Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tgull canım kusura bakma o kadar hastaydım ki bilgisayara bakacak halim yoktu,artık bu hafta böyle geçti...seni zor durumda bıraktıysam üzgünüm....

tgull esra'nın perşembe boncuğunu yazmışsın ama ben daha boncuk vermedim ki ona :)
esra öğle ve akşam yemeği beni azıcık düşündürdü ama 3 saat yürüyüşü görünce dengelediğine karar verdim o yüzden 5 boncuk

Kızlar yarın tartılıp kilomu yazarım,kaç gündür öksürükten uyuyamadım,çok yorgun hiissediyorum kendimi,Ben kilo aldığımdan eminim de umarım sizler güzel sonuç alırsınız,,İyi geceler:79:

tamam pinupcım zaten sana zorla verecek değiliz paylaşım işini, ben sadece birileri daha bilsin takım ortada kalmasın diyorum.
ayrıca seyahatte olduğunu söyledin sık seyahate çıktığını biliyoruz biz ve bilerek haitce paylaşımlarından dolayı seni kaptan yardımcısı seçti. düzensiz onu alalım yardımcılıktan demedi ama bakıyorum görevi vermeye çook hazırsın el kaldırınlar falan...yook biz başkanımızdan da yardımcımızdanda memnunuz. sen demiyor muydun haticeye kaptanlık sadece bildirim değil diye, yardımcılıkta sadece bildirim değil dimi. akşamdan akşama motivasyonlu paylaşımlarına devam... ayrıca paylaşım yapmıyor demedi düzeni yok dedi e yanlışda değil düzenli giremiyorsun ki çünkü seyahattesin bu girmediğin anlamında devamsızlık anlamında değil. bende düzenli değilim işyerindeyim sabahları belki paylaşımda bulunuyorum ama bu herzaman her sabah istediğim gibi paylaşımda bulunabileceğimi göstermez iş yeri bir iş çıkar tam sorumluluk almışken hopballa alt üst... senin durumda böyle her istediğinde açıp bakabiliyormusun bu konuda sorumluluk alabiliyor musun tabiki işler yüzünden hayır. yanlış anlama lütfen. bizim istediğinde bilgisayarın başına geçebilecek bir bildirimciye ihtiyacımız varr...

***3. TAKIM 196. ETAP***

hatice_84 ( 54.5 / 54.5 / 0 / 0% )
samanyolu ( 64.8 / / / % )
pinup (61,4 / 61,4 / 0 / 0%)
ca_cansu (51.4 / / / %)
se_ka (66.1 ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
vafers (60.2 / / / %)
tgull ( 64.7 / / / % )
ali_ye ( 66,3 / / / %)
esraersoy( yeni üye )
lifegoeson ( 54.8 / 52.5 / 2.3 / 4.2% )( yeni üye )
pakize85 (58,7/ / / %)( yeni üye )

3.takim toplam kilo ( )
[/QUOTE]

eveet bu da yarına hazır olsuun..kızlar gecikmeyin haa..
[/B]

tam 60 çıktım kızlar sanırsam sevinmeliyim sonuçta fazla çıkardım normal kilodan regli dönemimde ye ben hafiflediğimi hissediyorum dar pantolonlar bol geliyor demekki ilerleme var sıkı durun victoria's secret defilesine çıkmama sadece 2 ay kaldıkızlarrrrrrrrrrrrrrrr sizde kendinizi böyle çılgın fikirlerle motive edin bir süre hayal dünyasındayım ama bende çok işe yarıyorrrrr:82:
yani 200 grm vermiş gözüküyorum şu şiş halimle

eveet bu da yarına hazır olsuun..kızlar gecikmeyin haa..
[/B][/QUOTE]

Günaydın arkadaşlar,aldığım ilaçlardan dolayı çok şişim var,yüzüğüm bile girmiyor parmağıma...Napalım bu hafta böyle oldu...Hesaplamamı kontrol eder misin Tgull yanlışlık olmasın canım

gecmiş olsun ablacım bıdaha olmaz dengesız beslenme oldu 1bardak kefırle akşama kadar durmak dedım sana benbu arada ne orucu tutuyordun tutamadıklarının kazasınımı tutuyordun kızı servıse vereyım oglan uyanacak

şiş varken bile vermiş görünüyorsun tebrik ederim. haftaya eminim süper olacak.
bu arada yüzdelik hesaplamanı yapmamışsın..onuda yap eklim.

