-sanırım cacansu ve samanyolundan ses çıkmayacak..
-pinup ın menü var hatice yorumlaması için bekleniyor.
-pakize sette misin hadi gel menünü anlat.
hatice bu gün ne yedin diyet için geel.
şimdilik bu kadar iyi geceler yarın kilolarınızı yüzdeliklerinizle birlikte paylaşmayı unutmayın olur mu?
tamam canım ben kesinlikle paylaşım işini almam çünkü daha öncede dediğim gibi satışçıyım nadir zamanlar dışnda hep dışardayım
zaten bu yüzden sadece akşam giriyorummmm
haticecimmm benim düzenim var aslına bakarsın girmediğim gün yok akşamları giriyorum bunuda çoooookkkkkk kerreeee söledimmmmm
seyehatte olduğumuda bildirdimmmm
düzünsiz demeyelim o yüzden sadece sabah giremiorum öğlen giremiorum
kaptan yardımcısıda sen ilan ettin her an paylaşım yapan birine göneül rahatlığı ile bırakabilirim
hatta talip olan varsa el kaldırsınnn
***3. TAKIM 196. ETAP***
hatice_84 ( 54.5 / 54.5 / 0 / 0% )
samanyolu ( 64.8 / 66 / -1.2 / -1.85%)
ca_cansu (51.4 / / / %)
se_ka (66.1 ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
vafers (60.2 / / / %)
tgull ( 64.7 / / / % )
ali_ye ( 66,3 / / / %)
esraersoy( yeni üye )
lifegoeson ( 54.8 / 52.5 / 2.3 / 4.2% )( yeni üye )
pakize85 (58,7/ / / %)( yeni üye )
3.takim toplam kilo ( )
Kızlar yarın tartılıp kilomu yazarım,kaç gündür öksürükten uyuyamadım,çok yorgun hiissediyorum kendimi,Ben kilo aldığımdan eminim de umarım sizler güzel sonuç alırsınız,,İyi geceler:79:
tam 60 çıktım kızlar sanırsam sevinmeliyim sonuçta fazla çıkardım normal kilodan regli dönemimde ye ben hafiflediğimi hissediyorum dar pantolonlar bol geliyor demekki ilerleme varsıkı durun victoria's secret defilesine çıkmama sadece 2 ay kaldı kızlarrrrrrrrrrrrrrrr sizde kendinizi böyle çılgın fikirlerle motive edin bir süre hayal dünyasındayım ama bende çok işe yarıyorrrrr :82:
yani 200 grm vermiş gözüküyorum şu şiş halimle
65.800 olmuşum akşam cok uzulmuştum tartıldım 67ydim okadardıkkat ettım yemedım spor yaptım verememışım dıye sabah bı tartıldım 65.800 mucıze gıbıyuzde işinden bısey anlamadım yapayım dedım olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?