Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

offf yarın büyük gün tartılcaz heee benim pek umudum yok bugün regli oldum bakalım verdimmi yarını iple çekiom:44:

offf yarın büyük gün tartılcaz heee benim pek umudum yok bugün regli oldum bakalım verdimmi yarını iple çekiom:44:
bende iple çekiyorum çok merak ediyorum.regli olsanda ancak şişkinlik olur o da geçici zaten haftaya hem diyetin mahsülleri hem şişlerinin incesi süper bir düşüş görürsün, çok verememiş olsanda üzülme ama ben sana güveniyorum çok iyiydin tüm hafta şişsende iyi bir düşüş görecen.bende geçen haftaki gibi 800gram verebildiysem nihayet 63lü sayıları görmüş olacam ama çok umudum yok çünkü ben 64den aşağı düşmekte hep zorlanmışımdır gram gram gider. sanki 63barajını atlatabilsem gerisini verebilcem gibi geliyor. innşallaah düşmüşümdür 63lereee amiin....

günümüde anlatayıım,
sabah, melemen sadece
arada 1kayısı,
öğlen makarna ve kıymalı karnıbahar vardı ikiside ağır. makarna hiç almadım karnıbaharında suyuna dokunmadım içini yedim.
arada 1portakal
akşam, şehriye çorbası ve yeşil mercimek piyazı.
son aramı yine 1litre suda kaynattığım elmanın kendini yiyerek ve suyunu içerek yapacağım.
2.5litre su içtim halende devam içmeye...sporda iyi yaptım. 30dakka aerobik ve 40dakka bayağı ağır aralıksız pilates resmen bacaklarım titriyordu binadan inerken.
acayip bir açlık hissi var dünyayı yesem doymayacak gibiyiim. oof yiyip yiyip hiç kilo almayanlar sizi nasıl kıskanıyorum bir bilseniz...:78:

al bendende okadar ama hemen kendimi zayıf kadınalra mankenlere şarkıcılara oadaklıom açıom bi klip bir video napimm aman diyorum şekerim bak sende böyle olcan bi ideal kiloma iniyim sonra biraz yersin ucundan kıyısından
yaa okadar kolay alınıoki kilo ama ya vermek offf offf bakalım artık tamda olmadım öle şiş şiş geziom dediği gibi olur umarım:2:
bende yazayım hemen
sabah 8:30da kahvaltı bir dilim kızarmış çavdar ekmeği 1 haşlanmış yumurta 1KK peynir 4 zeytin salatalık domates 2 ceviz bir bardak çay
50 dk pilates
arada biraz hünnap (kuru meyve) birazda nohut ve yeşil çay
öğlende bir tabak yoğurtlu kabak yemeği
arada 1 elma
akşam bir tabak kereviz yemeği 2 kaşık fasulye yemeği
20 dk yürüyüşle markete gidip geldim (çok soğuktu dondum)
2,5ltre su 1 elma daha yedim

kafam uçtu boncuk vermeyi unutmuşum sana:26:
gayet güzel bir gün olmuş kaçamaksız aralar atlanmadan sporlu ve sulu benden 5 boncuk işler bugüne

MErhaba canlarım ben yarın türiyeye geliyorum.. Beni bir süre geri dönmek üzere ayrıldı yazarmısınız? 3 hafta kadar

bugünkü menüm
kahvaltı: k-flakes
ara: elma
öğle: zeytinyağlı bakla
ara: 2 portakal
akşam: mercimekli pilav :26:
1 saat sonra falan meyveli yoğurt yiyeceğim. 1.5 litre su içtim yatana kadar 2 litreyi geçer. 20 dk karın hareketi yaptım.
vay bee ben neler yapıyorum kendime şaşırdım
benim eşim nerelerdeee?

Son düzenleme:

ooo benim eşim yine döktürmüş bakıyorumda al bakalım benden de sana beşi bir yerde

| pazar |pazartesi | salı | çarşamba | perşembe |TOPLAM
samanyolu | 2 | 5 | 5 | ? | |
lifegoeson |3 | 5 | 4 | 4 | |
cacansu | 3 | 2 | 2 | ? | |
pakize85 | 5 | 5 | 5 | 5 | |
esraersoy| 5 | 3 | 5 | 4 | |
hatice | 4 | 5 | 3 | ? | |
pinup | 0 | 3 | 1 | 2 | |
tgull | 2:78: | 4 | 5 |3 |5 |19
vafers |4 |4 |5 |4 | 5 |22
aliye |4 |5 | 5| 5 | |
[/B]evet son boncukları topluyoruz büyük gün yarrın dikkat dikkat...

Burdayım henüz yeni gelebildim sana 5boncuk ama akşam pek olmamış bence pilav yanında yoğurdu ye veya yanında salata ve pilavı çok az yemeye çalış nacizane fikrim
Neyse sana tebrikler

Bugünki menüm
Sabah 1 galeta kk peynir 5zeytin domates salatalık
Ara 1portakal
Öğle 3top etsiz çiğ köfte göbek salatalı 2bardak ayran
Ara küçük yarim kase sütlaç
Akşam közlenmiş biber mantar ve ızgara et çok az yoğurt
Akşam bir fincan kahve
3saat yürüyüş 2lt su

tgull benim eşim kayıp pinup kaptan yardımcısı ama pek düzeni yok
cansu nerdesin yine
pakizecim yapalım canım detoks cumartesi pazar pazartesi seninleyim işe de gitmiyorum güzel bi diyet yapalım

tamam canım ben kesinlikle paylaşım işini almam çünkü daha öncede dediğim gibi satışçıyım nadir zamanlar dışnda hep dışardayım
zaten bu yüzden sadece akşam giriyorummmm

bendende sana iki boncuk canım aralardan biri kaçamak iki kaçamak var ve spor yok

ekledim pakizecim. esraersoy ve lifegoeson hadi sizde geçen haftayı söyleyin eklim.
bu arada pakize kaç kilo vereceğini çok merak ediyorum çok iyi gidiyorsun...