***3. TAKIM 196. ETAP***

samanyolu ( 64.8 / 66.0 / -1.2 / -1.85%)
ca_cansu (51.4 / / / %)
vafers (60.2 / 60.0 / 0.2 / 0.33%)
tgull ( 64.7 / 64.2 /0.5 /0.77 % )
ali_ye ( 66,3 / / / %)
esraersoy( yeni üye )
pakize85 (58,7/ / / %)( yeni üye )

3.takim toplam kilo ( )

[/B]

500gram vermişim aslında daha fazla bekliyordum ama olsun sevinim yinede uzun zamandır iki hafta üst üste kilo verdim bir hafta verip öbür hafta almadım. ama aklım 63de kaldıı of of ne zamn görecem yaa.haftayada adet görecem 6görmem için 2hafta beklemem gerekecek sanırım ooof...

bildirim yapmayanlar yapsıın dünkü menüleri paylaşmayanlar paylaşsıın yorumlamayanlar yorumlasıın aloo ordamısınııızz

canım benim perşembe menüm

sabah : ballı sirkeli ılık su

kahvaltı: domates,salatalık, 1 dilim çavdar ekmeği peynir

ara : yeşil çay , fındık

Öğlen :az çorba
haşlama brokoli
kabak yemeği bol dere otlu
yoğurt

Ara: dut kurusu 4-5 tane

Akşam : 2 tane biber dolması,bol yoğurt

yatmadan biberiye çayı

bu arada kızlar 59,1 başlamaıştım /58,7 oldum suan tam 58 kiloyum yavaş veriyorum haticemle detoksa başlıycaz ama vucudum çok sıkılaştım

65.800 olmuşum akşam cok uzulmuştum tartıldım 67ydim okadardıkkat ettım yemedım spor yaptım verememışım dıye sabah bı tartıldım 65.800 mucıze gıbı yuzde işinden bısey anlamadım yapayım dedım olmadı

canım benim perşembe menüm

sabah : ballı sirkeli ılık su

kahvaltı: domates,salatalık, 1 dilim çavdar ekmeği peynir

ara : yeşil çay , fındık

Öğlen :az çorba
haşlama brokoli
kabak yemeği bol dere otlu
yoğurt

Ara: dut kurusu 4-5 tane

Akşam : 2 tane biber dolması,bol yoğurt

yatmadan biberiye çayı

bu arada kızlar 59,1 başlamaıştım /58,7 oldum suan tam 58 kiloyum yavaş veriyorum haticemle detoksa başlıycaz ama vucudum çok sıkılaşı

kızlar o kadarr uzuun uzun yüzdelik hesaplama anlattım hani yüzdelikleriniz,
samanyolunun yaptığı gibi yapın lütfeen..

***3. TAKIM 196. ETAP***

ca_cansu (51.4 / 51.4 /0 / 0%)
vafers (60.2 / 60.0 / 0.2 / 0.33%)
tgull ( 64.7 / 64.2 /0.5 /0.77 % )
ali_ye ( 66,3 / 65.800 / 0.5 / 0.75 %)
esraersoy(75.0/73.7/1,3/1,73%)[/( yeni üye )
pakize85 (58,7/ 58.0 / 0.7 / 1.19 %)( yeni üye )

3.takim toplam kilo ( 611,8/607.5/4,3/0.70% )

işte buduur tekrar tebrikler hiçde fena sayılmaz. kilo verenleri kutluyoruz,vermeyenleri uyarıyoruz alanları ise kınıyoruz

Son düzenleme:

ben yaptım ama sana yine anlatım canım.haftaya kendin hesaplarsın.
verdiğin kilox100 yani 0,5x100=50
50bölü ilk kilon yani 50/66,3=0,75 bu kadar ve yazarken direkt aşağıdaki gibi yazıyorsun ki bildirimi yapan alsın hemen kopyalasın yükü hafiflesin. tamam mıdır aliyecim haftaya böyle bekliyorum.
ali_ye ( 66,3 / 65.800 / 0.5 / 0.75 %)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…