Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

A bu arada ben yarın sabah giremem şimdiden yazayım

lifegoeson ( 54.8 / 52.5 / 2.3 / 4.2% )

canım tebrik ediyorum seni bende haftaya seningibi sok diyeti deniycem 0.7 .ok az

en azından 1,5 bekliyordum ama tartılmayı unutmuştum su içtim 2 bardak :)

75/73.7/1.3/0%/
Yüzdeyi nasıl hesapladığınızı bilmiyorum

kızlar bu hafta içinde aslında uğraştım bayağı ayrıntılı örneklerle açıkladım nasıl yapıldığını paylaşımlarım okunmuyor mu yoksa üzülüyorum ama...

verdiğin kilox100 ve sonucu ilk kilona böl bu kadarcık. esracım seninkinide hesaplıyorum dikkatli bakın;
1,3x100=130
130/75=1,73
esraersoy(75.0/73.7/1,3/1,73%)

saat 10olmadan tüm kilo bildirimleri bitti süperiz valla...
hepinize çok teşekkür ederim erken bildirim yaptığınız beni zor durumda bırakmadığınız için(öğleye doğru işler yoğunlaşıyorda)

canım benim seni zor durumda bırakırmıyız hiç hadi benim menümüde yorumlayın :)

CUMA YARIŞMASI SONUÇ LİSTESİNİ HAZIRLAMA PROGRAMI

4 Mart 2011 *** 196. Etap *** 1. Takım
11 Mart 2011 *** 197. Etap *** 2. Takım
18 Mart 2011 *** 198. Etap *** 3. Takım
25 Mart 2011 *** 199. Etap *** 4. Takım

4 Nisan 2011 *** 200. Etap *** 5. Takım
11 Nisan 2011 *** 201. Etap *** 6. Takım
18 Nisan 2011 *** 202. Etap *** 7. Takım
25 Nisan 2011 *** 203. Etap *** 8. Takım

kızlaar 2hafta sonra sıra bizdeymiş tüh tamda en karışık zamanımızda

Sağol canım kusura bakma ben çok uzun süre duramıyorum su sıra sadece menümü yazıp yorumumu yapıp çıkıyorum bundan sonra öğrendim artık yaparım

menü güzelde pakizecim su ve spor göremedim. onlar yoksaama sen susuz sporsuz durmuyorsun şaşırdıım eğer yazmayı unuttuysan söyle değiştiririm.

aaa haticecim girdi,
hatice kızlar maaşallah bomba gibi bildirimi yaptım bile:)
inşallah doğru yapmışımdır dikkat etmeye çalıştım

hatice dünki menün neydi onuda yorumlayıp tabloya ekleyelim onuda bakalım.
ayrıca pinup dün menüsünü paylaştı ona da bir el atarsan...

Son düzenleme:
menü güzelde pakizecim su ve spor göremedim. onlar yoksaama sen susuz sporsuz durmuyorsun şaşırdıım eğer yazmayı unuttuysan söyle değiştiririm.

tgull canım acele acela yazım ben on onları yazmayı unuttum

su 3 lt geçtim
sıkma greyfurt 1 bardak
3 bardak bitki çayı

sporum eksik temizlik yaptım banyoyu sildim sadece 100 mekik var

ellerine sağlıkk tgull bugün sonucum belirlendiği için biraz şımardım, akşaa yazıcam neler yaptığımı şimdiden özür dileriimm boncuk alamıycamm

kızlar bana bişi oldu doymuyorum yaaa,

sabahtan başlim neler yaptım
sabah1 dilim kızarmış kepek ekmeği 1yağsız yumurta ve az beyaz peynir,
arada 1kuru kayısı
öğlen patates yemeği ve az bulgur pilavı,cacık
ara yok
spora gittim aerobik ve tam 1saat süper pilates çalıştım. eve döndüğümde aç kurt gibiydim.
önce 1kase çorba içtim,1de light küçük teneke ton balığı,
sonra yine açım 1yumrta ve 1yumurta daha..sonra tokluk hisi veriyo diye 1ceviz ve tatlı gelsin ağzıma iştahım gitsin diye 1kuru kayısı o da kesmeyinde küçük dilim daha önce yüzüne bile bakmadığım kadayıf ve üstüne dondurma...bırakın boncuk haketmeyi eksi boncuk verilse haktır. birde ne dicem biliyor musunuz acaba bir bakkala insem mi brovni olsa şimdi oooh...ne oldu bana bilmiyorum yarın aç kalsam ancak dengelerim kendimi.
insanlar nasıl iştahım yok iştahtan kesildim der nasıl bişi ki o bana da olsa keşke üzülsem yemeğe vururum sevinsem yemeğe vururum kendimi oof miğdem oof seni unutmak istiyorum...

söylemeyi unuttum spor salonuna gidiyorum ya hani,
bu gün ölçü verme günümdü
göğüsten 6cm incelmişim kız şok oldu(aslında ben göğüsten inceldiğime pek sevinmedim üzüldüm küçüldüler diye)
belden 4cm, basenden 3cm, bacaktanda 2cm incelmişim. nasıl sizce 1ayda bana az gibi geldi ama pek fikrim yok genelte tartıya bakıyorum ölçüye değil ondan sanırım.

kızlar yeni eşler nasıl yoksa aynen devammı?ben menümü yazıyorum eşim kimse boncuklasın
sabah bir dilim kızarmış çavdar ekmeği domates salatalık KK peynir 3 zeytin 2 ceviz 2 bardak çay
50dk pilates
arada 1 elma bol su
öğle bir simit çay
arada çay çay çay nohut yedim
akşam bir tabak bulgur pilavu 2 kaşık fasulye üstüne bir küçük kase yoğurt bir şişe maden suyu
2 litre su

tgulum sana gelince inceldin diye hemen yerine yağları yapıştırmaya niyetlisin sanırım yaptığın bütün spor boşa gitti bugün bence cezalandırılmalısın ama yaptığın tablo ve harkulade organize yönetiminden dolayı cezanı silip ama boncuk vermiyorum sadece spora ve suya

benden bukadar bensem hala eşin ama sanırsam gene ben baya insaflıyım

su içilmemişki 1 boncuğumuda geri aldım sadece spora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…