canım çok sabırsızlandım dün tartıldım meraktan kurallara uymadım gercekten inceldiğimi farkediyorum :)
burası beni çok motive etti eşimede söylüyorum diyor ben oraya yalan yanlış yazarım yediklerimi :) :)
bende öyle olmuyor işte kendini kandırmış olursum dedim gecen pasta yedim demiştm ya onuda yazıcakmısın kocun sana şimdi ceza falan veriri diyor :) dalga geçiyor benimle :)[/QUOTE]

:90::90: haha çok tatlısın canım yaaa

biz birbirimize iyi gelmedik hatice vallaa

tgull benim eşim kayıp pinup kaptan yardımcısı ama pek düzeni yok
cansu nerdesin yine
pakizecim yapalım canım detoks cumartesi pazar pazartesi seninleyim işe de gitmiyorum güzel bi diyet yapalım

haticecimmm benim düzenim var aslına bakarsın girmediğim gün yok akşamları giriyorum bunuda çoooookkkkkk kerreeee söledimmmmm

seyehatte olduğumuda bildirdimmmm

düzünsiz demeyelim o yüzden sadece sabah giremiorum öğlen giremiorum

kaptan yardımcısıda sen ilan ettin her an paylaşım yapan birine göneül rahatlığı ile bırakabilirim
hatta talip olan varsa el kaldırsınnn

kahvaltı 1 dilim kızarmış ekmek peynir domates corn flakes bir kase

öğen hamburger menü ama yarım her şeyin yarısını pişamn olup bıraktım

akşam makarna çorba ve portakal suyu

bu sefer su içtim:82:

kızlar daha öncede söledim gözden kaçmış olablir oteldeyim

tartılamıcam bu yüzden beni aynı yazın kızlar

hatice eklemişsiin beni zaten saoll

iyigeceler arkadaslar ben menumu yazayım samanyolu yok gene galıbaben menumu yazayım bugun ıcler acısı gıbıı benı yorumlarsanız sevınırım
sabah kfeleks bol sutlu
ara:3adet form bıskıvı
ogle karnıbahar yemegı hıcte sevmıyorum ama hafıf olsun dıye yapıyorum
ara 1portakal
akşam mısafırlıge gıttıkkk :82: ısparta dugun yemegıydı ben yazayım pek kacamak yok sayılır
4ckasıgı sehrıye corbası,3yemek kasıgı pılav,1kase kurufasulye,kesme şekerı kadar mınıklıkte3tanecık irmik helvası
su 2lıtre
spor oglan uyusun yapı"cam

ben yorumlarım canım,
ana ve ara öğünler var su var spor yapılacak onu kaçanaktan saymazsak 5veriyorum.

seninde mi eşin yook ben yorumlim canım,
güzel günün, ana ve ara öğünler kaçamaksızlık su ve spor tebriik...

| pazar |pazartesi | salı | çarşamba | perşembe |TOPLAM
samanyolu | 2 | 5 | 5 | ? | |
lifegoeson |3 | 5 | 4 | 4 | 5 |21
cacansu | 3 | 2 | 2 | ? | |
pakize85 | 5 | 5 | 5 | 5 | |
esraersoy| 5 | 3 | 5 | 4 |5 |22
hatice | 4 | 5 | 3 | 2 | |
pinup | 0 | 3 | 1 | 2 | |
tgull | 2:78: | 4 | 5 |3 |5 |19
vafers |4 |4 |5 |4 | 5 |22
aliye |4 |5 | 5| 5 |5 |24
-sanırım cacansu ve samanyolundan ses çıkmayacak..
-pinup ın menü var hatice yorumlaması için bekleniyor.
-pakize sette misin hadi gel menünü anlat.
hatice bu gün ne yedin diyet için geel.
şimdilik bu kadar iyi geceler yarın kilolarınızı yüzdeliklerinizle birlikte paylaşmayı unutmayın olur mu?

gunaydın samanyolu dunden beri yok merak ettim doktara gıdecektı rahatsızlandımı acaba:26:
cacansu kapsama alanı dışı olmuş:26:

Beni sadece Hatice ile ali-ye hatırlamış,sağolsunlar...
Ali-yecim gerçekten çok hastaydım,dün hiç kalkamadım,annem gelip doktora götürdü..bugün biraz daha iyiyim,birde misafir vardı bugün,hiç dinlenemedim.Bu nedenle de bir türlü iyileşemedim,annem yanıma geldi,sabah akşam ağzıma birşeyler tıktırejim hakgetire...Yarından itibaren diyetimi sıkı tutu cam,artık oruç tutmamayı düşünüyorum,bağışıklık sistemim zayıfladı galiba...Metabolizmam da yavaşladı...Artık toparlanmam lazım,yaza şurda ne kaldı...:96:
HATİCE kaptanlığı bırakmanı istemiyorum bende,sen iyi bir kaptansın,arkadaşlar cuma gününü halledebilirse,bizde zamanında kilo bildirimi yaparız,sorun çözülür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…