- 16 Eylül 2015
- 610
- 804
- 33
- 44
Tebrikler ! Darisi basimiza :)hafta sonu alışverişe çıktık hep m beden almaya alışık olan ben şoklardayım
neredeyse xs alıcam ve 36 beden
tabi ben s ve 38 ile devam ettim.
Sporun çok faydasnı görüyorum. Daha öncede kilo verdim ama hiç bu kadar incelmemiştim.
Lütfen böyle düşünme herkes 90 60 90 olmak zorunda değil sen önüne bak daha fazla sporla çok daha güzel olucaksın inşHayir aksine bayilirim suya girmeye, ama mayo giymeye cekiniyorum... Vucuduma ben bile bakmaya igreniyoken insanlarin bakislarini kaldiramam :/
Başkalarını hiç önemseme. Sen kendini sev. Kimseye hiç birşeyi beğendirmek sevdirmek zorunda değiliz. Güzellik algısını bu her yerde aşırı sabitlediler. Digerleri cirkin algısı yarattılar. Sakın kendini kaptırma bunlara. Her zaman basın dik yürü. Kendine güven. Ve hep mutlu ol herhalinle mutlu ol. İnsanları bosver onlara omur boyu yaranamayiz :)Hayir aksine bayilirim suya girmeye, ama mayo giymeye cekiniyorum... Vucuduma ben bile bakmaya igreniyoken insanlarin bakislarini kaldiramam :/
Hayir aksine bayilirim suya girmeye, ama mayo giymeye cekiniyorum... Vucuduma ben bile bakmaya igreniyoken insanlarin bakislarini kaldiramam :/
Başkalarını hiç önemseme. Sen kendini sev. Kimseye hiç birşeyi beğendirmek sevdirmek zorunda değiliz. Güzellik algısını bu her yerde aşırı sabitlediler. Digerleri cirkin algısı yarattılar. Sakın kendini kaptırma bunlara. Her zaman basın dik yürü. Kendine güven. Ve hep mutlu ol herhalinle mutlu ol. İnsanları bosver onlara omur boyu yaranamayiz :)
Merhaba kızlar dünkü menüm
sabah 10 gibi menemen az ekmek salata domates zeytin taze biber bolca çiğ yedim
öğlen nescaafe hurma
akşam 4-5 gibi kampta benim ekmeğim kalmadığından normal beyaz ekmek ama avuç içi kadar
sucuk ekmek
son ara üzüm incir yeşilçay
3 lt su
2 saat yürüyüş
Afiyet olsun menüler çok güzel:)Günaydın dünkü menüm
Sabah
2 yumurtadan omlet
1 dilim beyaz peynir
salatalık domates maydonoz
1 çay kaşığı ucu vişne reçeli bir lokmacık ekmek ile
Öğle Ara gibi geç kahvaltı olunca
1 fincan filtre kahve
Akşam
çeyrek köfte ekmek
200 ml ayran
2 lt su
1 saat yürüyüş
Hosbuldummm canim. İyi gidiyor Allah'a şükür. Bahçede koltukta oturuyorum suan. Rüzgarda esiyor. Keyif yapiyoruz anne bebek :)Hoşgeldinn cnm naber nasıl gidiyor hamilelik bakayım :) seni görmek güzell
Hosbuldummm canim. İyi gidiyor Allah'a şükür. Bahçede koltukta oturuyorum suan. Rüzgarda esiyor. Keyif yapiyoruz anne bebek :)
Sen daha ne kadar zayıflayacaksın. Görünmez olmaya falan mi çalışıyorsun :)
