırde mısafırı gelecektı ne oldu acaba merak ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?