Evet mide bulantısı bu dönemlerde oluyor baya. Tadını çıkart canım nazlann (diyorum ama ben de hiç naz yapmamıştım.) Tatil iyi olmuş son dönemlerde çok çalışmıstın. Erkek kız sağlıkla kucağına almak nasip olsun sağlıklı olsun hiç farketmez canım benimmAy canim benim teşekkür ederim iyiyim ya hafif mide bulantısı dışında birşeyim Yok. cogunluk erkek diyor ama sekiz Eylül'de kontrol var. Ozaman belli olur sanırım. Karnım hafiften çıktı. tatildeydik cok iyi geldi bize ve bebeğe. Şimdi annemlerdeyim. Burda biraz annem torpil yapıyor. Nazlandiriyor. Bende de o mod yok. Ne yapsam öyle yapma öyle yapma bak napıyor diye pesimde dolanıyor. :)))
Sizler gayet iyi gidiyorsunuz. Grubumuzun en istikrarlı en caliskanlarindansin. Güzel menüler paylaşıyordun. Özledim sizle o günleri :)
Amin kuzum insallah. Sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur insallah.Evet mide bulantısı bu dönemlerde oluyor baya. Tadını çıkart canım nazlann (diyorum ama ben de hiç naz yapmamıştım.) Tatil iyi olmuş son dönemlerde çok çalışmıstın. Erkek kız sağlıkla kucağına almak nasip olsun sağlıklı olsun hiç farketmez canım benimm
Maşallahh canımmhafta sonu alışverişe çıktık hep m beden almaya alışık olan ben şoklardayım
neredeyse xs alıcam ve 36 beden
tabi ben s ve 38 ile devam ettim.
Sporun çok faydasnı görüyorum. Daha öncede kilo verdim ama hiç bu kadar incelmemiştim.
Uzun mu kalcaksın canımmerhaba ben 30 eylülde memleketime gidiyorum kardeşimin düğünü olucak bayramdan sonra menu ve kilo paylaşımım zor olabilir bu süreçte ama diyet süreci devam tabiki
Canım iyi olmanıza cok sevindimAy canim benim teşekkür ederim iyiyim ya hafif mide bulantısı dışında birşeyim Yok. cogunluk erkek diyor ama sekiz Eylül'de kontrol var. Ozaman belli olur sanırım. Karnım hafiften çıktı. tatildeydik cok iyi geldi bize ve bebeğe. Şimdi annemlerdeyim. Burda biraz annem torpil yapıyor. Nazlandiriyor. Bende de o mod yok. Ne yapsam öyle yapma öyle yapma bak napıyor diye pesimde dolanıyor. :)))
Sizler gayet iyi gidiyorsunuz. Grubumuzun en istikrarlı en caliskanlarindansin. Güzel menüler paylaşıyordun. Özledim sizle o günleri :)
Sagolasin canim kaptanım sizler böyle yanimda oldukça unutulmadikca öyle mutlu oluyorum ki. Kısmetse mart nisan gibi görüşürüz :)Canım iyi olmanıza cok sevindim
Keyfini çırkart
Bizde seni özledik doğumdan sonda birlikteyiz inşallah
Hayırlısıyla bebişimiz doğsunda
10 eylülde döneceğiz düğün zamanı bi tek menüleri atamam ama kilo bildirimi dönünceye kalabilirMaşallahh canımm
Uzun mu kalcaksın canım
İdare ederiz sorun yok
Süper canımiyi akşamlar kizlar:) menüm
Sabah
1 haş yumurta
3-4 dilim peynir
1 tk fıstık ezmesi
1 dilim ekmek
Öğle
1 kase mercimek çorbası
Bol yeşillikli salata
1 sb yoğurt
Ara
1 şeftali
Bir avuç yer fıstığı
Akşam
8 yk taze fasulye
1 sb ayran
Su 3 lt. Spor 1 saat tempolu yürüyüş
Menü güzel gidiyor sporda istikrarlı tam aradığımız model daha ne olsunmerhaba kızlar sabah tost ve süt
ara süt ve üzüm
öğlen çorba tazefasulye yoğurt
ara süt
akşam taze fasülye az 2 kaşık falan
az biber kavurması az yağda
2 kaşık yoğurt haşlama içli köfte
40 dk yürüyüş
3,50 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?